Paasbest: modellen en moderedactrices in het geel

Pasen = ‘geel’ en ‘Paasbest’! Het zijn twee woorden die ik, als we het over de mode hebben, met de Paasdagen associeer. Vroeger waren de Paasdagen voor mij altijd een gelegenheid om mijn nieuwe ‘lentekleren’ te dragen. Dagenlang, wekenlang hingen ze op het hangertje op dit feest te wachten (en helaas was het dan vaak te koud om ze te dragen, maar droeg ik ze toch). En wat betreft ‘geel’…. het blijft een Paaskleur bij uitstek. En het is tegenwoordig ook een geliefde modekleur. Op de foto’s hierboven zie je topmodellen als Alana Zimmer en Shu Pei Qin (in de limousine) in het geel. En verder ook moderedactrices als Anna dello Russo (in een gele bontjas van Gucci) en Viviana Volpicella met een gele telefooncover met oortjes (bunny ear iPhone cases by Rabito, een rage in de modewereld en, voorzover ik weet, op dit moment alleen in Azië verkrijgbaar). Dragen jullie in deze dagen geel? Wat vinden jullie van ‘Paasbest’? Wijden jullie deze dagen jullie ‘lentegarderobe’ in?

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Paasbest: modellen en moderedactrices in het geel”

  1. Hey…, dat is wel weer inspirerend, morgen in het geel, daar had ik nog niet aan gedacht. Zat sowieso te dubben over wat ik aan ga doen. Nog even een nachtje over slapen en dan even goed in de kast spitten. Hopelijk vind ik iets geels.

  2. Ik had met Pasen ook iets geels aan. Zo kregen we bovendien ten minste nog een beetje een zonnig gevoel, want het was qua weer weer niks dit jaar…

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend