Ouwevrijster bril. Leuk of niet?

Yeah! Ik wilde ook zo’n bril. Op de catwalk van Dsquared2 vond ik ‘m al te gek. En toen ik zo iets dergelijks van FCUK vond, was ik helemaal in de wolken. Alleen meende vriendlief dat ik er met die bril opeens 10 ouder uitzag. Weg droom!

Toen ik onlangs in een van de modebladen een foto van Natalie Imbruglia met zo’n zelfde bril zag, was mijn eerste gedachte: ‘Goh, wat is ze oud geworden!’. Pas in tweede instantie begreep ik dat het toch echt de bril moest zijn (overigens zag ik later ook een foto van Imbruglia’s styliste met precies zo’n bril. Waarom geven stylisten de celebrities die ze kleden toch altijd het aanzien van een kloon van zichzelf? Maar goed dit terzijde. Ik dwaal af). 

Inmiddels heb ik een enorme zonnebril met dégradé glazen gekocht en is de ouwevrijstersbril van Dsquared2 alweer (bijna) vergeten. Toch zijn we wel benieuwd naar jullie mening. 

Is zo’n bril nu leuk of niet? Charlotte, Trendystyle

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

19 gedachten over “Ouwevrijster bril. Leuk of niet?”

 1. Ik vind het moeilijk om te zeggen. Ik denk dat het individueel afhankelijk is af het staat of niet, van vorm gezicht, kapsel, ogen, etc. Ik denk inderdaad wel dat het een bril is met een hoge risicofactor.

 2. Ik vind het moeilijk om te zeggen. Ik denk dat het individueel afhankelijk is af het staat of niet, van vorm gezicht, kapsel, ogen, etc. Ik denk inderdaad wel dat het een bril is met een hoge risicofactor.
  +1

 3. geweldige bril, maar het is er inderdaad zo een die alleen staat als je een perfect smal, twintigjarig koppie hebt. helaas..

 4. Ik denk dat het weer een kwestie van wennen is. Hoe vaker je het ziet, hoe leuker je het vindt. Vooral als je verschillende stijlen ziet in combinatie met de totale look. Kijk maar naar de nerdbril van de ‘Geek Chic’ mode. Een paar jaar geleden vonden vele dat ook niks en daar zijn ze ook aan gewend.

 5. Ik vind het niks,
  misschien over een paar jaar, als de kleding er ook op is afgestemd met de mode.
  maar tot nu toe past ook de mode niet bij deze zonnebril!

 6. ja, ik geloof inderdaad dat je “het gezicht” en de juiste uitstraling voor deze bril moet
  hebben, zoals voor de meeste modetrends.
  bij de één staat het GEINIG, de ander wordt onmiddellijk een “trutje” en 10 jaar
  ouder………
  Het is tegenwoordig gelukkig niet meer één modestijl die je kunt/ mag volgen, en
  is het juist leuk, om je eigen stijltje te creëren, dus kies wat bij JOU hoort, en waar
  JIJ je lekker in/ bij voelt….altijd succes!

 7. bij sommige zal hij leuk staan….. Alleen je moet er wel een hele goede kledingcombinatie bij hebben!!!!!!

  Niet echt mijn smaak.

 8. nee ik vind dit niet fashionable…laat me op de een of andere manier denken aan ms. doubtfire

 9. je hij is wel leuk, je moet er alleen wel goede kleding, een goed gezicht, leuke schoenen en mooi haar bij hebben. ^.^

 10. Hij is geweldig!!!
  Ik heb er zelf ook een gekocht met swarovski steentjes alleen is het een iets afgezwakte vorm zodat hij niet weird maakt. (zoals met die dikke zwarte potglazen)

 11. Het ligt eraan. Ik draag zelf ook een bril, maar geen haar op mijn
  hoofd om die of mijn snufferd te zetten, laat staan de straat ermee opgaan. Heel leuk voor jonge fashionista’s, maar niet voor mij dus.

 12. Nou, toen de 70’s bril met de grote glazen nog niet in de mode waren, vond iedereen het ook maar ‘horrible’ en niks, totdat het ‘mode’ is en iedereen als volgzame schapen diezelfde bril ineens ‘hot’ vindt.
  Zal ook wel gebeuren met deze bril, als er maar genoeg schapen over de dam zijn, volgt de rest vanzelf.
  Zo ook met de overgang skinny jeans naar wijde pijp, eerst is t niks, daarna is t hot. Heeft niemand meer een eigen mening?? Damn, ik ben gewoon bang dat ik straks in de mode kom, ik draag gewoonlijk graag wijde pijpen en vlinderbrilletjes….gewoon omdat ik me er lekker bij/in en t me leuk staat HEEEEEELP !!!!!!!

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend