Milan Fashion Week van start!

Charlotte Mesman tijdens de Milan Fashion Week
Charlotte Mesman tijdens de Milan Fashion Week
Charlotte Mesman tijdens de Milan Fashion Week
Charlotte Mesman tijdens de Milan Fashion Week
Charlotte Mesman tijdens de Milan Fashion Week

Gisteren is de Milan Fashion Week  van start gegaan. Op de catwalks de herencollecties voor 2012 2013! De eerste show is altijd als de eerste schooldag. Ik moet er even inkomen. Het is bovendien erg koud (temperaturen liggen rond de nul) maar gelukkig schijnt de zon.

Tijdens de shows weet ik eigenlijk nooit echt goed wat ik aanmoet. Het liefst zou ik in een superfashion outfit met hoge hakken gaan, maar dat houd ik de hele dag niet vol. Ik  moet goed kunnen lopen en verder kun je je jas tijdens de shows nooit ergens kwijt dus ik moet me zo kleden dat ik er binnen en buiten mee uit de voeten kan.

Op deze foto’s zie je mij op weg naar de eerste show. Ik koos uiteindelijk voor mijn Pieces leggings, laarsjes van Max&Co. en een imitatie bontjasje van Kookai (dat heerlijk warm is). Backstage bij Corneliani liep ik direct Nederlands topmodel Janice Fronimakis tegen het lijf die ik gelijk heb geïnterviewd. De kop was eraf! Bij Ermenegildo Zegna fotografeerde ik ook wat streetstyle. Verder zag ik gisteren de shows Costume National Homme, Dolce&Gabbana, Frankie Morello, Burburry en John Varvatos. In mijn posts hierna meer daarover!

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Milan Fashion Week van start!”

  1. Hum, Janice Fronimakis kende ik niet, maar ik ga eens opletten of ik ‘m vaker tegenkom. Ik vind ‘m leuker dan de jongens van Frankie Morello…

  2. Mooi pak heeft Janice Fronimakis aan ook…(voor zover te zien is). ‘k Kan me bijna niet voorstellen dat het een Nederlander is. Zo ziet hij er helemaal niet uit.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend