LKF – Hong Kong. Place to be (or not)?

Het is hier in Hong Kong al bijna 1 uur ’s nachts en Lan Kwai Fong – één van de meest trendy zones op Hong Kong Island – is in full swing. Hier gebeurt het! De skryscapers barsten bijna uit hun voegen van de muziek die uit alle bars en clubs komt. Op de 27ste verdieping waar ik nu ben, kan ik alle songs meezingen. Lan Kwai Fong is the place to be (of niet, als je nachtrust je lief is!). Ze zijn er op dit moment aan het bouwen en de omheining van de bouwplaats is een kunstwerk op zich. Ik kon er niet genoeg van krijgen! Hier was een artiest aan het werk (en volgens mij een vrouw). Mooi of niet?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “LKF – Hong Kong. Place to be (or not)?”

  1. Ik vind het helemaal geweldig! Het doet me een beetje aan agnes-cecile denken, ook prachtig om te zien (google haar eens, het is ook prachtig)

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend