Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Zomeravontuurtjes populair

Zomeravontuurtjes populair

Zomeravontuurtjes zijn populair. 41% van de vrouwen sluit seks met een onbekende niet uit. Voornaamste reden voor een zomeravontuurtje is je sexy voelen, een andere veel voorkomende drive is de seks zelf.

door TRENDYSTYLEZomer, mooi weer, een relaxt gevoel, alle zorgen even overboord. We willen ons licht, ontspannen én sexy voelen. Geen wonder dat juist in de zomer de meeste liefdesavontuurtjes plaatsvinden. Vlinders in je buik, verliefde gevoelens, volledige overgave. Voor singles is het dé tijd voor de liefde. Maar ook vrouwen die een partner hebben willen zich tijdens de vakantie nog wel eens overgeven aan lichamelijk genot met een onbekende man.

41% van de vrouwen sluit een zomeravontuurtje niet uit

Uit het kleine onderzoekje dat wij de afgelopen weken op Trendystyle deden, blijkt dat in totaal 41% een zomeravontuurtje in de zin van seks met een onbekende niet uitsluit. 15% van de 2214 deelneemsters is single en is er helemaal klaar voor, 16% is single en meent dat je maar nooit weet wat er tijdens de vakantie kan gebeuren, 5% heeft een relatie maar vindt dat dit niet in de weg staat aan een vluchtig liefdesavontuurtje en nog eens 5% heeft een vriendje maar staat, als de gelegenheid zich voor zou doen, wellicht best open voor iets nieuws.

Je sexy voelen is hoofdreden voor een zomeravontuurtje

Uit een ander onderzoekje met 456 deelneemsters blijkt dat de meeste vrouwen, namelijk 38% voor een zomeravontuurtjes (zouden) kiezen om zich sexy te voelen. 21% is het om de seks te doen, 16% is op zoek naar nieuwe ervaringen en 9% hoopt zich er jonger door te voelen. 11% zou voor een zomeravontuurtje kiezen als tegenwicht tegen de eigen relatie, namelijk om de sleur te doorbreken (en misschien de passie van weleer weer te doen oplaaien). En slechts 4% kiest voor seks met een onbekende om de eigen partner te straffen: de zogenaamde wreekseks.

35% is trouw aan eigen partner, 24% vindt het 'niet mijn stijl'

Tegenover de 41% van de vrouwen die een zomeravontuurtje niet uitsluit, schaart zich een andere groep: 59% van de 2214 deelneemsters geven te kennen dat zij (ook in de zomer) niet te porren zijn voor een zomeravontuurtje (seks met een onbekende). 35% voert daarvoor als reden aan dat ze een relatie hebben en trouw zijn aan hun partner, 24% is single maar vindt een zomeravontuurtje 'niet mijn stijl'.

 


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!