Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Waarom houd je juist van hem?

Waarom houd je juist van hem?

The heart has its reasons which reason cannot understand - Blaise Pascal

door TRENDYSTYLEWaarom houd je van hem? En waarom niet van een ander? We deden een rondvraag en krijgen vele en uiteenlopende antwoorden:

1. Omdat hij me aan het lachen maakt
2. Omdat hij de deur voor me openhield
3. Omdat hij lekker ruikt
4. Omdat hij zo lief is
5. Omdat ik hem kan vertrouwen
6. Omdat hij uniek is
7. Omdat we niet van elkaar af kunnen blijven
8. Omdat hij er altijd voor me is
9. Omdat we samen lachen en huilen
10. Omdat hij zo gevoelig is

En toch... En toch blijft het vreemd. Waarom voel je je aangetrokken tot die ene, bijzondere persoon? Hoeveel mannen kom je als vrouw per dag niet tegen? Hoeveel per jaar? En tot hoeveel voel je je aangetrokken? Het zal een enkeling zijn, toch?

Je vraagt je af of het een kwestie van hormonen is (en daar zullen vast veel studies naar gedaan zijn). Je hoort wel eens zeggen dat je onbewust tot iemand lichaamsgeur bent aangetrokken. Anderen zeggen dat het een kwestie van gedeelde interesses is. Dat je je aangetrokken voelt tot iemand waarmee je dingen gemeen hebt (maar er zijn meerdere, vele mensen met wie je iets gemeen hebt, toch?).

De grondlegger van de psychoanalyse, Freud, meent dat het vinden van je liefdespartner het 'terugvinden' ervan is. Onbewust zou je al klaar zijn voor de ontmoeting met deze persoon. Hij komt je direct bekend voor. Dat zou - kort door de bocht gezegd - komen doordat het beeld dat wij ons onbewust van onze toekomstige geliefde hebben gevormd, terug te voeren is naar de figuren van onze ouders.

Of misschien is liefde gewoon een mysterie? Een niet te doorgronden geheim. Misschien is het juist daarom zo mooi en boeiend. Misschien is er maar één antwoord op de vraag waarom je juist van hem houdt, mogelijk: omdat hij hij is...

Maar laten we de vraag eens bij jullie neerleggen. Waarom houd jij juist van hem? Waarom koos je voor deze man? Mail je reactie via het venster hieronder. Vermeld er wel even de titel van dit artikel 'waarom houd je juist van hem?' erbij. Dat maakt ons werk zoveel gemakkelijker.

Reacties van Trendystylers
Ik vind het ook ongelooflijk sexy wanneer mijn vriendin lacht. Vooral als ze bijna stikt in haar knorgeluid. Hmmm, maakt me helemaal gek. Simon
Toen ik hem voor de eerste keer zag,werd het warm vanbinnen, maar stond ik wel met mijn voeten op de grond omdat ik dacht dat hij te hoog gegrepen was. Na enkele jaren van vriendschap werden de gevoelens sterker, ook bij hem ;-) we hebben de stap gezet en hebben ondertussen al 3 fantastische jaren achter de rug! Hij motiveert me waar ik soms in aarzel, hij brengt het beste in me naar boven. Ik geniet ervan om hem te zien lachen, om hem kortom gelukkig te maken.Hij is het beste wat me overkwam na jaren ellende te hebben gekend met mannen. Hij heeft mijn 2 kinderen erbij genomen zonder enige moeite, waar ik enorm veel respect voor heb. Ik was vroeger jaloers op koppels waar je de liefde van zag afdruipen en jaloers van het feit dat deze vrouwen wisten wat het was om geliefd te zijn. Nu ben ik zelf ook zo'n vrouw! Dank u schat xxx, Raïssa
Waarom hou ik van hem, moeilijk te zeggen, het voelde juist aan voor mij, maar na een heerlijke tijd begon ik te twijfelen, want hij hield niet van mij. Ik leef nu al 5maanden met een enorm verdriet en pijn, want hij heeft na twee weken na onze relatie voor een ander gekozen. Ik voel mij nu zo teleurgesteld en verdrietig. Ik weet niet hoe het verder moet. Want ik zie hem nog zo graag. Leen
Ik kan alle eigenschappen opnoemen van de man waar ik van hou, maar deze kende ik nog allemaal niet toen ik verliefd op hem werd.
Ik werd verliefd op hem omdat ik meteen zijn persoonlijkheid zag, ik voelde aan hoe hij was. Toen ik drie maanden later contact met hem kreeg werd mijn gevoel hierover bevestigd. Als ik naar hem kijk voel ik aan alles dat hij de persoon voor mij is. Helaas moet ik, hoe mooi het ook klinkt, freud zijn theorie als fout beschouwen als ik het toepas op deze ervaring.
Mijn liefde voor hem kwam bij mij als een mokerslag binnen terwijl hij mij niet op deze manier ziet. Hij is mijn beste vriend. Het gevoel wat ik had toen ik hem de eerste keer zag was dus niet fout, we horen bij elkaar maar dan op een andere manier.
Mijn conclusie hiervan is dan ook dat er geen logische verklaring voor de liefde (of vriendschap) is, het is iets bovennatuurlijks waar wij geen grip op hebben, iets wat wij niet kunnen sturen.

Omdat hij hij is. Met goede en slechte kanten. Al 42 jaar
Waarom hou ik van hem, hij was en is mijn eerste liefde nu 36 jaar ,hij heeft alles wat ik maar wensen kon een goed uiterlijk ,stoer en teder tegelijk . Een super vader voor zijn kids.hij is iemand die er was voor ons en iedereen die een beroep op hem deed.Een geweldige mam Helaas verloor hij het gevoel voor mij en heeft dit gedeelte met zeer veel jongere collega's ,ooie vrouwen waar ik nu 50 niet meei concurreren kan.Je droomwereld zakt in elkaar je hele fundament is weg als je dit letterlijk te horen krijgt.En na nu 5 weken veel napluis werk van mij weet ik dat dit al veel langer loopt en dat hij zelf ook vaak naar de ander heeft geschat en messchiens nog meer . We gaan op hem zijn verzoek scheiden en ook daarbij is hij heel zorgzaam voor mij en de kids .maar de afstand die ik voel en ook hoe klaar hik met mij is doet me zoveel verdriet en ik weet nu wat ze bedoelen als ze het over Hartzeer hebben en ja ondanks dit en de boosheid Hou ik nogsteeds heel van hem en!
lijkt een toekomst alleen zonder hem niet voor te stellen . Mijn verhaal past niet zo hier op deze site maar als de vele verhalen lees overhouden van dan denk ik niets is vanzelf sprekend en als je de liefde van je leven nu hebt ga ervoor , zet je ervoor in en laat hem je niet ontnemen zoals ik ervaren heb hij stond naast me en is me zomaar ontglipt
hij was mijn alle eerste liefde op eerste gezicht
na veel jaren alleen; heb ik prachtige vriendin,
ik ben niet alléén verliefd we zijn het allebei.
Het is de mooiste ervaring in m,n leven.Een sterker magneet bestaat niet.Ik ben 73 m,n vriendin 72 jaar
de liefde voor elkaar bestaat echt. Onze relatie
geeft ons beide veel energie.... het komt ook je gezondheid tengoede fantastisch.
hij heeft mooi grijs haar, dat ik leuk vind
Ik heb mijn vriend via een spelletje op het internet leren kennen. Vanaf het begin konden we al goed met elkaar opschieten. We hebben natuurlijk al een tijd afgesproken. Toen begon de relatie.
Nu zijn we al iets meer dan 4 jaar samen.
Hij is de eerste jongen waarvan ik zoveel hou en waar ik mezelf helemaal bij kan zijn. Ik heb soms nog wel eens die kriebels in mijn buik als ik hem zie, maar ik denk ook omdat dat komt doordat ik hem niet zo vaak zie ( 1 keer in de maand en dan een paar dagen).
Naast dat het niet altijd even makkelijk is, kan ik mij geen leukere vriend voorstellen!
Hij is nog elke dag heel blij met mij.
ik hou van hem omdat ik mij veilig voel als ik bij hem ben , en opeens geen zorgen meer heb en alles zo mooi is ineens en omdat hij zo lief en teder is voor me
Ik ben single, maar ik hou van hem. Ik weet alleen niet waarom. Hij is super grappig, groter & ouder dan mij, ruikt ongelooflijk goed, kijkt diep in je ogen als je met hem praat, doet vaak zot, ... Hij is gewoon geweldig!
ik hou van hem omdat er spontaan een glimlach opkomt wanneer ik 's ochtends langs hem wakker word.
Hij is de eerste man die my neemt zo als ik ben
Daarom hou ik van hem.
Echt liefde overwint alles.
ik hou van mijn man omdat hij super veel voor me betekent en hij heeft respect voor me. we zitten nu een moeilijk situatie. hij zit op dit moment in vreemdelingendetentie...
Ik hou van hem heel veel omdat hij er altijd voor me is. Hij belt me altijd en toen hij vrij was waren we altijd samen. Onze toekomst ik zie onze toekomst vol mooie dingen. Nu is het even moeilijk maar over een tijdje zijn we weer samen
Als ik bij hem ben voel ik me gewaardeerd en voel ik me heel speciaal.Toen ik hem leerde kennen was ik meteen verkocht!
hij is lief
hij is stoer
hij is leuk
hij is grappig op zijn manier
hij is mijn leven
hij is mijn alles
ik hou met heel mijn hart van hem!

Loveeeee Hem
Ik hou van hem omdat ik met hem over vanalles kan praten. Hij is er altijd voor me en hij is een van de weinigen die me nemen zoals ik echt ben. We kunnen om vanalles lachen, kijken dezelfde animes, luisteren dezelfde muziek die soms nogal apart is van de smaak van anderen. Hij is uniek. Al kennen we elkaar alleen over het internet en is onze liefde niet wederzijds, ik blijf van hem houden. Gewoon zoals hij is.
Ik hou van hem omdat hij bij mij een hele andere kant van zichzelf laat zien dan naar de buitenwereld. Omdat hij mij uitdaagt in de relatie en mij net zo hard laat werken als ik hem. Ik hou van hem omdat hij mij veranderd als persoon. De muur die ik om mij heen had walst hij zo doorheen en hij vind mij geen zeur wanneer ik zeur. Ik hou van hem omdat hij zo goed hapt als ik hem plaag en omdat ik al zijn gevoelige plekjes weet als ik hem kietel. Omdat wij samen 10 minuten in deuk kunnen liggen om de stomste grapjes. Ik hou van hem omdat wanneer hij lacht er een zon bij mij van binnen gaat stralen en mij ook gelukkig maakt. Zoals iemand hiervoor al zei, kan ook ik de wereld aan wanneer ik bij hem ben
Omdat hij gewoon het antwoord was. Hij maakte mij compleet. Ineens was hij daar.Nooit gedacht deze ontmoeting te mogen meemaken. Er volgden mooie jaren.Energie overal! Helaas is mijn liefde/man enkele jaren geleden overleden, nadat wij bijna 30 jaar bij elkaar zijn geweest. Natuurlijk hadden wij ook zo nu en dan ons strijdje, maar het was een feest met hem. Mis hem erg, maar wens iedereen zo'n fijne relatie toe. Heb geboft!
Hij is lief
hij is leuk
hij is lekker
hij is grappig
hij is zacht, maar toch weer stoer
hij is mijn leven
mijn alles
Ik hou met heel mijn hart alleen van hem.
Omdat hij langer was dan ik,( voor mij een belangrijk iets) de mooiste blonde kleine krulletjes had en heel speels was. Hij was uitdagend, lief maar zo afentoe ook een kwelling hij rook altijd heel lekker maar we leken een wereld van verschil maar toch hetzelfde, hij ontkende dat hij me leuk vond maar toch ook niet, hij was niet te begrijpen.. En dat is voor mij al 1 reden om hem leuk te vinden. Ik ben gewend mensen zo in hun ogen te kunnen kijken dat ik meteen weet wie het is en hoe ze zijn, maar bij hem bleef dat een mysterie. Zulke mooie ogen in 1 lijf maar met 2 persoonlijkheden de 1 een lief speels jongentje de ander een rot joch. Ik snapte er niets van 2 jaar heeft het me geergerd, en heeft het me geintresseerd. En tot de dag van vandaag 3 jaar later is hij nog steeds een mystery die ik niet los kan laten xx. Mijn idee van liefde is dat je verliefd wordt op iemand die je.. Kent maar ook niet en die gewoon zo is dat je alles van hem wilt weten, maar!
toch ook niet want, dan heb je geen uitdaging meer xx ik hoop dat dit helpt en dat jullie ( heel misschien ) iets mee kunnen. Ik zou zeggen aan de ene kant GA DOOR met het onderzoek, maar ook niet want liefde is gewoon iets menselijks er spelen factoren mee in de liefde die voor ieder anders zijn, de een valt al voor een axe geurtje terwijl weer aan ander meer geintresseerd is in de persoonlijkheid. Het gebeurd gewoon x laat je overrompelen erdoor want ik weet uit eigenervaring het kan een afgang zijn maar het kan ook het mooiste gevoel van de wereld zijn xx Groetje R
omdat hij hij is
vanaf de eerste keer dat ik hem zag wist ik gelijk dat we bij elkaar horen
hij heeft iets, iets waar ik me vinger niet op kan leggen
hij is gewoon alles, alles wat je je maar wensen kan in een man
ik kan niet beschrijven waarom ik van hem houd, waarom ik op hem ben gevallen
woorden schieten te kort als ik alle punten moet beschrijven
Waarom houd ik juist van hem....?
Bij hem kan ik zijn wie ik ben,
We hebben het leuk samen,
Er is geen moment dat wij ons vervelen als we samen zijn.
Doen bijna alles samen.
Maar laten elkaar ook vrij.b.v stappen met vrienden of juist een gezellig avondje thuis met vrienden.
Als ik uiterlijk moest beoordelen had ik hem nooit tegen gekomen,Daarom ben ik blij iedereen een kans te geven.
Deze wil ik nooit meer kwijt.
Anoniempje(gay).
Waarom hou ik van hem? Omdat hy hy is. Hy is lief, leuk, hy staat altyd klaar voor me en hy is degene die 't initiatief neemt het weer goed te maken wanneer we ruzie hebben. Ik ben smoorverliefd, maar behalve dat hou ik heel veel van hem en kan hem gewoon niet laten gaan.
Ik haat je maar ik hou van je. Als je niet bij me bent mis ik je maar als je er wel bent wil ik je weg hebben.
Ik hou zielsveel van je maar ik word gek, gestoord.
Afgelopen maanden ben je verandert en ik snap het echt na al die elende in je leven.
Maar ik wil niet elke keer in je gevoelloze ogen kijken en doen alsof het me nix doet

Ik houd van hem omdat ik mij bij hem mijzelf voel en kan zijn. Zodra ik bij hem ben kan ik de hele wereld aan, hij is de andere helft van mijn "ik".
Ik houd van hem omdat hij mij aan het lachen maakt, hij geeft mij een gelukkig gevoel. Samen kunnen wij lachen en huilen.
Ik houd van hem omdat ik hem goed aan voel en hij mij. Zonder woorden begrijpen wij elkaar en voelen wij elkaar aan.
Ik geloof dat je in je leven maar één iemand tegen komt die in jouw ogen de ware is, diegene waarmee je de hele wereld aan kan. Daarom houd ik van hem!!!!
Ik vertrouw je niet.
Ik walg van je daad.
Ik verafschuw je zwakheid om verleiding niet te kunnen weerstaan en ik haat je lafheid, dat je me het niet hebt verteld.
En toch hou ik van je.
ik hou van hem omdat als ik bij hem ben ik mij heel erg op mijn gemak voel. het voelt heel vertrouwd en superfijn om lekker in zijn armen te liggen.
Ik hou heel veel van hem omdat hij me zo blij maakt. Alleen hij kan ook heel grof en gemeen zijn maar ik hou zoveeel van hem het gaat niet meer over. Hij is special.... alleen hij weet dat niet
Ik weet niet of ik echt van hem hou! Hij is mijn eerste vriend/relatie (was 23). Hij laat mij niet vaak lachen, hij geeft me eerder juist veel verdriet, we hebben altijd ruzie en ik vind het moeilijk om te verwoorden wat ik leuk aan hem vind en waarom ik van hem hou, ik voel me nooit begrepen door hem en vullen elkaar juist niet aan maar alleen meer kool op t vuur... toch weet ik dat ik van hem hou en andersom.. hoe kan dat en is dit dan wel echt? | Ik ga nu zo goed mogelijk een reactie/antwoorden geven op bovenstaande artikel:

Waarom voor hem gekozen? Omdat hij achter mij aanging en niet opgaf. Waarom houd ik van hem? Omdat hij inderdaad hij is... er zijn denk ik meer punten aan hem waar ik juist niet van hou, maar toch kan ik niet zonder hem. Als men mij vraagt waarom ik van hem hou, vind ik t best moeilijk om te antwoorden, omdat bijna elke punt dat ik leuk vind ook heel vaak niet leuk is, dus dan kom ik weer uit op.. omdat hij hij is. Om toch aan te geven wat ik leuk aan hem vind, noem me oppervlakkig, maar zijn uiterlijk en bouw. Zijn lach. Zijn sprankelende ogen. Zijn humor. Zijn ability om niet op te geven in mij, in ons, onze relatie, ondanks op andere gebieden hij wel snel op kan geven. Zijn onvoorwaardelijke commitment dat hij er altijd voor me is en voor me klaarstaat, dat hij loyaal aan me is. Zijn zorgzaamheid wanneer ik dat nodig heb. Zijn geknuffel en gekoester. Zijn ability om ter plekke argumenten zo sterk en goed te kunnen verwoorden |

Is dit voldoende om echt van iemand te houden? Ondanks dat wij zo niet goed bij elkaar passen in bijna letterlijk alles! Hij is best ruw en verbaal aggressief, ik ben ongeloofelijk zacht en gevoelig, hij heeft geen sterke ambities en is niet vooruitstrevend, ik wel en heb zelfs al plannen hoe ik iets kan bereiken zo ben ik altijd succesvol geweest, hij wilt niet wonen waar ik wil wonen, hij heeft een kleine familie en ik een grote familie en daar wilt hij haast nooit mee naar toe, hij heeft een totaal andere cultuur en gewoontes dan de mijne, wij hebben haast geen enkele gedeelde interesses, hij houdt niet van uitgaan (bios en barretje drinken ofzo) en al helemaal niet van dansen en kan dat ook niet, ik heb jaren op hoog niveau gedanst en vind het super leuk om alsnog uit te gaan voor t dansen of bijv. lekker veel salsa hij vind dat maar niks! | Wie oh wie heeft dit ook met zijn/haar vriend/vriendin?? Kan dit overleven? Is het gezond / het waard om zo door te gaan? Het enige wat ik wel zeker weet is dat ik hem niet kwijt wil en andersom!
hij ziet er volwssener uit, niet zo kinderachtig maar lekker stoer
Ik heb dit artikel gelezen maar dan nu wat als deze ene man waar je zo weg van bent getrouwd is????en als je hem 1 dag niet hebt gesproken je dag gewoon niet gaat hij is best wel een saai persoon maar hij heeft wel humor en je kan wel lachen met hem maar wat zou jij in deze situatie doen het is gewoon te erg heb er geen woorden voor voel mijzelf heel erg aangetrokken tot deze persoon hebben heel erg veel gemeen met elkaar maar hij is ook een stuk ouder dan mij.zie hem ook niet elke dag spreek hem wel vaak wanneer het hem uitkomt.mijn vraag aan jullie is zouden jullie zo een situatie vol kunnen houden?
omdat...hij voor mij iets magisch heeft,een lieve schat is, ongekende humor heeft, zorgzaam is, oprecht is met een stukje spot, het kind in zichzelf niet verloren heeft, soms zogenaamd onnozel kan doen, ogen heeft waar je in verdrinkt, aantrekkelijk is, iets stouts heeft, eigenlijk een mafketel is,er altijd voor je is,en het verder niet beschrijven kan omdat hij zó bijzonder is!
Ik houd juist van hem, Omdat hij bij het opstaan altijd mijn koffie maakt hoe ik hem lekker vindt terwijl hij geen koffie lust. Omdat hij weet wanneer hij zijn armen om me heen moet slaan. omdat hij weet wanneer hij zijn mond moet houden of de juiste weet te zeggen, omdat hij bij het thuis komen altijd vraagt hoe mijn dagje was. omdat hij mij altijd achter me staat en voor me opkomt als ik ff met een mondvol tanden sta. omdat hij nog zo jong en speels is maar ook zo volwassen en zijn verantwoording neemt. ik hou van hem omdat hij mij accepteerd en respecteerd met al mijn tekortkomenheden. Ik hou van hem omdat hij van mij een beter persoon heeft gemaakt. Omdat hij in mij geloofden terwijl ik het geloof in mezelf had verloren. Omdat hij daar was toen iedereen zijn handen van me had afgetrokken. omdat hij mij begrijpt. Omdat hij mij steeds weet te verassen. omdat hij weet wat ik droeg de eerste keer dat we elkaar tegen kwamen, omdat hij het ziet als ik een nieuw truitje heb oor!
belle of een ander kleur oogschaduw of lipgloss. Omdat hij me elke dag verteld hoeveel hij van mij houd en dat hij in mij alles heeft gevonden wat hem gelukkig maakt. Ik hou van hem omdat hij MIJN vriend is.
Omdat hij net zo lekker arrogant en dominant kan zijn als mij! En hij ruikt ontzettend lekker en er is gewoon aantrekkingskracht ik weet niet.. maar het is ook steeds voor korte duur 3 maanden en dan is het 2 maanden weer ff niets en dan paar maanden later is het weer leuk en dan weer gewoon vrienden enz (en dat kan omdat we niet te ver gaan)
Omdat zijn ogen in die van mij verdrinken, omdat hij mij het gevoel geeft dat ik uniek ben, omdat ik het helemaal warm krijg als hij me in zijn armen neemt, zijn geur mijn hart sneller doet kloppen, omdat hij in mijn ogen het totale plaatje is en ik nooit een ander zal vinden die aan hem zal tippen. Omdat ik nooit uitgepraat ben over het waarom.. en omdat ik niet kan stoppen met glimlachen als ik aan hem denk
omdat ik het gevoel had dat wij bij elkaar passen, dat we elkaar zouden begrijpen. hoe gek het ook klinkt. freud had volgens mij gelijk.

Heb geen flauw idee, hij trapt op mijn ziel, maar toch..............loslaten kan ik niet,word er helemaal gek van, erg, erg, erg !!!
Omdat hij zo lief voor mij is en gewoon de leukste!
Omdatt hij geweldig is, hij heeft de tijd genomen om mij te leren kennen. Hij laat me op mijn gemak voelen kortommm ik hou gewoooon belachelijkk veel van hem! Het is bijna niet te beschrijven!

Omdat hij nu eenmaal het liefste/geweldigste/grappigste/knapste kneusje ter wereld is. Omdat hij me met 1 blik de slappe lach kan bezorgen. Omdat ik niets liever wil dan hem zien lachen. Omdat ik hem altijd kan bellen, altijd bij hem kan uithuilen maar hij me ook weer rustig krijgt en een oplossing kan bedenken. Omdat ik hem soms een enorme klootzak vind die geen reet uitvoert. Omdat ik bij hem altijd zin heb, en hij precies weet wat ik wil. Omdat ik hem door en door ken, en hij mij. Omdat ik na een halfjaar nog straal verliefd ben als hij de deur binnen komt lopen. Omdat hij de liefde van mijn korte leventje is.

omdat hij me aan et lachen maakt, me het gevoel geeft dat ik zijn meisje bent.
omdat hij en ik alles met elkaar delen.
omdat we samen lachen en huilen.
omdat hij ook echt huilt voor mij.
omdat hij me elke dag laat weten hoeveel hij van me houd en dat hij me mist als ik niet bij hem bent
Omdat wat wij hebben niet uit te leggen valt. Hoe hard ik er ook over na denk, er zijn gewoon geen woorden voor te vinden die precies vertellen wat wij hebben.

Waarom houd je juist van hem? Hij is speciaal, en hij heeft mij weer op 2 voeten laten staan als geen ander. Hij was de gene dat ik miste. En Het is helemaal niet waar dat wanneer hij de zelfde dingen leuk of lekker vind, met andere woorden veel gemeen met elkaar hebt, dat je dan van elkaar houd. Bij mij is het totaaaaal anders en de puzzel is compleet.

Omdat hij me dat geeft wat ik altijd dacht dat alleen in dromen en films bestond; liefde en tederheid
omdat hij mij vrouw laat voelen
Omdat woorden niet genoeg zijn . .
Ik vind het ook een lastige vraag en denk er zelf vaak over na. In ieder geval kan hij me altijd laten lachen en dat lukt bijna geen enkele man! Zijn ogen gaan stralen als hij lacht en hij praat met veel verschillende toonhoogten maar is toch overwegend rustig (geweldige combi!). Hij kan heel aandachtig luisteren en laat je helemaal uitpraten. Hij is zachtaardig en lief en weet over vele onderwerpen iets te vertellen, intelligent. Hij is lekker eigenwijs en heeft een sterke eigen mening. Een prachtig markant gezicht met een hele mooie vorm ogen. En zijn geur maakt me wild. Ik vind dat hij een hemelse lichaamsgeur heeft. Hij heeft rust in zich, dat merk ik vooral op intieme momenten want de aanrakingen zijn altijd heel langzaam en zacht en warm alsof ik terug in de baarmoeder ben (raar he). We zijn het eens over belangrijke onderwerpen. Zóveel dingen in 1 man die me allemaal aanstaan, daar móet ik wel van houden.
Waarom nu juist hij? Toen ik verliefd op hem werd wist ik het niet. Nu 5 jaar later weet ik het maar al te goed. Hij maakt me aan het lachen, hij begrijpt hoe ik me voel, ik begin de zin hij maakt hem af, hij doet alles voor me, hij is degene voor wie ik opsta in de ochtend en waar ik nog steeds aan denk als ik ga slapen. Hij is degene waar ik oud mee wil worden gewoon omdat hij hij is en hij van me houd!
omdat hij een flirt is (slechte rede maar erg aantrekkelijk)
omdat hij snapt wat ik bedoel
omdat hij mij laat merken dat ik speciaal is
omdat hij me mijn zorgen laat vergeten
omdat hij grappig is
omdat hij mooie ogen heeft (en mooi haar)
omdat hij hij is!!!!!
omdat ik weet dat hij van mij houdt
- Omdat hij mij een speciaal gevoel geeft
- Omdat hij zo lief is wanneer ik met hem ben
- Omdat hij anders is
- Omdat hij knap is, gespierd en mooie lippen heeft
- Omdat hij zo mooi lichaam heeft (gespierd)
- Omdat hij meestal opgewekt is
- Omdat hij altijd interesse toont en mij vragen stelt
- Omdat hij slim is
- Omdat hij onweerstaanbaar is!
- Omdat hij altijd in mij gedachten is
- Omdat we van de zelfde muziek smaak hebben
- Omdat hij ook van mij houd, en mij daarom m n fouten vergeeft
- Omdat hij altijd naar mij terug zal komen
- Omdat ik hem kan vertrouwen en hij mij
- Omdat ik mijn gevoel voor hem niet kan omschrijven
- Omdat ik zo vrolijk word van alle moment samen
- Omdat ik niet lang boos op hem kan blijven
- Omdat hij lieve naampjes voor me heeft
- Omdat we overal over praten
- Omdat hij lekker kan knuffelen
- Omdat hij de moeite neemt
- Omdat hij grappig is
- Omdat hij me een goed gevoel geeft
- Omdat hij soms zo irritant kan zijn
- Omdat alles wat hierboven heb genoemd waar is
We kunnen echt over alles praten. Hij is ook erg uitdagend. Hiermee bedoel ik dat hij zich nergens voor schaamt. We hebben namelijk vaak sex in het openbaar. En als we bij hem thuis zijn kunnen we gewoon niet onze handen van elkaar afhouden. Dit vind ik heerlijk. Hij zegt dat als je van elkaar houdt dat je je nergens voor hoeft te schamen. Verder geeft hij mij alle dingen die ik wil. Hij is een onwijs lekkerding. Ook is hij superlief en begripvol. Kortom hij houdt kei veel van mij en ik houd kei veel van hem.

hij trekt me aan op de een of andere manier
Ook al doet het me soms pijn ik kan niet leven zonder hem of znder hem te zien
Hij is een van de dingen waar voor ik leef

Kus liza
omdat hij er altijd voor mij is
Omdat hij me doet lachen als ik het nodeg heb
Omdat hij me weer doet goed voelen in mijn vel
Omdat hij van mij is
Omdat hij van mij houwd
Omdat hij gwn perfect is voor mij

Bdw: hij is van mij xD
ik haat het feit dat ik van hem hou....
Omdat hij alles heeft wat ik me maar kan wensen! Hij geeft mij de perfecte liefde, beter dan hij is er geen een!
ha omdat hij de enigste is die mij EGT boos kan krijgen, en dan meen ik zo boos, dat ik mun handen bijna niet thuis kan houden, het probleem is alleen dat ik geen 3 seconden later alweer moet lachen om hem.. Ik weet serieus niet waarom ik van hem houd?? Ik heb geen idee, hij speelt gewoon perfect op mijn gevoelens in, ik kan hem niet negeren, hoe hard ik het ook probeer :)
Ik zou het niet weten!! Zijn lach,ogen het feit dat hij het
Altijd voor me opneemt?
Omdat hij altijd daar voor me is, en ik weet dat ik hem meer dan 100% kan vertrouwen. Ik hou juist van hem omdat deze persoon uniek is en een goed hart heeft. Het lot heeft ons samengebracht, en wij ervaren allebij dat het grootste geschenk dat we in ons leven hebben gekregen ons samenkomen is. Ik was 17 en mijn vriend was 24, het is nu 2 jaar later, en we zijn nog steeds samen en zijn vanplan om een familie met elkaar te beginnen. Ik hou juist van hem omdat ik heel lang op hem gewacht heb en nu weet dat ik heb gevonden waar ik op wachtte, en omdat hij voor het eerst in zijn leven, van iemand houdt (mij) met heel zijn hart. Wij hebben heel erg veel geluk gehad !!!

ik vind twee jongens leuk en ik wil een relatie aan gaan. Maar het zijn er twee. En ze vinden me allen bij super leuk? Wat moet ik nu doen? Mayana
Waarom houd je juist van hem? Hij is de gene die mij begrijpt,geeft veel om mij,hij is heel gevoelig dat is zo lief,ik voel me prima bij hem.
Hij die nu mijn ex is, houd ik nog steeds van. Ik heb het weliswaar zelf uitgemaakt maar ik zou een moord plegen om het terug te kunnen draaien. Ik kan niet uitleggen waarom ik van hem heb gehouden/nog steeds houd.. Hij was altijd zo lief, zo sukkelig maar ó zo schattig.. We hebben nooit lichamelijk contact gehad, alles wat we deden was zoenen en niks verder. Hij zei er nooit iets over, want hij zei pas dat we het lang moest hebben en dan 'het' pas moesten doen. En toen dacht ik, deze boy is en blijft van mij. Als ik bij hem was had ik een veilig, rustig gevoel, alsof ik zat te dromen..
omdat hij alles voor me betekend ook al is het uit ik blijf eeuwig van hem houden!! Love you Ruben! wjnmk!
Hij is meer dan mijn vriend, hij is m'n beste vriend, mijn zeikbuddy, mijn uitlaatklep, mijn zonnetje achter de wolken.. Hij is gewoon mijn maatje. Ik kan bij hem 100% mezelf zijn en hij is de enigste persoon met wie ik 24/7 kan zijn zonder hem ooit zat te worden.
ik leerde myn Grote Liefde 2 jaar geleden kennen. Nog nooit zoiets meegemaakt. Na jaren van feestjes, eenzaam thuiskomen, me zo verloren voelen en nood aan standvastigheid was hy er om heel veel liefde en rust te brengen. Het klinkt zo cliché en onecht maar ik betwijfel of ik dit ooit nog zal meemaken. We vullen elkaar echt compleet aan. Nog nooit heb ik iemand zo graag gezien, dit komt echt uit het allerdiepste van mijn hartje. Er is maar 1 obstakel: zijn geloof. Ik zie geen problemen in mij te verdiepen in zijn leefwereld, en hij in de mijne. We zouden dit perfect kunnen volhouden, maar mijn familie zou dit nooit accepteren. Hij zegt dat zijn familie mij wel zou aanvaarden, maar ik vrees dat ik voor hen te veel zal moeten opgeven en dat onze relatie uiteindelijk onder druk van alle anderen zal doodbloeden... En ook al besef ik dit, het doet ZO veel pijn om iemand op te geven die zoveel om je geeft, en waar je zelf zo veel om geeft. Ik hou echt van hem en ik denk ! Dat ik iedereen met hem zal vergelijken om dan te beseffen dat NIEMAND aan hem kan tippen.

Hij kijkt,doet,praat,loopt,eet,toont ze emoties anders dan andere dat maakt hem zo speciaal.
ik wel van hem houd en geen idee wat ik zonder hem moet maar ik weet wel dat we niet door kunnen gaan wegens mijn ouders
dat weet ik eigenlijk niet!! Op een of andere manier voel ik me gewoon aangetrokken tot hem. Hij geeft me gewoon een warm en fijn gevoel. Groetjes edyta
ik vind dat ik hem eerst moet vertrouwen maar het belangrijkste is voorr mij in dat hij om mij geeft.. En juist ja het beeeld die je eerder hebt gevormd over je perfecte man kan ook eeen deel bepalen op wie je verliefd kan worden. Je denkt altijd na over de dingen die hij moet bezitten en hoe hij moet zijn qua karakter en ook qua uiterlijk.
Omdat hij me met zijn blik kan laten rond dwalen in zijn gedachten , zijn ogen volgen mijn lichaam , soms laat hij het zien maar soms zie ik het ook gwn van uit mijn ooghoeken of voel ik zijn ogen branden op mijn rug. Zijn geur als gij mij passeert en zijn manier van gaan. Hij laat iedereen lachen en is altijd zich zelf.
omdat hij goed voor mij is en goed voor mij zorgt en rekening houdt met mijn geluk !
Waarom houd ik van hem? Hij neemt me zoals ik ben, en hij geeft me een goed gevoel over mezelf, wat fijn is, omdat ik heel erg onzeker ben
Hij is mooi
Hij is superlief
Hij is grappig, maar ik kan ook echt serieus met hem praten
Hij kan goed zoenen
Hij ruikt heel lekker
Hij is meer dan ik ooit had durven dromen, met hem zie ik mezelf wel oud worden
Hij is gewoon mijn soulmate. Hij is niet alleen mijn geliefde, maar ook mijn beste maatje. We delen geluk, liefde, pijn, verdriet, humor etc. Hij kan me ontzettend laten lachen op momenten dat ik het nodig heb. En ook op momenten dat het even niet uitkomt, zodat ik tijdens een saaie gebeurtenis in mijn eentje met de tranen op de wangen zit te bulderen. Hij kan me met iets kleins verrassen, zoals:
Als ik 's avonds thuis kom van mijn werk en hij staat eten te koken, of hij heeft de hele keuken van top tot teen geboend. Soms heeft hij iets kleins gekocht, zoals een grappige ring. Totaal onverwachts, en dat zijn leuke dingen. Hij vindt me mooi en soms ligt ie uren naar me te kijken, terwijl ik nog half slaap. Ik kan ook verdrinken in zijn blauwe ogen. Dan kijkt hij me ineens recht in mijn ogen met zo'n zachte blik, dat ik bijna smelt. Hij kan ook enorm goed overweg met mijn broertje (en die is enorm belangrijk in mijn leven) en als ik ze samen de grootste lol zie hebben, voel ik me echt intens gelukkig.

10 Jaar geleden leerden mijn vriend en ik elkaar al kennen via het werk. We waren beide 17 jaar en werkten 1 weekje bij een produktiebedrijf. Stiekem werden we verliefd op elkaar, maar hebben dit nooit aan elkaar verteld. We verdwenen langzaam uit elkaars leven, maar ik ben al die 10 jaar over hem blijven dromen. Na elke droom startte ik een zoekactie naar hem, maar gaf die telkens op omdat er niets uit kwam. Februari dit jaar vond ik hem via een bekende site en 1 maart zagen we elkaar weer voor het eerst. Het was liefde op het tweede gezicht en nu wonen we samen en zijn verloofd!
Sins we elkaar ontmoet hebben al een half jaar niet zonder elkaar kunnen en ik ben sins de dag dat k hem ontmoet hem tot de dag van vandaag nog steeds bij hem thuis en we zijn gelijk samen gaan wonen ,voor ons beiden lijkt gewoon alsof we de ware hebben gevonden.We doen alles samen en hijs uniek voor mij en hou elke dag steeds meer van hem kan alles tegen hem zeggen en als ik me slecht voel laat hij mij me goed voelen,we proberen allebei elkaar gelukkig te maken en hebben beiden nog nooit zoveel voor iemand gevoeld en kunnen niet beschrijven met woorden hoeveel we van elkaar houwe we zijn gewoon onafscheidbaar staan klaar voor elkaar ons relatie is precies hoe het hoord geven en nemen en het komt van beiden kanten we begrijpen elkaar zoo goed dat het gewoon zoo raar of eng soms is kortom hij is gewoon voor mij bestemd en ik voor hem!!!! Mendy
Omdat hiij heeeeel erg knap is, stoer & gevoelig tegelijkkertijd. En omdat hij van MIJ houdt. Daarom hou ik van hem

omdat hij mij die ene speciale gevoel geeft
Waarom houd je juist van hem? Omdat hij lief is
Omdat ik serieus met hem kan praten,maar ook enorm met hem kan lachen
Omdat we niet van elkaar af kunnen blijven
Omdat hij hele lieve mooie ogen heeft
Omdat hij lieve sms/mail en kaartjes stuurd
Omdat hij hele lieve dingen zegt
Omdat hij teder is
Daarom hou ik van hem
Waarom ik van hem hou? Omdat,hij lief is
Omdat, hij humor heeft
Omdat, hij mooi is
Omdat, hij me aan het lachen maakt als ik chago ben
Omdat,hij vaak doorheeft of er iets met me is
Omdat,ik me relax bij hem voel
Waarom ik van hem hou? Omdat telkens als ik hem zie weer opnieuw verliefd word,
Omdat hij mooie ogen heeft,
Omdat hij lekker ruikt,
En we heel erg met elkaar kunnen lachen. Omdat hij precies weet hoe ik me voel,
Omdat hij lief voor me is,
En mijn beslissingen respecteerd. Hij is mijn beste maatje, mijn steun, mijn vriend. En ook al ben ik jonger dan hem, en wonen we ver weg van elkaar, houdt hij toch van me. Daarom hou ik van hem.
waarom hou ik van hem? Omdat er maar een persoon kan zijn dat als je in zijn ogen kijkt voelt alsof je in brand staat.
waarom juist hij? Een aantrekkingskracht die we beiden voelden, vanaf de eerste dag. Zonder elkaar te kennen. Nu kennen we elkaar door en door, het goede en het slechte van elkaar, en nog steeds is de aantrekkingskracht net zo sterk als in het begin. We kunnen samen zoveel meer aan dan alleen.
omdat ik steeds aan hem moet denken.
waarom houd je van hem?? Nou iik hou van hem, omdat hij altijd lief voor mij is en omdat hij altijd voor mij klaar staat wat er ook aan de hand is. Omdat iik me zo fijn bij hem voel. Maja we hebben niet weer gemeen,maar toch houden we van elkaar. Je hoef niet altijd een jongen,leuk te vind die heel veel gemeen met jou heeft. Het gaat er om dat jullie,elkaar snapen. Dat jullie het gezellig met elkaar hebben en zo. Okay jullie kunnen wel een keer een ruzie hebben,maar dat betekent niet dat jullie dan minder vertrouwen in elkaar moeten hebben. Ook iik heb wel een ruzie met me liefje,maar dta komt altijd weer goed. Ookal is het niet vandaag.ookal is het niet morgen. Je kan nooit boos blijven op die gene van wie je houd. Groetjes jenniferr
14 jaar
waarom koos ik voor hem? Hij heeft gauw indruk op mij gemaakt met zijn aantrekkelijke ogen! Zijn blikken die me achtervolgden. En ja et was raak! Ik was verliefd! Het was wederzijds. De vlinders in mijn buik als ik bij hem was. Ik stel mijzelf altijd de vraag als k achter moet komen of hij de ware is, kan hij de vader zijn van mijn nakomelingen? En bij hem, zie ik de ware! Seni seviyorum, R (L) Y
waarom ik van hem hou..? Wij zijn kwa uitelijk helemaal niet passend, omdat we beiden een andere geloof hebben en dat zal je al gauw merken als wij bij elkaar staan.. Maar het is zo apart het gevoel, wat ik niet eens kan beschrijven. Wij zien in elkaars ogen de Liefde, we zien ons zelf.. We zitten beiden in andere lichamen, terwijl we geestelijk precies het zelfde zijn hij is mijn andere helft.. Waarom hij? Wij hebben alles voor mekaar over, we staan klaar voormekaar.. En dit al 3 maanden, zonder lichamelijk contactte hebben gehad, zelfs geen zoen.. Zijn ogen die mijn ogen prikkelen is voldoende..
bij mij is het een beetje gegroeid,aantrekken en afstoten,dat was het eerst. Maar nu! Heerlijk!
Omdat het gelijk zo vertrouwd en gewoon aanvoelden vanaf het begin..en gelijk me eigen is.
Omdat hij enig is als mens, en omdat hij dat is, wat mij zo aantrekt
Ik hou van jou en blijf je trouw totdat ik van een ander hou !! The way of life !!!
ik hou van hem omdat:

Hij lief voor me is

Interesse hebben in dezelfde dingen

Wij dezelfde eten lusten wat in onze cultuur heel belangrijk ik. Hij mij altijd aan het lachen maakt en omdat hij af en toe vdingen zegt die me gek maken en omdat hij wil dat ik de moeder van zijn kinderen wordt en zijn vrouw!! Ik ben gelukkig jammer genoeg geloven mijn ouders mij niet en denken dat het een grote fantasie is en dat onze relatie niks is ik word er gek van ik kan niet wachten dat we gaan trouwen ik ben al 4 jaar met hem!
Waarom hou ik juist van hem? Omdat alleen bij hem mijn hart een sprong maakt.. Ik kippevel krijg als hij me in m'n ogen kijkt.. Ik alleen bij hem het gevoel heb dat ik speciaal ben
Ik alleen bij hem mezelf ben..
Omdat hij zo gevoelig is en lief, aardig en beschermend
Waarom houd je juist van hem? Het hebben van veel gemeen hebben of het lijken op mijn ouders is niet mogelijk, want mijn partner heeft een hele andere achtergrond en cultuur, kleur enzovoort. Maar wij herkende iets van onze levensomstandigheden op dat moment, wij vonden steun bij elkaar en van het een kwam het ander. Verder vind ik hem heel aantrekkelijk (vanaf het begin), hij is heel slim, hij is een enorme steun voor mij. Zonder hem was ik nu ingestort. Hij is heel wijs, toen ik hem voor de eerste keer aanraakte, ging er een schok door mij heen, daarna heb ik geen kans voorbij laten gaan om hem aan te raken. Ik vind hem heel mooi, ik vind hem heel opwindend. Wij passen verder goed bij elkaar, hij is mijn droomman. Hij is nuchter, hij analyseert omstandigheden goed en hij kan mij goed adviseren. Dit is het geestelijke!
waarom ik gek op hem ben

Is omdat hij veel op mij lijkt qau karakter
Hij voelt want i k wil en wat ik mis
Omdat hij bereid is om altijd voor mij te blijven vechten
En weet je nog waarom

Als hij in mij buurt is heb ik vlieders in mij buik en ja ik ben dol op hem

xx carrinexx

Ik denk dat je gelijk een aantrekkingskracht voelt als je diegene voor 't eerst ziet. Ik had dat in ieder geval wel, het duurde alleen wel 3 jaar voordat hij mij zag staan omdat het nogal een player was in zn puberjaren. Maar goed, toen we bij elkaar waren maakte hij me aan t lachen zelfs als ik boos was en ik denk dat dat veel waard is. Ik denk dat ik ook voor hem viel omdat het zo'n gevaarlijk/fout type is die overal schijt aan heeft en koud is vanbinnen maar die wel alles voor mij zou geven. Dat geeft je wel een veilig gevoel, en het gevoel dat je speciaal bent. En vooral dat is het punt, het gaat om jezelf in een relatie en wat voor een gevoel de ander je geeft. Als je niet van jezelf houdt kun je ook niet van iemand anders houden. Naomi1993.
Waarom ik van hem hou? Omdat ik hem niet kan laten gaan. Bij hem voel ik me rustig, voel ik me verliefd.. Me hart gaat dan tekeer als ik hem zoen. En ik kan hem nooit iets aandoen, omdat ik nog steeds verliefd ben.
gewoon omdat hij ontzettend lief is
Ik kan eigenlijk niet uitleggen waarom ik van hem houd. Het is gewoon een vertrouwd gevoel dat ik al vanaf dag 1 bij hem had. Ik leerde hem 3 jaar geleden voor het eerst kennen. We hadden een korte maar heftige relatie. Ook al was de relatie maar zo kort, het heeft mij ongelovelijk veel tijd gekost om over hem heen te komen. Nu 3 jaar later kom ik uiteindelijk toch weer bij hem terecht. Alles voelt weer zoals toen. Ik vind het raar dat ik na 3 jaar, waarin er heel veel is gebeurd en we allebei heel veel hebben meegemaakt, toch nog zo veel van hem kan houden. Het gevoel dat je dat je nog geen dag zonder hem kan.. Dat je altijd bij hem wil zijn. Dat je in elkaars armen ligt en elkaar alleen in de ogen hoeft te kijk en gewoon weet dat hij het zelfde voelt voor jou.
ik hou van hem omdat hij gewoon zichzelf is ..
ik hou van hem
Omdat hij absoluut uniek is en als het tuperwer doosje een dekseltje heeft gevonden is het garantie voor altijd ;)

Hij hoort gewoon bij mij en daarom hou ik van hem.
Omdat:
- hij me hoe boos ik ook ben op hem, toch altijd laat lachen.
- Hij lieve dingen tegen me zegt
- Hij me nooit voor aap zet
- Hij me neemt zoals ik ben
- Ik mezelf kan zijn bij hem en hij bij mij
- Hij me altijd troost als ik verdrietig ben
- Hij er altijd voor mij is!
- Hij alles voor mij over heeft.
- Hij super lekker aanvoeld
- Hij ook van knuffelen houd
- Ik veel dingen van hem leer
- Hij waardering voor me heeft
- Hij altijd tijd voor me vrij maakt
- Hij best gevoelig is, al wil hij dat niet altijd laten merken

Hij is gewoon de liefste, mooist, leukste, grappigste, schattigste enz enz man op aarde!! Zou hem voor geen goud kwijt willen of willen ruilen! ILU my boy ;)
Xxx Mar
Ik hou van mijn mannetje omdat hij echt mijn maatje is we zijn altijd en overal een team.. Daarnaast heb ik me nog nooit zo goed gevoeld bij iemand als bij Erkan. We delen werkelijk waar alles samen en beleven alles samen.. Hij is 1 persoon in mijn leven die er echt altijd voor me is, of ik nou vrolijk ben, boos of chagerijnig hem maakt het niks uit..Hij zegt altijd jij bent mijn vrouwtje en ik ben er altijd voor je....
Ik zag hem voor het eerst op een foto en was op slag verliefd! 14 jaar geleden kregen we een realite. Hij 13 jaar ouder dan ik en was toen 35 jaar. Ongelofelijk aantrekkelijk vond ik hem, zijn atletische lichaam, prachtige tanden, donkere krullen en daarbij ook nog eens zeer stijlvol gekleed. De liefde tussen ons is alleen maar sterker geworden. Ik vind hem nog steeds superaantrekkelijk met zijn jongensachtige uitstraling en nog wordt hij regelmatig nagekeken door vrouwen (en mannen...) Na zoveel jaar is hij ook volwassener en relaxter geworden. Soms halen we herinneringen op uit onze verliefde periode en dan worden we weer helemaal verliefd op elkaar!
omdat ik het gevoel heb dat hij mijn soulmate iss we denken vaak hetzelfde en er zijn ook veel van die toevallige dingetjes zoals hij vroeg mij wat is jou liefelings hond?? Ik zei toen van w8 ben die naam ff vergetn en zonder dat ik het omschreef zij hij het al echt een raar moment was dat ik denk gewoon dat we voor elkaar zijn gemaakt klinkt vaag maar denk het gewoon xxxxxxxxxxxxxxx
Omdat hij in mijn ogen gewoon de liefste,mooiste,interresantste persoon ter wereld is!Ik ben gewoon erg gelukkig als hij bij me is en als hij er niet is mis ik hem heel erg.Heb dit verder nog nooit zo intens meegemaakt als nu dus denk dat dit toch echt de ware is.De tijd zal het leren?
Ik hou van me vriend omdat we het altijd samen leuk hebben. En hebben zowat alles samen meegemaakt. En je voelt je goed en fijn en aangetrokken. En zonder hem kan ik me geen leven voorstellen. Als ik hem soms in het weekend al niet zie of eventjes niks hoor, dan zit ik gelijk al te bellen en te smsen. En is volgens mij iets wat automatisch gaat en niet in worden uit te leggen valt. Het is gewoon BIJZONDER
Ik houd van hem omdat hij genereus en lief is, ik hem kan vertrouwen. Dat hij romantisch, eerlijk, serieus, erotisch en gevoelig is in onze relatie en liefde. Om zijn energie en doorzettingsvermogen. Omdat ik totaal mijzelf kan zijn met hem. Dat ik mij bijzonder, vrouwelijk en gerespekeerd voel. Dat het een bezonder knappe, intelligente sterke en lange man is, en dit niet negatief uitbuit en dat hij weet dat het innerlijke het belangrijkste is voor zowel zichzelf als bij anderen. En omdat hij soms verstrooid en onzeker kan zijn en dit niet verbergt voor mij. Dat hij mij verrast met kaarjes in de slaapkamer. Hij een lieve en goede vader is voor zijn 4 kinderen. Ik houd van hem omdat ik hem zo ontzettend bewonder hoe hij alles doet met zijn werk, kinderen, huis, en dan ook de tijd met veel liefde en aandacht heeft voor mij. Omdat hij zich kan opwinden over onbenullige zaken, ik dan luister en resoneer en hij mij daarvoor liefdevol bedankt. Omdat hij mijn zwakheden weet te hanteren en accepteren. Ik houd van hem om zijn liefde, respekt en waardering voor mij. Ik houd van hem omdat het zo klopt tussen ons en ontzettend goed voelt. Ik houd van hem het meest voor de grote liefde die ik voel voor deze bijzondere man.
Toen ik mijn man voor het eerst tegen kwam, had ik gelijk een gevoel dat het goed zat. & inderdaad nu getrouwt, en dat over dat ze iets van je ouders weg hebben dat klopt bij mij inderdaad. Mijn man lijkt veel Qua karakter op mijn vader. En waarom hij het is, omdat hij me altijd aan het lachen maakt ik voel me op mijn gemak bij hem en we alles aan elkaar kwijt kunnen. En gewoon gelukkig zijn. Hij is gewoon heel mooi schattig leuk, een echte animator gevoelig Etc. Kortom Alles wat ik wil :)
omdat ik bij hem - helemaal mezelf kan zijn. Omdat ik bij hem - kan lachen/huilen. Omdat ik bij hem - me helemaal nooit kan vervelen. Omdat hij degene is die zo super lief doet. Die alles voor me over heeft. Hij er voor mij is. Hij die mij nooit in de steek laat. We hebben heel veel gemeen. Hij is gewoon zo te leuk! En hij geeft heel veel warmte in myn leven. Daarom houd ik van hem :]
en ik hou van hem omdat;
- hij zonder schaamte maandverband en tampons voor mij koopt
- we beide dezelfde smaak hebben qua eten EN kleding EN muziek
- hij het stiekem leuk vind om met mij te winkelen (ook al zegt hij van niet)
- ik door zijn haar mag woelen, terwijl hij het net goed had te zitten, zonder dat hij boos wordt
- we alles kunnen delen, en hier samen om kunnen huilen en lachen
- hij mijn trouwe steun en toeverlaat is waar ik alles aan kwijt kan
- we elkaars zinnen kunnen afmaken
- onze humor precies hetzelfde is, met als gevolg dat we bij de etenstafel vaak in een deuk liggen als de verhalen van de dag op tafel komen


& NATUURLIJK OMDAT HIJ GEWOON DE WARE VOOR MIJ IS!
Ik hou van hem, omdat hij zo ongelovelijk lief is, alles zo goed voelt, hij weet precies wat hij moet zeggen als ik me rot voel, we delen alles, ik kan ongelovelijk met hem lachen, ik elke dag bij hem ben en dan verveeld het nog niet, en omdat hij zo super cute is :D !
Hij is lief, grappig, gevoelig, knap, slim, leuk,
En nog veel meer!
We hebben dkezelfde interresses, hobby's, humor en spiritualiteit. Bij hem voel ik me zeker, mooi, en vooral mezelf. We delen al onze emoties, gedachten en ideeen. Zelfs als we niet samen zijn.
Hij is lief, grappig, gevoelig, knap, slim, leuk,
En nog veel meer!
We hebben dezelfde interresses, hobby's, humor en spiritualiteit. Bij hem voel ik me zeker, mooi, en vooral mezelf. We delen al onze emoties, zelfs als we niet samen zijn.
trendystyle,omdat hij trouw.gevoelig en lief is. En altijd voor mij klaarstaat en mij nooit in de steek zal laten daarom.
waarom hou ik juist zoveel vn hem
Nou hij is iemand die me door het leven heen heeft geholpen hij steun me als k hm nodig heb,hij niej alleen me partner hij is ook me maatje me steun en toeverlaat. Sinds k een kindje van hem heb gekregen ben ik heel anders in het leven gaan staan ik hou zoveel van hm dat ik nog niet eens wil weten hoe het leven nog zou zijn zonder hem
Nu ik zwanger ben van de 2e steun die me door dik en dun(omdat ik een persoon ben wat nogal gauw bang is)
Dankzij hem ben ik sterker geworden in wie ik was en daar ben ik hem erg dankbaar voor
Hij is gewoon de beste man in me leven en een goede vader voor me kind(ren)
Ik houd juist van hem omdat hij me een beter mens maakt en omdat ik zijn liefde gewoon voel.
omdat hij supermoeilijk is.. En omdat hij nergens iets van aan trekt.
Hij is voor mij de ware omdat hij eerlijk tegen me is, me altijd steunt, omdat ik hem kan vertrouwen en omdat hij niet te bang is om te zeggen wat er in hem omgaat wanneer dat nodig is
het bijzondere is...ik was helemaal niet van plan om van hem te houden. Ik kom net uit een heftige scheiding en leerde hem kennen via het chatten. We hebben allebei dezelfde humor en het klikte goed. Na 2 maanden zagen we elkaar en ik vond hem meteen leuk. We zouden gewoon single zijn en van elkaar genieten...niets meer...niets minder

Maar namate de maanden vorderden...krijgen we steeds meer een band. We zien elkaar nog niet eens zoveel per maand..maar we hebben wel regelmatig contact met elkaar. Nadat we samen op vakantie zijn geweest lijkt het net alsof ik heel veel van hem ben gaan houden. Mijn muurtje heeft hij naar beneden gehaald. En hoe? Hij laat me lachen...ik kan en mag mezelf zijn ....hij ziet er leuk uit...hij onderneemt allemaal leuke dingen met mij(we zijn echt maatjes)....ik kan heerlijk met hem vrijen...hij ruikt lekker...voelt goed aan...enz enz enz

Hij weet niet dat ik van hem hou...maar ik denk wel dat hij een vermoeden heeft..soms schrikt hij af..om daarna weer dichter naar mij toe te groeien.... Liefde groeit... Ik ben nooit verliefd op hem geweest. Dat onderdeel heb ik overgeslagen...
omdat hij er altijd voor me is en zal zijn =)
Ik houd van mijn man omdat hij mij aanvult.Hij kan bijna mijn zinnen afmaken en weet wat ik denk en voel heel diep van binnen vanaf dag een het was best wel eng om iemand zo dichtbij te laten zo snel,maar tegelijker tijd zo vanzelfsprekend.Buiten de lichamelijke aantrekkings kracht en ja de enorme goed lekkere geur plus die ogen om in te verdrinken gewoon blauw groen net als een tropische ocean....mmm
Maar goed hij heeft alles en ook echt alles voor mij over en ik voor hem dat bewijzen we elkaar elke dag we kunnen overal over praten niets is onbespreekbaar. Ik weet het het klinkt surreal maar het is echt zo hij is echt mijn soulmate,mijn hart, ziel en mijn beste vriend in een.En dat terwijl ik net opgegeven had om nooit meer in een relatie te geraken loop ik hem tegen het lijf wel aan de andere kant van de wereld maar nu bijna een anderhalf jaar later zijn we nu bijna 6 maanden gelukkig getrouwd en hij is mijn echte prins op het witte paard met gevoel en intuitie .One in a million geloof me.Ik hoop dat iedereen dit ooit tegen komt het is geweldig en dat is een understatement!!!!!!!!!!!!!!
Omdat hij mijn oase van rust is in mijn chaotisch leven. Omdat hij mijn wederhelft is.
Ik hou van hem. Omdat hij mij een beter persoon laat zijn en mij laat doorzetten wanneer ik wil opgeven. Hij maakt mij gewoon compleet. En ik zou niet kunnen weten hoe ik zou zijn zonder hem. We zijn volgens mij gewoon voor elkaar gemaakt..
omdat hij zo heerlijk ruikt als hij tegen me aankomt , en omdat hij zo goed mijn wang kan strelen
Omdat hij mij heeft ontmaagd, omdat hij mij zo goed begrijpt, omdat zijn aanwezigheid mn hart sneller doet kloppen, omdat hij op een schattige manier zo onnozel kan zijn, omdat wij een intense band hebben
Omdat ik me al 3jaar lang lichamelijk aangetrokken tot hem voel. Misschien komt dit alles wel omdat dit een verboden liefde is,dat is natuurlijk altijd spannend. Maar er is zeker een aantrekkingskracht tussen ons. Hij heeft me ook heel erg gesteund in moeilijke periodes. Hij is gewoon alles wat ik zoek in de ideale man. Maar dan zit ik nog met mijn vriend die ook erg leuk is alleen ze zijn beide heel verschillend ik weet niet wat ik ermee aanmoet. Mijn gevoel verschilt per dag.
Hallo!! Ik heb 1 jaar en 4 maanden een vriend, van de zomer heeft mijn moeder een beroerte hehad en ik had het daar nog best wel moeilijk mee, ik heb toen zoveel steun aan mijn hem gehad en gerealiseert dat ik echt van hem houd, nu zeg ik gewoon tegen dat hij de ware is voor me, en gelukkig zegt hij het ook terug! Hij is gewoon zo lief voor me, kan alles bij hem kwijt zonder daty het doorverteld of zoiets. Ik heb nooit zo van iemand gehouden als van hem. M.ILY!
(De ware bestaat echt, ik heb hem gevonden)

Groetjes Kissi_X
Ik zag hem toen voor de eerste keer,
Hij liep de klas binnen en ik dacht:
'wow, dat is HEM!' Sinds die dag voel ik me tot hem aangetrokken, en hij zich later ook tot mij! Ik kan me nu niks meer voorstellen zonder hem!
ik weet niet waarom ik bij hem ben misschien omdat ik denk dat ik niemand anders zou vinden!
Want ik ben wel verlofd met hem maar we zien elkaar niet en hij doet niet echt moeite voor mij en vroeger hij liet me lachen maar nu niet meer.weet niet waarom ik nog van hem hou of ik nog van hem hou is de vraag?
omdat hij me een veilig gevoel geeft.
omdat ik altijd bij hem terecht kan, hij maakt van een traan een lach bij mij
Hij is de enige die mijn innerlijke schoonheid heeft ontdekt en niet bij me is omdat ik er goed uitzie
Omdat hij me begreep en me liet zien dat ook ik het waard ben. En omdat hij me vrolijk maakt, me compleet laat voelen. Dorien, 21 jaar
Zijn lach, zijn blik in zijn mooie ogen, zijn heerlijke lichaam en zijn geweldige karakter laten mijn hartje kloppen, ik hou van hem..
Omdat mijn goede humeur niet op kan als ik hem zie.
Omdat hij het met mij kan uithouden
Omdat hij vertrouwensvol is
Omdat hij aantrekkelijk is
Omdat hij relativerend is
omdat hy ander is dan al die andere,
En echt om me geeft.
ik hou van hem ... Omdat hij de eerste was waar ik gewoon mezelf kon zijn. Ook al gingen we 2 jaar met elkaar , elke keeer in die 2 jaar als ik hem weer zag ,vond ik hem zo super lekker(alsof ik hem voor het eerst zag), werd ik verlegen , kreeg ik het warm, lachte en spraken we over van alles en nog wat. Ook al vind ik het zeer jammer dat het afgelopen is en dat hij me zeer pijn heeft gedaan ,maar ik heb hem vergeven maar vergeten doe ik niet. Ondanks alles hadden we een goeie relatie en we zouden zo nog jaren door kunnen gaan. Maar weetje , ik hield niet genoeg van hem , nee ik hield wel genoeg van hem maar ik zei het niet vaak:'' zei hij". Maar weetje voor mij zeggen: 'ik hou van je' is een groot ding. Houden van doe je niet zomaar , houden van is iets groots, iets speciaals, iets uniek, want ik houd maar van een paar mensen op deze wereld, allemaal telbaar op me 10 vingers, en ik zeg je HIJ hoorde daar zeker bij en nog steeds maakt hij daar deel van uit. HIJ MAAKT EEN DEEL UIT VAN ME HA! RT. En daarom hou ik juist van hem!
Omdat ik het mezelf blijf afvragen maar er nooit over twijfel.
.... Omdat jij, jij bent
Omdat hij op veel punten het zelfde denkt. Hij is te vertrouwen en kijkt niet naar andere vrouwen. En mischien omdat je hem ook langer kent.

Ik hou van hem omdat hij alles is wat een vrouw zich maar wensen kan. Het enige min-puntje is dat hij eigenlijk te lang is 1.97 en ik ben 1.60, maar dat mag de pret niet drukken. Verder is hij attent, romantisch, heeft hij humor, is hij intelligent, zakelijk, gevoelig, eerlijk, trouw, geweldige minnaar, houd van lekker eten maken en uit eten gaan, houd van vakanties naar warme landen, kan tennissen en dansen en spreekt vele talen, legt mij in de watten, heeft interesse in mij en alle andere mensen, is sociaal en eerlijk en oprecht. Houdt niet van onrecht, ziet heel veel dingen uit zichzelf. Kleed zich goed, heeft een mooie kop met haar, mooie ogen, lekker lang strak lijf, kan heerlijk zoenen en is soms een jonge hond. Ziet er heel jong uit voor zijn leeftijd en wij hebben veel raakvlakken. Is makkelijk in de omgang, niet gecompliceerd, weet problemen aan te pakken en is mijn grote beschermer en mijn grote liefde.
waarom ik van mijn man hou ? Na het lezen van dit bericht kan ik mijn vingers er niet op leggen van waarom en hoe zo. Ik denk dat het lot ons naar elkaar heeft toe gedreven . We hebben alles het zelfde mee gemaakt in onze jeugd maar niet samen hij een aantal km verder op en ook in de pubertijd was het bijna de zelfde dingen . Hij weet zonder woorden hoe ik mij voel en wat ik denk . We kijken elkaar maar even aan en we weten wat we willen vertellen.we voelen elkaar erg goed aan en vullen elkaars zinnen in zonder na te denken . Voor de buiten wereld hebben we een uniqe relatie een die je niet snel zuld vinden . Er is ook iets paranormaal aan onze relatie al zijn we meter,km van elkaar weg toch voelen we elkaars pijn en geluk . Noem het maar een relatie uit een boekje . We zijn elkaars tegenpolen maar toch net magneetje . Als we samen zijn dan zijn we 1 persoon zelfde doen ,denken,dingen zeggen . Daarom hou ik van hem
Omdat hij onwijs zeer opwindend is en rustgevend. En zijn best doet om de draad weer op te pakken
Omdat we elkaar aanvullen in alle opzichten. We hebben zoveel gemeen en toch verschillen we ook weer veel van elkaar.
Omdat hij in alles anders is dan de doorsnee man;
Omdat hij een visie op het leven heeft en zich daar naar gedraagt;
Omdat hij zichzelf is;
Omdat hij krachtig is;
De combinatie hiervan in een aantrekkelijk lichaam;
Het idee dat ik iets voor hem beteken;
P.L.

Waarom houd ik juist van hem? Omdat zonder een woord te zeggen hij kan begrijpen wat ik wil graag zeggen of wat ik voelt,denkt....en op zo een moment als je iets denkt en gelijk een ractie via email of sms krijgt dan zou je echt verbaad worden dat hoe weet hij dat in gods naam dat wat ik graag wilt of denkt ....bijzonder gevoel.
omdat hij me gevormd heeft tot wie ik ben, ik wist wel wie ik was, maar durfde er nooit echt voor uit te komen. Hij is altijd lief voor me, heeft alles voor me over, en ik hoef hem maar te bellen of hij staat voor me klaar. Ik kan bij hem huilen, lachen, hem in de zeik nemen. Hij zal me nooit uitschelden, slaan, me domineren of opdrachten geven wat hij van me wil. We hebben de raakvlakken die een man en vrouw bij elkaar hebben. We kunnen gewoon niet zonder elkaar. Het is nu uit, maar we blijven om elkaar heen draaien, we komen gewoon niet los van elkaar. En op een dag komen we weer bij elkaar, dat voelen we allebei aan, en dit weten we ook.
omdat we zo verschillend zijn maar toch bij elkaar passen. Omdat als ik bij hem ben in zijn armen voel ik me eindelijk thuis omdat hij de zelfde humor heeft als mij.Omdat we van elkaar kunnen leren en omdat we aanvoelen waneer iets mis is bij mij is.
omdat hij mij altijd weet op te vrolijken
omdat ik hem kan vertrouwen
Goede vraag eigenlijk. Ik denk dat het een mysterie is die eigenlijk zo gelaten moet worden. Ik houd van mijn vriend omdat hij mijn vriend is, en niet om de sex of wat dan ook. Ik kan ook prima naast hem zitten en niks doen. Ik denk dat je er lang over kunt blijven nadenken maar er niet achter zal komen. Ik heb namelijk genoeg vrienden die op mij lijken of wat dan ook, maar toch houd ik niet zo van hun als dat ik van mijn vriend houd. Tja, zul je er ooit achter komen? Ik denk het niet.
Omdat hij alles bezit wat een vrouw kan wensen en daarbij laat hij steeds weer merken hoeveel ik voor hem beteken en hij laat mij altijd op nummer 1 staan van alle vrouwen die er bestaan.
Ik heb de ware gevonden, en ben super gelukkig met hem. Zonder hem geen leven.. Hijs de ware in mijn leven. Voor altyd... Hijs lief hijs mooi hijs grappig zijn lach is prachtig, zijn lichaam is goddelijk en perfect zijn innerlijk is percies goed, hijs mijn droom beeld mijn alles. (L) Tim R Ik hou facking veel van je Liefs je meisje voor altyd. Jessica R (L)
Omdat hij te lief voor woorden is
30 jaar getrouwd,gewerkt,kinderen opgevoed,geen tijd om stil te staan,liefst geen tijd om na te denken
Dan paf gebeurt er iets heel ernstigs.Wordt je wakker,ga je door voor je grote kinderen die af en toe naar hun nest terugkeren. Nooit gezien,1 seconde 1 etentje,resultaat dubbelleven,beiden wisten we het van die eerste seconde,er is geen waarom,het overkomt je gewoon...je krijgt gewoon levenslang en verzetten heeft geen zin...gewoon direct het gevoel dit is het.....en dankbaar zijn dat je dit op je weg mag tegenkomen.
Ik hou van mijn vriend omdat hij me heel veel liefde geeft, hij geeft me alle liefde die ik in andere relaties tekort ben gekomen. Hij is gewoon ideaal voor mij!
Er zijn veel mannen in en uit mijn leven gewandeld, maar hij is de enige die voetstappen heeft achtergelaten in mijn hart.. De reden dat ik juist van hem houd, en alleen van hem, is omdat hij mij pijn doet, zoveel pijn dat ik pas echt besef dat ik leef.. Zonder hem is het leven niets, zonder hem leefde ik in een grijze wereld, maar met hem is mijn wereld donkerrood en donkerblauw, de kleuren van het bloed dat vol passie door mijn aderen stroomt, rondgepompt door mijn gekneusde hart.
Dat is een hele moeilijke vraag, maar inderdaad om wie hij is, om alles wat hij voor mij doet, hij is zo lief en aantrekkelijk, het hele plaatje is in mijn ogen compleet, alles klopt, en er is niks waar ik op afknap, en omdat hij alles heeft wat je zoekt in een man. Groeten S
heel raar maar je houd van 1 persooon omdat je iets voelt wat je bij een ander niet kan voelen. Je blijft aanhaken en wilt niemand anders meer
Vond zijn uiterlijk aantrekkelijk als ook op het eerste gezicht zijn karakter, dacht dat hij wel 'oke' was...maar! Toen ik hem beter leerde kennen, ontdekte ik al snel wie hij werkelijk was...denk dat ik goede mensenkennis heb, deels meegekregen van mijn opvoeding maar ook omdat ik ook mn hersenen gebruik; in alles!Er is een gezegde: "Een goede verstaander heeft een half woord nodig" en dat zegt het eigenlijk wel nietwaar?
Ik houd van hem omdat hij me aan het lachen kan maken, boos kan maken mij het kookpunt laten bereiken en mij weer gelukkig maken. Maar ik houd ook van hem omdat we zoveel vesrchillen qua karakter maar ook weer heel erg op lekaar lijken qua karakter! Hij laat mijn hartje gewoon harder kloppen....dat is de reden waarom ik van hem houd!
Ik moest mijn verhaal ergens kwijt om te kunnen move-on. Hij is heel lief, vertrouwelijk en zorgzaam. Misschien was dit de rede dat ik verlief op hem ben (onbewust). Voordat ik wist was het al telaat. Hij is move-on, maar ik blijf bij deze gedachten steken. Ik weet dat het verboden liefde is, vandaar ik ook altijd nee tegen mezelf innerlijk gezegd(hij is gebonden). Maar nu weet ik niet meer zo zeker of ik fout heb gedaan? Aan ene kant ben ik blij dat er niks is gebeurt, maar de andere kant voel ik me stom?! Ik probeerde me move-on, maar mijn gedachten werken er niet mee. Jammer, heb raad nodig, wie heeft een goeie advies voor me.
Omdat hij mij begrijpt en ik hem en omdat ik met hem een diepe eenheid kan vormen, daarom is er een hechte vriendschap tussen ons. Dat ik van hem houd en hoeveel ik van hem houd weet ik niet door te kijken naar wat hij mij geeft (zoals in alle voorbeelden uit de top 10) maar door te kijken naar hoeveel ik bereid ben hem te geven. Door te kijken naar hoe kwetsbaar ik bereid ben te zijn. Liefhebben is dus allereerst een daad, een keuze: gevoelens van liefde volgen op de daden van liefde: de ander dienen.
omdat hij de enige is die mij als we samen zijn alles om me heen doet vergeten vanaf onze eerste ontmoeting..
Ik vind hem al jaren leuk en lief maar we zijn beiden getrouwd en gelukkig. Klinkt krom maar het is zo. We doen niets met onze verliefdheid.
eigenlijk viel me wel iets op als je op iemand val dat je de zelfde eigenschappen gemeen heb . Maar er wordt ook wel is gezegdt dat bijvoorbeeld je vriendje de zelfde eigenschappen bezit van je vader of broer .. ( beetje een raar idee)
Maar dat wordt er gezegdt .. Xx
Ik hou van hem omdat ik mezelf in hem herken, hij fantastisch lief is en we behalve hele goede, diepgaande gesprekken ook lekker kunnen lachen. Zowel fysiek als psysisch passen wij perfect bij elkaar. Ik hou van hem omdat hij, hij is.
omdat hij me aan het lachen maakt. Zijn denkwijze is zo bijzonder en zijn kijk op het leven boeit mij enorm. De manier hoe hij zich opsteld en presenteerd. De blik in zijn ogen. Hij is slim iemand die ik bewonder bij de wijze hoe hij praat, denkt en doet. Ik voel me tot hem aangetrokken en hij laat me nooit los uit mijn gedachten. Omdat hij zo anders is als mij en
Ik zie hem als mijn betere helft, iets waar ik deel van uit wil maken. Iemand waar ik alles mee zou willen delen. Omdat mijn idee is dat we op elkaar aangewezen kunnen zijn. Dat we op elkaar kunnen bouwen. Mijn gevoel bij hem is dat hij iemand is die ik kan vertrouwen. Iemand waar ik verder mee zou kunnen, verder mee zal komen en ver mee zou willen. Iemand wanneer jij zijn hart hebt veroverd hij er altijd voor je zal zijn en alles voor je over zou hebben. Iemand die je koesterd en lief heeft. En je waardeerd om wie je bent. Iemand die je stimuleerd het beste uit jezelf te halen. En iemand die je het gevoel geeft dit alles ook voor hem over te hebben. Hij is iemand waarbij je het gevoel krijgt dat hij echt de moeite waard is en je elke rol zou willen spelen en alles zou willen doen om hem te plezieren, te helpen en te steunen. Hij is iemand waarvoor je het allemaal zou doen omdat je hem niet kwijt wilt!!
omdat jij dingen in hem ziet die andere mensen niet zien leuke dingen dus en je voelt je aangetrokken tot elkaar en dat hoeft dan niet perse om het uiterlijk te gaan bv een vrouw kan super knap zijn en de man duidelijk minder maakt haar uiteindelijk niet uit de klik het ligt dus eigenlijk niet alleen maar aan jezelf als je van die man houd maar echte liefde is wederzijds dus ligt ook aan hoe veel hij van jou houdt
Ik houd van hem dat is zeker, we denken elke dag aan elkaar al is het nu bijn aeen jaar geleden over tussen ons, op een of ander manier hebben we toch contact met elkaar,, onze gesprekken beginnen altijd heel leuk maar eindigen altijd met ruzie,, is dit liefde?? Of moet ik hem gewoon vergeten wat ik maar niet kan
waarom houd je juist van hem............. Omdat ik eindelijk de man gevonden heb die mij gelukkg maakt
In alles..............dat na 21 jaar......en je komt hem maar 1x in je leven tegen denk ik.Houwen dus en oud worden met die man
Ik hou het allermeest van hem, omdat hij er in een heel moeilijk periode steeds voor me was.
Ik ben nog nooit zo verliefd geweest als nu. Eerdere relaties hebben ook nooit zolang geduurd als deze. En waarom nu juist deze man? Misschien omdat ik er nu eindelijk klaar voor ben om erop te vertrouwen dat m'n hart niet in 2000 stukjes gebroken wordt. Vertrouwen in hem, maar vooral ook in jezelf is dus blijkbaar belangrijk. En hij is lief voor me, maar tegelijkertijd wel een echte man. Het voelt eindelijk goed... Ik voel me eindelijk bij iemand op m'n gemak. En de sex! Eindelijk...
Omdat hij speciaal is, omdat ik verdrink in zijn ogen en hij me altijd aan het lachen maakt. Bij nader onderzoek zag ik dat hij wel enkele overeenkomsten met mijn vader heeft, maar die zijn minimaal dus daarop kan je het hele ik hou van hem verhaal ook niet op vastpinnen. Hij is bijzonder en zal altijd het beste met mij voorhebben. Hij staat voor me klaar in alle periodes, is begripvol, lief en aantrekkelijk. We hebben ook momenten dat we het niet eens zijn met elkaar maar hij zal altijd zijn eigen ideeen behouden. Ik hou van hem omdat hij dus alle kenmerken in zich heeft waar ik voor val.
omdat hij me beter kent dan ik mezelf

Omdat hij al mn fouten kent en toch nog zo lief naar me kan lachen

Omdat hij er is wanneer ik hem nodig heb


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!