Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Vrouw hogere stem tijdens vruchtbare periode

Vrouw hogere stem tijdens vruchtbare periode

Wat een vrouw allemaal niet in de vruchtbare periode zou doen om (bewust of onbewust) de aandacht van het andere geslacht te trekken.

door TRENDYSTYLETijdens de periode rond de ovulatie zou de vrouw zich vrouwelijker kleden, liever een rok dan een broek dragen, eerder voor een laag uitgesneden decolleté kiezen en meer aan haar uiterlijk doen. Verder zou de vrouw in de tijd waarin de kans op zwangerschap groter is, opener en meer toegenegen zijn, en zou zij bovendien meer zin in vrijen hebben. En... Ze zou (bewust of onbewust) een hogere stem hebben.

Recent onderzoek van de University of California te Los Angeles legt een link tussen de veranderingen in de stem van de vrouw en haar meest vruchtbare periode in de maand. Uitgangspunt van het onderzoek was dat een hogere stem in het algemeen als vrouwelijker en verleidelijker wordt ervaren.

De onderzoekers registreerden de stem van 69 vrouwen tijdens twee fases: het meest vruchtbare moment van de maand en het moment dat daar het meest ver vanaf lag. Het bleek dat de vrouwen zo'n twee dagen voor de eisprong een aanmerkelijk hogere stem hadden. Dat was vooral te merken als ze een zin zeiden, en niet als ze alleen maar klinkers uitspraken. Het onderzoek zou hiermee bewijzen dat de stem van vrouwen verandert op basis van hun vruchtbare periode en dat ze dit vooral in een sociale context doen.

 


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!