Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
VANDAAG IS HET
Voeg TRENDYSTYLE toe aan je favorieten

Home | Liefde | De vorm van jouw mond en de liefde

De vorm van jouw mond en de liefde

Wat heeft de vorm van jouw mond nu met de liefde te maken? Heel veel. Dat blijkt uit een onderzoek van University of West Scotland. De vorm van je mond zou meer vertellen over het genot dat jij in bed beleeft.

door TRENDYSTYLEDat onze mond de meest erotische zone van ons gezicht is, is geen nieuwigheid. Volle lippen worden als sexy ervaren. Daar zijn verschillende redenen voor. Volle lippen staan voor jeugdigheid. Naarmate we ouder worden, worden onze lippen immers smaller en dunner. Verder worden volle lippen ook met zoenen geassocieerd. Zoenen stimuleert de bloedcirculatie in de lippen en daardoor worden de lippen voller en roder (niet voor niets gebruiken we lippenstift om er verleidelijker uit te zien). Associaties tussen mond en seksualiteit zijn dus niet nieuw.

Vrouwen met een volle bovenlip en uitgesproken Cupidoboog zouden meer genieten

Maar wat wel nieuw is, is dat de vorm van onze mond iets over ons genot in bed zou zeggen. Dit blijkt uit een onderzoek van de University of West Scotland die een onderzoek onder 258 vrouwen van 18 tot 35 heeft gedaan. Volgens het onderzoek zouden vrouwen met een volle bovenlip en vooral met een uitgesproken Cupidoboog (dat Vtje in bovenlip) zo'n 12 keer meer kans hebben op genot in bed (lees: een orgasme), ook alleen (dus door middel van zelfbevrediging)! 't Is maar dat je weet!

Val je niet in de 'gelukkige' categorie van vrouwen met een scherpe Cupidoboog, troost je dan. De onderzoekers zijn wel zo fijngevoelig geweest om aan hun bevindingen toe te voegen dat de vorm van je mond niets zegt voor je kunsten als minnares en over je capaciteit om van de liefde te genieten. Dit voor het geval dat we op basis van de vorm van onze mond aan onszelf als minnares gingen twijfelen!

Overigens vragen wij ons af of het verband tussen mond en genot ook iets zegt over mannen. Dat zou het interessant maken om zijn bovenlip eens te analyseren!

 


MEER OP TRENDYSTYLE
Fashion
Spijkerbroek

Must-have. Deze spijkerbroek zou iedere vrouw moeten hebben


Fashion
Voedingstrends 2017

Voedingstrends 2017. Dit gaan we eten

FOLLOW TRENDYSTYLE


UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.

Make-up
Wenkbrauwen
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Beauty
Quiz: wat weet jij van beauty food?

Maandhoroscoop
Horoscoop Steenbok Horoscoop Waterman Horoscoop Vissen Horoscoop Ram
Horoscoop Stier Horoscoop Tweelingen Horoscoop Kreeft Horoscoop Leeuw
Horoscoop Maagd Horoscoop Weegschaal Horoscoop Schorpioen Horoscoop Boogschutter
UP-TO-DATE MET DE TRENDYSTYLE NIEUWSBRIEF!
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends, weetjes over liefde,
psychologie en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.