Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Herken jij een meesterversierder?

Herken jij een meester versierder? (of beter: herken jij zijn verleidingstrucjes?)

door TRENDYSTYLEEr zijn mannen - gelukkig lang niet alle mannen! - die van het versieren een kunst hebben gemaakt. Die het erom gaat zoveel mogelijk vrouwen in hun bed te krijgen. Die er geraffineerde - zeg maar 'geslepen' - technieken tegenaan gooien om een vrouw in één avond, in één uur, te versieren. En die daarbij nog een hoge score hebben ook.

Wij hebben dit soort mannen aan het werk gezien. Het gaat ze puur om de kick. Hoe meer meisjes, en hoe mooier, des te beter. Veel respect voor de vrouwen is er niet (meer) bij. Geen leuke ervaring als vrouw dus als jij bij zo'n Don Giovanni in bed belandt. Tenzij je je er volledig van bewust bent wat voor vlees je in de kuip hebt en je er bewust voor kiest om met hem de nacht door te brengen.

Maar hoe herken je nu zo'n versierder? Wat zijn zijn trucjes? Wij hebben de wijsheid niet in pacht, maar hebben de enkele versierders die we aan het werk heb gezien eens goed geobserveerd. Hier zijn een aantal trucjes waaraan je ze kunt herkennen.

1. Een bekende truc: haar laten drinken

Er zijn mannen die voor vrouwen altijd hetzelfde drankje bestellen. Die precies weten wat vrouwen in het algemeen lekker vinden en waar ze het snelst dronken van worden. Ze proberen de weerstand van een vrouw te verlagen door zo vaak mogelijk bij te schenken. (We hebben ook wel eens over de 'vrouwelijke' tegenhanger van deze truc gehoord: zij doet alsof ze teveel gedronken heeft en 'test' daarmee wat hij in dat geval zou proberen... tja, mannen en vrouwen zijn aan elkaar gewaagd, zou je zo zeggen :-))

2. Een opvallend en gedetailleerd compliment

Dat complimenten bij vrouwen goed werken, weten de meeste mannen wel. Maar er zijn mannen die zich helemaal bekwaamd hebben in het geven van complimenten. Ze houden het niet bij een welgemeend 'Wat zie je er goed uit?' maar verdiepen zich in opvallende details. Een voorbeeld van zo'n compliment is: 'Wat een mooie jurk. Is pure zijde zeker?' om hun compliment kracht bij te zetten, laten ze de stof als een expert tussen hun vingers door glijden. Sommigen weten zelf het merk van je parfum te raden. De meeste vrouwen (en dat is normaal) voelen zich bij zo'n compliment gevleid en de eerste weerstand is weg.

3. Interesse in 'vrouwendingen'

Veel versierders weten uit ervaring precies welke onderwerpen vrouwen aanspreken. Met een meesterversierder heb je vaak de meest geanimeerde gesprekken. Ze gaan over relaties, over gevoelens en emoties, over boeken, muziek, films en zelfs over kleding. Ze lijken van specifieke vrouwendingen verrassend veel te weten. Voor je het weet hang je aan zijn lippen en zit je naar hem toegebogen (voor hem een positief lichaamsignaal) om gezellig met hem te keuvelen.

4. Zogenaamd toevallig lichamelijk contact

De meesterversierder wil nog wel eens even kort lichamelijk contact zoeken om te testen of je er voor openstaat. Hij legt speels even zijn hand op je arm. Of hij wil de parfum op je pols ruiken. Of de muziek is zo hard dat zijn lippen tijdens het praten jouw oor raken. Er valt altijd wel iets te bedenken. Wij kennen zelfs iemand die de gewoonte heeft om zachtjes over de achterarm van het meisje van zijn interesse te wrijven om te kijken hoe ze daarop reageert. 't Is maar dat je het weet!

5. Een analyse van jouw voorkomen

De meesterversierder wil zijn 'prooi' wel eens vleien door iets te zeggen over hoe ze op het eerste gezicht overkomt ('je leek me erg afstandelijk maar nu zie ik dat je juist heel open en gevoelig bent') of met een opmerking over hoe de omgeving op haar reageert ('Toen je net binnenkwam, zag ik iedereen naar je kijken'). Geen vrouw die zo'n eerste indruk analyse niet interessant zal vinden.

(Her)ken jij een meesterversierder?

Dit zijn de trucjes die wij in kaart hebben gebracht, maar er zijn er vast nog veel meer (en de meesterversierders die dit lezen zullen dat zeker weten). Hebben jullie wel eens met een meesterversierder te maken gehad? Hoe heb je erop gereageerd? Heb je het tijdig doorgehad? Mail ons je reactie. De meest interessante ervaringen zullen we hieronder publiceren.

En voor die mannen die Trendystyle lezen. Ja, jullie hebben gelijk, lang niet alle mannen zijn meesterversierders (of willen dat zijn) en er zijn ook vrouwen die de verleidingskunst tot in de puntjes beheersen en een perfect web voor de mannen weten te weven. Voel je vrij om daarover iets te zeggen.

Reacties van Trendystylers
Ik stonk er in met huid en haar. Gaf hem een bed een bad een bord eten. Reed hem naar zijn huis 100 km verderop en betaalde zelfs de lunch in een café! Hij moet het boek: 'wat vrouwen willen' hebben gelezen. Dat weet ik zeker. Hij wist precies wat ik horen wilde, waar ik zo naar verlangde. Toen hij zei: 'we moeten elkaar ontmoet hebben in een vorig leven' en een joint tevoorschijn haalde om me in de hasjroes tot bepaalde handelingen over te halen ging hij een stap te ver en trok de mist op bij me. Heidi
een meesterversierder wil niet direct met je naar bed , hij heeft geduld ook al omdat hij meerdere vrouwen tegelijk bespeelt , hij kan net de indruk wekken dat het hem niet om seks te doen is maar om echte liefde en nee het valt echt niet op , hij is schuchter!, rustig, lief en net heel gewoon onopvallend, neen hij hoeft ook niet knap te zijn , hij dringt ook niet aan , want jij zal hem vroeg of laat als eerste bespringen
hij kent de kunst om je verliefd te laten worden daar is het voor hem trouwens net om te doen , dan de seks maar die komt erbij natuurlijk
De meesterversierder vertelt dat heel veel vrouwen met hem willen uitgaan
ik heb er ook een gekend...
dé stijl is om je ten alle tijde op te hemelen met alles om je lekker gewillig te krijgen, immers hoe gekker hij op jou is,dat laat hij je geloven op een meesterlijk geacteerde manier,hoe gekker jij op hem wordt...en hoe meer je in bed voor hem zal doen,zodat hij zijn maximale genot ten alle tijde uitspeelt naar je.jij hebt dat niet door in het begin. later wel als je denkt het kan niet mogelijk zijn dat alles aan mij geweldig is.... dat weet je zelf wel. dan moet je alert gaan zijn!

ga je lastig doen dan dumpt hij je , je hoort niks meer en hij heeft binnen no time een ander op dezelfde manier ingepakt.

koken voor jou is ook een lokmiddel en wijn...veel wijn..

o ja en een man die niets om je geeft komt niet met een bloemetje of een parfummetje...is er niet bij....

meiden kijk uit je doppen!!

tja,een veel voorkomend is iets is:Je bent zo anders dan andere vrouwen weet je?en jij maar denken van woooooooooow
voor ons mannen is het heerlijk om vrouwen te dollen. Lift them up and throw them down... Met ze te spelen, aandacht te geven, ze het gevoel te geven dat ze het helemaal zijn en ze aan het eind van de avond zonder een blik waardig te geven te vertrekken hahaha
I love it.....
Tja, die mannen blijf je altijd houden. Tip voor de dames: geef gewoon nooit toe als je geen spijt wilt hebben. Nooit met één onbekende naar bed gaan. Zoenen is ook al een teken van pure lust of zwakte. (spreek uit ervaring, zelfs van een zoen kan je spijt krijgen) Als je één avond afhoudt en hij komt de volgende keer niet meer terug, weet je dat je met een pure versierder te maken hebt. Ben je opzoek naar een serieuse relatie, komt hij wel bij je terug. Owja, kletsen over onzinige dingen is ook een gebrek aan interesse. Niet te vergeten, wanneer ze alleen maar praten over zichzelf (zichzelf grappig vinden) en eigenlijk niets over jouw als persoon willen weten maar alleen maar uit zijn op fysiek contact. Nog zo'n één, als de man zegt dat hij nooit zoent bij de eerste keer moet je oppassen, voor je het weet wil hij knuffelen en van het een komt het ander. Ik ben niet voor one-night-stands. Maar als je er wel behoefte aan hebt, tja dan hoef je ook niet gewaarschuwd t! E worden voor meesterversierders ;) Kortom: niets doen waar je zelf niet achter staat, krijg je ook geen spijt! Bovendien laat je de 'echte' meesterversierders een blauwtje lopen wanneer je niet in gaat op hun trucs! You go girl!
Ik vind het jammer dat mannen meteen denken om naar bed te gaan & er zijn bijna geen mannen meer die respect hebben voor vrouwen
een echte vrouwenversierder is gewoon zichzelf... Niks is een grotere afknapper als iemand die niet zichzelf is

Beste tip is zonder alcohol iemand op dr gemak te stellen en dan hopenlijk het geluk hebben dat je je doel bereikt
Ik heb laatst contact gehad met iemand die zichzelf zeker als een meester versierder zag! Ik was me daarvan wel bewust maar stelde me tegenover hem erg naief op! Hij dacht dus ook dat ik niet door had waar hij mee bezig was. Ik hoorde hem heel vaak zeggen: "ik ben heel eerlijk" (iemand die dat vaak zegt is niet te vertrouwen ;-)
Ik had met mezelf de afspraak gemaakt dat ik er van mocht genieten maar zeker geen gevoelens voor hem mocht krijgen... De complimentjes waren inderdaad erg leuk! (natuurlijk daalde ze in waarde omdat ik wist dat ik niet de enige was waar hij dat tegen zei...) Ik heb best een leuke tijd gehad maar uiteindelijk had ik genoeg van hem en zijn leugens... Dat heb ik hem later op een voor hem vervelende manier in het bijzijn van zijn vrienden duidelijk gemaakt! Op dat moment wisten zijn vrienden en hij dat ik toch niet zo naief was als ik mezelf voor had gedaan...
VROUWEN zijn NIET naief, vrouwen kampen met veel meer gevoelens dan jullie ooit in jullie mannenleventje zullen ervaren vandaar dat wij ons soms zo hevig op relaties storten, beetje jammer dat jullie onze gevoelens in de war maken en er gebruik van willen maken.. TIEPISCH MAN ..pakken wat ie pakken kan"

Vrouwen zijn niet gevoeliger dan mannen, dat is per individu verschillend. En sommige van ons willen ook relaties, maar vreemd genoeg gaan veel vrouwen eerder met de player mee. Ik kende iemand die alles wat in het artikel stond uitvoerde, met succes. Ik irriteerde mij aan zijn gedrag, maar misschien irriteerde ik mij nog meer aan het feit dat veel meisjes zich zo makkelijk lieten inpakken. Het heeft niks met in de war maken te maken, weet gewoon wat je voor je hebt en speel spelletjes niet mee. Je weet zelf ook wel wanneer iemand verdacht bezig is, maar als je ego gestreeld wordt, dan zijn er maar weinig die weerstand kunnen bieden.
lang nie alle mannen zijn zo want ik ben een man en heb al heel erg lang een vriendin, en sinds kort verloofd. ík heb voor mijn relatie wel vrouwen versierd maar nog NOOIT voor een one-night-stand, sterker nog. Ik heb vaak bewust gekozen voor geen sex omdat ik geen sex wil hebben met iemand die ik niet goed ken en waar ik (toen) van wist dat ik met die gene verder wilde.. Groetjes.. Ook een man :)
ik heb t ook weleens gehad...., altijd hetzelfde, gedrag. Gelukkig heb ik een hele lieve vriend (al heel lang!!) en dat is toch wel wat anders....,
Dus daarom trap ik er in minder snel in denk ik!! Jammer voor hun, pech!!!

Dit geld niet alleen voor meisjes, ook jongen/mannen zijn vaak dom en onnozel, speel het lieve onschuldige meisje en ze doen alles voor mij, heerlijk is dat en daar ben ik niet mee opgehouden nu ik een relatie heb, sterker nog, ik heb een nieuwe intressante partner op het oog! En die ga ik krijgen!
het is de theory van de wolfpack. Het alfa mannetje is de baas van de pack. Als er niet voldoende te eten is hebben alleen het alfa mannetje en alfa vrouwtje sex en kinderen. De rest van de pack verzorgt en ondersteund die kinderen want ze weten dat dat de beste overlevings kansen geeft voor de hele pack. Als het alfa mannetje met verkenners het territorium gaat verdedigen/ voedsel ophalen, is het alva vrouwtje is dan de baas, ook over alle overgebleven mannetjes. Het alfa vrouwtje en mannetje worden regelmatig in die positie getest want alleen de besten mogen de baas zijn(en dus zich voortplanten)
Zodat de pack de beste overlevings kansen heeft. Alles staat altijd ten verdienste van dat...................................................................
VROUWEN zijn NIET naief, vrouwen kampen met veel meer gevoelens dan jullie ooit in jullie mannenleventje zullen ervaren vandaar dat wij ons soms zo hevig op relaties storten, beetje jammer dat jullie onze gevoelens in de war maken en er gebruik van willen maken.. TIEPISCH MAN ..pakken wat ie pakken kan
versieren is niks mee, de meesten hebben wel een relatie of hebben een relatie gehad (doordat de 1 de ander versierd heeft).. Anders komen we natuurlijk nergens.. Maar dat versieren voor alleen een one night stand, beetje jammer.
vrouwen zijn geboren versierders
Mannen zijn in opleiding

Ondertussen doen wij gewoon alsof we het allemaal heel leuk vinden.
Wil je weten hoe je een vrouw kunt versieren? Het is heel erg simpel: denk als een vrouw. De truuk om te kunnen switchen tussen jouw mannelijkheid en jouw vrouwlijkheid, dat is de sleutel. Ik geef toe, niet elke man heeft een sterk ontwikkelde vrouwlijke kant, maar degene die het hebben weten precies wat een vrouw waardeerd.

- 'n man.
meisjes zijn gwn te makkelijk in tepakke hoef je geen meester versierder voor te zijn:O:)
Meesterversierders en verleidingskunsten? In Nederland valt dat echt wel mee met die one-night-gezelligheid. Wel altijd beter dan loverboys
sorry, maar niet alle vrouwen zijn naief. Ik heb altijd meesterversierders achter me aan, maar dat staat ook op hun voorhoofd geschreven. En ik heb er nooit ingetrapt en zal er ook van me leven niet intrappen. Een vrouw moet goed weten wat ze wil en wat niet. De meesten zijn dan zo 'verliefd' dat ze et niet meer merken. Dat ze denken dat hij toch wel van haar wordt en blijft. Dat is zo naief. X k

ik train mezelf momenteel in de versierkunst. Ik heb mezelf 3 jaar de tijd gegeven om deze materie goed te beheersen. Nee, dat is niet zoveel als je daarmee de vrouw van je dromen kan vinden. De basisingrediënten zitten in uw lijstje. Nummer 1 vind ik nogal zwak, ik denk niet dat ik dat ooit zal gebruiken. Waarom zou je je als man niet mogen 'voorbereiden' om vlot over te komen? Meisjes zijn al van jongsafaan bezig met uiterlijk en mooi voorkomen terwijl jongens nog lopen te voetballen en stoer doen. Vrouwen zijn ook een stuk vaardiger in de sociale interactie omdat ze allicht veel meer worden benaderd dan mannen worden benaderd dan vrouwen. Dus heren, bereid het een beetje voor ;) enkele tips: leer handlezen, tarot,... , bekijk de DVD's van Mysterie, David Deangelo en Style. Leer salsa dansen, het geeft een excuus om een dame bij de hand te nemen. Een analyse van haar uiterlijk zal haar al direct doen blozen. Niet teveel needy overkomen en verder het spel van aantrekken maar ook afstoten spelen. Ooh, en leer een deftig gspot orgasme op te wekken. De meerderheid van de vrouwen weet nog niet eens waar het plekje ligt. Maar moet ze al in je bed liggen hé;) succes ermee.
versierd worden door een meesterversierder is soms wel leuk, hem dus een blauwtje laten lopen ook. Goede tip ga niet over een nacht ijs mocht je een leuke gozer tegen komen. Als het ze teveel moeite kost knappen ze meestal wel af en gaan ze idd naar je vriendinnen kijken, dan weet je genoeg. Wat mij tussen de mannelijke tijgers het meest stoort zijn de getrouwde versierders! Al staan ze ingeschreven in de burgerlijke stand als getrouwd geen vrouw die daar inzage in heeft en de trouwring blijft bij avondje stappen thuis. Gewoon openbaar maken die inschrijvingen en met 1 druk op de knop checken of jouw toekomstige casanova nu al liegt over zijn achtergrond. Dat zou een hoop ellende besparen.....
ja grappig gedaan mischien heb ik er wel iets aan
Bedankt
Groetjes....
ik ben een meisje(14j) en ik ken veel meesterversierders , die wel een mij wouwden versieren . Maar ik liet ze niet toe . Ik herken ze en ik weet ook wat ze "willen". Voor de andere meisjes trap er niet in
een meesterversierder herken je niet; zo'n meester is ie namelijk. Sukkels die een vrouw willen versieren; die herken je :)
truc 1 is gewoon nep sirieus. Dan ben je gewoon laf om eerlijk te zijn. Zoals eerder is gezegd een echte versierder is iemand die een chick bij haar bewust zijn kan versieren. Ik ben zelf ook een vrouwen gek. En dat zou ik dus nooit doen.
Er zijn ook mannen die gewoon van vrouwen houden en puur uit interesse dit soort handelingen verrichten. Want als je ècht interesse hebt dan verricht je deze handelingen (behalve punt 1 dan). Het enige wat onderscheid maakt tussen een one-night-stand en oprechte interesse is naar mijn mening het feit of je snel fysiek contact maakt met een vrouw (en zij laat het toe)of snel dubbelzinnige (wat sexueel) getinte opmerkingen maakt.
tja.ik heb zelf ook meegemaakt. Soms heb jij behoefde aan zulke praatjes al weet jij dat hij onzin zit te vertellen:P. Gewoon meespelen en doen van ''ooo my god jij bnet de ware''hem alng aan het lijntje houden en aan het eind zeg jij van pff ik ga maar weer
Dit artikel beschrijft eigenlijk de typische gladjanus, de meeste meiden zien dat over het algemeen meteen, tenzij je daar een ander aspect bij toevoegt, verlangen. Als je, waar je ook bent, plezier uitstraalt. Niet zoals bijna elke kerel, langs de kant staan in de discotheek, maar gewoon goed (niet te hard, wel gedoseerd) uit je dak gaan op de dansvloer. Veel lachen etc etc. Dan zal je merken dat je door iemand uit een groep meisjes wordt aangewezen en dat anderen zich omdraaien. Tip: ga niet af op de meid die je heeft aangewezen, dan voelt de andere zich 'extra speciaal'. Soms komt het voor dat er een meid vanzelf op je afkomt. Als je niet 'je tags' op haar hebt gezet, maar iemand in de buurt (die ook kijkt), afwijzen die meid, hoe leuk ze ook is. En dan heel subtiel. Als ze wegloopt, raar aankijken. Als je op een 'momenta dada' merkt dat ze je aankijkt, ff terugkijken, daarna kan je 't lijstje hierboven loslaten, met als variant wat ze zelf wil drinken. Dat komt beter over dan dat je zomaar wat krijgt waar je 't dan maar mee moet doen. Met de juiste voorbereiding is het onmogelijk een 'meesterversierder' te ontmaskeren, omdat de meid van tevoren al zo geïnteresseerd is dat ze oogkleppen opheeft.
This article seems to indicate that all women are the same and men can always get what they want. However, this is not the case. Een vrouw valt misschieen 1 keer voor zo'n zogenaamde "meesterversierder" maar zal niet een tweede keer voor zo iemand vallen. Moreover, is het een heerlijk gevoel voor een vrouw om een man af te wijzen als die zo zelfverzekerd is en overtuigd in het kunnen regelen van de vrouw. Ik denk ook dat mannen afhankelijker zijn van vrouwen dan andersom. Vrouwen kunnen wel een aantal jaren zonder mannen, maar mannen zullen nooit in hun leven zonder vrouwen kunnen. Helaas leven we in disneyland waar mannen een keuze kunnen maken. Alcohol kopen voor vrouwen en dan versieren
Naar de lichaamaanbieders in een bepaalde straat. Als de een niet lukt en ze hun zin niet krijgen is er altijd nog wel ergens een reserve vrouwtje of een straat. However, ik denk ook dat vrouwen misbruik kunnen maken van mannen door hun uiterlijk te gebruiken, want mooie vrouwen krijgen alles voor elkaar en daar wordt natuurlijk misbruik van gebruikt.
dit is beetje grappig te lezen, zo ging ik te werk ong 10 jaar terug ofzo, tegenwoordig is het al veel makkelijker om een dame te "scoren".
1 ding verklap ik jullie hierbij, het werkt uitstekend wanneer je de dames gewoon snel benaderd, maar om te beginnen probeer de dames te benaderen waar je geen gevoelens voor hebt dat werk beter
Nog een van die geweldige trucs, doen alsof ze alleen naar jou kijken en alleen met en om jou lachen als ze op een afstandje staan en er niet meteen bij kunnen... !! Op een uitgaansgelegenheid: lollig dansen of heel uitdagend gaan dansen. Nu komt t leukste ik heb een barman als vriend, hij kent alle truc's en dingetjes tot in detail en hij is toen op mij gevallen omdat ik er juist niet op reageerde en heel gereserveert deed tegen hem, haha
Dank u voor deze versiertips. Ik ga ze gauw eens uitproberen!
Nou, dus als je (een beetje) verfijnder bent dan de gemiddelde boer, is dat gelijk negatief! Ik maak ook graag complimenten en ik weet ook wel wat af van vrouwendingen EN ik heb OOK respect voor vrouwen. Vrouwen vinden mij charmant en attent, zo zou je het ook kunnen noemen, in plaats van: meesterversierder zonder repect voor vrouwen die ze alleen maar in bed wil krijgen...
2000 vrouwen in 30 jaar? Dat is niet heel geloof waardig, dit komt namelijk uit op 1 vrouw elke 5.4 dag. Jij wilt dus zeggen dat jij de afgelopen 30jaar elke week gemiddelt meer dan 1vrouw hebt versierd? Dacht het niet. Daarbij over het artikel waarom zouden mannen die vrouwen in bed proberen te krijgen geen respect voor ze hebben?
haha neeeee.. Dit is echt heel zonde.. Nu kunnen we weer nieuwe trucjes gaan verzinnen.. Overigens zijn er genoeg vrouwen die er van genieten hoor, zijn niet alleen de mannen die niet terug bellen!
DE MEESTERVERSIERDER IS ZICHZELF ;)
Dit zijn dus echt hele foute mannen, maar helaas trappen veel vrouwen er dankzij ons soms lage zelfbeeld er met open ogen in. Ik heb helaas ook met dit soort types kennis mogen maken. Zij lijken zeer gevoelig, emotioneel, maar dat is echt schijn. Dus als je geen gebroken hart wilt, loop met een grote boog om deze foute kerels heen.
Er zitten wel redelike tips bij voor vrouwen die niet ten prooi willen vallen aan een "meesterversieder", maar de meeste zijn inkoppers voor de meeste nomale/intelligente vrouwen. Verder ben ik het eens met de eerste post (Rob) en vind ik dat je zo iemand niet zomaar een etiket moet geven van een bedrieger die slechts uit is op een ding: sex. De vrouwen voelen zich op gemak en hebben een leuke ervaring met zo iemand, ze hebben het gevoel vrouw te zijn. Het kost nu eenmaal inspanning om een waardige versiering te doen en een beetje krediet voor een 'vrouwliefhebber' is op zijn plaats. Verder zijn dit soort tips voor vrouwen zinvol maar slechts tot op zeker hoogte. De echte meesterversierder zoals jullie hem noemen zal zich hier niks van aantrekken en lekker doorgaan met het bieden van spanning en avontuur en deze tips zullen hem absoluut niet in de weg staan. De meesten vrouwen (>90%) zijn nu eenmaal dol op dit soort mensen en blijven er een zwak voor hebben hoe je ze verder ook onderricht.


"meesterversierder" vs 'player':

Een player is een vaak naief iemand met vaak bovengemiddeld uiterlijk. Door zijn overmatig zelfvertrouwen en een tekort aan geduld ziet ie de bos door de bomen niet meer en valt snel door de mand. Hij wordt vaak onvoldoende serieus genomen en door zijn gebrek aan geduld en geslepenheid gaat ie al snel weer op zoek naar een ander 'slachtoffer' waarbij die vaak ook mis schiet. Dit soort tips die jullie geven kunnen vaak een aanval van de 'player' inderdaad afweren. Een 'meesterversierder' gaat daarentegen op een meer geslepen wijze te werk. Door zijn strategsche planning, geduld en vastberadenheid kan die dit soort tips makkelijk omzeilen door op zijn bewuste manier het onbewuste te bereiken in de dame in kwestie. Deze dame staat hier bijna machteloos alss het een echt goede 'meesterversierder' betreft. Ze heeft geen flauw idee wat haar overkomt: ze is totaal in de war. Ze zal deze persoon nauwelijks als gevaar zien en hier beginnen haar problemen. I.p.v. Gevaar ziet ze spanning, avontuur en gezelligheid, ze heeft dus geen reden om zich te verdedigen. Echterr ze weet niet dat ze daarmee haar eigen vonnis tekent. Voor ze het weet is het te laat, ze zit met het gevoel dat ze alles zelf heeft geinitieerd maar voelt al zekere hachelijkheid en gevaar. Paradoxal genoeg zal ze zich niet gaan terugtrekken, sterker nog ze zal dit gemis gaan vullen met haar 'meesterversierder'. Een vicieuze cirkel dus! De verdediging hier is heel moeilijk, aangezien zij niet eens in de gaten heeft dat het pure manipulatie is. De "meesterversierder" gaat dus veel langzamer, geduldiger en onopvallender te werk dan de "player" en juist dit is hetgeen dat hem veel gevaarlijker en succesvoller maakt. Bij hem gaat het niet om het aantal vrouwen waarmee die bed deelt, maar om het aantal succesvolle kwaliteitsversieringen. Dit is iets wat hem aantrekkelijker maakt voor de vrouwen dan de 'player', zeker als ie erin slaagt om de vrouw het idee te geven dat ie niet uit is op alleen ! Sex (en daar slaagt ie altijd in). Waar het hem werkelijk om g! Aat is de thrill van de versiering. Tip voor vrouwen:

Mocht je verzeild raken in een situatie met zo'n iemand, vraag je dan goed af of alles is wat het lijkt. Geen prettige toestand, aangezien je al gevallen bent voor deze persoon. Paranoide gevoelens kunnen je mogelijke (oprechte) relatie verknallen, maar dit is de enige waterdichte zet die je kunt doen tegen een "meesterversierder". Doe eens een rare onverwachte zet en kijk goed naar de reactie van de ander. Mocht ie het heel koel en onberoerd opvatten, pas dan goed op. Zo'n een iemand laat zich niet snel uit het veld slaan door tegenslag en blijft je verder inpalmen. Anderzijds, pas ook op voor toneelspel. De "meesterversierder" kan zich namelijk makkelijk in de rol van het slachtoffer verplaatsen om zijn eigen voordeel mee te doen. Probeer hem zoveel mogelijk te verassen en kijk goed hoe die omgaat in deze situaties. De kans is echter een reactie waarmee je niks kunt, dit is dan jammer voor je en de rollen zul je dus niet kunnen omkeren. Je bent nu volledig in zijn ban en staat machteloos. Ervan uitgaande dat je geluk hebt en aangenomen dat het inderdaad een "meesterversieder" is, geeft ie zijn pogingen hopelijk op zodat je er nog eens goed mee wegkomt. Echter, zelfs een voorzichtige vrouw zal niet snel hiervoor kiezen, zeker niet als de "meesterversierder" het goed heeft gespeeld; immers hij heeft haar in dat geval nauwlijks reden gegeven om te gaan twijfelen aan zijn bedoelingen. Ze blijft terugkomen voor de gezelligheid en de fijne ervaringen die ze van deze persoon al eerder heeft gekregen, wat ook logisch is en wat de "meesterversierder" ook dondersgoed weet. Het blijft een min of meer hopeloze situatie. Hopelijk ontspring je de dans. Extra tip: pas goed op voor vage, welgeplaatste, indirecte en suggestieve opmerkingen van de ander. Deze opmerkingen zie je niet direct aankomen maar laten langzaam en ongemerkt een diepe indruk op je terwijl je het er niet eens van bewust bent. Ze gaan later pas opspelen en houden je bezig met gedachten waardoor je helemaal in verwarring komt en behoefte aan aandacht krijgt aan de ander. De "meesterverleider" ontleent hier zijn kracht aan en palmt je dus in op een manier wat je eerst heerlijk vindt (je hebt niet in de gaten dat je ingepalmd wordt) voordat je beseft dat je uit zijn hand eet. Het spreekt vanzelf dat deze tactiek moeilijk te weerstaan is, dus extra voorzichtigheid is geboden wat dit betreft. Groetjes,

"Meesterverleider"
Ik denk dat sommige vrouwen er voor kiezen om er voor te vallen en sommige gewoon en te dom zijn om het te zien en het dan ook verdienen....
Dat is mij nou nooit over komen raar he het zijn altijd de zelfde die dat mee makem
Nou! Het is wel waar maar het gaat niet altijd om dat je veel over vrouwendingen weet en complimentjes. Dat hoort er ook bij. Het gaat meer erom dat de dingen die je doet en zegt wel bij je horen! Een onderdeel van je zijn! De eerste indruk gaat voornamelijk eerst over je gezicht en je lichaams houding! Een goed gebouwde lichaam en een mannelijke aantrekkelijke gezicht is altijd een plus punt maar het is hoe jij het overbrengt ook. Het gaat meer om je zelfvertrouwen en jouw spontane relaxe houding en hoe makkelijk je over alles kan praten op een leuke indrukwekkende manier! Jouw sociale houding is ook heel belangrijk! Maar het moet niet een uitlating zijn van jouw hoge Ego! Bescheidenheid is mooi maar niet al te! Jouw trots en karakter moet ook naar voren komen tijdens jouw gesprekken! Vrouwen zijn ook vaak niet bescheiden maar meer egoistisch! Jezelf niet al te laks en niet al te strak opstellen. Rustig geintjes maken maar geen clown houding! Coole houding dat de plaats en de mensen om je heen jouw niet kan beinvloeden in de dingen die je doet is altijd aantrekkelijk. Een coole charismatisch persoon heeft het altijd het makkelijkst om de prooi te vangen want die persoon geeft de indruk dat hij niet iedereen in zijn leven laat! Dat geeft de vrouw het gevoel dat zij hem wilt leren kennen. Zij wil in zijn leven binnen dringen!! Hij weet dat vele vrouwen naar hem kijken en hij heeft altijd vaak veel keuzes die hij kan kiezen. Hij wordt een held als hij een tijdje geen vrouw aanspreekt een paar weken als hij ergens heen gaat! De vrouwen houden hem in de gaten en hij weet het maar hij reageert niet en houdt het alleen bij oogcontact! Hij toont wel interessen met zijn blik maar er zijn altijd andere keuzes die hij misschien wilt. Maar de andere keuzes wil hij ook niet kwijt! Veel vrouwen willen versieren zulke mooie aantrekkelijke coole charismatisch persoon. Wanneer hij na een tijdje naar een vrouw stapt is de vrouw dan zo opgewonden dat zij alles wat hij zegt indrukwekkend vind. Zij heeft geen idee dat zij een prooi is. Hij gaf haar oogcontact en zij hoopte zijn komst. Zij dacht dat hij echt interesse in haar had. Zij had het idee dat hij niet durfde maar hij durfte het al die tijd al...! De eerste kennismaking moet je niet al te lang houden want de kans is er dat je misschien iets zegt dat haar interesse verminderd. Jij houdt het gesprek kort en zegt dat je haar later graag nog eens wilt zien en vraagt haar nummer! 99 procent heb je de nummer. Daarna ga je weg! Later op de avond bel je haar op en vraagt wat ze gaat doen of waar ze is! Vertel dat je een fles wijn hebt ofzo en dat je het met haar wilt drinken en wilt kletsen en blij bent dat je haar nummer hebt! Geef je een paar leuke complimentjes! Niet lastig vallen en niet pushen! Bij nee gewoon ff doorzetten en laten voelen dat je zo graag haar wilt zien! Vaak willen ze naar hun eigen huis want zij zijn meestal eerst bang om naar het huıs van een ander te gaan. Zij wil die kans niet missen en hem weer zien. Zij weet wat hij wilt ook. Zij heeft vaak het idee dat zij niet naar bed gaat eerste keer maar vaak gebeurt het als hij de kaarten goed speelt... Wanneer je binnenkomt dan wacht niet te lang met de kus. Jij gaat zitten en schenkt de eerst wijn en klets ff en gelijk een kus. Hoe langer je wacht hoe groter de afstand! Eerste kus weiger zij zeker niet want zij heeft interesse. Als je goed kunt kussen ben je in het voordeel. Misschien gelijk al raak!
Bij mij heeft dit soort trucs echt de verkeerde uitwerking hoor! Ik word er niet goed van als het er allemaal zo dik boven op ligt en zeker bij een eerste ontmoeting hoeven van mij dat soort complimentjes niet.Komt echt niet over!En weet dat van vrouwen in mijn omgeving ook.Moet je ze zien kijken als je besluit naar huis te gaan op het laatste moment en ze dus alle moeite voor niets hebben gedaan.! Hahaha.Ik kan er wel om lachen om dit soort sukkels.Dus dat alle vrouwen "er in trappen"...absoluut niet waar! Mar
Haha, ik ken er ook wel een alleen ik hoef er niks mee. Ik ben er ook niet bevriend mee, niks. Die kom ik altijd in de gang van het werk tegen. Dan kijkt hij altijd met grote ogen naar mij en een brede glimlach en zeg dan altijd: "Hee schoonheid!" En soms knipoogt die ook naar me.
Mijn huidige vriend was/is een meesterversierder.. Heeft tig vrouwen in bed gehad alleen maar door zijn uitstraling, manier van praten.. Vooral de manier hoe hij kijkt. Te sexy gewoon :P hij is geen super schoonheid of zo, maar toch krijgt hij het voor elkaar dames in bed te krijgen nadat ze zelfs VERLIEFD!! worden op hem.. Alleen bij mij ging t anders. Hij was best verlegen en t was liefde op t eerste gezicht. Heb inmiddels bijna 3 jaar een relatie met deze tijger. Wel moet ik zeggen dat ik af en toe toch onzeker ben. Hij blijft wel flirten met anderen.. Snap niet dat hij die contacten niet verbreekt. Wat heb je eraan: bellen en msnen met andere dames?? Als t nou GEWONE vriendinnen waren, dan kan ik dat enigszins begrijpen.. Maar meiden waarvan je als jongen weet dat ze je leuk vinden?? Idioot gewoon! Kan iemand mij dat uitleggen. Wat dat betekent? Kom je dan aandacht te kort?? Word er soms niet goed van. De laatste dagen denk ik er vaak over na om de relatie te beindigen omdat ik niet het gevoel krijg dat ik de aandacht van hem krijg die ik verdien (wil zijn aandacht niet delen met andere meiden, logisch toch?) maar kan de relatie niet beindigen, ben gek op hem :(
Ik vind dit wel een grappig artikel, mischien kunnen ze nu eindelijk wat vrouwen wakker schudden. Ik ben zelf een man (20j) en zie soms in het uitgaan wel gasten die zo makkelijk kunnen "scoren" en vrouwen trappen er toch altijd in!, vrouwen (in het algemeen) snappen toch niet dat gladde praatjesmakers niet te vertrouwen(of mischien wel en hopen dat hij bij haar nu plotseling is verandert) zijn en ze daarna weer keihard worden gedumpt en het zielige vrouwtje weer uit gaan hangen. Eerder had ik wel eens medelijden met sommige vrouwen maar tegenwoordig denk ik je had het ook kunnen weten. Vrouwen zijn zo naief! Denkt er maar eens bij na dat de beste versierders de meest ontrouwe gasten zijn!
Truc 1 is geen meesterversierder... Dat is een sukkel. Kom op zeg vrouwen dronken voeren. Een echte meesterversierder zou een vrouw strontnuchter moeten kunnen versieren. Maar ik zie het probleem er eerlijk gezegd niet van in. Als die mannen gewoon goed zijn met vrouwen is het toch normaal dat ze er veel gaan versieren? Veelal zullen de echt goede niet een compliment geven. In plaats daarvan beginnen ze met een onschuldige vraag om zo onder de radar door te kunnen komen. Vaak vragen ze je mening om iets bijv. ''Hé ik had net een discussie met een vriend en ik heb een vrouwelijke mening nodig. Wie liegen er meer, jongens of meisjes?''. Je geeft antwoord en voor je het weet heb je het over relaties en allerlei andere ''vrouwendingen''. Trouwens interesse in vrouwendingen is helemaal niet zo slecht ofzo. Stel je vriendje is niet alleen geinteresseerd in voetbal maar dat het hem ook wat kan schelen of Big en Carrie bij elkaar komen ofzo... Dat is toch fantastisch? Dan heb je veel meer gemeen met hem. Als een jongen veel (oudere) zussen heeft gehad of veel vrouwen in zijn leven is de kans groot dat hij goed is met vrouwen omdat hij aan ze gewend is. Het belangrijkste is zelfvertrouwen. Een meesterversierder een ongelooflijk zelfvertrouwen hebben. Of in ieder geval zo overkomen. Een stotterende jongen is uiteindelijk niet meer dan schattig en dat hoeft een meesterversierder niet te zijn. Zelfvertrouwen is sexy. Dat is gebleken uit de praktijk. Als laatst; een meesterversierder is nog geen player. Een vrouw heeft ook wel is behoefte aan betekenisloze seks en een meesterversierder weet dat en geeft het. Wat advies van een ''meesterversierder'' ;)
: Hij probeert niet alleen jou, maar ook je vriendinnen erin te palmen..
hopelijk lezen nog niet zulke vaardige mannen deze trucs niet!
Ben er zelf 1 en heb denk ik tot nu mijn bed gedeeld met ongeveer 2000 vrouwen in 30 jaar, ik ben 46 en het gaat me nog steeds goed af en in leeftijd echt vrouwen van 20 tot 50 jaar. Ja en ik denk dat het een soort sport is geworden. Maar ik respecteer vrouwen wel ik vind het erg leuk om met vrouwen om te gaan. Groeten Rob
Jammer, jammer en nog eens jammer. Een man die weet dat je een vrouw beter kan compimenteren op haar mooie jurk en/of schoenen, maak er er desnoods een mooie combi van, zoals "het strikje op je schoenen kleurt mooi bij de bloemetjes op je jurk" (wat dan ook) hoeft niet perse een meesterversierder te zijn. Een man die een vrouw verteld welke parfum ze op heeft, moet er niet van opkijken dat ze hem tot homo bestempeld! Het zelfde geldt trouwens voor het voelen aan de stof van haar jurk. Ernstig kolder is dat een meesterversierder een dame dronken probeert te voeren, want dit heeft hij namelijk helemaal niet nodig. Eind conclusie, dames zijn dol op dit soort mannen. Meestal hebben ze thuis een of andere boere harry zitten die voetbal en darten veel interessanter vinden dan hun eigen vrouw/vriendin of hebben ze al tig van dit soort vriendjes gehad. En dat is dan ook de rede dat ze juist met deze man in bed belanden, want voor het eerst in hun leven hebben ze het idee echt gehoord te zijn. Belangrijk hierin vindt ik dat hij haar wel degelijk keuze geeft en niet ergens toe dwingt. Het geen dat mij voor de borst stoot aan heel het verhaal is dat het een beetje overkomt alsof iedere man die al de omschreven dingen toepast slechts op een ding uit is en hij niet gewoon een geboren charmeur genoemd mag worden, dan klinkt wel wat vriendelijker dan meesterversierder.
"en voor de mannen die trendystyle lezen.." waarom zouden wij als mannen deze site anders bekijken?
Het jammere vind ik dat mannen in deze tijd meteen al verwachten dat je met ze het bed in gaat. Ik heb al meerdere malen meegemaakt dat er een man was, die dácht een echte 'meesterversierder' dacht te zijn, maar die er niks van bakte.. Inderdaad het 'strelen over de achterarm' is iets wat fijn voelt, maar wat vragen naar meer is. Ik ben blij dat ik vaak genoeg de mannen door heb en m'n verstand er bij weet te houden voor ik met hem mee ga, of hem met mij mee laat gaan. Laat mij maar lekker zelf op jacht gaan, dat jachtinstinkt van die mannen is momenteel maar 1 ding: SEKS!


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!