Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | 5 verleidingstrucjes

Vijf verleidingstrucjes

Nodig hem uit onder de douche of bij je in bad (natuurlijk heb je je de dag van tevoren bij de schoonheidsspecialiste laten ontharen en is je huid zacht als een perzikje). 'bespeel' hem zachtjes met een spons en een heerlijk geurende stukje zeep. Een erg sensueel spelletje.
Verleid hem met de muziek van 'kama sutra'. Laat de cover van de cd met songs als 'spiritual orgasm' nonchalant slingeren op de bank. De muziek doet de rest...
Kies in de supermarkt exotisch en vooral sappig fruit en voer hem dat stukje voor stukje. Natuurlijk raken je vingers af en toe zijn lippen.
Koop het beroemde boek 'kama sutra' en breng het samen met hem in uitvoering, positie per positie. Creativiteit doet wonderen in de liefde (en in bed).
Verlicht de slaapkamer met duizenden en duizenden waxinelichtjes. Nodig hem uit op bed en lees hem een erotisch verhaal voor. Het spelletje gaat verder als volgt: hij mag alleen maar luisteren, maar je aanraken is verboden. Heel opwindend!


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!