Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
VANDAAG IS HET
Voeg TRENDYSTYLE toe aan je favorieten

Home | Liefde | Valentijnsdag 2011

Valentijnsdag 2011

Eenvijfde van de vrouwen vindt Valentijnsdag een teleurstelling.

door TRENDYSTYLEValentijnsdag, de dag van de liefde. Of een puur commerciële dag? Maar weinig vrouwen beleven 14 februari met een speciaal en verliefd gevoel. Meer dan 20% van de vrouwen die deelnamen aan onze enquête menen dat Valentijnsdag vaak zelfs een teleurstelling is.

Valentijnsdag 2011

Het lijkt wel of de winkeliers en modemerken als nooit van tevoren Valentijnsdag hebben gevierd. De persberichten over Valentijnslingerie, Valentijnsuitjes, Valentijnsdineetjes en Valentijnscadeautjes stroomden binnen en veel winkels hebben wel een Valentijnshoekje en bieden speciale Valentijnsartikelen aan. 14 februari lijkt een commercieel hoogtepunt in het jaar geworden te zijn.

Valentijnsdag typisch vrouwelijk?

De cadeausuggesties betreffen meestal typisch vrouwelijke cadeaus (alsof wij vrouwen degene waar we verliefd op zijn niets zouden kunnen schenken en al het initiatief van de mannen moet komen). Wat ons dan wel weer verbaast, is dat je bij de afdeling rode rozen, rode hartjeschocolade en Valentijnskaartjes eigenlijk overwegend vrouwen (en dus geen mannen) ziet staan. En dat doet je dan weer afvragen wat er in de praktijk van Valentijnsdag terecht. De vrouwen dromend bij alle roze en rode koopwaar met hartjes, de mannen... ja, waar zijn die? Kopen ze misschien op internet of doen ze helemaal niet aan Valentijnsdag?

De Trendystyle Valentijnsenquête

Om iets meer over de beleving van de Dag met de Roze Wolk te weten te komen, hebben wij jullie via een korte quick poll gevraagd om je mening over 14 februari te geven. In korte tijd hebben 726 Trendystylers onze vraag beantwoord. Dank daarvoor!

Uit de quick poll blijkt dat slechts een kleine 20% Valentijnsdag romantisch vindt. Ruim 59% geeft te kennen dat het commercieel, een doodgewone dag of onzin is. En een kleine 21% vindt deze dag - die verliefde verwachtingen schept - vaak een teleurstelling (wellicht omdat onze nuchtere mannen het laten afweten en zich niet laten meeslepen door een commercieel feest, wie kan ze ongelijk geven, maar toch...)

Wij wensen iedereen een verliefde en romantische Valentijnsdag toe! Met zoete kussen, roze dromen en vlinders in de buik!


MEER OP TRENDYSTYLE
Fashion
Spijkerbroek

Must-have. Deze spijkerbroek zou iedere vrouw moeten hebben


Fashion
Voedingstrends 2017

Voedingstrends 2017. Dit gaan we eten

FOLLOW TRENDYSTYLE


UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.

Make-up
Wenkbrauwen
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Beauty
Quiz: wat weet jij van beauty food?

Maandhoroscoop
Horoscoop Steenbok Horoscoop Waterman Horoscoop Vissen Horoscoop Ram
Horoscoop Stier Horoscoop Tweelingen Horoscoop Kreeft Horoscoop Leeuw
Horoscoop Maagd Horoscoop Weegschaal Horoscoop Schorpioen Horoscoop Boogschutter
UP-TO-DATE MET DE TRENDYSTYLE NIEUWSBRIEF!
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends, weetjes over liefde,
psychologie en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.