Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Versier hem

Versiertips voor op vakantie (deel 1)

Trek de stoute schoenen aan en versier hém deze zomer!

door TRENDYSTYLEHoe vaak gebeurt het je niet dat je een leuke vent ziet waarmee je wel eens een praatje zou willen maken... Of misschien nog wel meer. Vooral op vakantie - of we nu in Griekenland zijn of op Texel - geven we onze ogen goed de kost en doen zich prachtgelegenheden voor. Dus grijp je kans. Het enige wat je moet doen om met een leuke kerel in contact te komen, is de stoute schoenen aantrekken...

Tja, en dat is gemakkelijk gezegd dan gedaan. Op het moment dat hij met zijn fluwelen, donkere ogen jouw richting uitkijkt, voel je je plotseling onzeker, geremd. En met lood in je schoenen wordt het er niet gemakkelijker op om de eerste stap te zetten. Misschien is het onze opvoeding of zijn wij vrouwen van karakter gewoon wat passiever... Het is in ieder geval (nog) niet algemeen geaccepteerd dat wij vrouwen het heft in handen nemen. Om een of andere reden is een man die op een meisje afstapt: stoer en 'een hele bink', terwijl een meisje altijd moet uitkijken dat ze niet het etiketje 'gemakkelijk' krijgt opgeplakt. Niet helemaal eerlijk...

Zit jij ook met dit probleem? Ben jij bang dat het een 'keurig net meisje' als jij niet betaamt om op een kerel af te stappen... Dan is er maar één oplossing. JE doet het op zo een manier dat hij het gevoel heeft dat hìj jou heeft benaderd. Laat hem in de waan. Het streelt zijn 'macho'-ego en jij blijft in de ogen van de anderen dat keurig nette meisje... (dat toevallig wel haar doel heeft bereikt).

Je komt binnen en hij valt je meteen op. Hij ís het helemaal (sensueel, sexy, gespierd, bruin) maar is druk in gesprek met zijn vrienden. Wat doe je? Je zoekt een plaatsje in zijn buurt. Mocht het tafeltje naast het zijne niet vrij zijn, zoek dan een ander plaatsje dicht bij hem in de buurt zodat je hem in de gaten kunt houden en jij binnen zijn gezichtsveld valt. Let er wel op dat het niet teveel opvalt. Maak gebruik van de spiegels of ruiten van het lokaal om hem te controleren en informeer ondertussen bij vrienden, vriendinnen en bekenden wie hij is, wat hij doet, etc. Verlies hem niet uit het oog, maar laat hem niet merken dat je naar hem kijkt. Officieel bestaat hij niet voor je, nog niet althans...

Ondertussen doe je er natuurlijk alles aan om ervoor te zorgen dat hìj jou opmerkt. Een verleidelijk lachje dat hij net kan horen, een sierlijk gebaar net als hij naar je kijkt (gooi je haar achteloos naar achteren, of streek met je hand heel vrouwelijk je haar uit je gezicht...) kortom, zorg ervoor dat je zijn aandacht trekt zonder dat hij merkt waar jij op uit bent.

Heeft deze subtiele benaderingstechniek niet het gewenste effect, dan moet je je daden meer kracht bij gaan zetten. Een glas omvergooien bijvoorbeeld, kan ervoor zorgen dat hij jouw kant opkijkt. Zorg ervoor dat je goed in zijn gezichtsveld zit als je hiertoe overgaat. O ja, ga geen glas bloody mary of een flesje breezer om. Een kleverig, naar alcohol ruikend meisje is bepaald niet aantrekkelijk. Houd het dus op een glas water.

Goed zo! Nu heb je zijn aandacht. Hij is van je bestaan op de hoogte. Blijf nog steeds doen alsof je niet in hem geïnteresseerd bent, maar zorg er wel voor dat jullie blikken elkaar af en toe 'toevallig' kruisen. Kijk dan snel weer weg. Heb je het gevoel dat je 'beet hebt' (sorry voor deze term uit de vissport) dan kun je een stapje verder gaan: trakteer hem op een verleidelijk, maar klein glimlachje of doe je lippen heel even een heel klein beetje van elkaar als je zijn blik kruist (heel sexy)...

Ondertussen blijf je natuurlijk wel met je vriendinnen praten, zorg je ervoor dat je steeds heel vrouwelijke houdingen aanneemt, draai je langzaam je glas tussen je vingers rond en kijk je af en toe steels in zijn richting.

Ben je zeker van je zaak, dan zit er niets anders op dan je vriendinnen bondgenoot te maken. En guess what... Je stuurt ze naar het toilet. Het is tijd dat ze zich even gaan opfrissen. Jij blijft natuurlijk zitten waar je zit. Als hij, je 'slachtoffer', een echte vent is, en je serieus zijn aandacht hebt getrokken, dan kun je er donder op zeggen dat hij dit moment aangrijpt om eens nader kennis met je te maken.

Doet hij dat niet, wees dan niet teleurgesteld. Misschien is hij verlegen of misschien ben je zijn type niet. In het eerste geval is het een kwestie van tijd. Ga dus door met je lachjes en blikken en win zijn vertrouwen. Geef hem het gevoel dat hij bij jou geen blauwtje zal lopen. Beantwoordt hij je blikken en lachjes niet, dan is het tijd om je aandacht te verleggen naar... Het volgende slachtoffer.

Nog een laatste 'stoute' versiertip die gegarandeerd werkt. Voordat we je dit 'trucje' uit de doeken doen, moet je echter weten dat aan deze tip een nadeel kleeft: je weet nooit welke man er toehapt (weer zo een term uit de vissport). Maar goed, daar komt'ie dan. Ga alleen een bar binnen. Ga aan een tafeltje zitten, bestel wat te drinken maar doe verder niets. Dus blader niet door een tijdschrift of rommel niet in je tasje om iets om handen te hebben. Blijf gewoon rustig zitten en trek een verveeld gezicht. Tien tegen één dat je binnen tien minuten een drankje van een geïnteresseerde man aangeboden krijgt. Let wel op: deze tip werkt alleen als je beschikt over een flinke portie lef. Bedenk je bovendien dat het in dit geval heel belangrijk is hoe je je kleedt. Door je houding geef je een behoorlijk brutale boodschap. Je kunt je dus beter niet al te uitdagend kleden.

En mocht het allemaal niets worden! Ga dan niet bij de pakken neerzitten, maar geniet van je vakantie. Vaak genoeg loop je de man van je leven tegen het lijf als je er niet naar op zoek bent...

Klik hier voor deel 2: 'Het eerste contact is gelegd, maar nu...'


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!