Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Terug in het liefdesspel

Terug in het liefdesspel

door TRENDYSTYLENa een lange relatie ben je weer single en terug in het spel. Je bent weer 'beschikbaar' en 'op de markt' (als we het even zo mogen zeggen). Maar je bent inmiddels ook een aantal jaartjes levenservaring rijker en maakt je nog maar weinig illusies. Je hebt weinig of geen zin om aan een nieuwe relatie te beginnen maar bent ook bang om alleen te blijven...

Het is uit. Over. Een vreemd gevoel. Een mix van pijn, opluchting, nieuwsgierigheid, eenzaamheid, angst. Je bent weer single. En dat betekent lange avonden alleen of met een vriendin die in dezelfde situatie verkeert. In de tijd kort nadat het tussen jou en je partner is uitgegaan, ontvang je nog wat uitnodigingen voor dineetjes bij vrienden thuis (helaas allemaal paartjes) die het 'zielig' vinden dat je weer alleen zit. Je krijgt wat telefoontjes of voorstellen van 'vrienden van vriendinnen' die nu je weer singles bent, opeens blijk geven van interesse en hun kans graag willen benutten. Maar daarna wordt het al snel stil.

En dan? Wat moet je dan doen? Jezelf dwingen om de mensen op te zoeken, misschien zelfs om mee te doen aan initiatieven voor 'singles only'? Of je terug terugtrekken in jezelf? Of moet je misschien gelijk de draad weer oppakken en gaan stappen met een goede vriendin? Weer avonden in de disco doorbrengen? 'Maar je ziet al vanaf een kilometer afstand dat ik dit niet meer gewend ben en iedereen denkt vast dat ik hard op zoek ben...' of moet je je heil op internet zoeken? Actief meedoen aan de 'social networking-hype' om interessante mensen te leren kennen? Een goed idee? 'misschien. Misschien niet. Ik weet het niet...'.

Met een paar zinnen hebben we de gedachtenmolen van neo-singles neergezet. Van het ene op het andere moment word je uitgesloten uit de wereld van de 'gelukkige paartjes'. De wereld van 'samen uit, samen thuis', van vakanties samen, van avondjes op de bank en toekomstplannen smeden. Een situatie die voorbestemd leek om voor altijd te moeten voortduren, komt opeens - heel abrupt - tot een einde.

'En nu ben ik weer single, maar ik ben wel even tien jaar ouder, wat nu?' een moeilijke vraag waar je duizenden antwoorden op zou kunnen geven, maar die je waarschijnlijk geen van alle zouden aanstaan. Daar is dit een te delicaat, een te persoonlijk onderwerp voor. En toch willen we ons wagen aan een paar tips, eerder don'ts dan do's, voor wie zich in deze situatie bevindt. En verder rekenen we natuurlijk weer op jullie bijval.

- Single, jawel, en ook niet meer zo jong. Maar wanhopig? Nee, dat niet. Never ever. Als je het ons vraagt, vermijd dan de typische 'eenzame harten'-oplossingen.

- Word je uitgenodigd door die 'aasgieren' van mannen die van een kilometer afstand ruiken dat je 'neo-single' bent en die wel zin hebben in een avontuurtje waarover ze later tegenover hun stoere vriendjes kunnen opscheppen? De ervaring leert dat je ze beter kunt mijden. Je blijft met lege handen achter. Laat ze maar rondcirkelen daar boven in de lucht, maar zorg ervoor dat ze in jouw geen prooi zien...

-Hetzelfde geldt voor sommige vriendinnen. Je hebt van die vrouwen die altijd en eeuwig op 'jacht' zijn. Je leven zo ongeveer in de kroeg of discotheek, en ze staan bekend als de bonte hond. Ze zullen vast en zeker proberen om jou ook mee te krijgen naar hun stamcafé of naar dat tentje waar ze kind aan huis zijn. Daar kun je donder op zeggen. Ook hier geldt dat je deze types beter kunt vermijden.

- Alleen gaan stappen? Dat is misschien niet zo'n goed idee, maar heb je zin om weer onder de mensen te komen, wees dan kritisch en zoek omgevingen op waar je je thuis voelt en waar je denkt 'jouw soort mensen' tegen te kunnen komen.

- Internet? Dat hangt ervan af. Zoals overal kun je hier interessante en minder interessante mensen tegenkomen. Wees in ieder geval op je hoede, geef geen privé-gegevens aan anderen, hoe aardig ze je ook lijken, en wek vooral niet de indruk dat je 'beschikbaar' bent. Besluit je om die 'virtuele vriend' in levende lijve te ontmoeten, spreek dan af op een druk bezochte openbare plaats en geef je mobiele telefoonnummer niet.

-En die vrienden van je vriendinnen? Ach, je weet het maar nooit, maar veel goede hoop geven we je niet, want als ze zo speciaal zijn waarom zijn ze dan nog alleen?

Maar wat dan? Wat moet je dan doen? Ons belangrijkste advies is: begin weer te leven. Herontdek je hobby's, werk aan een economische basis zodat je vrij en onafhankelijk bent, en bouw een netwerk van vrienden waar je op kunt rekenen op. En leef! De rest - maar daar is geen haast bij - komt vanzelf, ook - eventueel - een nieuwe liefde.

En jullie? Wat zouden jullie doen als je opeens weer terug in het spel bent? Mail je reactie via het venster hieronder (vermeld wel even de titel van dit artikel erbij 'terug in het liefdesspel'). De interessantste reacties zullen we hieronder publiceren.

Reacties van Trendystylers
Hoi ik ben nu 23. relatie voorbij. na 3jr dus ben weer op de markt ......ik sluit me aan naar wat hier boven staat.. voel me ergens opgelucht heb wel angst soms ook pijn maar weet diep van binnen dat dit het beste is voor mezelf en ook voor hem! vervolgens sta ik er nu heel positief in het leven ik voel de liefde in me zelf en andere ook en dat is heel belangrijk om in te zien dat jij het waard ben om te leven om dat je alleen al van je zelf houd. ga lekker dingen doen socialeer met de mensen maak nieuwe contacte....ga weer leven !
Ik ben nu 17, mn vriend had het na 8 maanden uitgemaakt, en vanaf dat moment heb ik alleen maar liefdes verdriet gehad.. totdat een van de beste vrienden van mijn exvriend met mij contact zocht. Hij blijkt mij dus al heel erg lang leuk te vinden, we praten nu heel veel en het is heel fijn. Eindelijk ben ik ook echt over mijn exvriend heen! En ik ga binnekort misschien wel met die vriend daten, geen goed idee maarja, waarom ook niet;)

Ik ben 32 2kids en een jaar en half alleen.. ik zie er best ok uit en toch heb ik dat probleem ook hoe vind ik iemand? Ben niet hopeloos op zoek maar het wordt wel tijd.. ik wil stilaan echt wel terug iemand die mij lief heeft etc. Datingsites heb ik zo nu en dan is geprobeerd maar het is echt mijn ding niet. Heb een vriendenkring maar die zijn allen in een relatie die gaan dus absoluut niet mee op stap.. ja wat nu dan?? begin me toch vragen te stellen en af en toe word ik er depri van:(

Na een lange relatie achter de rug te hebben, ben ik het er vorig jaar flink van gaan nemen. Helaas verliep dat niet altijd even plesant; ik moest me de moed in-drinken, wat leidde tot menig ochtend wakker worden in een bed dat niet van mij was.
Nu ik vaker mannen afweer merk ik dat ik graag één man in mijn leven zou willen. Ik wil niet langer dat mijn leven om hem draait, maar dat hij er onderdeel van uitmaakt. Een ding weet ik zeker, deze kom je niet tegen in de kroeg. Hoe meer je drinkt, hoe gezellig het (of hij) Lijkt, niet is.
Gelukkig bevind ik me ook weer vaker in de sportschool, in de stad, in een leuk kroegje voor een drankje met een vriendin in plaats van op jacht. Vooral de relaxte houding die ik nu aan durf te nemen, wetend dat ik niet op jacht ben, genereert blikken. Een aggressieve houding misstaat bijna iedereen en lokt de verkeerde reacties uit! Ik probeer vrolijke gesprekken te voeren, niet al te veel 'diepgang' hiertijdens. Mocht het echt klikken, dan kom ik op dezelfde avond de week erna terug. Zonder m'n nummer te hebben gegeven na de eerste ontmoeting. Het is dan altijd spannend om te kijken of hij weer op komt dagen, maar als hij dat doet geeft dat je geplaatste moed (ipv die ongeplaatste moed die je opdoet van alcohol!).
Relax en heb plezier in je avondjes uit of middagjes in de sportschool!

hey allemaal,
na 6 jaar mijn relatie beeindigd te hebben, en deels samen voel ik me best prima. ik lees ook wel negatieve reacties. maar ik denk dat een stukgelopen relatie niet alleen maar negatief is. ik heb veel van mezelf geleerd en weet nu wat ik niet wil. liefde moet fijn zijn en geen pijn doen of altijd zorgen brengen. dat er weinig leuke mannen zijn en dat je blij mag zijn dat iemand van je houd? hmmm niet echt mijn mening. tenslotte is iedereen opzoek na de ware liefde. dat je vaak terug denkt aan je ex is normaal, mensen zijn nu eenmaal sociale wezens. maar waarom afhankelijk zijn van een man. tuurlijk het is heerlijk om van elkaar te genieten, maar wij vrouwen(en zeker ook mannen) kunnen onszelf toch ook vermaken?

Zo enorm veel interessante mannen zijn er niet hoor. Wat maken we onszelf toch soms wijs? Van het leven genieten? We mogen tegenwoordig al danken dat we iemand hebben die van ons houdt. Waarom zijn we in hemelsnaam zo kieskeurig geworden? Mijn ex-vriend heeft me ook enorm gekwetst. Maar wil dat daarom zeggen dat hij de ware niet is? Stel dat ik er zelf voor zou kiezen om volledig met hem te breken, wie zegt dat ik dan nog wel ooit iemand tegen kom? Wie zegt dat het niet allemaal NOG erger kan worden. Ik geloof er allemaal niet in !
ben nu al een tijd single, na een jarenlange relatie. Zoveel gemengde gevoelens, en nog steeds afhankelijk van hem. Toch weten dat het zo beter is. Ik kan er zelf niet meer aan uit. Wat maakt het zo moeilijk, het alleen zijn? Misschien is het niet de beste oplossing om me onmiddellijk in een nieuwe relatie te storten, maar ik zou me alleszins niet meer zo crappy voelen als nu. Gewoon even een nieuwe uitdaging. Alleen, waar zijn al die mannen naartoe? Of beter, zijn die er wel ooit geweest? Ik ga wekelijks uit, zie zoveel mensen (ok, misschien wel steeds op dezelfde plaatsen maar kan bijna niet anders als je maar een aantal mensen mee krijgt) en toch zit er niemand interessant tussen? Hoe kan dat toch, vraag ik me vaak af. Natuurlijk denk ik dan dat mijn ex het beste is wat me ooit zal overkomen, want de man die ik voor ogen heb, die bestaat niet. En die onzin van, je hebt niemand nodig, daar geloof ik niet in. Ik ben niet gemaakt om alleen te zijn en ik geef toe da! T ik iedere dag hoop op diegene die me kan aanvullen. Anders ben ik gewoon niet heel. Alleen spijtig dat die mannen van tegenwoordig niets meer te vertellen hebben....
Nu al 'n halfjaartje vrijgezel na 'n relatie van langer als 2jaar. Heb me als 'n gek op het uitgaansleven gestort met alle gevolgen van dien. Wilde avondturen gehad, date hier, date daar. Uiteindelijk is dat allemaal op niks uitgelopen, nouja op een gebroken hart na dan!
hey martijn,

Ik heb echt het zelfde meegemaakt als jij en weet hoe het voelt als twee mensen toch van elkaar houden en het mag door dit soort problemen maar niet lukken mijn vriendin zit met tal van problemen ik mag haar daar niet mee helpen ze houd zielsveel van mij maar toch heeft ze besloten alleen verder te gaan dit heeft echt mijn hart gebroken en aand e ene kant snap ik het wel ze heeft zoveel meegemaakt en het ging te snel maar goed van heel intens naar niks als je van elkaar houd is een hele vreemde gewaarwording ik weert dat het gewoon een ziekte is borderline maar zij erkent het niet dus ik hoop echt dat ze het in gaat zien ja inderdaad ik blijf hopen wat zijis het mooiste wat me is overkomen in heel me leven en ik heb haar echt gelukkig gezien maar angst kreeg haar eronder ik hoop dat ze het in gaat zien wat we hadden vergeten doe ik haar nooit en ze zal altijd een plaatsje in mijn hart hebben ik hou zielsveel van haar just
Vorig jaar werd ik na een relatie van bijna 4 jaar weer vrijgezel. Ik heb zelf een punt achter deze relatie gezet omdat de koek gewoon op was en ik weer verlangde naar vrijheid. Inmiddels ben ik alweer bijna een jaar single en heb alles meegemaakt en gevoelt wat je kan meemaken als vrijgezel. Natuurlijk ben ik in dat grote zwarte gat gevallen. Ik heb me de eerste maanden gedragen als een beest, ging elke week 3 keer uit, had tientallen dates, one night stands, was elke dag met vrienden en vriendinnen en probeerde zoveel mogelijke leuke dingen te doen. Ik ontmoette talloze nieuwe mensen, waaronder leuke, maar ook gevaarlijke. Zo werd ik op een gegeven moment weer verliefd, nog geen 2 maanden nadat het uit was met mijn ex en zag ik door mijn blindheid niet dat k voor de gek gehouden werd. Vlak voor kerst werd ik gedumpt. Daar zit je dan, voor de 2e keer vrijgezel. Dat was een hel, maandenlang zat ik ermee en weer stortte ik me vol overgave in het wilde vrijgezellenleven. Ik raakte uitgeput maar wilde maar niet aannemen van mijn omgeving dat k rust moest nemen. Uiteindelijk heb k het toen een aantal weken rustig aan gedaan, veel nagedacht en ben ik veel met vrienden geweest. K heb er nu voor gekozen om me op hen te concentreren. Vrijgezel zijn IS niet altijd leuk nee, de vrijheid is heerlijk maar er zijn zoveel eenzame momenten waarmee je kampt dat het verlangen naar een relatie telkens weer terugkomt. Toch is een relatie iets dat je niet zomaar krijgt, liefde moet je overkomen, het gebeurt vanzelf..Wanneer weet ik niet, maar ik weet wel dat ik er niet achter aan ga rennen en geduldig wacht. Er zal heus wel weer iemand op mijn pad komen. Tot die tijd vermaak ik me als vrijgezelle twintiger prima met vrienden, familie, werk ik veel en verlies ik mezelf stiekem nog wel eens in een one night stand;)

Ik geniet van mijn vrijgezellenleven en raad iedereen die single is aan om dat ook te doen. Als je weer een relatie krijgt verandert je leven en verlies je dat stukje vrijheid waarvan je nu kan genieten. Dus, iedereen kan zich redden in de wonderende wereld van de vrijgezellen! Gegroet! G.
Ik ben nu 5 maanden single na een relatie van 6 en een half jaar. En het bevalt me prima. In het begin wil je niet eens aan een relatie denken. Steek gewoon tijd in jezelf, carriere, hobby's. Vaak kan het zijn dat je jezelf ook verliest in een relatie. Dus neem de tijd voor jezelf, als je dan begint te daten weet je wat je wil en zal je niet met crappy guys eindigen. Als je er klaar voor bent lekker uit gaan met vrienden en vriendinnen. Geniet gewoon en heb plezier. Want dat werkt aanstekelijk en trekt de leuke jongens aan. Doorat ik me vermaakt, zelfverzekerd voel en niet wanhopig ben, willen er 3 jongens met me daten. Een kopje koffie drinken of naar een expositie gaan, lekker casual. En dat is prima voor nu. Als diegene de prins op het witte paard is merk je het wel, geniet gewoon van het moment.
Een uit ervaring. Stort je niet direct in een nieuwe relatie. Je bent nl weer pas jezelf wanneer je een relatie verwerkt hebt. Neem dus bewust afscheid van de relatie en verwerk dit niet met een nieuwe relatie.
Ik durf niet terug in het liefdesspel. Ik heb een relatie met een getrouwde man (ja, heel stom I know). Nu heb ik deze week een hele leuke man ontmoet, hij heeft gevraagd of ik een keer zin heb om met hem te gaan stappen. Dus de volgende dag kreeg ik een smsje wanneer we dat gingen doen. Ik heb gezegt dat ik daar heelveel zin in heb. Dus ik ga hem die kans geven, omdat ik hier meer toekomst in zie. Maar het erge van dit alles is ik durf die ander niet te dumpen, stel je voor dat het niks wordt met die ander, dan ben ik alleen, daar heb ik ook geen zin in. Hebben jullie advies? Of zal ik gewoon met die man op date gaan en kijken hoe dat uitpakt?
Ik zou in een omgeving werken(als bijbaantje eventueel)waar heel veel mensen langs komen. Bijvoorbeeld in de stad, het kan zijn dat je daar je ware tegenkomt. Ten eerste je verdient geld en ten tweede misschien maak je leuke dingen mee, waardoor je je niet zo eenzaam en onverzekerd voelt. Als je éénmaal een vriend WIL hebben om gelukkig(er) te zijn,lijkt t langer te duren. Overtuig jezelf dat je zó ook gelukkig kan zijn. Je kan het beste met je single vriendinnetje leuke dingen doen en treuren over de dingen wat jullie niet hebben(een vriend), als je erover praat weet je dat jij niet de enige bent, die behoefte heeft in een relatie.
Ja dit klinkt natuurlijk wel heel erg don'ts, ik zou gewoon zeggen volg je hart, dan volgt de rest vanzelf. Als je niet alleen wilt zitten, ga lekker daten, maar met mate, zodat het leuk blijft of ga naar het buitenland, maak die verre reis, werk in een andere cultuur (met evt andere potentiele gegadigden, spannend en interessant), of richt je op je carriëre (maar dan ook weer niet je leven je werk is...), zoek een balans, dat is denk ik (voor mij in ieder geval) het belangrijkste. Zelf ben ik nu weer naar 2 jaar vrijgezel, ik had een ontzettend lieve vriend, maar tijdens mijn half jaar in het buitenland kwam ik erachter dat dit het voor mij toch nog niet was, ik vind het persoonlijk zelf heerlijk om mijn toekomst nog open te houden, met het vooruitzicht dat het nog alle kanten op kan. Spannend!! En ach, als ik dan toch die persoon tegenkom, dan merk ik het dan wel weer.. Alles op zijn tijd. Tijd voor werken, tijd voor liefde, voor tranen en voor blijdschap.. Oftew! El tijd voor LEVEN!
Dames, ik zou zeggen; ga vooral niet thuis de hele dag lopen mokken maar geniet van het leven.. Het vrijgezellen leven! Die prins op het witte paard kom je vast wel een keer tegen wanneer je het het minst verwacht!
Terug in het liefdes spel, of lukt dat niet? Ben sinds 2 weken terug in het spel, en dit valt niet mee. Heb deze siuatie met mijn ex vriendin niet eerder meegemaakt, terwijl ik best wel wat relaties achter de rug heb. Het is uit gegaan omwille van twijfels en een depressie, dat heeft er toe geleid dat mijn (ex)vriendin heeft besloten geen relatie meer te willen en haar leven alleen wil leiden zodat ze niet afhankelijk is van niets of niemand en gaat leren van haar zelf te houden. Ik moet dit proberen te begrijpen maar we houden van elkaar en ik ben de liefste man die zij in haar leven is tegengekomen maar toch mag ik haar niet meer zien. Over een tijd zoeken we elkaar weer op en kijken dan wat er gebeurt. Dit alles roept zo veel twijfel op en de manier dat wij uit elkaar zijn gegaan met nog zoveel dingen die er tussen ons in staan en zo weinig ruimte hebben gehad de dingen aan te pakken en verbeteren omwille van haar depressie en dat ik niet goed in mijn vel stak wegens stress op het werk en huiselijke situatie en wat ! Familie omstandigheden. Ik heb haar altijd gesteund bij haar ziekte en hield vol, zij gaf toe aan de makkelijkste weg en moest met ons stoppen. Heel frustrerend en gevoel van omacht. Zeker als je nagaat dat dit meisje HET wel is voor mij het meisje waar ik zo lang naar heb gezocht, zoals zij is, is precies wat past bij mij,en ik denk ook ik bij haar als we een kans hadden gekregen terwijl we gezond waren en twijfels hadden aangepakt.Voor nu moet ik er vrede mee hebben en de tijd zal leren wat er gebeurd, maar dit is denk ik zo`n voorbeeld als je weer op de `markt `komt dat je dat niet dat zo voelt. Als je uit een relatie komt die zo is verlopen als hierboven genoemd ben je zo beschadigd dat daar volgens mij geen tips voor zijn,of wel? Wie durft? Vr gr martijn uit A
Sorry hoor, maar wat een bekrompen ideeën! En ik word vooral even niet goed van de tip om vriendinnen die eeuwig op 'jacht' zijn links te laten liggen en niet mee te gaan naar hun stamkroeg. Ik ben zelf nu alweer een tijdje single na een relatie van 6 jaar en ik ben ondertussen zo een vriendin die de 'bonte hond' is. Ik hang rond in dezelfde kroeg en ga veel naar feesten/discotheken. Maar wat heb ik het naar mijn zin!! Ik ben gelukkig! Juist doordat ik in dezelfde kroeg rondhang heb ik veel nieuwe mensen ontmoet. Iedereen heeft zo een periode nodig om weer zichzelf te worden na jaren deel te hebben uitgemaakt van een setje. Ga jezelf geen regeltjes of beperkingen opleggen. Je leeft maar 1x en heb lak aan wat anderen zeggen. Ook al leef je als een non, dan nog zullen anderen commentaar op je hebben. Leef en geniet!!
als je opeens terug single bent kan het gebeuren dat uit onverwachte hoek heel wat steun komt, voornamelijk vrouwen die ook in hetzelfde schuitje zitten maar die je wel goed kunnen steunen, houd die mensen vast want die zijn er wanneer je ze nodig hebt. Diegene die niets van zich laten horen zullen er ook nooit zijn als er iets in je leven misgaat. Stort je in je werk, doe leuke dingen onder meiden, leer nieuwe mensen kennen. Leef je uit en leer jezelf opnieuw kennen!
Ga naar een relatiebureau! Dat ga ik doen!
Ben sinds gisteren geloof ik weer single. Na een aantal jaar op de reserve bank, waar ik me overigens heel goed bij voelde, weer terug in de wachtkamer der liefde. (ex)lief probeert thuis de brokkenstukken te lijmen en ik wens hem de beste 2-seconden lijm die er bestaat. Maar doet wel pijn. Gelukkig heb ik een aantal lieve vrienden en vriendinnen en beschik ik blijkbaar over een bijna ziekelijke positieve instelling dus als dan ook werkelijk over en uit is kom ik er wel. Voor nu is het nog even hoofd boven water houden en staat een verfrissende duik in het zwembad op de agenda. Mocht daar een nieuwe droomprins opduiken dan weet je i.i.g. Meeteen wat voor vlees je in de kuip hebt :-)
Mijn ervaring? Zie dat er meer is in het leven! Al die avonden of momenten die jij en je partner samen doorbrachten zijn plotseling voorbij. Ga bijvoorbeeld weer of meer sporten. Zoek iets leuks op om te gaan doen, er zijn altijd veel meer dingen die je leuk! Blijf niet in je oude leventje hangen! Zoek een hobby, verwen jezelf door deze situatie. Koop wat kleren waar je je lekker in voeld, een ander kapsel en verander je kamer! Wees en blijf jezelf en geniet van de zelfvertrouwen die je hebt! Er zijn altijd mensen die van je houden, breng daar tijd mee door. Je komt er wel achter wie je echte vrienden en zielsverwantjes zijn! Je zult zien dat dit je troost!
als ze zo speciaal zijn ,waarom zijn ze dan alleen? Om dezelfde reden als ik verdorie, because it didnt work out! Vind jullie nogal zwart-wit en single-zijn als zielig beschouwen. Liever alleen op de bank me amuseren dan met een vervelende vent naast me hoor.... En lang leve het internet! Daar ben je tenminste nog anoniem single en bewaak je je eigen grenzen, imagine going to a singles party... Just my advice!!
Een relatie beginnen is altijd moeilijk. En ja wat er staat over vrouwen die altijd in de discotheek en kroeg zijn om te scoren. Maar volgens mij werkt dat zelfs niet perfect. Liefde is zo iets ingewikkels zelf kom ik ook net uit een relatie die met veel drama is uitgegaan. En ik vind het moeilijk om er weer in terugtekomen. Mensen hebben de laatste tijd zoveel aan hun hoofd. Dat liefde eigenlijk een beetje wegvalt. Dat is heus niet voor iedereen zo hoor dames word maar niet wanhopig... Maar ik denk dat het nog heeeeel lang gaat duren voordat ik weer terug zal zijn in het spel.

Mijn tip:
Het is heel makkelijk om snel met nieuwe mensen dingen op te pakken. Omdat je ineens veel tijd hebt, zullen dit soms niet de juiste mensen zijn. Voor je het weet steek je tijd in vriendinnen die alleen maar jaloers zijn op je of met wie je te weinig gemeen hebt. Blijf selectief! Zowel naar de mannen als naar nieuwe vrienden


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!