Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
VANDAAG IS HET
Voeg TRENDYSTYLE toe aan je favorieten

Home | Liefde | Versterk je uitstraling en sexy gevoel

Versterk je uitstraling en sexy gevoel . Zo ben jij onweerstaanbaar

door TRENDYSTYLEJij bent onweerstaanbaar! Wist je dat nog niet? Ieder meisje en iedere vrouw is onweerstaanbaar. Maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Je wilt weten wat? We zullen je niet langer in spanning houden. Hier is ons 'How to be irresistible'-gidsje.

Houd van jezelf

Als jij al niet van jezelf houdt, hoe zal hij dan op jou kunnen vallen? Houd van jezelf, geef jezelf in gedachten complimenten, doe jezelf een mooie jurk cadeau en vergelijk jezelf nooit, maar dan ook nooit met andere vrouwen...

Wees jezelf

Wees jezelf, want jij bent uniek. En het is goed zoals jij bent. Wees jezelf. Je ongedwongen houding, je eerlijke uitstraling zullen zijn hart doen smelten.

Wees overtuigd van je eigen uitstraling

We noemden het woord al: uitstraling. Uitstraling is een sleutelwoord en is véél meer dan mooi zijn of sex-appeal hebben. Leg daarom het accent niet al te zeer op je uiterlijk. Wees jezelf, houd vast aan je eigen smaak en je eigen stijl.

Leg humor aan de dag

Mannen houden van humor en een vrolijke lach. Lach mee met zijn grapjes en wees niet bang om zelf ook grappig uit de hoek te komen. Als het maar spontaan is...

Neem jezelf niet al te serieus

Wees niet bang om blunders te slaan, neem kleine risico's (dus stap op die leuke kerel af) en neem jezelf vooral niet al te serieus!

Verzorg je uiterlijk goed

Een verzorgd uiterlijk is natuurlijk ook belangrijk, maar komt - zoals je ziet - echt niet op de eerste plaats. Kies je kleding met smaak (nooit vulgair), maak je lichtjes op, föhn je haar en zorg voor een goede lichaamshygiëne. Zoveel is dat toch niet gevraagd!

Flirt maar leg het er niet te dik bovenop

Een beetje flirten houdt het spannend, maar overdrijf niet. Een kleine, maar welgemeende opmerking of een speelse aanraking sorteren vaak meer effect dan een overdreven flirtpartij.

Luister geïnteresseerd naar zijn verhaal

Het doet iedereen plezier als je naar hem of haar luistert. Zo ook de man van je dromen. Luister goed naar zijn verhaal. Vind je het niet om aan te horen, ga dan weg. Hij is niet de juiste man voor je!

Speel niet met hem

Voel je niets voor hem, houd hem dan niet aan het lijntje. Voel je wel iets voor hem, dan hoef je dat echt niet direct te zeggen, maar wees wel eerlijk. Beantwoord zijn telefoontjes (wel zo eerlijk als je hem jouw telefoonnummer hebt gegeven) en voel je er nog niets voor om met hem uit te gaan, zeg hem dan waar het op staat (je hebt meer tijd nodig, je bent nog niet klaar voor een nieuwe relatie).


MEER OP TRENDYSTYLE
Fashion
Spijkerbroek

Must-have. Deze spijkerbroek zou iedere vrouw moeten hebben


Fashion
Voedingstrends 2017

Voedingstrends 2017. Dit gaan we eten

FOLLOW TRENDYSTYLE


UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.

Make-up
Wenkbrauwen
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Beauty
Quiz: wat weet jij van beauty food?

Maandhoroscoop
Horoscoop Steenbok Horoscoop Waterman Horoscoop Vissen Horoscoop Ram
Horoscoop Stier Horoscoop Tweelingen Horoscoop Kreeft Horoscoop Leeuw
Horoscoop Maagd Horoscoop Weegschaal Horoscoop Schorpioen Horoscoop Boogschutter
UP-TO-DATE MET DE TRENDYSTYLE NIEUWSBRIEF!
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends, weetjes over liefde,
psychologie en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.