Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Hoe vind je Mr. Right?

Hoe (en waar) vind je Mr. Right?

Hoe (en waar) vind je je droomprins? Dat is geen gemakkelijke vraag. We hebben het hier over een behoorlijk probleem waar heel wat trendystylers mee in hun maag zitten, als we mogen afgaan op de mails die wij ontvangen. Het 'probleem' doet zich vooral voor bij dertigers (of meisjes achter in de twintig) die nog (of weer) single zijn en die Mr. Right maar niet tegen het lijf lopen.

door TRENDYSTYLEIn veel mails wordt ons advies gevraagd, maar er zijn ook trendystylers die ons verrassen met nuttige adviezen. De interessantste adviezen die gaan over het vinden van Mr. Right hebben we hieronder gepubliceerd. Maar schrijf ons gerust als je er een aanvulling op hebt. Of als je een idee hebt, je je eigen ervaring wilt vertellen, of als je een advies hebt dat je wilt delen met de andere trendystylers. Je kunt ons mailen via het venster onder aan dit artikel.

- Voel je mooi. Ze kunnen wel zeggen dat uiterlijk niet belangrijk is, maar je uiterlijk bepaalt wel de eerste indruk. Zorg er daarom voor dat je er verzorgd, schoon en leuk uitziet. Je hoeft echt niet als een topmodel door het leven te gaan (dat zou een beetje belachelijk zijn). Als je je maar mooi voelt, dan krijg je vanzelf een positieve uitstraling en... Sex appeal.

- Bezoek de juiste plekjes. Het zal niet veel zin hebben om in het zwembad te gaan 'vissen', toch? Zeker niet als je een uur uitzoekt waarop er alleen moeders met kleine kinderen te vinden zijn. Zoek dus bars, lokalen, clubs en een sportschool die bij jou past op. Plekjes waar het mogelijk is om Mr. Right tegen het lijf te lopen. Een exclusieve sportschool, een interessante cursus, een discotheek van een zeker niveau... Het zijn maar een paar ideeën.

- Voorkom, als het even mogelijk is, afspraakjes die door vriendinnen zijn geregeld. Als je het idee hebt dat ze medelijden met je hebben omdat je single bent (en dat hoeft helemaal niet erg te zijn, integendeel!), dan zullen ze dezelfde gevoelens koesteren voor het 'onderwerp' van je afspraak, je 'blind date'. Het laatste wat je wilt, is dat de mensen medelijden met je hebben (niet bepaald positief) en wat je nog minder wilt is een man die medelijden opwekt. Al met al geen goede start voor een gelukkige relatie. De persoon die jij zoekt, jouw droomprins, zal heus niet bij zijn vriendinnen en in zijn kennissenkring rond bedelen om een blind date... En datzelfde geldt voor jou. Heb een beetje eigenliefde!

- Pas op met online dating. We trekken echt niet in twijfel dat de meisjes die denken dat ze op deze manier de prins op het witte paard kunnen vinden geen goede intenties hebben.... Maar wat voor jou een serieuze poging is om de man van je leven te vinden, kan voor de man die je treft gewoon een gemakkelijke manier zijn om een leuke 'one night stand' te ontmoeten (natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel). Het is dus belangrijk dat je je goed afvraagt wat je wilt, en dat je - om je doel te bereiken - de juiste middelen en manier gebruikt.

- Laat de kleine puppy van je beste vriendin eens uit. Je hebt er geen idee van hoe gemakkelijk het voor een jongen is, ook al is hij een beetje verlegen of gesloten, om het woord tot een meisje te richten als ze een schattig hondje aan de lijn heeft. Hij zal niet naar woorden hoeven zoeken want het gesprek zal natuurlijk gaan over de ondeugende viervoeter. Een goede manier om het ijs te breken. Een belangrijk advies: zoek wel een park in een goede buurt op, waar de kans om een leuke vent tegen te komen groot is.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!