Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Korte rokjes en laag uitgesneden decolletés

Korte rokjes en laag uitgesneden decolletés. Wat als hij naar andere vrouwen kijkt?

Hoe sexy voelt het als de wind met je rokje speelt? Hoe heerlijk voel je je als je ziet hoe je gebruinde armen mooi afsteken bij het wit van je korte topje?

door TRENDYSTYLEHoe fantastisch is het als je er naar je gefloten wordt als je in je kleurige zomerjurkje voorbij komt heupwiegen? We weten toch allemaal hoe we moeten lopen om ons rokje of jurkje bij elke stap zwoel op en neer te laten deinen...

Maar wat jij kan, kan zij ook!

Logisch dat je niet de enige bent die 's zomers alle registers opentrekt. Ook de andere meisjes en vrouwen kennen de kracht van gebruinde blote benen en een laag decolleté. Een man moet wel van staal zijn, wil hij daar ongevoelig voor blijven. En dat is dan ook gelijk de keerzijde.

Welke vrouw vindt het nu leuk als haar man constant andere - sexy - vrouwen nakijkt. Vooral 's zomers kan dit echt een probleem worden. 'Ik word er zo nerveus van', schrijft Linda. 'Iedere keer als ik in de verte een meisje in een minirok zie aankomen, probeer ik zijn aandacht af te leiden. Ik vind het gewoon niet leuk als hij verlekkerd naar andere vrouwen kijkt.' Magda schrijft: 'Het kan soms mijn hele dag verpesten. Vorig jaar zomer lag hij op het strand maar naar andere vrouwen te loeren. Het maakte me woest. Ik houd mijn hart vast hoe dat de komende vakantie zal gaan... Ik weet dat het kinderachtig van mezelf is en dat hij alleen van mij houdt (en dat ik er best heel goed uitzie), maar ik kan er echt niet tegen.'

Diep in ons hart weten we allemaal wel dat hij er geen kwade bedoelingen mee heeft als hij openlijk andere vrouwen bewondert (en laten we eerlijk zijn: ze zien er soms echt ontzettend goed uit! Smaak heeft hij in ieder geval wel). Maar hoe moet je er nu op reageren? Feit blijft toch maar dat jij je er niet lekker bij voelt...

Omgaan met partners die naar andere vrouwen kijken. Onze tips

We maakten een rondje in onze redactie en het lukte ons een aantal (mogelijke) oplossingen bij elkaar te schrapen (gemakkelijk zal het nooit worden):

1. Praat er met hem over, leg hem uit dat je je er ongemakkelijk bij voelt en vraag hem of hij in het vervolg de vrouwen niet meer zo wil nakijken (we kunnen je niet verzekeren dat het werkt - het zit nu eenmaal in zijn aard - maar het is het proberen waard)

2. Houd jezelf voor dat jij degene bent die naast hem loopt en dat, als er iemand jaloers moet zijn, het die andere vrouwen moeten zijn... Op jou natuurlijk!

3. Houd jezelf voor dat hij die andere vrouwen dan wel mag bewonderen, maar hij houdt uiteindelijk alleen maar van jou

4. Kijk met hem mee! Echt, soms doe je steengoede ideeën van andere meisjes of vrouwen! Die breng je natuurlijk de eerstvolgende keer in praktijk. En dan zullen we wel eens zien wie de show steelt (kortom, je gaat de concurrentie aan!)

5. Speel het spel met hem mee. Vrouwen houden ervan om naar andere vrouwen te kijken. Waarom zou je daarom niet met hem meekijken? Wees zijn bondgenoot. Bewonder (en bekritiseer) samen met hem de meisjes en vrouwen die jullie zien. Je zult zien hoeveel plezier je hieraan kunt beleven. En het komt jullie saamhorigheid ten goede! (kortom, je gaat directe concurrentie uit de weg maar plaatst je op zijn niveau)

Dit zijn zo onze ideeën, maar natuurlijk zijn wij ook weer benieuwd naar jullie ideeën, ervaringen én oplossingen. Mail ons je reactie via het venster hieronder. De interessantste reacties zullen we hieronder - geheel anoniem - publiceren.

Reacties van Trendystylers
Mijn vriend is dj heb dus ook vaak vervelende situaties voor mooie meisjes die liedjes komen aanvragen en er daarna wat langer blijven bijstaan ( nog wat staan giechelen enz) ook zijn zn vrienden allemaal single en zeggen ze vaak tegen hem kijk wat daar loopt,vind jij dat ook zo'n mooie? Hij is wel braaf genoeg om hier niet op te antwoorden maar hij kijkt wel heel vaak.. , er kwam eens een mooi strak meisje voorbij met haren tot aan haar kont en ze was mooi in vorm ik zag zijn vriend zijn nek draaien en een beetje later hijzelf ook , ik vind hij mag kijken maar ik vind ook er is een verschil tussen kijken en geilen dus dat staren mag hij echt wel laten.. wat zijn jullie ervaringen
Roos
Ik heb een man, toen ik hem heb leren kennen, keek hij ook zo naar andere vrouwen terwijl wij hand in hand liepen. wanneer ik hem zie kijken, dan zeg ik" dat is heel mooi hoor, vind je niet?" dan kijk hij mij aan en lacht ook mee en bewondert mij. totdat hij mij niet meer aankijkt, want ik geef ook complimentjes aan vrouwen, ik kan niet alleen mooier zijn dan een ander, anders zou deze wereld niet mooi zijn, maar alleen door zoveel mooie mensen om ons heen, kan ik me ook getrokken voelen en me aanpassen aan hun. het is toch fijn? ik denk dat de vrouwen die jaloers zijn dat hun mannen kijken, onzeker zijn van zichzelf. Je moet van jezelf houden en waarderen dat hij jou gekozen heeft, dus wees niet bang, want hij zal jou niet laten gaan voor iemand die hij niet kent en ook niet wil leren kennen, want jij bent al in zijn hart geplaatst.

als je vriend naar andere vrouwen kijkt betekent dat hij te weinig aandacht krijgt en het op een ander gaat zoeken.. als je u man altijd evenveel aandacht geeft dan zal hij zelf beseffen dat hij het beste vast heeft.. ik zie een relatie als 2 treinen die naast elkaar rijden,, geef elkaar geen aandacht meer dan ontspoort die.. hoe lang je relatie ook is je moet elkaar altijd aandacht geven,, want anders zal je relatie niet lang meer duren.. op den duur zie je dat je niet meer elkaars aandacht geeft en dat je niet meer zoveel dingen samen doet maar meer met je vriendinnen of vrienden bent en dan groei je uitelkaar en zal hij of zij snel weg gaan of vreemdgaan.. aandacht is voor een man: genoeg seks, laten zien dat hij ook iets goed doet en kusjes en knuffels...
Ik ben blij dat mijn vriend niet naar andere vrouwen kijkt, hij heeft er geen behoefte aan en dat komt mij zegt hij. Hij zegt vaak leuke, positieve dingen tegen mij over mij. Dat ik mooi ben enzo.
Bij zijn ex(en) keek hij wel veel naar andere vrouwen omdat zij hem niet kon(den) bieden waar hij zo naar verlangde..
Wat je kunt doen is ...Ga dat zelfde ook maar eens doen.....En doe het zo dat de ander dat ook mee krijgt... Dan moet je eens zien wat er gebeurd. Jij mag dat niet flirten met een ander dat is uit den boze!!! Alleen zij mogen dat!!!!
als je man kijkt naar andere vrouwen terwijl hij naast je loop, moet je bij jezelf gaan afvragen of het nog wel zin heeft tussen jou en je partner, want stiekem verlangt je partner naar een ander. ik weet het uit ervaring want het is niet normaal dat je partner als hij naast je loopt naar andere vrouwen kijkt. want dan ben je blijkbaar niet genoeg voor je partner. liefde moet mooi blijven zo niet dan is mijn tip er een streep tussen zetten. respect eer en trots boven alles. run the world girls!
Hij heeft continue vrouwelijke aandacht nodig, dat streelt zijn EGO. Ik word er doodmoe van dat hij iedere keer loopt te flirten. Niet om vreemd te gaan, maar om zijn EGO op te krikken die trouwens al niet meer te boetseren is zo groot is hij.
Mijn vriend kijkt ook wel eens te lang naar een mooie meid. Ik vind dat niet altijd prettig maar ik weet dat ik er zelf ook best mag zijn en ook genoeg complimentjes en bekijks krijg.
En weet dat het niet zoveel voorstelt. Het blijft lastig om het te accepteren dat je niet de enigste mooie vrouw op de wereld ben maar goed de uitdaging en concurrentie is ook wel eens leuk. Want ik weet toch dat ik zal winnen.
@Robina Ik zou als ik jou was een andere man gaan zoeken die je wel waardeert. Het is absoluut niet normaal dat hij dat soort dingen tegen je zegt.
Volgens mij is er geen (af)houden aan als er een echt sexy meid passeert!!!! :)
Oke en wat als je vriend niet wil dat jij er sexy bij te loopt maar zich wel verlekkert aan die andere vrouwen!
kijk...ik ben een trouwe man...ik kijk geen vrouwen na...als ik zie dat er een "bedreiging" komt aangelopen, neem ik m'n vriendin steviger vast en kijk haar in de ogen...omdat ik vind dat zij mijn aandacht verdient en niet een of andere vreemde die ons passeert.
aan de andere kant kan ik zelf niet verdragen als ze zo kort gerokt loopt dat iedereen kijkt...sommige delen moet je voor elkaar reserveren vind ik...maar vrouwen doen 't nooit om aandacht te trekken hoor...nee nee nee...wij mannen zien dat verkeerd.
En vrouwen kijken niet naar mannen hoor...nee nee nee...wij zien dat ook verkeerd...
KIES VOOR ELKANDER...of laat elkaar gerust
...wat een wereld
ja ik ben gefrustreerd door die feministische hypocritie
Ladies, ik snap het probleem helemaal, mijn vriend doet dit namelijk ook, maar wat voor jullie een probleem is, is het voor mij totaal niet.
ik doe precies hetzelfde, alleen dan kijk ik natuurlijk naar mannen.
mijn vriend kijkt, maar praat er ook over met mij, van dat meisje heeft dat of iets...
nu moet ik zeggen, het is natuurlijk niet altijd leuk.. maar ik doe het zelf ook.
alleen mijn vriend wil er niets van weten, maar ik denk maar zo, hij doet het ook.
we hebben een goede stabiele relatie, en misschien komt dit juist daardoor.
Mannen mogen naar vrouwen kijken en vrouwen naar mannen. Wat een mentaliteit.
Als je vriend of vriendin vreemdgaat, moet je maar eens realiseren waarom..
Als iedereen nou eens gewoon fatsoenlijk kleed en niet half naakt zouden deze problemen er ook niet zijn!
oke mannen kijken naar vrouwen . wij als vrouwen doen dat ook al eens. maar er hangt een groote maar aanvast. er is een verschil van kijken en kijken . je kunt zo diepzinig kijken naar een vrouw als man .dat jij als parner en vrouw u totaal nieks meer voeld. ik maak zo dingen mee . mijn man kijkt naar wie hij wil .ik mag niet . ik mag zelf geen topjes dragen .ziet mijn man overdag wa mooije meisjes .dan breekt hij mij totaal af wat ik niet heb.en die wel. zoals jou gat is te breet ,wil aan jou ni aankomen je hebt teweinig borsten , jij past niet met witte lenegrie , je hebt geen vrouwe handen, je bent ni mooi in een string .,enz enz . dan vind ik ni plezant. wie ben ik dan in zijn ogen . gewoon voor mijn beenen open te doen.ik kan daar niet meer met om . in mijn ogen zech je dat niet . of ben ik nu zo ouderwets of wa. groetjes robina
Laatst was ik bij een squashwedstrijd met mijn vriend, en hij bleef langs mij heen kijken naar een meisje (20 jr. jonger??) dat naast mij op de bank zat, naast haar vriend...
Ik voelde mij letterlijk en figuurlijk gepasseerd. Simple vind ik het ook dat hij volgens mij dacht dat het mij niet opviel...Toen ik er later nog over nadacht, had ik misschien op dat moment moeten zeggen: "ken je haar?". Om hem toch even te laten weten dat ik hem wel door had. Heb ik niet gedaan, en vind het ook moeilijk om de juiste houding aan te nemen in zo'n geval. Reactie?
Ik kan het wel verdragen als mijn vriend naar vreemde vrouwen kijkt maar als hij op feestjes te lang naar mijn superknappe en rijke schoonzus kijkt of naar mijn wulpse flirterige buurvrouw dan voel ik me diep beledigd. Toch ben ik nooit jaloers geweest op mijn schoonzus of buurvrouw..Integendeel..We hebben goede contacten..Ik vind dat mijn vriend naar mijn bekenden de boodschap geeft dat hij niet tevreden met me is ( als hij naar hen staart) , dat hij wel eens met hen zou `willen `Eigenlijk denk ik dat `zij`dat zo kunnen interpreteren...Ook al weet ik dat hij tevreden is met onze relatie. Toch weet ik dat hij gewoon naar alles wat mooi is lang blijft staren..Hoe sterker de prikkel..hoe langer de blik...Ook naar gebouwen ..ook naar een vlinder...Maar de starende blik komt nogal geil over als het bij vrouwen gebeurt..Zeer lastig.Als een getrouwde man naar mij kijkt of me teveel complimentjes geeft wordt ik al lastig in de plaats van zijn vrouw en begin ik altijd met die vrouw te praten en negeer de man in kwestie omdat ik het respectloos gedrag vindt naar zijn vrouw toe.
Nou ik heb er ook last van.Mijn vriend kijkt altijd naar andere vrouwen en doet dat ook nog eens uitgebreid.Ik heb hem al ruzie met hem gehad hierover,maar hij zegt dat alleen maar kijkt.De laatste oplossing vindt ik ergens wel een uitdaging en dat ga ik eens proberen kom over een paar weken wel terug..... Groetjes debby.
ik vind het soms wel verschrikkelijk als hij naar andere vrouwen kijkt maar datis meestal op de dagen als ik me heel onzeker voel. Ik wordt gek van mezelf als ik weer een lelijke opmerking maak.
gelukkig ik ben niet de enigste! Die dat zo erg vind :$
Ik praat er met hem over, en hij zegt dat ie het onbewust doet (tja mannen).. Maarja iedereen kijkt wel naar mannen of vrouwen! Ik probeer steeds te denken van ; ja maar als ik niet zo geweldig was liep hij vast en zeker naar een ander.. :]

En vaak in de spiegel naar jezelf roepen dat je gewoon geweldig bent (en dat hij dat ook vind). En ik verzeker je, dat is goed!
het blijven mannen ! Maar als je met hem mee praat lucht het wel
Een stuk op. Ik ben heel jaloers en probeer er altijd op mn
Best uit te zien ! Maarja ik ben natuurlijk niet de enige die dat doet
Hahahah! Maar mijn tip is :

Praat gewoon mee !
kijk zelf naar andere mannen en als hij dat niet leuk vindt vertel hem dan dat jij je net zo voelt als hij naar andere vrouwen kijkt
Nou, ik ken het ook en dan zeg ik altijd " Ga, Ga nar haar toe"
Dan krijg je meestal een sorry, probeer het!
Blabla blaaaaa 'laat hem kijken,hij heeft met jou dus vind jou leuker'dit dat kom op...ALs je vriend zit te gapen naar andere wijven, en doet dat serieus omdat die ze lekker vind, dan heb je gewoon pech en is die heus niet blij met jou maar is die misschien bang die lekkere wijven tog nooit te krijgen?? Maar genoegen nemen met wat je hebt is ook nog een rede he... Maargoed, buiten dat om, ik kijk meer naar vrouwen dan mijn vriend. Hij durft nieteens toe te geven of die iemand mooi vind.. MANNEN?? Begrijp dr nisk van.word lesbie...
reactie,
Mannen kijken en gluren naar sexy vrouwen,om er over te fantaseren,ze zien zich met een sexy vrouw eens lekker stoeien,dat is het jachtinstinct simpel.
mijn moeder zei altijd een man krijgt honger buiten, daar kan je niks! Tegen doen, maar zorg ervoor dat wat thuis op hem wacht... Zijn honger blijft stillen, zorg voor variatie, en af en toe eens een onverwachte verrassing... Dan komt het goed
gister fietste ik met mijn vriend door de stad, en ja, daar kwam een vrouw aan met grote borsten die, omdat ze hardliep, nogal op en neer hupsten. Ik zag dat hij er 'onopvallend' naar keek. Ja ik zag ook dat ze groot waren, dus ik zei lachend; zo die vrouw had echt grote tieten he?! Hij was blij dat ik het zo opvatte, en ik was ook blij dat ik het had gezegd want hij zei meteen; ja. Sorry ik keek er inderdaad naar. Maar jij bent de mooiste en ik fiets nu naast jou en ik ben zo gelukkig met je. Zo dat is nog eens fijn om te horen! Ik vind de laatste tip het beste, omdat je daarmee aangeeft dat je weet dat hij kijkt en hij zal zelf wel doorhebben dat je het niet echt fijn vindt.

gewoon niet lopen zeike dr om kom op meiden wij kijken toch ook wel eens na een knappe vent:P en idd speel met hem mee wij vinden andere vrouwen toch ook mooi. Kijke samen:P;)
ook ik heb zo'n man die zijn ogen niet van andere mooie vrouwen af kan houden. Het zijn dan vooral blonde mooie strakke vrouwen. Hij houdt van mij, dat weet ik. Maar toch wordt ik erg onzeker hierdoor. Dit alles heeft ook te maken met iets wat in het verleden is gebeurd. Hij heeft toen een meisje onzedelijk betast, dat blijft hij trouwens ontkennen. Daardoor blijf ik ermee zitten. Hij gaat soms over op flirtgedrag en ben dan bang dat hij die bewuste dame waar hij erg veel oog voor heeft betast als hij in haar buurt komt. Ik heb het er met hem over gehad dat het mij erg veel pijn doet, maar hij ketst het af dat ik niet moet zeuren en bovendien altijd maar moeilijk doe. Om die reden blijf ik ermee zitten. Moeilijke situatie.
helaas heb ik de ervaring dat als ik een vriend heb hij ook altijd naar andere vrouwen kijkt, juist in de zomer als ze de meest mooie, sexy delen laten zien.. Ik mag er zelf best wezen, maar op het moment dat mijn vriend dus zoveel aandacht naar de half blote (of op strand bijna hele blote) dames laat gaan dan ga ik me echt rot voelen. En voel ik mezelf ook niet meer mooi. Er zijn wel mannen die echt zo nuchter zijn dat ze geen aandacht voor anderen hebben, ik heb het van 1 vriendin en 1 kennisje gehoord. Die meiden voelen zich ook een stuk zekerder, ik denk dat het toch je eigenwaarde beïnvloedt als je een vriend/man hebt die zo ongeneerd naar anderen kijkt en lonkt. Voor mij blijft het moeilijk en ik heb sinds kort weer een vriend maar geen idee hoelang ik het volhoud...ik denk dat je als meid zelf ook gewoon heel zeker en sterk moet zijn met zo'n vriend.
Ik lees dat jullie allemaal met het zelfde zitten als ik,

Ik zelf heb het er ook heel erg moeilijk mee dat mijn vriend meiden aan kijkt en zij ook hem.. Nu weet ik wel dat ik naast hem loop maar daar trekt een andere vrouw niets van aan.. Het onmogelijke is altijd aantrekkelijker! Ik heb het volgende geprobeerd:

- Schakel concurentie uit
Kleede me extra mooi en verzorgde me extra, had geen effect hij bleef toch kijken.. Dus zette ik het op arrogant kijken naar de dames.. Die keken al snel niet mijn vriend zijn kant op wat mijn vriend stimuleerde om niet te kijken, hij werd immers toch niet terug aan gekeken(hij had niet door dat ik dit deed trouwens)

- Vertel het hem
Heb ik gedaan, die standaard dingen (wat ik wel geloof, maar moeilijker te geloven vind als hij bijna kwijlend naar die "andere vrouwen" kijkt.. En hij probeerd het wel te ontwijken gaat nu ook veel beter maar alsnog..

- Spreek hem er op heterdaad heel begripvol op aan
Hij zat echt om de zoveel seconde naar een meid haar decollete te kijken, ik zei tegen hem: Lieverd ik begrijp dat het opvalt, maar zo krijgt zij het idee dat je op haar borsten geilt(glimlach dr bij;)) en ik denk toch echt dat dat niet het juiste is om te doen
Hij reageerde daar uiterst positief op, nu kijkt hij soms wel als het opvalt maar niet om de zoveel seconde..(A)

Mijn ondertussen verloofde is al veel bescheidener in kijken en ben ook haast niet meer jarloers.. Vertel gewoon hoe jij je er bij voelt, zo dat hij er begrip voor kan hebben! Jullie nog tips?
Even heel eerlijk.. Iedereen kijkt toch wel naar de mensen die voorbij komen? Of het nu mannen of vrouwen zijn. Mijn vriend kijkt wel eens naar vrouwen, eerlijk is eerlijk die zien er dan ook echt goed uit! Maar ik kijk ook als ik een leuke man voorbij zie komen! Die mannen zijn het kijken waard! Wees niet jaloers! Mar!
ik heb me er ook vaak druk om gemaakt maar ja je moet maar zo denken dat er ook andere mannen zijn die jou graag bewonderen en misschien vind je man/vriend dat ook niet zo super. Zo creeer je een win win situatie haha
Als mijn man kijkt dan is het vooral naar billen van voorbij lopende vrouwen en daar kan ik heel erg boos om worden want ik heb ook volle ronde billen en hij bewondert ze elke dag. Dus waarom kijkt hij naar andere vrouwen. Maar ik kijk nu ook naar mooie gespierde mannen want hij is zelf niet gespierd en daar wordt hij erg boos om. Dus ik heb hem uitgelegd dat wanneer hij naar andere vrouwen kijkt ik me erg onzeker voel en bos wordt en dat ik daarom naar andere mannen kijk. Hij begrijpt het en weet hoe het voelt en nu doet hij het niet zo opvallend meer gewoon af en ff snel een kijkje nemen. Ahhaah
nou ik heb het ook zo vaak dan wil me vriend zogenaamd stiekem kijken alsof ik het niet nie want ik zei het tegen hem ( want ben best een pittige tante )
Hij keek toen hadi k hem betrapt zei ik KAN JE HET ZIEN liep ik gewoon door
Hij helemaal huh wat is er dan moet ik dan naar de grond kijken ofzo toen zij ik ja beter naar dr grond dan naar dr kont

Maja weetje je moet je niet druk maken want jij moet denken wat hij kan kan ik ook
Ik kijk ook naar andere jongens maar niet op de manier hoe jongens naar meisjes kijken
Wat heb je er noua an als je je vriend of vriendin al hebt ( en niet vreemd wil gaan ) het irriteerd me echt mateloos maja ik dnek gewoon zo ik kan genoeg andere krijgen dus ik maak me niet druk

Groetjesss
ik snap jullie meiden helemaal! Ik ben soms ook jaloers.. Anyway, als hij naar andere vrouwen kijkt mogen andere mannen dus ook naar jou kijken! En dan wil ik natuurlijk ook geen gemiep en gezeik dat mijn rokje te kort is. Ik zeg dan altijd: "Gun een ander ook wat". Als hij andere vrouwen wil kijken, is goed, best fijn maarre andere mannen mogen dan ook naar zijn meisje kijken. Nog wat.. Mannen zijn veel jaloerser dan wij denken alleen ze laten het niet altijd merken, hun "ego" is daar te groot voor. Maar het beste lijkt me om het gewoon eerlijk te zeggen, eerlijk zeggen wat je voelt en dat het je onzeker maakt. Ergens vind ik het ook zeer onrespectloos. Persoonlijk houd ik er niet van. Je hebt kijken en kijken maar we hebben natuurlijk ook grenzen.
Het is zo ontzettend bevrijdend om je te verplaatsen in je partner en gewoon lekker mee te kijken en andere vrouwen samen te bewonderen! Als jij er niet moeilijk over doet hoeft hij het ook niet stiekem te doen. Hoe strakker je hem houdt, hoe meer hij verlangt. Zorg er altijd voor dat je er zelf ook aantrekkelijk uitziet. Voor jezelf en voor hem is dit belangrijk. Mijn tip; ik hou altijd in gedachten dat ik nooit kan concurreren met alle mooie vrouwen op de wereld maar ik kan er wel voor zorgen dat ik er op mijn best uitzie (sporten, leuk kleden, make up) waardoor ik ook zelf lekker in mijn vel zit en daardoor een leuke en gezellige vrouw voor hem ben. Trouwens kijken naar mooie mannen hoort er natuurlijk ook bij! Heerlijk, wat genieten wij samen van anderen, en van elkaar natuurlijk!! Jeanne
Waarom maakt iedereen hier zo'n groot probleem van. De zomer is er toch immers om te laten zien wat je in huis hebt! Geniet van de aandacht maar vergeet je vriend/vriendin ook niet. Als je zeker bent van jezelf dan straal je dat ook uit en zul je zien dat jij ook aandacht krijgt. Gr. T
als hij naar de vrouwen kijkt, dan kijk jij gewoon lekker naar de mannen op een gegeven ogen blik zal hij jaloers worden of er comentaar op geven .. Maar dan heb jij ook jou antwoord klaar over zijn kijk wijze naar vrouwen ;)
Tuurlijk kijken wij (vrouwen) ook naar mooie mannen. Maar het gaat erom, dat mannen op een hele andere manier naar vrouwen kijken dan wij naar mannen. Mannen zoeken met hun ogen naar tieten en kont. Terwijl wanneer wij kijken wij gewoon observeren, en niet specifiek zoeken naar een lekker strak kontje of kijken of zijn kruis wel/niet te zien is. Ik heb er geen problemen mee wanneer mijn vriend naar andere vrouwen kijkt ter observatie. Maar wel als hij op zoek gaat naar billen en borsten en daar helemaal geil van word!
Wauw, ik dacht dat mannen meestal jaloers werden! Ik ben zelf helemaal niet jaloers aangelegd, maar ik snap het probleem wel. Toch moet je je bedenken dat je vriend niet voor niks jouw vriend is! Dat betekend dat hij jou toch nog steeds het leukste vind! Ik kijk zelf ook naar mannen, maar besluit toch keer op keer dat mijn vriend dan het leukste is. En niet perse omdat hij de allermooiste op de wereld is, maar omdat ik van hem hou, van zijn innerlijk én uiterlijk. Naar mijn mening is daarmee alles opgelost. Meekijken met je vriend vind ik anders een erg goede oplossing! Dit geeft jullie meer het gevoel dat jullie samen in deze relatie staan. Gooi er een keertje een 'hhm, Als ik een triootje zou doen..?' tegenaan, en hij is weer All Yours! ;)
ik zou zeggen, meiden kijk naar andere mannen, en geef een subtiele opmerking dat de heerlijke man die net langs kwam er best mee door kan.eens kijken wie er dan de concurrentie strijd aangaat het werkt echt. Mijn vriend en ik hebben op een terrasje zelf een keer lopen turven hoeveel moois er voorbij kwam, en daar na lekker samen naar huis.
Oww ja dit ken ik helemaal. Echt vreselijk hoe die naar de meiden kijkt. Wist nooit hoe ik ermee om moest gaan, voel me er rot onder. Het voelt alsof je een gedeelde plaats hebt. Misschien zelfs een 2e keus bent. Er komt vanalles bij je op. En dat komt je relatie niet ten goede. Ik weet in elk geval dat terugtrekken enorme verkeerde gevolgen hebben. Daarmee jaag je de mannen nogal weg. Ik zou de strijd aangaan. Laat je man, vriend, verloofde zien dat jij er ook mag wezen. Maar wat vooral telt: Geloof in jezelf, en vertrouw geheel op jezelf. Als jij je zelf rustig voelt, en er voor hem bent.. Soms vergeet hij dan om zich heen te kijken naar andere meiden. En doet het hem niet eens wat als een leuke meid naar hem flirt. Mijn ervaring is dat je het beste rustig kunt blijven, jezelf proberen rustig te stellen. Mocht je je echt even helemaal rot voelen, vol wraakgevoelens. Omdat hij misschien niet alleen kijkt naar andere meiden, maar ook contact zoekt, ik heb hier de ervaring mee dat stappen met je vriendinnen een erg ontspannende werking heeft, en vooràl even een flirt werpen naar die ene leuke jongen die je tegen komt ;-). Het streel even weer je eigen ego, waardoor je het weer kunt hebben. Maar wat ook zeker helpt, en wat hier ook boven staat, praat ! Met hem. Vertel hem wat je voelt. Echt goed met elkaar kunnen praten, onderlinge gevoelens kunnen uiten, is erg belangrijk!!
ik ben zelf best wel een jaloers type als hij naar een ander kijkt of ook maar op tv zegt dat hij een vrouw aantrekkelijk vindt word ik groen van jaloezie. Maar waarom zouden mannen altijd naar mooie vrouwen kijken? Andersom kan ook in de zomer zijn er ook genoeg mooie mannen buiten. Kijken hoe hij daar op reageert. Maar niet laten merken dat je jaloers bent is het beste. Anders gaat hij je snel als een jaloers typje zien.
ik hou er ook niet van als mijn vriend naar andere vrouwen kijkt. Ik was vroeger eigenlijk nooit jaloers totdat hij opbiechte dat hij rare gevoelens kreeg bij twee van zijn collega's. Daarna hebbe we goed gepraat, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik het heb kunnen verwerken. De jaloezie is veel langer daarna pas gekomen. Ik denk dat hij dacht dat ik er allang overheen was. Daarom werd ik achterdochtig, want straks kreeg hij dat weer. Daarom ben ik meer op hem gaan letten en hij liegt er zelfs over als ik hem betrap dat hij om zich heen zit te kijken. Ik doe dat toch ook niet? Liegen jullie mannen daarover?
hallo,

Mijn vriend is heel erg met vrouwen kijken. De eerste keer dat hij meegenomen heeft naar een disco heeft hij alleen maar andere vrouwen gekeken. Alleen maar! En dan ongegeneerd naar de kont borsten kijken. Ik voelde mij zo nietoig. Als ik met hem loop krijg ik last van de zenuwen want hij kijkt naar elke vrouw. Niet per se de mooie. Elke. Als ik tegen hem praat dan dwalen zijn ogen af naar elke vrouwe die maar voorbij loopt. Ik vind dit dwangmatig en resectloos. Ten eerste is de regel van goede communicatie datje naar elkaar kijkt. Als de ogen naar andere dingen afdwalen is dat een teken van ongeinterreseerdheid. En dan maakt het niet uit of je kijkt naar vrouwen en schoenen of jassen. Ik begrijp dat een man naar andere vrouwen wil kijken maar ik wil wel graag als ik met hem loop wel minstens 80% van zijn aandacht. Nu is dat 10% en de rest wordt met elke vrouw op de wereld gedeeld. Heel vermoeiend. En ik merk aan mezelf dat ik zelf daar niet zo monogaam van wordt en ik word er afstandelijk van. Dan heb ik het gevoel dat hij zoekende, op jacht, is en ik denk dan dat mocht er wel iemand voorbij komen die mij echt leuk vind dat ik misschien niet zal twijfelen. Het klinkt niet zo fijn. Maar dat zijn de signalen die mijn vriend uitzend. Dat elke vrouw interessant is en ik niet. En ik ben echt niet de lelijkste en ik zie echt vrij goed uit en krijg veel aandacht van mannen maar bij hem voel ik mij lelijk. Want hij vindt mij de lekkerste als we thuis zijn en verder kijkt hij alleen maar naar anderen. Ik vind dit moeiljk want ik vind mijn vriend echt een leuke jongen alleen ik heb het gevoel alsof hij niet beseft wat hij heeft. Mijn waarde wordt niet goed opgemerkt. En ik wil graag wel die 80% aandacht want ik denk dat ik dat wel verdien.Dit is echt meer mijn probleem omdat mijn vriend niet beetije kijkt naar mooie vrouwen. Hij kijkt naar elke vrouw. Vlakbij en in de verte. Dit gaat al richting verslaving. En het geeft mij het gevoel dat hij vrij oppervlakkig is. Als zijn hoofd alleen maar vrouwen signaleert en niet andere mooie dingen op de wereld. Gr,
Tobber
Ik ben blij dat ik niet de enige ben die ook zo erg jaloers is. Ik herken me echt in jullie situaties. Ik laat het niet zo direct merken als hij naar andere meisjes/vrouwen kijkt (terwijl ik naast hem loop!) dat ik jaloers ben. Terwijl ik er echt wel om kan janken ofzo. Ik ga stomme opmerkingen maken om die mensen af te kraken, terwijl ik hartstikke jaloers ben. Daarentegen vind ik het op de 1 of andere manier leuk als hij jaloers is als ik met andere jongens om ga, dan weet ik zeker dat hij van mij houdt. Ik ben niet bang dat hij vreemd gaat of zo, maar toch het doet echt heel erg pijn als hij naar anderen kijkt die aantrekkelijker zijn dan ik. Hij zegt altijd wel dat ik de knapste ben van de wereld, maar ik geloof het niet. Ik vind hem toch ook niet de mooiste van de wereld? Er zijn altijd mooiere mensen. Jaloers zijn is echt zó kut! Ik wou echt dat ik het nooit was. Maar het is altijd een 'fijne' gedachte dat hij ook jaloers is als ik naar jongens kijk. Ik laat hem gewoon maar kijken, je kunt het toch niet afleren. Wij kijken toch ook altijd naar mannen? Xxxx Qin.
reactie: Leuk artikel! Frappant is dat uit onderzoek is gebleken dat vrouwen meer naar mannen kijken dan mannen naar vrouwen! Mannen doen dit opzichtiger echter. Ik maak zowel opmerkingen over vrouwen als mannen die ik zie. Ik vind het ook niet erg als mijn vriend naar vrouwen kijkt, dit doe ik net zo vaak bij een mooie man, haha
reactie: alhoewel ik vroeger zelf een jaloerse meid was, ben ik dat zo ontgroeid dat ik het zelfs niet meer begrijp!!! Ja, gezonde jaloezie...ik ben ook nog wel eens jaloers, maar heus niet omdat mijn vriend naar een andere vrouw kijkt. Want waarom zou ik jaloers zijn op een vrouw die ik in sommige gevallen lelijk vind? Wil ik even lelijk zijn dan??? Is toch niet logisch? ALS ik al eens jaloers word, dan is het omdat IK haar mooi vind, niet omdat HIJ haar mooi vind. En dan nog, kben redelijk zelfzeker en sta met mijn voetjes op de grond, kben verre van lelijk maar ook niet de mooiste...

Welk voordeel ik echter wél heb?! Zij mag dan mooi zijn, diegene die voorbij komt, maar mij vind hij ook mooi, én lief, én schattig, én grappig, én spontaan, én...

Dus laat ze maar voorbij lopen, die mooie vrouwen, ik kijk en keur lekker met hem mee, net zoals hij met mij mee de mannen keurt, net zoals we samen mooie auto's keuren, of beslissen of die film nu goed was of niet... Zolang hij der niet meteen achteraan holt om haar nummer te vragen, ben ik er helemaal gerust in...

Ik begin me pas zorgen te maken als hij mij zou gaan verwaarlozen omdat hij alleen nog maar aandacht heeft voor een andere, al dan niet mooie, vrouw die hij beter kent dan enkel van het 'voorbij lopen', iemand die hij ook mooi en lief en grappig en...vind. Maar als je bang moet zijn dat je man gaat lopen met een toevallige, mooie passante, dan vind ik dat je man een leeghoofd is (die vrouw zal op haar 80e nét zo gerimpeld zijn als 80jarigen wel eens durven zijn) ... OF de jaloerse vrouw ziet spoken en kan mss best therapie gaan volgen...

Hoe ikzelf het jaloers-zijn heb afgeleerd? Door een overjaloerse vriend die mijn vrijheid beknotte, en door kapotgeslagen vriendschappen door jaloerse vriendinnen...

Ben onlangs één van mijn -ooit- beste maatjes kwijtgeraakt. Kreeg ineens een hele hoop verwijten over mijn nek van zijn vriendin omdat ik hem toevallig (en na lange tijd mekaar uit de weg te zijn gegaan omwille van haar) nog eens online zag en hij spontaan het idee kreeg om mij te komen uithalen en wat bij te praten (dit alles heeft hoogstens amper een uurtje ofzo geduurd) ... Om de zoveelste ruzie te voorkomen heeft hij hiervan niets tegen zijn vriendin gezegd, en mijn taak is het ook niet, noch ik noch hij heeft tenslotte iets misdaan!!! En zoals een vrouw haar wegen kent, is zij er toch achter gekomen. En kreeg ik het ff te verduren!?! Voor de zoveelste keer maar dan 100 maal erger!! Heb dan maar besloten afstand van hem te nemen, met heel veel pijn in het hart, en ook van haar, de jaloezie buiten beschouwing gehouden, vond ik het een supermeid en begrijp ik echt echt niet waarom zij jaloers zou moeten zijn! Ze is zelf een mooie sympathieke meid! Anyway, zonde dat ik hem van nu af aan definitief zal moeten missen... Heb hen in alle kalmte vriendelijk aangeraden in therapie te gaan. Ik weet dat ze mekaar graag zien, maar op deze manier gaat de bom ooit wel een keer barsten en dat zou toch zonde zijn?...

reactie: Als ik sommige reacties hier lees besef ik hoe oppervlakkig sommige mensen kunnen zijn, je maakt je toch mooi om je zelfvertrouwen wat op te krikken ? Ik denk niet dat veel vrouwen zich goed in hun vel voelen als zij er als een slons bij lopen
reactie: heey ik vind het onzin dat mannen niet naar vrouwen mogen kijken wij kijken toch ook gewoon naar mannen
reactie: ook ik had er problemen mee dat mijn vriend naar anderen keek. Het voelde alsof ik niet meer aantrekkelijk genoeg was voor hem. Ik heb hem uitgelegd hoe ik me voelde hierover, en uit respect voor mij doet hij dat ook niet meer. Want als ik zelf naar andere mannen kijk voel ik me een beetje schuldig,want waarom zou ik naar anderen kijken als ik de mooiste man voor mezelf heb?
reactie: We moeten ons niet zo druk maken, dat is soms wat makkelijker gezegt dat gedaan. Ik heb een hele mooie vriend, die altijd veel aandacht krijgt, daarin tegen heb ik zelf ook niet te klagen. Tegen mijn vriendje in heb ik aan het begin van onze relatie gezegt "je mag met andere vrouwen flirten, maar niets al ik ernaast loop." Het maakt me niet onzeker, maar ik vind het ongepast als hij met andere dames, in mijn bijzijn, gaat flirten. Ook moet je werken aan je +punten van je lichaam en aan je zelfvertrouwen...want dit alles heeft daar mee te maken. Als je daar aan werkt zal je vriendje niet naar een ander kijken, als jij naast hem loopt. Mijn vriendje vind mij erg aantrekkelijk, maar dat neemt niet weg dat hij niet naar andere dames zal kijken als ik er niet bij ben...maar ik lig er niet wakker van!
reactie: Dames, dames, wees toch niet zo onzeker! Wat maakt het nou uit of hij even naar een andere vrouw kijkt. Hij hoort bij jou, het zou wel zo sympathiek zijn om hem dan ook te vertrouwen, niet? Maak je mooi voor hem, maar ga niet nóg extremer als die andere vrouwen, de meeste vrouwen in Nederland hebben een maatje 40/42. Het gaat je dus niet staan. En niets is zo’n afknapper als vrouwen die sexy kleding aan hebben, terwijl hun figuur er niet naar is… Niet op hakken gaan lopen, als je dat ’s winters ook niet kunt, een mooie ballerina is net zo elegant. En als je dikke bovenbenen hebt, moet je gewoon geen kort rokje aan trekken, net over de knie is echt mooier. Neem een voorbeeld aan de Italiaanse vrouwen, die snappen het wel.

Niet zo onzeker, zijn, niet zo jaloers. Het vergalt jouw zomer en die van hem, en dat zou jammer zijn, toch? Mannen kijken, zo zijn ze. Wij maken er een big deal van. En als wij kijken, boeit hem dat weinig, hij weet toch wel dat je bij hem blijft. Qua zelfverzekerdheid zouden we nog een hoop van de mannen kunnen leren…

reactie van een man---ik vind het leuk om mooie vrouwen/meisjes te zien vooral je ziet dat ze er moeite voor gedaan hebben om er goed uit te zien dan vindt je het volgens mij ook leuk om bekeken of nagekeken te wordenBijvoorbeeld in Frankrijk zie je veel elegante vrouwen met een stukje raffinement erbij dat maakt het straatbeeld weer wat fleuriger Kom je in Scandinavie zijn vrouwen al een stuk losser en wat ik ook even kwijt wil is dat mannen zich ook wel beter mogen kleden altijd en eeuwig die uitgelubberde spijkerbroek,sportschoenen enzovoort en dan al saaie donkere kostuums"voor elke gelegenheid" saai saai saai bang voor wat anders?het mag wel wat losser zonder meteen sloppy te wezen.Een leuke en fleurige zomer toegewenst iedereen.Man en vrouw..
reactie: Even wat betreft korte rokjes en lage decolletés. Sexy kleden vind ik prima. Maar het het hoeft voor mij niet kort-korter-kortst, zoals je wel ziet omdat men denkt dat het mooi. Terwijl het eigenlijk 'braderiestijl' is. Dat vind ik absoluut niet sexy. Sexy is fijn, maar zonder stijl en enige gratie vind ik er niets aan. Pas als dat er is kijk ik wel na. Italiaanse steden geven wat dat betreft meestal goede voorbeeld
reactie: nou sorry hoor maar ik weet gewoon van mijn vriend dat hij niet constant naar andere vrouwen loop te gapen wat dat boeit hem gewoon niet en er zijn genoeg mannen die ook zo denken maar, het word hier altijd zo cliche afgescheept dat het in mannen zijn aard zitten om naar alles te kijken want mooi is , nou ik weet wel zeker dat het niet waar is de meeste die dat uitgebreid doen die zijn denk ik vaak niet tevreden met wat ze thuis hebben zitten. Maar er zijn ook gewoon mannen die dat gewoon leuk vinden om te doen , en wel tevreden zijn begrijp me niet verkeerd. Maar ik zeg niet dat mijn vriend nooit denk wat een mooie vrouw, maar hij zal zeker niet blijven gapen en ook niet waar ik bij ben. Dus vrouwen ik denk gewoon echt niet dat alle mannen zo zijn , er zijn genoeg vrouwen die dat niet leuk vinden als mannen naar andere vrouwen kijken. En zo lijkt het net of iedere man altijd maar moet gapen als er iets sexies voorbij komt. ( al geef ik toe het zijn er wel heel veel )) groetjes
reactie: Hier even een reactie van een man. Natuurlijk zijn er mannen die net even iets te lana kijken, maar zo zijn er ook mannen die nauwelijks kijken. Datzelfde geldt voor vrouwen. Er zijn genoeg vrouwen die jaloers worden als hun man/vriend net iets te lang kijkt, maar ook zijn er vrouwen die het helemaal niet erg vinden, zolang hij maar niet die grens overschrijdt. Feit is dat iedereen anders is en jullie niet zomaar hapklare antwoorden kunnen verzinnen, juist omdat iedereen anders is. Daarom moet iedereen zelf uitmaken wat het beste werkt. Belangrijk daarbij is wel dat je je partner kent, en dit zeg ik tegen zowel de mannen als tegen de vrouwen.
reactie: Liefde is wel vreemd, jaren lang ga ik nu om met mijn danspartner, ze is nu 59 jaar en mijn voorkeur voor korte rokjes is haar bekend, toen we begonnen samen te dansen was ik getrouwd, ongeveer tien jaar terug, en droeg zij de korste rokjes met gemak en zonder enige schroom, ik scheidde vijf jaar geleden en vanaf dat moment langzaam aan geen korte rokjes meer, we dansen nog steeds en hebben een relatie/vriendschap platonisch zogezegd, maar sinds drie maanden is dat meer geworden, en nu ze word dit jaar 60, beginnen haar rokjes weer korter te worden, tot ver boven de knie af en toe, ja liefde is vreemd.
reactie: je moet maar zo denken: hij vindt die meisjes er sexy
Uitzien(en jij vindt dat waarschijnlijk ook). Maar hij heeft
Met jou, dus vindt hij jou nog veel leuker!
reactie: Wat ik vind is voor jullie eigenlijk niet belangrijk natuurlijk. Iedereen heeft zijn of haar mening en van daaruit lees je zo'n bericht en de reacties. Maar ik ben als ik zoiets lees gewoon blij dat mijn man die vrouwen uiteraard wel ziet, maar direct wegkijkt, uit respect voor mij en omdat hij het er meestal niet uit vindt zien. Ook het hele"korte rokjes-verhaal" gaat hier niet zo op. De meeste korte rokjes die voorbij komen zou ik als man laten lopen!! Ik zie wel eens echt mooie vrouwen lopen waar mn mond van los hangt. Vreemd genoeg hebben die altijd wat meer kleding aan. Tja, zij hebben kennelijk geen kunstgrepen ( bloot-bloter-blootst) nodig.
reactie: Wij wonen in het Oosten van Europa waar de vrouwen er om bekend staan mooi te zijn. Het is nu constant zo'n 25 graden en in het centrum loopt men dan gekleed zoals jullie omschrijven. Als je een gezonde relatie hebt is kijken helemaal geen probleem. Zodra je 'die andere' als concurent gaat zien moet je bij jullie zelf te rade gaan. Mijn vrouw en ik, beide geen Miss en Mister World itt wat hier rond huppelt, lopen graag buiten en kijken beide naar de beide sexen op straat. Maak er geen probleem van, enjoy life!! Groeten uit het fijne Oosten
reactie: Even een reactie van een man! Ja die was toevallig op op de site gekomen en heeft het hele relaas maar eens goed opgenomen. Ja, het klopt wel wat jullie aangeven, mijn aandacht wordt ook wel eens weggetrokken als er een leuke vrouw voorbij komt in mini rok ed. Maar................ Wellicht moeilijk te begrijpen, want Mannen komen van Mars en Vrouwen van Venus tenslotte, maar wat is er fout aan als je het menu bekijkt. En gewoon lekker thuis gaat eten? JOUW meisje is toch de allermooiste die er is? Of niet soms! Maak je niet te druk over aandacht naar een ander, nogmaals, zolang jij echt de ware voor hem bent, zal hij echt niet verder gaan als een opnemende blik!
reactie: Heel leuk en quasi comisch stukje hoor, maar wat betreft dat het fantastisch voelt als mannen naar je fluiten? Wat is dat nou weer?? Ik dacht echt even dat dit stukje door een man geschreven was. Ik als 18jarige wordt helemaal gek van al die mafkezen met de leeftijd van mijn vader (en ouder!) die naar me staren, het is ontzettend irritant om al die blikken te ontwijken om vooral niet de indruk te geven dat ze je mogen benaderen, en dit allemaal omdat je voor de verandering een jurkje draag? Mannen van ongeveer mijn leeftijd is trouwens net zo irritant, want ik heb niet het idee dat de echte leuke jongens zo onbeschaamd durven te kijken. Ik heb er gewoon bijna last van, het voelt onprettig en ontzettend bekeken, want ik zie zelf niet waar die mannen naar kijken. Soms lijken mannen echt te vergeten dat je niet over straat loopt om hun te plezieren.
reactie: Volgens mij is de hoeveelheid kijken naar andere vrouwen recht evenredig met de intellectuele capaciteiten van die man. Het is ook wel een clichébeeld van onze mannen dat jullie hier schetsen. Zo oppervlakkig zijn ze lang niet allemaal. Ga gewoon voor een met brains, die hebben meestal geen last van zo'n soort gedrag. :)
reactie: Wat ook een optie is indien je vriend naar al die schaars gekleede dames kijkt; Jij kan lekker kijken naar al die gebruinde en gespierde body's die voorbij komen. Wat hij kan kan jij ok. En indien hij dit niet leuk vind en er iets van zegt kun jij hem confronteren met zijn gedrag. Zegt ie er niets van dan kun jij in ieder geval soms eventje, stiekem, flirten ...
reactie: Over leuk kleden en opmaken en er goed uit zien. Kijken de mensen die zich kleden en opmaken zelf toch als eerste zelf naar en waarom zou je je waardering niet laten blijken? Waarvoor zouden ze/we het anders doen? Maar met beleid en elkaar niet overrompelen helpt elkaar om voortvarend door te blijven lopen en te creeren en nieuwe ideeen op te doen. De kunst is groot geworden door het kijken en het vormgeven. Dat we er allemaal als een kunststukje bij mogen gaan lopen, geweldig die mobiele tijd! Vooral leren goed bij jezelf te blijven, anders krijg je een veel te onrustige tijd. Hebben, hebben, hebben of genieten van een bijzonder tijdperk? Let the sun shine!
reactie: Hallo,
Ik vind het een interessant onderwerp dat jullie aanhalen. Het is volgens mij namelijk iets waar heel veel vrouwen mee zitten. Maar laten we het nu eens omdraaien. Waarom zouden alleen vrouwen daarmee moeten zitten? Laat de man ook maar weten hoe wij ons voelen. Het is een soort van macht die de man op ons uitoefent, de onzekerheid die bij ons ontstaat als er een mooie vrouw voorbij komt en hij zijn ogen niet van haar af kan houden. Wij moeten gewoon precies hetzelfde doen. Mannen zijn immers ook mooi om naar te kijken, met gebruinde huid en goede kleding. Wij kijken dus (net als hij) onze ogen uit deze zomer! Groetjes,
N.
reactie: Hoi, volgens mij gaat het wat betreft kijken naar de andere sexe om respect. Ik zit er niet mee als mijn vriend een andere meisje er leuk vindt uitzien maar ik sta op respect voor mijn gevoelens en dat wil dus zeggen niet zitten te gapen naar iemand waar ik bij ben, dito geldt voor mij natuurlijk. Dit kost mij geen enkele moeite en hem ook niet, je hoeft toch ook niet zo overduidelijk te kijken. Ik ga absoluut niet mijn hele hebben en houden in de strijd gooien om vervolgens zijn aandacht weer terug te pakken wat vermoeiend zeg. Tuurlijk vindt hij niet alleen mij aantrekkelijk en wordt zijn oog ook wel eens gegrepen door iemand anders maar dat wil niet zeggen dat je mij moet kwetsen, dit vormt echt helemaal geen probleem tussen ons. Net zoals flirten, een beetje onschuldig flirten kan geen kwaad maar niet voor de neus van je partner, is nl respectloos. Maar het gaat er om denk ik dat je op 1 lijn zit met dit soort dingen
reactie: Mijn vriend is hetzelfde kan ook zijn ogen niet altijd van andere dames af houden. Maar zegt wel dat ik de enige voor hem ben. En ik voer gewoon een van de genoemde tips uit, ik kijk met hem mee en we bekritisreren de dames samen daar beleven we erg veel lol aan samen. Dus ik zou zeggen probeer deze tip!!!!
reactie: Beste Trendystyle,
Het laatste idee wat de redactie noemde is inderdaad het beste. Het is namelijk zo dat hij het ook doet wanneer er niet bij bent. En hij veranderd zijn gedrag niet tegen jouw dus heeft het verder ook geen invloed op jullie relatie. Probeer er dus gewoon nonchalant op te reageren en speel gewoon met hem mee. Vrouwen vinden het namelijk niet erg om naar vrouwen te kijken en misschien doe je nog leuke ideeen op voor de avond die volgt ;) Natuurlijk met z'n tweeen!
reactie: Van alle reacties zie ik er nog maar twee waar ik het echt mee eens ben....nl doe hetzelfde!! Waarom niet? Wat hij mag,mag jij ook,toch? En come on girlzzz,er zijn idd ook echt wel heel wat lekkere mannen die het waard zijn om eventjes wat langer naar te kijken! Leid je jezelf ook gelijk wat af van het gegluur van je man.Ook wil ik echt nog even zeggen,jaloezie is een afschuwelijk gevoel,ik heb aan beide kanten gestaan en geloof me,het heeft totaal niets met je partner te maken,dit gevoel zit in jou en moet jij de baas zien te worden,want echt het maakt heel erg veel stuk,totaal onnodig.Schakel het groene monster uit,gewoon niet meer luisteren naar dat nare stemmetje,want je kunt jezelf helemaal gek maken ermee.Het wordt een beetje onderschat hier vind ik,gezien alle reacties van jaloezie is onzin enzo.Jaloezie is heel erg naar om te ervaren,zowel in jouzelf als wanneer je partner er last van heeft.Maar het voelt als een heerlijke bevrijding als je er controle over kunt krijgen.Ey,enneh....dit is Nederland he,zo ontzettend lang duurt die korte-rokjes-periode hier toch niet ; ))
reactie: Ja oke korte rokjes zien we vaak genoeg op tuning events , maar dan heb je het het over kort en kort en (dom en kort). Vooral dat laaste is om af en toe te gieren en brullen : - )
Komen ze gezellig de auto promoten en het korten rokje , en laat het dan net zo zijn dat een event op gras en kiezelpaden gehouden wordt . En ze stapt uit en ja hoor , dom mens heeft de naaldhakken aan en gooit nog eens even haar haar los , en wil een rondje gaan wandelen . Na nog geen 100meter lopen is ze dan ook bijna 4 op haar gezicht gedonderd en gaat het wankelend verder. Dus wat leren we hier uit : Soms de 2 gedachten starten dan pas de auto haha : - )
reactie: Die tips heb ik gelukkig niet nodig, een jaar geleden wel. Maar aangezien ik van een gebocheld onzeker meisje verandert ben in een lekker ding(ben afgeslankt en heb één cupmaat groter gekregen :P). Momenteel is het de hobby van mijn vriendje en mij om mensen te kijken en inclusief vrouwen. We praten over hun stijl, wat we van hun herseninhoud vinden(zou ik eigenlijk niet mogen met mijn blonde lokken), maar meestal zien we niet veel aantrekkelijks lopen en kunnen we lekker lachen :D. En al zien we een mooi rokje langs lopen hoor je mij meestal me afvragen of het mij ook staat ofcourse.
reactie: Mijn vriendje is precies hetzelfde,
Wat ik nu uitgevonden hebt is helemaal perfect! Als hij al een keer naar iemand gekeken heeft kom jij in actie! Kijk dan schat wat heeft dat meisje een leuke roze rok en leuke roze schoenen aan, kijk dat meisje heeft mooie kont, ik wou dat ik ook zo een kont had, zo kijk dat meisje heeft mooie ogen ik wou ook dat ik zulke ogen had, etc etc. Tot hij gek word,
Reken maar savonds dat hij jou laat zien dat jij nog veel mooier bent, ik zeg maar zo iedere vrouw is mooi of om het in het algemeen te zeggen, iedere vrouw heeft wel iets moois, ook elke man heeft wel wat daarvoor zijn wij vrouwen. Jij bent met hem, hij is met jou, jullie hebben niets voor niets met voor elkaar gekozen, misschien kan je het zien als shoppen, of als een catwalk voorstelling. Nog een tip!!!!!!!! Kijk niet te veel naar je man naar wie hij kijkt want er zijn genoeg jongens die ook naar jou kijken, let maar op. Groetjes, S.
reactie: Zegt dit niet iets meer over de vrouw dan de man ? Mijn lieve vrouw heeft er totaal geen moeite mee, omdat ze zelfverzekerd in het leven staat en weet hoeveel ik van haar hou. Wat dat betreft gunt ze me ieder blik en als ik al niet kijk, is ze best genegen mij te wijzen op een voorbijgangster. Geen misbruik van maken en ik mag zo heel veel vrouwelijk schoon bewonderen waar anderen een weekblad voor moeten kopen onder het mom dat de artikelen zo interessant zijn. Nee hoor, ik mag als man zeker niet klagen en besef wat een lieve vrouw ik toch heb!
reactie: Ik vind het gewoon sexy als mijn vent naar andere meiden kijkt! Vind het zelfs leuk als hij met anderen flirt! Waarom? Omdat ik hem vertrouw en de sex er alleen maar beter van wordt! Of je het nu wil of niet, hij zal ALTIJD blijven kijken en ik snap dat gewoon..er zijn nou eenmaal zoveel mooie dames, soms verdraai ik me nek bijna haha en ik ben echt geen bi-seksueel! Kom op dames, hou jezelf niet voor de gek, besef dat jij nou eenmaal niet de enige sexy vrouw hier bent en zorg dat het iets positiefs wordt! Jaloezie drijft mensen uit elkaar of iemand in de armen van een ander en dat wil je helemaal niet toch?!!
reactie: Wat mij opvalt in het stukje over korte rokjes (en eigenlijk alle stukjes over soortgelijke onderwerpen) is dat er steeds maar weer de nadruk gelegd moet worden op het feit dat je als je een relatie hebt al je andere sexuele gevoelens maar moet uitschakelen. Waarom? Wat is er mis met meer vriendinnen of vrienden. Waarom zou je niet van meer mensen mogen houden? Wie heeft dat bedacht? Waarom voel je je gekwetst als je partner naar anderen kijkt of zelfs relaties aangaat met anderen? Ik denk dat dat komt omdat je steeds maar weer hoort dat dat niet gepast is. Realiseer je dat de wereld ook andersom had kunnen zijn. Dat de media bol stonden van artikelen over trieste gevallen die maar een partner hadden. Dat het toch eigenlijk zo hoorde dat je minstens twee of liever meer liefdes teglijkertijd in je leven moet hebben. Wat ik wil zeggen is: we laten ons zoveel leiden...of nee, we verschuilen ons zo vaak achter dat wat de massa vindt, dat we vergeten om voor onszelf te denken. "Wat wil ik", die vraag moet centraal staan. Onlosmakelijk verbonden daarmee moet je je afvragen hoe je kunt bereiken wat je wilt, zonder anderen te kwetsen of te kort te doen. En de media moeten stoppen om, volgens mij uit gemaktzucht, steeds maar weer die cliche's te herhalen en te versterken. Geef ruimte aan "afwijkende" berichten. Groet,
reactie: mijn vriend deed het ook heel erg , ik ben korte rokjes gaan dragen en nu alle mannen naar mij kijken houdt ie me wel in de gaten whasahahahhaah groetjes
reactie: Een aantal mensen zie ik schrijven, let op waar hij naar kijkt en doe het zelf nog extremer. Dit is echter niet op iedereen van toepassing, ik ben zelf een (mooie) stoere meid, op hakken lopen doe ik echt alleen als het niet anders kan en als het even gaat (met lange broek aan) loop ik het liefst op kisten. Maar probeer me ondanks het stoere wel sexy te kleden. Mijn vriend valt heel erg op poppetjes, sexy gekleed en hoge hakken en (veel) mooie make-up. Uit ervaring weet hij dat ie daar niet mee kan samenleven en dat uiterlijk niet het belangrijkst is in een relatie. Dus als hij kijkt naar die poppetjes (en ze kijken verlekkerd terug), dan denk ik altijd bij mezelf,… kijk maar goed schat/meid, je maakt toch geen kans. Dus ik geef het advies…. Praten, daar leer je meer van, van elkaar, jalours zijn heeft geen zin, hij heeft toch niet voor niets jou gekozen??? Als je praat weet je ook waarom hi9j kijkt.. En zeg nou zelf, je ziet ook wel eens een man waarvan je denkt.. Hmmm ziet er niet slecht uit…
Dus lekker laten gaan.. Kijken mag en aanzitten… tja dat liever niet
Succes ermee
reactie: Ik ben een man die niet erg jaloers is aangelegd, maar mijn vriendin wel! Zelf kijk ik regelmatig naar mooie vrouwen, hoe sexier gekleed hoe langer ik kijk, ik weet ook dat mijn vriendin dit niet leuk vind maar heb ook tegen haar gezegt dat we de ogen niet gesloten kunnen houden voor de schoonheden in het leven. Ze begrijpt wel dat ik niet met die dames gelijk een relatie zou aangaan, wat haar wel weer gerust stelt. Maar ze heeft het zelf ook, zegt bijvoorbeeld, 'je hebt net z'n sexy achterwerk als George Michel'. Wat toch hetzelfde is naar mijn mening! Op tv zien wel veel schoonheden en wordt erover gepraat, maar kom je ze tegen op straat is het plotseling taboe! Naar mijn mening moet je blijven kijken naar de mensen om je heen, en in een relatie kies je voor elkaar ongeacht wat er om je heen loopt! Al moet ik toegeven dat er mannen zijn (en vrouwen) die een relatie voor de relatie hebben. Die kijken om zich heen om te zien of ze een betere relatie kunnen vinden. Als je denkt dat dit het geval is bij je MOET je erover praten, dan beter uit elkaar en vrijheid om te kijken, dan opzij gezet worden voor een (mooie) andere. Hoop dat jullie wat aan mijn mening hebben. Groeten en veel kijkplezier, liefst samen.
reactie: Als man kan ik er ook wel over meepraten. Ik ben buschauffeur bijna 30 jaar en ook ik zie de zomer met blijde ogen tegemoet. Ik zie de stelletjes met de problemen hierboven geschetst in de bus stappen, nog even omkijken en heb zelf ook dat ik naar de dames kijk terwijl mijn vriendin naast me loopt. Soms voel ik me schuldig omdat ik weet dat mijn vriendin ook ziet dat ik net even een blik naar dat rokje met dat lekkere kontje kijk. Terwijl ik helemaal niet op haar uitgekeken ben. Ik heb het er wel eens over met passagiers in de bus en allen zijn t met me eens dat praten het beste is. Ook al heb je het erg druk zoals ik: praten is het beste en ondervinden waarom je je aangetrokken voelt tot hem of haar. En inderdaad, concurrentie aangaan! Je zult nooit de hele dag kijken naar je vriendin (of vreind) maar het is een leuke manier om erachter te komen wat je in elkaar aantrekt. Groetjes,
reactie: Wat een onzin, zeg! Dat jaloerse gedoe; als je vriend naar andere vrouwen kijkt in korte rokjes
E.d. Het bevestigt (alweer) de wetenschap; dat mannen en vrouwen er niet voor
Gemaakt zijn om het hele leven bij elkaar te zijn. Als je alleen al moet gaan werken aan jezelf om het leuk te houden als je
Samen bent, waarom BEN je dan samen? Kappen met die handel. Laat elkaar lekker alleen. Het leven is veeeeel te
Kort om elkaar het leven zuur te maken. Of het gaat vanzelf (als stel door het leven gaan), of helemaal niet; dat is
Mijn mening. Krijg alweer helemaal kippevel van dit verhaal, hahah! Maar er zal toch wel niet naar mijn advies geluisterd worden; helaas! Gelukkig ben ik er helemaal klaar mee! Sterkte aan alle jaloerse, liegende, bedriegende, sjagrijnige mensen die
Perse een relatie moeten hebben!!!!! Ik zie het allemaal om me heen gebeuren, hahaha, het is wel errug
Vermakelijk, sukkels!!!! Ciao
reactie: Je hebt heel veel verschillende soorten mannen. Mannen en vrouwen bekijken elkaar altijd maar het is de manier hoe.... Veel mannen doen dit met respect, hoeven niet persee elke vrouw met strakke en/of korte of wat dan ook de norm is voor sexy, na te kijken. Wat mij het meest ergert zijn de opmerkingen erbij, die domme domme opmerkingen. Zelf zou ik nooit een man of jongen begluren als mijn vriend erbij is, vind het respectloos. Ik zou het van hem ook niet leuk vinden, vind het een beetje raar ook. Sommigen zeggen, aard van het beestje maar ik ken veel mannen die veel van vrouwen houden en die niet bij elk meisje hun nek verdraaien, maar ja daar zit het verschil per man natuurlijk. Vrouwen kunnen er ook wat van hoor, pfff...geeft niet, moeten ze zelf weten maar mannen, weet als een vrouw aandacht te kort komt...er zijn veel mannen die daar op in spelen. Ook vind ik het een beetje raar als mannen van boven de dertig naar tienertjes zitten te kijken, kan echt niet. Ik heb het zelf altijd als vreselijk ervaren, wat je ook aantrok, stiekem glurende mannen, mannen die met hun vriendin naar je zaten te kijken, toeterende auto's, als je fiets klappen vanuit de auto op je billen, nooit rustig langs het water kunnen lopen of liggen..brrrrrr. Vond het altijd heel bedreigend en niet leuk. Vooral die wat oudere mannen boven de dertig vond ik altijd belachelijk, was je zelf nog geen twintig! Getver. Ik vermijd dan ook drukke plekken, ben geen shopper, en heb langs een rivier een eigen strandje gevonden, moet je eerst wel een weiland door maar ja...
reactie: doe 'tzelfde!! Geniet van de mannen,vooral wanneer je op 't strand ligt!! Bekijk ze op de zelfde manier als dat hij naar vrouwen kijkt. Ten 1e weet hij dan ook gelijk hoe 't voelt en als 't mee zit geniet je zelf ook nog van die knappe kerels!! Al ,t leven is heilig en hier is plexat!!
reactie: Ik kijk ook altijd gewoon mee met mijn vriend. Nou moet ik zeggen dat ik van een vrouw ook kan zeggen dat ze sexy of geil is. Maar ik ben verder geen bi. Maar het was laatst zelf zo dat ik een vrouw zag waar ik me ogen niet van af kon houden en dus dat IK tegen mijn vriend zei: eh kijk daar eens das echt een hele knappe meid. Ze had zich dan ook heel sexy gekleed. Maar ik ben het ook vaak zat als ik zie dat hij naar een meid kijkt en hij zegt dan ook altijd gewoon heel eerlijk dat hij dat een mooie meid vindt. En tuurlijk voel ik me daar soms heel ongemakkelijk bij. Maar meestal merkt mijn vriend dat wel en ook bijna altijd probeert hij me dan op mijn gemak te stellen. Waar ik me dan wel weer zorgen om kan maken is dat zijn beste maat echt zo'n player is en dus ook altijd met (hele mooie) meiden bezig is. En soms voel ik me dan wel goed klote als hun samen iets gaan doen waarvan ik weet dat ze dan weer allerlei mooie meiden tegen zullen komen. Maar meestal zeggt mijn vriend dan: ja die meiden zijn toch ook met hem bezig niet met mij! En ik daar zit natuurlijk wel iets van waarheid in. Gelukkig zijn mijn vriend en zijn beste maat het tegen overgestelde van elkaar en dat steld me dan weer gerust.
reactie: Tip voor vrouwen die zich slecht voelen als hun man konstant andere vrouwen nakijkt in minrokjes !!!!

1) Kijk of er een patroon is te ontdekken in het gedrag van je man, kijkt hij bijvoorbeeld naar vrouwen in strak leder of klassiek maatr koket of houd hij meer van openlijk uitdagend en een tikkeltje ordinair ??? Oud Indiaans gezegde : vuur bestrijd je met vuur.

2) Kleed je beter en liefst nog een tikkeltje extremer dan de vrouwen die hij bewondert. Compeet met hoge haken, make-up, gelakte nagels en een goede coupe. Je zal zien dat alle mannen nu naar jou kijken en hij nu zelf een tikkeltje nerveus wordt of beter nog op den duur ontploft.

3) Kijk naar andere mannen en VROUWEN op een wijze die niets aan de verbeelding overlaat en je zal zien hoe goed je je voelt. Daag de boel een beetje uit en beweeg je extra verleidelijk als je een bewonderaar opmerkt. Durf te wedden dat er meer mannen/vrouwen jou bewonderen dat dat je man aan kan lopen gapen.
reactie: De korte rokjes vind ik geen probleem, moet kunnen. Ben een gezonde kerel, met een vaste relatie, maar heb ogen gekregen om te kijken. En dat weet mijn vriendin, en zo denk zij er ook over. Er niets van zeggen als vrouw zijnde, dan gaat een man stiekum lopen loeren en dat is veel ergelijker. Laat hem genieten, doen de vrouwen toch ook, van een leuke kerel op straat.
reactie: Schande,al dat gegluur naar andere vrouwen.Mijn man kijkt gelukkig naar andere
Mannen,dus ik ben wat dat betreft een bevoorrecht mens. Misschien een idee voor jullie?
reactie: Tja, niet zo vreemd. Via de media en opmerkingen van vrouwen willen mannen graag voldoen aan het ideaalbeeld dat door vrouwen wordt geschetst. Terwijl ze daar druk mee bezig zijn komt plotseling het nieuws dat vrouwen dusdanig zelfstandig zijn geworden, dat ze geen behoefte meer hebben aan een goed gesitueerde man. Ze zijn nu zelf gesitueerd. Heb je als man toch voor niets je best gedaan. Is er de metroman, blijkt ook die weer van de baan. Weer voor niets aan je imago gewerkt. Moet je weer voor kinderen zorgen, koken én kunnen dansen. Voor je het weet bestaat er het begrip 'Rubensman'. Heb je weer voor niks bakken geld uitgegeven aan de sportschool. Nee, mannen moeten zo wel noodgedwongen terugvallen op hun dierlijke instincten. Voor je het weet sterft de wereld uit.
reactie: Nu heb ik dan geen vriend meer, maar toen ik een vriend had keek ik altijd gewoon met hem mee. Soms begon ik er zelfs mee, als ik een mooie meid zag lopen zei ik het gewoon tegen hem.. En dan keken we samen. Dan kijk ik ook naar haar billen, borsten enzovoort. En dan gaan we er samen over praten, heel gek. Maar zo vind ik het fijner, dan dat hij daar allemaal inzich zelf over nadenkt terwijl we in de stad lopen en hij alleen maar naar iemands billen kijkt... Dan kijk ik liever samen met hem mee! En ik vind het helemaal niet erg om naar ieamand billen te kijken of zo, ik vind het ook mooi.. Maar verder geen bijbedoelingen bij. Kijken mag toch? Nergens mis mee, ik kijk ook altijd gewoon naar mooie jongens die voorbij lopen.. Hij zegt dan ook gelijk van 'Hey, wat vind je van hem dan' ha ha.. Zo kwam er ook geen ruzie, jaloezie of zo door.. Als je nou echt naar diegene die voorbij loopt gaat zitten fluiten, flirten, praten weet k veel.. Dat is dan wel weer een ander verhaal. Maar zo kan het ook... Gewoon meekijken en genieten! ;)
reactie: Ik heb er totaal geen last van als mijn man kijkt naar een andere vrouw die er lekker en verzorgd uit ziet. Ik kijk namelijk zelf met hem mee. Meestal zie ik ze eerder dan hem. En dan vraag ik wat hij er van vind. Ik vind me zelf niet echt de mooiste vrouw maar lelijk ben ik ook niet. En wat wil een man nog meer dan een vrouw waarmee hij samen naar andere vrouwen kan kijken? Nee hoor totaal geen last van, hij mag lekker zijn gang gaan. Ik weet dat ik de enige en de beste ben en hij is dat ook voor mij.
reactie: Het scheelt een slok op een borrel als je echthenote bi-sexueel is. Als ik kijk kijkt ze mee en geeft ongeveer het zelfde comentaar als ik. Bijv.:"Daar zou ik wel eens tussen de lakens mee willen liggen."
We hebben een prima relatie en ik laat haar vrij om te doen en laten wat ze wilt. Ook mag ze van mij haar andere gevoelens tonen aan een andere vrouw als ze daar de behoefte aan heeft. Groetjes
reactie: sorry redactie
Maar al deze vrouwen die er zo bij lopen in mini rok en dan ook nog een decollete van hier tot gunter kan echt niet!!! Sletten zijn het en ik voel me er echt beroerd door als mijn ventje er naar kijkt. Ik word er agressief van en krijg echt hele rare waanideeen. Klinkt echt para maar moeten al die vrouwen maar gewoon erbij lopen!!!!!een korte rok tot daar aan toe maar dan wel een normaal shirt of andersom!! En natuurlijk niet te veel make-up
Groetjes
reactie: Beste 'mede-vrouwen', ik zou graag eens mijn ervaring met jullie willen delen. Mijn vriend is namelijk best een mooie vent om te zien, en ook nog eens (een bekende) dj die over de hele wereld vliegt om in clubs en op feesten te draaien. En daar zijn dus ALTIJD vrouwen die er op hun best uitzien omdat ze zich lekker hebben opgedoft voor een avondje stappen. En natuurlijk ziet hij die ook, dat is gewoon logisch! Maar als je zelf goed in je vel zit, wat is er dan mis mee als er een andere vrouw langs komt die dat toevallig ook zit? Kijken mag, dat kun je (en hoef je) ook helemaal niet verbieden, maar aankomen dus NIET! Die regel moet duidelijk zijn. En verder is het gewoon heel belangrijk dat je relatie goed zit en je daar op kunt vertrouwen. Ik weet en voel dat ik voor hem de enige ben, daar zorgt hij wel voor, maar dan moet ik daar vervolgens wel op durven vertrouwen! Als je dat kunt, en de regels zijn duidelijk, dan kun je samen heerlijk naar anderen vrouwen en mannen zitten kijken, en dan is het nog leuk ook! Echt, het is zonde om je relatie en plezier samen door je eigen jalouzie te laten verknallen. Als ik dat moest zijn dan stopte ik er vandaag dus nog mee! Liefs A
reactie: De eerste reactie n.a.v. De stelling [zie reactie hierboven, redactie] stemt overeen met het nieuwe bewustzijn; Haantjesgedrag = negatief vanuit het EGO; HARTgedrag = positief vanuit het Hart. Er zijn nog veel vrouwen en mannen die het EGO laten overheersen. De schoonheid telt, het bezit heeft afgedaan
reactie: Hallo redactie,
Ik verbaas me altijd over jaloezie. Waar zijn we nu eigenlijk jaloers op? Op die andere vrouw? Hij kan er toch maar bij een tegelijk zijn. En we hebben allemaal ogen gekregen om te kijken. Ik vind het juist prachtig om mooie verzorgde vrouwen te zien.Volgens mij komt jaloezie alleen maar voort uit onzekerheid. Vrouwen zouden eens kunnen leren naar hun eigen schoonheid te kijken. En....ze kunnen zich leren opstellen door geen dingen toe te laten waardoor de heren zich beter voelen over hun rug. Vrouwen zijn geen afvalbak voor hun afval en onzekerheden. Als een man echt van zijn vrouw houdt behandelt hij haar met respect! Dus HAANTJES gedrag komt voort vanuit hun ego. Leven vanuit je ego is negatieve energie. Leven vanuit je hart positieve. Dus vrouwen, schouders recht en kijk in de spiegel en heb jezelf lief. Zoek die bevestiging niet buiten jezelf. Geef jezelf datgenen, dat je van de ander verwacht. D Geef je liefde, maar behoudt je identiteit. M.vr.gr.
reactie: Hey, ik vind het ook vreselijk als er een meisje voorbij loopt die je aandacht trekt. Ze hoeft niet persee heel mooi te zijn, een beetje mooie haren of wat dan ook kan het 'm al doen. Ik hoop dan dat m'n vriend haar niet heeft gezien, of juist wel goed gezien heeft dat hij haar 'schoonheidsfoutjes' ook heeft ontdekt. Maar ik kijk dus zelf ook naar vrouwen, ik speel het spel mee! Maar als ik er met over ga praten, (van wat hij van dat meisje vind) dan vind hij het niet leuk. Dan zegt hij: ''doe toch eens normaal, alsof ik daar op ga letten.''
Hij zegt ook dat hij niet naar andere vrouwen kijkt, want dat interesseert hem niet. En ik ben blij dat hij minder 'erg' is dan de meeste andere mannen, maar toch... Als er gewoon een (redelijk) aantrekkelijk meisje of vrouw voorbij loopt dan voel ik mij minderwaardig, ook al ben ik juist niet de lelijkste. Ik ben misschien gewoon iets te jaloers ingesteld....? Groetjes
reactie: Ik zal wel heel gemeen zijn met "mijn" oplossing maar als IK een lekker ding zie lopen kijk ik toch ook?! Als hij aan het flirten is met andere meiden kan ik dat ook met jongens gaan doen! Meestal is zijn aandacht dan snel van de dames afgeleid en komt zijn "macho-ik" naar boven om even te laten weten dat ik van Hém ben. Makkelijk én effectief dus! Zo weer de aandacht van je "lover" bij je, héérlijk.....
reactie: Hoi, ik heb een veel betere oplossing als hij al die vrouwen zit na te kijken, bekijk jij toch gewoon lekker alle mooie mannen die voorbijlopen overdreven na en mocht je er nog een schepje bovenop willen doen ga dan een beetje flirten. Als je vriend dan begint te zeuren zeg dan dat hij precies hetzelfde doet! Of hij houd er dan mee op en jij ook of je doet het allebij ... Wel zo eerlijk ;)


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!