Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Verleid met kleuren

Verleid met kleuren

In de liefde is - behalve woorden - ook de non-verbale communicatie erg belangrijk. Heb je er ooit wel eens aan gedacht dat je met de kleur van de jurk die je draagt op een feestje je liefdeslot zou kunnen beïnvloeden? Met kleuren geven wij sterke signalen af. Kleuren kunnen aantrekken of afstoten. Iedere kleur trekt een bepaald soort mannen aan.

door TRENDYSTYLERood

Laten we direct beginnen met een agressieve en ultra-sexy kleur: rood. Rood drukt passie, hartstocht en macht uit. Gekleed in een rode jurk of out-fit zal je niet onopgemerkt blijven (het is dus geen kleur voor muurbloempjes!). Wetenschappelijk onderzoek zou zelfs hebben uitgewezen dat het zien van een rode kleur in de hersenen chemische veranderingen teweegbrengt die het energieniveau verhogen, en die zorgen voor een opwindend gevoel.

Besluit je om je helemaal in rood te kleden, bedenk dan dat je je als een sterke vrouw presenteert, die zich bewust is van haar eigen sensualiteit. Je zult met namelijk stoere 'macho' mannen aantrekken. Discretere mannen zullen je vanaf een afstandje bewonderen maar zullen geen poging wagen om je leren kennen.

Wit

Wit heeft eigenlijk het tegenovergestelde effect van de kleur rood. Staat rood voor passie en hartstocht, wit staat voor onschuld en eenvoud. Denk bijvoorbeeld aan de bruidjes die zich in het wit kleden als teken van puurheid. Kies je voor een total-white look, dan speel je een geraffineerd spelletje. Je gebruikt een subtiel wapen en vertedert de mannen met je fragiele uiterlijk. Bovendien maak je een oeroud instinct in hen wakker, namelijk het instinct om het kleine en weerloze te beschermen. Je zult met name lieve en beschermende mannen aantrekken.

Roze

Roze is een typisch vrouwelijke en romantische kleur. Niet voor niets kleden wij onze meisjes-baby's in het roze om te laten zien dat het om een meisje gaat. Roze laat ook de lieve en tedere kant van ons karakter zien.

Als je voor roze kiest, geef je op een elegante manier uitdrukking aan je vrouwelijkheid. Roze is minder expliciet dan rood, maar vrouwelijker dan wit. Met name romantische mannen zullen op je vallen. We hebben het dan over het type man dat je hart verovert met rode rozen en romantische etentjes bij kaarslicht.

Blauw

Turkoois en blauw zijn rustgevende kleuren. Zij duiden op harmonie. Als je blauw draagt geef je signalen af van innerlijke rust. Je komt over als een evenwichtig en onafhankelijk persoon zonder agressief te zijn.

Je zult 'volwassen' mannen aantrekken. Mannen die van onafhankelijke vrouwen houden en die bereid zijn om elk moment van hun leven met je te delen.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!