Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Flirten is goed voor je ego. Vaste relatie of niet.

Vaste relatie of niet, flirten is goed voor je ego

Flirten is goed voor je ego. En je moet het vooral niet laten als je een vaste relatie hebt.

door TRENDYSTYLEFlirten is goed voor je ego. En je moet het vooral niet laten als je een vaste relatie hebt. Dat blijkt uit een klein onderzoekje dat wij met een snelle quickpoll op Trendystyle uitvoerden (natuurlijk zijn de gegevens van zo'n poll niet exact maar ze geven wel een indicatie).

Flirten zorgt voor een goede egoboost

Van de ruim 200 deelnemers (waarvan we gemakshalve maar even aannemen dat het merendeel vrouw is), flirt 45% tijdens een vaste relatie met anderen voor een flinke egoboost.

Flirten buiten je relatie mag, ook al is niet iedereen het daar mee eens

Meer dan de helft van de deelnemers aan de quickpoll vindt dat flirten buiten je relatie moet kunnen. Maar is het een krappe meerderheid.

16% vindt dat het helemaal niet kan om tijdens een vaste relatie met een ander dan je vriendje te flirten. En 32% vindt het zelfs helemaal niet nodig om dit te doen. Slechts 7% vindt dat het goed voor je relatie is als je met een ander flirt. De rest flirt buiten de relatie voor, zoals gezegd, de egoboost!


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!