Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Waar flirten al niet goed voor is...

Waar flirten al niet goed voor is...

Een beetje flirten moet toch geen kwaad kunnen. Laten we eens kijken waar flirten al niet goed voor is.

door TRENDYSTYLEFlirten houdt de geest levendig en stimuleert de fantasie

Flirten is zo gemakkelijk nog niet, zeker als je het met een zekere elegantie wilt doen. Flirten doet een beroep op je intelligentie en je vindingrijkheid. Het is een creatief proces maar tegelijkertijd ook een schaakspel waar hij - degene waar je mee flirt - net zo hard aan meedoet als jij.

Flirten is fun

Laten we eerlijk zijn, flirten is gewoon leuk! Het is een uitdaging, het is spannend en het is sexy. Een flirt geeft je dag (of avond) een extra dimensie. Het is een luchtig spel dat echt niet altijd op iets serieus hoeft uit te lopen. Een enkel oogcontact met een onbekende man op straat, kan je dag al bijzonder maken.

Flirten maakt je zekerder van jezelf

Even goed flirten is een enorme boost voor je eigenwaarde. Je staat in het middelpunt van de belangstelling van een ander (meestal een aantrekkelijke man). Door met jou te flirten geeft hij blijk van zijn waardering voor jou en dat voelt goed!

Door flirten leer je jezelf beter kennen

Tijdens een flirt met een onbekende manspersoon komen, word je geconfronteerd met kanten van je persoonlijkheid die je misschien nog niet kende of die maar zelden naar boven komen. Een spannende confrontatie met iemand die er misschien heel andere gedachtes en principes op nahoudt dan de mensen waar je gewoonlijk mee omgaat, kan bijzonder verfrissend werken.

Flirten zorgt ervoor dat je je sexy en verleidelijk voelt

Flirten zorgt voor een sexy en verleidelijk gevoel dat vaak ook nog na de flirt blijft voortduren. Zo kan een kortstondige en onschuldige flirt met een man die je misschien nooit meer zult zien, je relatie met je eigen, lieve man weer helemaal nieuw leven inblazen.

Flirten maakt je mooi

Een ander niet te verwaarlozen effect van een goede flirt is dat je er mooier van wordt. Je straalt vrouwelijkheid en zekerheid uit en dat zal niet onopgemerkt blijven.

Redenen genoeg dus om je even toe eens heerlijk te laten gaan. Maar er zijn natuurlijk grenzen. Een onschuldige flirt is alleen onschuldig, als ook je 'tegenstander' weet dat het bij een flirt blijft. Schep geen verwachtingen die je niet wilt en kunt waarmaken.

En wat als je een relatie hebt?

Dan nog, vinden wij, mag je af en toe wel eens met een ander flirten. Als het maar bij een luchtige flirt blijft en je je partner er niet mee voor het hoofd stoot. Respecteer je partner, wat je ook doet, altijd.

Wil je op dit artikel reageren, mail ons dan via het venster hieronder. De leukste reacties zullen we - geheel anoniem - hieronder publiceren.

Reacties van Trendystylers
Ik haat flirten, waarom vragen vrouwen niet op de man af of we iets mee willen gaan drinken. Nee..nu wandel je nietsvermoedend in de stad en ineens komt zo een supermooie meid naar je toegestapt met de meest verleidelijke glimlach dat je ooit hebt gezien. En je bent helemaal in de war.Wat ben je daar nu mee?? En als dit een spel is voor sommige blijkbaar...als je zo verleidelijk lacht naar iemand dan komen daar gevolgen van!! Ook al wil je die niet.
Flirten is verwarrend....je weet nooit dat het een spel is of ze meer wil. En vrouwen...als je een man leuk vind,stap eens zelf naar de man ipv hem te verleiden en af te wachten... Ik ben al die verwarrende flirts grondig beu.
Flirten is zo gemakkelijk nog niet, zeker als je het met een zekere elegantie wilt doen. Flirten doet een beroep op je intelligentie en je vindingrijkheid. Het is een creatief proces maar tegelijkertijd ook een schaakspel waar hij - degene waar je mee flirt - net zo hard aan meedoet als jij.
flirten is shit. En weet je waarom? Altijd misverstanden. Je moet als vrouw blijkbaar echt letterlijk zeggen dat je denkt aan meer, eer een man dat eindelijk doorheeft. Geloof me, zo is het...
Flirting is a way of life... Niet al te moeilijk over doen. Het is goed voor je zelfvertrouwen en het is dus ook goed voor het zelfvertrouwen van degene met wie je flirt. Ik zou niet zonder kunnen.
Flirten doet iedereen, het is gewoon leuk en makkelijk om te doen je doet het vaak ook onbewust of voor de lol, vooral als je nieuwe mensen leert kennen. Zelf heb ik een vriend maar ik ben een flirty type ik zou zelf nooit vreemdgaan maar flirten doet iedereeen ;)
Quote: Tegen al de mensen die...thuishaven. Jij hebt er blijkbaar heel goed over nagedacht. Ik kan dan ook niet anders dan het er mee eens zijn. Flirten is idd je open stellen voor een ander. Als ik mezelf zou inbeelden met een ander te flirten is dat omdat ik die persoon leuk vindt en een "optie open" wil houden. Aan de andere kant zijn mensen nou eenmaal niet monogaam. We zijn zoogdieren en de evolutie wil nou eenmaal dat vrouwen een lange draagtijd hebben en weinig jongen per keer baren. 1 hooguit 2 en ik zeer zeldzame gevallen een meerling. Om het bestaan van onze soort te handhaven moet de mannelijke zoogdier bij meerdere vrouwtjes zijn om zijn genen over te dragen en meer kans op succes te hebben. Zo ook mensen. DAarom zijn mensen niet monogaam. Wij kunnen alleen een bewuste keuze maken tot monogamie. Maar zelfs dat zou tegen onze natuur in druisen. In liefdesrelaties tussen mensen loopt het vaak af op pijn en verdriet. Flirten is een begin van dit alles. Dus OF we moeten met zijn allen toegeven dat we niet monogaam zijn en het buiten de deur mogen doen, en open relaties zijn een optie want geflirt (of meer) met anderen wil niet per definitie zeggen dat je dan minder van je eigen partner houdt. Of we leggen ons zelf aan banden en gedragen ons 100% monogaam, waar flirten dus ook als teken van een beginnende interesse in iemand wordt beschouwd. Zo, niet, dan verloochenen we ons zelf en onze relaties. Wees eerlijk, zowel naar mekaar als naar jezelf.
Flirten is niet alleen maar leuk, maar ook belangrijk... Hoe kom je dan anders aan een jonge?
ik vind niet dat je mag flirten als je een partner hebt en je kan het ook niet maken tegenover mannen die al een partner hebben dat is gewoon weg lullig
Flirten mag hoor!!! Maar als je partner steeds meiden in de ogen kijkt en jij ernaast loopt is de lol er snel af...en das echt geen jaloezie,want ik zie er best goed uit...en waarom zou ik...hahaha
Flirten is één van de leukere dingen in het leven! Met één van mijn collega's heb ik een goede en leuke verstandhouding, en we flirten er beiden op los. Ondanks dat we allebei een relatie hebben geeft dit geen problemen. We weten allebei tot hoever we kunnen gaan, al loopt de spanning tijdens fysieke ontmoetingen buiten het werk om soms naar mijn mening wel hoor op. Maar we genieten beiden van dit geflirt en zijn gelukkig met onze partner. "Buiten honger krijgen, maar thuis komen eten" Dat is ons motto!
Ik voel me erg zeker sexier door en voel me prettig in me vel
flirten doet iedereen of je er nu bewust van bent of niet,en als je een relatie hebt kun je er ook niet onder uit,als je het verbied dan doen ze het wel stiekem,en word het van flirten toch meer net zoals hier word verteld dan heeft degene toch net niet genoeg gehouden van de persoon en is hij/zij de reatie niet waard. Ik vind dus dat flirten aangeeft hoe sterk je relatie is, ik heb er in ieder geval heel veel aan en praat er altijd met mijn man over als ik heb geflirt en onze reltie groeit er alleen maar van.
flirten is gewoon kikken,het is goed voor jezelf, maar ook goed voor degene met wie je flirt want die flirt toch ook terug? Anders heb je samen geen kick het is net electriciteit, er is een vonk of nietm leeftijs is niet belangrijk in alle leeftijdsgroepen komt een warme kick of flirt voor, zeker als de zon schijnt voor iedereen.
Ik hou ongelooflijk veel van mijn vriend, hij is een schat en ik zou geen ander willen. Onze momenten samen zijn het toppunt van alles. Soms spreek ik af met een goede vriend, niet zo vaak, enkel in de vakantie als we tijd hebben. Mijn vriend weet dat ik dan naar hem ga, en die vriend heeft momenteel geen vriendin. Maar ook daarvoor stoeiden we dan wel eens. Intens knuffelen zou je het mooi kunnen noemen, want alles blijft aan en de lippen blijven van elkaar. Als we per ongeluk dan eens een kus geven, trekken we allebei ons gezicht weg. Ik wéét waar de grens is, en ik weet dat ik ongelooflijk van mijn vriend hou en hem nooit voor een ander zou ruilen, hoe heet het zonnetje ook mag zijn, liever een zwoele nacht met diegene waar ik mijn hart aan heb gegeven. Ik wil geen zomerliefde, als ik een alle-seizoenen-bestendige relatie heb.
like to flirt ! Maakt niet uit met wie . Of het nou een lelijkerd of een knapperd is . Ik voel me er beter door . X
ik flirt vaak ik vind het gwn leuk je hebt plezier
Mijn vriend vind et nie erg maar hij weet dat het bij flirten blijft
Maar wete de jongens waar ik mee flirt et ook
ik ben 13, maar iedereen denkt dat ik veel ouder ben, ik vind t heerlijk om lekker met jongens te flirten van 16 of ouder. Als ze terug doen, geeft dat mij zekerheid over mezelf, en m'n dag is weer goed!!!!
flirten is fun
Hallo lieve mensen. Ik wil toch even reageren, omdat de meeste reacties zijn van 'moet kunnen'... Zo dacht ik ook altijd. Mijn ex was (en is) een good looking person, en had altijd al de aandacht van (andere) vrouwen. Na een relatie van 27 !! Jaar is hij opgestapt, recht in het bedje van een 'vriendin' van ons, 10 jaar jonger blabla... (Vast ook OOIT met een flirt begonnen)... Snappen jullie een beetje wat ik hiermee wil zeggen...?? Aan de andere kant.... Nu IK dus vrijgezel(lig) ben, sta ik 'open' voor andere mannen, dus flirt nu inderdaad ook... En dát is wel weer super goed voor mijn zelfvertrouwen, (dat begrijpelijk een deuk had opgelopen..) dussss... Flirten >> super, maar als je een relatie hebt... KIJK UIT!! Soms maakt t méér kapot dan je lief is....
Ik vind flirten het allerleukste wat er is. Ik voel me er sexier en zekerder door!!! Keep the flirting on!
Ookal ben ik nog redelijk jong, 15 jaar, vind ik het zeker heel leuk om op straat naar wildvreemde jongens(geen mannen die te oud zijn voor mij, ik zie er namelijk ouder uit dan ik ben..;) )vrolijk te glimlachen, dat maakt mij altijd heel vrolijk van binnen, en dan zit ik met een brede glimlach op de fiets, en word iedereen om mij heen vrolijk van mij. Heerlijk, die lente.
Ik vind flirten echt helemaal te gek! Het geeft me een soort powershot. Daar word ik vrolijk van, ik ga me heel erg elegant voelen en heel erg vrouwelijk. Maar ik hou het ook echt bij flirten, wil het graag het spannendste deel bij me partner delen. Mijn partner heeft daar wat moeite mee in het begin maar na paar jaar heeft hij het wel door dat het ook echt alleen bij flirten blijft, en hij weet dat hij dan ook niets te kort komt bij mij. Hij zegt altijd, "mijn vriendin valt nogsteeds in de smaak!" En dat gevoel heb ik ook als hij flirt met ander vrouw. Ik gun hem ook die spanning want ik weet wat het doet bij mij. In de relatie moet je ook mekaar gunnen. En het blijft spannend!
Onder het autorijden flirten met andere autorijders. Nog veilig ook! (eh..als het uit de hand loopt, kun je snel wegrijden bedoel ik)
Ik vind flirten wel leuk. Ik vind het ook leuk wanneer een leuke man even lief glimlachje geeft. Het is gewoon een spel en ik vind het grappig om te spelen en inderdaad het moet niet te ver gaan. Sexueel getinte opmerkingen vind ik minder. Zo van ik grijp je even daar hou ik niet zo van. Maar een leuke glimlach of knipoog geeft me een prettig gevoel. Zo van je mag er zijn.

ik wil graag reageren op degene die het niet leuk vindt dat haar partner met anderen flirt:
Laat hem gewoon.. Hij zit nu eenmaal op die manier in elkaar. Je gaf zelf al aan dat hij zich er niets van aantrekt wat je ook zegt. Duss.. Gewoon laten doen, want dat gedrag verandert toch niet zo snel. Ik spreek uit ervaring. Zolang je elkaar maar vertrouwt en van elkaar weet dat je niet te ver mag gaan, is er niets aan de hand. Succes! Groetjes, M.H.
Gaaf, ik ga maar weer eens opnieuw met mijn vriendje flirten! Nog veel leuker en spannender dan met een andere man. Andere man vind ik niks aan, waarom zou je met een andere man flirten als je ook met je vriend kunt flirten? Je hebt toch in het begin ook met je vriend geflirt voordat je een relatie met hem kreeg? Dus waarom niet opnieuw de spanning en de vlinders die je voor hem voelde voordat je wat met hem kreeg weer naar boven halen? Is toch veel fijner? En dan doe je ook niks stiekems! Ik zou dat echt niet kunnen met een ander flirten... Mij niet gezien!
wanneer een man met je flirt voel je dat je gewaardeerd wordt. Dat hij de moeite neemt om je aan het lachen te krijgen, verliefde gevoelens die aangewakkerd worden door zijn attente gedrag. Wan je het even moeilijk hebt hij de tijd voor je neemt om te luisteren. Je voelt je een echte vrouw, weer mooi en aantrekkelijk.

reactie: Wow, what's the fuss? Flirten is kennelijk een heel grijs gebied, te zien aan de reacties hieronder. Flirten is naar mijn idee zo breed als je het zelf maakt/ ziet. Voor de één is het schijnbaar een knipoog en een warme glimlach, waar het voor de ander over seksueel getinte toespelingen (en meer) gaat. Het is in een relatie gewoon belangrijk te weten waar jullie verwachtingen en grenzen liggen. Als dat duidelijk is en wederzijds gerespecteerd wordt, dan zou er niks aan de hand moeten zijn. Echter, het moment dat jij of je partner zich benauwd begint te voelen of stiekem buiten de afspraken om toch flirt op een voor de ander ongewenste manier, dan lijkt het mij een goed idee om enkele vraagtekens achter de relatie te zetten.

reactie: Hallo,
Ik vind flirten helemaal niet leuk. Ik heb een knappe, donkere man en dat zien andere vrouwen ook. Soms zijn ze zo met hem aan het flirten (en hij met hen) dat ik geneigd ben om mijn middenvinger op te steken. Meestal word ik boos op mijn partner, maar hij zegt altijd dat hij niets verkeerds doet. Ik voel me er in ieder geval niet prettig bij. Wat zou ik het beste kunnen doen? Flirten met andere mannen wil ik absoluut niet.
reactie: Ja, ik herken dat heerlijke gevoel van het flirten. Ik voelde mij ook geweldig. Mooi, aantrekkelijk zelfverzekerd, slim etc. Maar mijn advies is, doe het niet teveel met één collega. Het heeft me mijn baan gekost. Voortdurend was ik op zoek naar dat compliment en dat geflirt met die collega. Totdat ik opeens bemerkte dat ik hartstikke verliefd was en dat liet me niet meer los. Er ontstonden allerlei ingewikkelde toestanden. We waren allebei getrouwd met een gezin. Ik wilde er niet meer mee doorgaan. Omdat we voor ons werk met zijn tweeën naar het buitenland moesten, heb ik er met hem over gepraat. Hij ontkende dat hij mij aanmoedigde, het was géén geflirt. Sindsdien is hij koel en afstandelijk en geeft géén complimenten meer. Toen hij met een andere collega begon te flirten was dat voor mij teveel. Ik kreeg gewoon een inzinking, voelde mij zó afgewezen en werd er steeds onzekerder door. Nu kan ik daar niet meer werken, ik kon er niet tegen! Dus; flirten op straat of in de kroeg met mensen die je waarschijnlijk niet meer ziet, prima! Maar niet met mensen waar je mee verder moet!
reactie: flirten is ... Heel onschuldig als je zelf heel goed weet dat je flirt en het niet echt als iets serieus ziet

reactie: Ik vind het zo'n onzin dat mensen hier zeggen dat flirten niet kan terwijl je een relatie hebt. Ik heb al drie jaar een goede relatie, maar tijdens deze drie jaar flirt ik er op los. Mijn vriend weet dat van mij en respecteerd dat. Bij mij gaat flirten niet om het zoeken van een bed-partner. Ik flirt met iedereen. Man, vrouw, buschaufeur, bouvakker, advocaat, arts. Het is voor mij meer een vorm van positieve energie doorgeven op een ander en dat ook van een ander ontvangen. Ik flirt ook met mensen waar mn vriend bij is. Dat heeft niets met vreemdgaan te maken. Dit is gewoon wie ik ben en als mn vriend me daardoor niet zou vertrouwen is dat zijn probleem. Hij moet gewoon maar houden van me zoals ik ben, een flirt.

reactie: Flirten is tegenwoordig ontzettend in, het is een middel om elkaar een beetje op te peppen en een relaxte relatie/band te houden. Een ieder die zegt dat flirten niet zou moeten weet niet hoe de realteit van de fantasie te scheiden. Tijdens het flirten kunnen beide personen aangeven tot hoever het gewenst is. Mocht het leiden tot een eventuele romance, dan is er vanaf het begin af aan een opzet geweest voor verleiding en is het geen flirten meer. Zelf werk ik in een zeer groot horeca bedrijf. Op mijn werk heb ik te maken met meer dan 100 collega's waarvan er ongeveer 70 % man is.. Na het werk gaan we vaak stappen waardoor er een zeer relaxte sfeer ontstaat. Dit maakt het werk zelf ook een stuk leuker. En wanneer het flirten te ver gaat word het gerespecteerd als je daar iets van zegt. Toch begrijp ik goed waarom er mensen zijn die het hier niet mee eens zijn. Aangezien ik zelf ook zeer jaloers was toen de collega's van mijn vriend met hem gingen flirten. Dit heeft onze relatie eigenlijk alleen maar versterkt. Het liet ons inzien dat we echt veel van elkaar hielden. Flirten is gezond,.. Zolang je het om de juiste redenen doet..
reactie: Tegen al de mensen die hier beweren, prediken, dat
Flirten goed voor je relatie is en dat het moet kunnen
Wil ik graag iets zeggen: flirten is een vorm van
Hofmakerij en leidt meestal tot een intiem(er) contact
Wanneer het van beide kanten komt en er ruimte en tijd
Is/komt om de flirt voort te zetten. Een ieder die
Denkt dat het wel zou moeten kunnen, terwijl diegene
Al een partner heeft of zou hebben zou zichzelf maar
Eens wat beter moeten onderzoeken. Wanneer ik
Opzettelijk met iemand zou flirten zou ik interesse
Hebben en tonen in die persoon en daar graag iets meer
Mee willen doen. Dit betekent dat mijn partner me niet
Zou kunnen vertrouwen en dat ik eventueel bereidt ben
Een stap verder te gaan met het subject/object van
Mijn geflirt. Ik hou heel erg veel van mijn partner
Maar als ik haar zou betrappen op geflirt t.o.v. Een
Andere man zou ik er stante pede voor kiezen om de
Relatie te beeindigen. Ik heb erg veel geleerd van
Voorgaande relaties en ga zelfs zo ver om te zeggen
Dat ik ook m'n huidige relatie zou beeindigen wanneer
Ik mezelf op flirten met een andere vrouw zou
Betrappen. Het flirten betekent gewoon simpelweg dat
Ik open zou staan voor een ander. Wanneer je werkelijk
Van je partner houdt en met deze persoon samen door
Het leven wilt gaan hoef je niet te flirten met andere
Mensen, en doe je dat wel, dan is je huidige partner
Niet de persoon waar je werkelijk voor gekozen hebt. Als je in je hart voor iemand hebt gekozen bestaan
Anderen simpelweg niet meer, dat is ware liefde. Betrap jezelf op flirten en voel het verlangen dat je
Partner niet kan bevredigen. Wees je ervan bewust dat
Je eigenlijk niet tevreden bent en nog steeds op zoek
Bent naar je thuishaven.
reactie: ik vind persoonlijk na allerlei ervaringen dat flirten niet kan vooral niet als je een vaste relatie hebt. Voordat je het weet zit je in een vreselijke situatie waardoor je niet meer voor of achteruit kan. Nog maar niet te spreken van al je schuldgevoelens en pijn...denk goed na voor je gaat flirten , bepaal een stevige grens. Purple.
reactie: ik vind flirte als je een relatie hebt niet kunnen! Je laat zien dat je intresse hebt in die ander,
En ja dat zou ik zelf ook niet leuk vinden als mijn vriend dat zou doen
Maarja als je vriend een paar keer betrapt hebt
Met chatten met meisjes achter je rug om ,
Heb ik wel zoiets van wat kan mij het schele jij flikt mij iets
Dan krijg je het terug ook! Ik zou het meer doen om iemand terug te pakken,

Maar als die gene echt van je houdt no way,
Je doet hem alleen maar pijn,
reactie: ik ben 31 getrouwd en een moeder van een bloedmooi kind en ben gewoon gelukkig. Toch geeft flirten je een gevoel dat je meer bent dan de vrouw en moeder van. Als ik aan de bar zit en zie dat een man naar mij kijkt flirt ik evenhard mee en een praatje maken is ook altijd wel welkom. Als ik na een avondje flirten weer naar huis toe ga kan ik de was en strijk een stuk beter aan want ik ben toch nog mooi.
reactie: Hallo, Ik vind flirten helemaal het einde. Subtiel maar vooral spontaan en vriendelijk. Flirten is onschuldig en als het verder gaat dan is het niet erg mits beiden niet een ander kwetsen. Je moet wel je hoofd erbij houden. Als je partner te vergaat dan is hij/zij fout bezig. Ik ben een alleenstaande moeder (gescheiden) en ik heb de wereld aan mijn voeten zo voelt het aan. Ik heb altijd wel aandacht en ik geniet er flink van maar nog nooit ben ik te ver gegaan en ik houd altijd rekening met bezette mannen. Ik doe niets een ander aan wat ik zelf ook niet leuk zou vinden. Vergeet je zelf respect niet en dat van een ander.Tijdens mijn huwelijk had ik ook altijd aandacht omdat ik heel spontaan ben, maar het bleef ook bij leuke aandacht. Flirten heb je op verschillende niveaus afh. Van je situatie en daar hoor je rekening meer te houden. Ken je verantwoordelijkheden.
reactie: Vier jaar geleden ,na een huwelijk van 25, gescheiden, aan een nieuwe relatie kwam een eind door huiselijk geweld. Ellende genoeg achter de rug. Nu 8 maanden later word ik in een winkel aangesproken door een heer. Van de ene smoes naar de andere echt ouderwets op de versiertoer. Of ik mee ga iets drinken in de stad, nee, daar heb ik geen tijd voor, of ik in de buurt woon, waarom wilt u dat weten meneer, dan breng ik u een bloemetje. Dan schiet ik in toneel en vertel dat ik helemaal verlegen van hem word. Hij wil weten hoe ik heet, maar dan vertel ik hem dat dat andersom moet. Meneer u stelt zich eerst voor en dan is het aan mij om ook mijn naam te nomen. Zo geschiede . Hij was niet weg te slaan. Uiteindelijk moest ik weg want ik moest naar mijn afspraak. Hij de winkel uit. Ik zoek de kassa op en vertel die mevrouw een beetje hoe of wat. Zij had het al gezien. Ik zeg nog, snap je dat nu , ja zegt zij, maar u bent toch ook een aardige goedverzorgde dame. Logisch toch. Maar hij staat nog buiten. Oh jee zeg ik, ik blijf hier slapen.hihi

Buitengekomen wilde hij mij wel naar huis brengen, maar dat kon ik afwimpelen en ben met een omweg naar huis gegaan. Later kom ik een andere oudere kennis tegen en vertel vrolijk mijn verhaal,Waarop hij zegt, maar ik heb je altijd al heel charmant gevonden. Ik bloos, want dat was oprecht. Dan ga ik met het hele verhaal naar mijn dochter en kleinkinderen en daar hebben wij er hartelijk om gelachen. Ik werd er dus vrolijk van. Je gaat er niet op in, maar je word er wel vrolijk van. Ik beschouw het toch als een compliment. Als ik er onverzorgd en akelig uit zou zien , doet niemand zo tegen je. O ja, ik ben 59 en voelde mij even 29.
reactie: he,ik was overlaatst bij een dockter voor een onderzoek voor men hart. Nou die man was zo aantrekelijk dat ik er echt van schrok ! Het ergste is dat die me zeker 1 min. Aanstaarde zonder iets tegen me te zeggen! Dat is lange he.Maar zelf zei ik ook niets en keek hem ook aan en zelf zeker ,en dan pas begon die vragen te stellen .Dat heb ik nog nooit meegemaakt, is dat ook een vorm van flirten??
reactie: Hoi, ik lees hier de reacties dat flirten met een partner kan. Ik ben zoveel gekwetst doordat mijn exvriend flirtte (ook sexueel getint) met andere vrouwen. We hebben twee jaar lang een relatie gehad. Hij heeft het steeds voor me achtergehouden, ik ben er allemaal zelf achtergekomen. Ik vind dus dat het niet moet kunnen! Het heeft mijn zelfvertrouwen heel erg naar beneden gehaald, doordat hij tegen andere vrouwen bijvoorbeeld zei dat ze geil waren en dat hij met ze naar bed wilde. Ook al heeft hij geen seks gehad, het doet wel enorm veel pijn! Hij zei ook vaak tegen me dat die vrouwen niets betekenden, dat hij het deed om met ze te 'dollen' en dat ik de enige voor hem was. Maar ik vind nog steeds: daden zeggen meer dan woorden.
reactie: Flirten is een livestyle geworden van mij. Het is absoluut goed voor je zelfvertrouwen en hoe vaker je het doet, hoe makkelijker je het er vanaf brengt. Het is natuurlijk de kunst om het zo subtiel mogelijk te doen maar het resultaat loont! Ook is het leuk om te flirten samen met je partner. En dan bedoel ik dat je met een andere man (of vrouw!!) flirt waar je eigen partner bij is, Je hoeft bij flirten echt niet te denken dan je vreemdgaat en al helemaal niet als je het samen met je partner doet! Onze relatie is er een stuk spannender door geworden. Het is nl niet alleen leuk om zelf te flirten maar ook leuk om je partner te zien flirten. Ik kan het iedereen aanraden. Superspannend en goed voor je eigen relatie!
reactie: heeej everybody
Ik denk dat flirten niet alleen leuk is maar dat het zelfs goed voor je is. Ik bedoel maar, als ik op een dag met een paar leuke jongens heb geflirt ben ik weer helemaal vrolijk en dan denk ik bij mezelf, ja het was weer een leuke dag. Maar als ik een hele lange tijd geen aandacht meer krijg van leuke jongens ga ik aan mezelf twijfelen of ik nog wel leuk ben. Op msn ook; ik heb daar nu echt superleuke jongens op msn en daar zit ik dan ook lekker mee te flirten. Waarschiojnlijk komt er toch geen relatie ofzo uit en als dat wel komt vind ik het ook niet erg, want het zijn toch vaak vet leuke jongens:P
Als ik het verhaal van lonely lees, is het alsof ik mijn eigen verhaal lees. Ik begrijp precies hoe zij zich voelt. Ook zij zocht steeds contact met mijn vriend en hij onderhield het contact omdat hij twijfelde. Een tijd lang heb ik me ook zo enorm klote gevoelt tot het moment ik het echt niet meer aankon en de regie in eigen hand heb genomen. Ik heb aangeven zo niet meer te kunnen leven en dan liever voor een leven wilde te kiezen zonder hem met de kans dat ik weer gelukkig kon worden. We zijn toen ook een tijdje uitelkaar geweest en dat was zo een eye opener voor hem dat hij al het contact heeft afgebroken en volledig voor mij heeft gekozen. Het wil niet zeggen dat dit altijd goed afloopt, want het had voor mij ook heel anders kunnen aflopen en dan had ik nu alleen met een kind en heel veel pijn op een flatje gezeten.
reactie: Beste lezers,
Over jullie flirt-artikel. Degene die flirt, moet wel aangeven wat hij wil. Bij ons op het werk kwam een stagiar, leuke jongen eind dertig. Binnen no time sloeg de vonk over: oogcontact, blozen, glimlachen, veel praten en lachen. Ondertussen was het knap lastig, want ik als werknemer kan toch moeilijk iets beginnen met iemand die stage loopt? Alle collega 's gingen zich ermee bemoeien, steeds opnieuw kreeg ik vragen of ik iets met hem had. Nee dus, maar ondertussen was ik wel stapelgek op hem geworden. Zijn einde van de stage naderde: voor mij het moment om mijn gevoel uit te spreken en te bekijken of het iets tussen ons zou kunnen worden nu we werk en privee konden scheiden. Zijn antwoord: het was leuk en spannend, maar nu wilde hij weer verder gaan... Ik bleef achter met een gebroken hart. Flirten kan dus echt iemand gek maken. Nu ben ik onzeker over wat het voor hem betekend heeft. Voel me afgewezen en gebruikt en vooral heel erg naief. Voor alle flirters: weet wat je kan aanrichten. Flirten is heerlijk en zalig, maar geeft meteen aan dat het slechts een spelletje is als je verder niets met iemand wil. Groet Lonely.
reactie: ik ben het grotendeels eens met wat iedereen schrijft. Ikzelf ben over het algemeen niet zo goed in flirten omdat de meeste mannen om mij heen weten wie ik ben en wat ik doe. Ik ben een vechtsporter en dat schrikt af. Gelukkig weten de meeste op mijn favoriete "vakantie" plek niet wat voor sport ik doe. Zo leerde ik in mijn stamkroeg daar een hele leuke jongen kennen. Paar avonden lang alleen maar flirten en het viel mij en mn vriendin op dat hij dat alleen met mij deed. Paar weken later was ik daar weer en kwam hem op een grote feestavond tegen. We hebben de rest van de avond alleen maar staan zoenen. Een paar dagen daarna wist hij niet goed wat hij moest aangezien we dus nogal ver van elkaar af wonen. In die paar keerdat ik daar geweest ben van de zomer had ik onbewust ook erg de aandacht van zijn broers en vrienden getrokken. Zij niet wetend hoe het met ons zat. Ik ben er goed ziek van geweest dat hij de laatste keer zo raar reageerde omdat hij niet wist wat hij moest. Nu ga ik binnenkort weer voor een paar weken daar heen en zal kijken of ik de flirttechnieken nog beheers want ik krijg hem niet uit mijn hoofd en hoop hem weer te kunnen veroveren maar nu voor goed!!!
reactie: heey ik ben het wel met jullie eens je mag best flirten ook als je een relatie hebt. Maar ik had een vriend die al heel veel vriendinnen had gehad en één van die vriendinnen was nog op hem en ik werd best jaloers omdat hij bijna de zelfde smsjes naar haar stuurde als naar mij
Dus als je een relatie hebt mag je best een beetje flirten maar pas op met je vriend(in).

xxxx een meisje die weet waar ze het over heeft

reactie: Flirten is leuk al eeuwen, er worden zelfs workshops in gegeven: ook flirten op de werkvloer...en dat je van flirten uiteindelijk vreemd zou gaan is kolder!!! Dat ligt helemaal aan jezelf, aan die ander, de relatie die je op dat moment hebt en de situatie waarin jij je bevindt.

reactie: Flirten, alles begint er me. Net zoals vreemd gaan, gedurende een jaar
En het nu moeilijk hebben als je de man in kwestie tegenkomt. Ik heb het besluit genomen om verder te gaan met mijn eigen relatie
En gelukkig is deze niet op de klippen gelopen. Mijn vriend weet hiervan
En vertrouwd nu geen enkele man meer in mijn buurt. De mooie gedachten die ik aan het -laat het ons 'foute' jaar noemen-
Gaan nooit meer uit mijn gedachten. Er is altijd wel iets, wat je
Aan die andere, nèt dat meer dan flirt, doet denken.. .x

reactie: Doordat een goede bekende en mijn partner met elkaar flirten en wel zodanig, dat ze een half jaar een verhouding hebben gehad. Dit begon met flirten waar is de grens??????????????
reactie: ik ben het helemaal met het artikel eens. Een tijd terug zou ik er heel anders over gedacht hebben, maar op vakantie heb ik een super leuke jongen ontmoet. Beide durfde we geen actie te ondernemen maar waren we overduidelijk aan het flirten. De hele vakantie liep ik met allemaal andere jongens rond en dat maakte hem nog onzekerder. Elke keer als hij me aankeek kreeg ik een warm gevoel van binnen. En dan keek hij alleen nog maar. Op de laatste dag van mijn vakantie heeft hij nadat ik wel overduidelijk had gemaakt dat ik hem leuk vond actie ondernomen, en dat begon allemaal met onschuldig geflirt. Ondertussen hebben we alweer 2 maanden en die vakantie zal ik nooit vergeten. We hebben leuke herrineringen aan die tijd en zijn super gelukkig met elkaar. Als we met een grote groep mensen zijn flirten we er nogsteeds op los zoals op vakantie maar nu ben je zkr dat je antwoord krijgt. De vakantie was geweldig en dat alleen maar door wat onschuldig geflirt terwijl hij nog een vriendin had. Hij heeft haar voor mij gedumpt. Flirten kan je een kick geven en je hele rotavond ineens een geweldige maken. Als ik nu uitga flirt in nogsteeds wel met jongens maar ik ken mijn grenzen en dat is het belangrijke. Voordat je in het flirtspel meedoet moet je je grenzen kennen. Je moet het niet doen om mensen te kwetsen want dan maak je misbruik van hun gevoelens. Flirten hoort bij het leven. Het maakt het uitgaan weer net wat spannender
reactie: nadat mijn man flirtte met een meisje van de korfbal en ik er in de eerste instantie erg verdrietig van was, later was er gelukkig niks aan de hand. Ben ik ook eens rond gaan kijken en ben ik iets makkelijker geworden in het omgaan met mannen, en ja daar hoort flirten ook bij. Ik zal zelf nooit vreemd gaan maar het lekkere gevoel wat flirten met een onbekende man je geeft is best wel verslavend. Want als mijn man het doet mag ik het toch ook?? Ik weet dat mijn man mij nooit zomaar zou bedonderen, van mijn kant ook niet. Ik kan dus nu gewoon zeggen dat ik die en die wel leuk vindt, zonder dat hij er ook maar iets achter hoeft te zoeken. Het geeft mij idd ook een zelfverzekerder gevoel en dat is alleen maar meegenomen, ook voor in je relatie!! Dus vrouwen, flirten maar!!!
reactie: Ik ben nooit een flirterig persoon geweest, maar een paar maanden terug ontmoette ik een jongen waar ik meteen zo gek op was, dat ik het ook flink heb laten merken. Achteraf zei mijn beste vriend tegen me: ik wist niet dat jij zo goed kon flirten, dat had ik nooit achter je gezocht! Ik ben nu blij dat ik dat gedaan heb, anders zou ik het zeker weten gevoeld hebben als een kans die ik had laten liggen. Het voelt zo goed, aandacht geven en aandacht krijgen. Ik ben nog steeds zwaar verliefd op die jongen, en ik ben erachter gekomen dat hij mij ook leuk vindt/vond. Mijn flirttactieken mogen me nu niet in de steek laten, ik heb ze nodig om HEM te krijgen!
reactie: Ik heb het hele artikel aandachtig doorgelezen en de reacties die daar op zijn gegeven. Sommige zeggen dat het ''gevaarlijk'' is om te flirten en anderen vinden het er gewoon bij horen. Ik ben van mening dat het er wel gewoon bij hoort, zeker als vrijgezel zijnde, maar als je in een relatie zit moet je toch uitkijken. Eigenlijk vind ik het vooral van belang op welk moment je flirt, wanneer dit gebeurd als je op straat loopt, in de supermarkt bent of meer van dit soort onschuldige locaties, dan blijft het echt bij flirten. Alleen wanneer je gaat flirten in een discotheek of cafe, dan zijn natuurlijk de omstandigheden veel makkelijker om de stap te nemen naar vreemd te gaan. Flirten op straat of in een supermarkt vind ik dan ook veel spannender, omdat dit locaties zijn wanneer je het eigenlijk niet echt verwacht zoals in een discotheek. Mijn idee: flirten mag, maar ken je eigen grenzen en let op die van de ander!
reactie: Is echt zo leuk. Ik voel me er supervrouwelijk door. Het is een spel dat je speelt. Niks mis mee.
reactie: Hoi redactie,
Flirten? Zolang je er niemand mee kwetst en je niet compleet aan je doel voorbij schiet, is er niks mis mee. Je kan op verschillende manieren flirten en in dit kader is het een puur natuurlijke reactie op een man of vrouw die je leuk vindt. Iedereen, of je het nu beseft of niet, zal flirten met iemand die zij of hij leuk vindt. Kijk maar naar het gedrag dat je dan vertoont. Voorover leunen, met je haar spelen, je lichaam naar de persoon toe keren of ook maar een simpele glimlach. Het zijn allemaal tekens van ´instinctief´ flirten. Het bewust tegenhouden hiervan voelt onnatuurlijk, heeft een spastische uitwerking (vooral nors voor je uit blijven kijken) en gaat je op den duur irriteren. Een onschuldige flirt levert vaak niks anders op dan een boel complimentjes, een goed gevoel over jezelf en een man (of vrouw) die trots is om naast je te lopen.
reactie: artikel gelezen over flirten... Ja..ik heb het zelf ook pas mee gemaakt ...vorige maand in de supermarkt...zag ineens een hele mooie jongen lopen, en kon het niet na laten om hem bewonderend aan te kijken.. En hij keek terug.. Even later stond hij 2 mensen achter me bij de kassa.. Ik keek naar hem en hij keek me recht aan..ik kreeg het behoorlijk warm moet ik zeggen en op zo moment weet ik me dan even geen houding..alsof je in je pubertijd zit zeg.. Ik ben gewoon weg gegaan.. En onderweg naar huis zat ik wel onwijs te lachen.. Voelde me wel goed dat ik de aandacht had van zo onwijs mooie man.. Verder niet meer aan gedacht tot ik hem pas geleden weer onverwacht tegen kwam in de supermarkt.. Hij kwam op me af en begon een praatje met me te maken.. Ik had het super warm in 1 keer... Toen vroeg hij mijn telefoon nummer en voor ik het wist gaf ik hem dat.. Hij heeft een relatie..woont al jaren samen met zijn vriendin..hij heeft me gebeld en we hadden een heel leuk gesprek. Van de week komt hij langs voor een bakkie koffie... Ik heb hem wel gevraagt waarom hij dit doet als hij al samen woont met zijn vriendin .. Midden in een relatie zit... Daar kon hij niet zo goed antwoord op geven .. Wist hij zelf eigenlijk ook niet want zo was hij helemaal niet.. Hij beweerde nooit zoiets gedaan te hebben..maar ja.. Sommige mensen hebben een onwijs sterke aantrekkingskracht op elkaar.. En dan denk ik dat er toch iets niet goed zit in zijn relatie anders sta je er niet voor open. Ik wil zelf niet stoken in een relatie.. Zou het andersom ook niet echt leuk vinden.. Maar dat zou denk ik ook niet gebeuren als je weet dat je een hele goede relatie heb.. Wil je zo ver gaan om een telefoon nummer te vragen van iemand...Ik laat het maar op me afkomen en zien waar het schip strand..wel met de nodige voorzichtigheid natuurlijk.
reactie: Hallo, Wil even reageren op het flirten. Alle punten die jullie hebben genoemd zijn helemaal waar. Maar het is ook waar dat er vaak vreemdgaan van komt. Ik spreek uit ervaring. Wat wel meespeelt over hoe het loopt, is hoe je eigen relatie is. Is die goed, dan kan onschuldig flirten geen kwaad. Maar heb je een slechte relatie (mishandeling, kleinering, ontrouw) dan is de stap om vreemd te gaan wel heel verleidelijk hoor!
reactie: Ik vind dat flirten ook gevaarlijk kan zijn. Niet in de zin van geweldadig, maar stel je hebt al een partner dan zet je je eigen relatie ook op het spel. Want zoals iedereen weet in deze moderne tijd zoals men dat noemt, gaat het van flirten naar meer en meer. En eindstand is het zo ver gegaan dat degene die met elkaar flirten een soort van relatie hebben met sex in het spel. Oeps..... Ja dat gebeurd vaak. Van flirten komt vreemdgaan. Laten we even eerlijk zijn!
reactie: hallo redactie,
Lees ik net dat artikel over flirten ,julie hebben gelijk flirten moet kunnen, niets lekkerder dan in die ogen kijken en daarna geen aandacht meer geven
Of lekker smilen ,bijna complimenteus kijken zodat de persoon bijna over zichzelf valt ,ja dan kan ik me zo verliefd bij voelen wanneer die persoon terug flirt
Maar ja ,ik ga dan heel snel weer naar mijn eigen meisje (ik ben namelijk een man )en vertel haar dan hoe ik weer een paar leuke dames heel gelukkig heb gemaakt ,en die tijdens hun volgende vrij partij met hun partner hun ogen dichtdoen ,en wellustig aan dat avontuurtje terug denken zodat ze iets of veel gemakkelijker hun eventuelle hoogtepunt bereiken ,jawel zo maken ze hun eigen partner ook gelukkiger met het idee dat hij de enige goede minnaar is ,maar genoeg gepraat ik ga mijn sociale kant van het leven weer oppakken ,en mannen als jullie dit lezen ,bedenk dat je iedere knappe man die je passert dankbaar moet zijn want hij kan de stuwende kracht achter je relatie/huwelijksgeluk zijn,
Een knappe man
reactie: Hallo, Flirten kan inderdaad heel spannend zijn en jou en de ander een heel fijn gevoel geven, maar pas op voor eventuele gevolgen als de spelregels niet duidelijk zijn. Het kan je namelijk overkomen dat de ander jouw flirtgedrag verkeerd interpreteert (geld voor jou trouwens ook) en “meer” wil…Dit kan dan een probleem worden als een van de twee (of allebei) een vaste relatie hebben en/of samen werken. Flirten mag mijn inziens, maar alleen als je partner er niet bij is en als je diegene nooit meer tegen zal komen (tijdens een avondje stappen of zo). Dus flirten met vrienden/innen van je partner of met collega’s is af te raden.
reactie: Hallo,
Wat betreft uw artikel op het Internet over flirten. In beginsel zou het flirten misschien wel mogen, maar er is toch een bezwaar. Er zijn mensen voor wie het moeilijker is om vriendschap of een verkering op te bouwen (om welke reden dan ook, misschien wel een sociale handicap). Vervolgens wordt met zo'n iemand geflirt en vervolgens zal hij merken, dat het in ieder geval niet om hem gaat. De ander wil alleen maar aardig gevonden worden. Nou.... Als zo'n iemand dat een keer of 3 gebeurt, dan is dat absoluut niet opbouwend voor zijn zelfvertrouwen. Op grond van bovengenoemde beargumentatie vind ik niet dat flirten moet kunnen. In feite is dat, in mijn optiek althans, egocentrisch.
reactie: Nu mijn relatie net uit is en ik in een dipje zit, moet ik er toch weer eens uit komen. Speciaal voor gister avond ik me mooier gemaakt dan de laatste tijd. Ik had ervoor gezorgd dat ik erg veel zin had in het uitgaan. Ik heb lopen kletsen lopen flirten met leuke mannen, ik zorgde ervoor dat ik mijn schouders niet liet hangen en dat mijn blik scherp bleef. Ik had geen alcohol nodig. Aan een tijdje kwam er zomaar een wildvreemde man naar me toe en zei 'ik heb je al vaker gezien deze avond en je ziet er erg gelukkig en vrolijk uit'. Echt waar het geeft je een enorme boost. Het is heeeerlijk:) xx
reactie: Toch is flirten héél gevaarlijk. Er zijn teveel mensen (vrouwen & mannen, maar vooral vrouwen) die zich maar al te graag erkent willen zien en daarom van een -in eerste instantie- onschuldige flirt een overspel maken met het excuus: je eens heerlijk laten gaan zonder verplichtingen is héél erg lekker en moet dus kunnen. Nou: dat moet dus niet kunnen. Vrouwen: PAS OP, want voor je het weet wordt je te heet en kan je jezelf niet meer stoppen en gooi je je hele leven te grabbel; en het ergste is: ook het leven van je partner verruïneer je voor dat je het zelf in de gaten hebt! Helemaal als alles later uitkomt. Dus: PAS OP; flirten is levensgevaarlijk!

reactie: De ogen zijn de hoofdrolspelers, in mijn geval speelsters in het flirttoneel. Hou iemands ogen net wat langer vast dan normaal. En boem, iedereen snapt dat je juist hem speciaal vindt. Trek je mondhoeken iets op en kijk vooral belangstellend en strak, dit is flirten zonder iets te zeggen. Daarna loop je gewoon door, en laat vaak iemand in verwarring achter, althans dat hoop je.

reactie: Flirten is een leuk spelletje waarmee je een ander op een speelse wijze uitdaagt en een ander maar vooral jezelf een goed gevoel geeft dat je er mag wezen. Volkomen onschuldig, maar iets waarmee je je dag weer nieuwe rozen inblaast!
Xx
reactie: van een flirt krijg ik nieuwe energie, als ik dat doe, is het net of er nieuwe bloed in mijn lichaam stroomt.
reactie: nou ik heb net met HEEL VEEL AANDACHT jullie artikel gelezen en JA inderdaad het is zeker goed voor je zelfvertrouwen
Ik ben zelf nl. Ook het flirten met een leuke spontane lekkere kerel die ik eigenlijk al een hele tijd ken maar die van die bepaalde hintjes geeft van ZO JIJ ZIET ER WEER MOOI UIT en als ik niet geweest bent dan is het van ER WAS NIKS AAN VERLEDEN WEEK jij was er niet kijk dat streelt je EGO weer
Dus ik ga er helemaal voor met dat GEFLIRT
Iedereen zou het moeten doen
Groetjes,
reactie: Mijn nieuwe vriend was tot voor kort ook iemand die altijd flirtte met iedereen, ook toen hij in zijn vorige relatie zat. Gelukkig ken ik hem al heel lang dus ik weet hoe hij is: kijken maar niet aankomen. En sinds wij bij elkaar zijn taalt hij sowieso niet meer naar flirten met andere vrouwen!!! HIj besteedt zijn energie (volgens eigen zeggen) veel liever aan mij En als dat niet een compliment is... Los daarvan vind ik wel dat flirten bespreekbaar moet zijn. Niemand heeft zijn of haar ogen in de zak en je mag best naar iemand anders kijken of daar oogcontact mee hebben etc. Zolang de ander zich daar niet ongelukkig bij voelt!!! Dus liever niet doen in het bijzijn van je vriend/vriendin... Wel altijd eerlijk vertellen later natuurlijk!
reactie: ik ben het er echt keihard mee eens hoor! Flirten hoort er gewoon bij, zeker op een bepaalde leeftijd.. (14 jaar, bij 15 4 havo;) en als je gewoon op straat of 's avonds ff flirt ofzo gaat ook niemand dat serieus nemen hoor!
XXX


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!