Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
VANDAAG IS HET
Voeg TRENDYSTYLE toe aan je favorieten

Home | Liefde | Ze houdt van hem maar zoent met haar

Ze houdt van hem, maar zoent met haar

door TRENDYSTYLEIs de moderne vrouw flexisexual?

Hetero, biseksueel, bi-curious, lesbienne... Het zijn etiketten die tot het vorige decennium gaan behoren. Volgens de onderzoekers zijn de vrouwen van nu flexibeler in hun seksuele gedragingen dan mannen en is het niet meer nodig om etiketten op te plakken. Toch komen de media - onvermijdelijk - weer met een etiket: de moderne, nieuwe vrouw is... flexisexual. Het gaat om vrouwen die zich aangetrokken voelen tot het vrouwelijk schoon. Deze vrouwen gaan graag met mooie, sexy vrouwen om en flirten of zoenen met vrouwen maar blijven - als het erop aankomt - toch de voorkeur geven aan seks met mannen.

I kissed a girl

Eén van de trendsetters op dit gebied zou Madonna zijn geweest. Iedereen herinnert zich wel haar kus met Britney Spears tijdens de MTV Video Music Awards in 2003 (mocht je je deze sensuele zoen niet herinneren, lees dan als opfrissertje ons artikel 'Britney Spears meester in de liefde?' uit die tijd (ja, Trendystyle bestond toen ook al!). Ook Angelina Jolie heeft een duit in het zakje gedaan. Zij komt openlijk voor haar passie voor het vrouwelijk schoon uit. En in 2008 zong Kate Perry 'I kissed a girl': 'I kissed a girl and I liked it, The taste of her cherry chapstick, I kissed a girl just to try it, I hope my boyfriend don't mind it…'

Meeste vrouwen kunnen zich ook aangetrokken voelen tot een vrouw

Een onderzoek uit 2003 van de Amerikaanse Northwestern University wees al uit dat de vrouw aan het veranderen was en dat vrouwen een flexibelere seksualiteit zouden ontwikkelen. Trendystyle interviewde juist in die periode (waarin er ten gevolge van de intieme kus tussen Madonna en Britney Spears veel om dit argument te doen was) Ria van Oosten, oprichtster van Zij aan Zij Lesbisch Magazine, en ook zij meende dat 'gebleken is dat de meeste vrouwen ook opgewonden kunnen worden met een vrouw. Mannen zijn vaak meer uitgesproken: hetero of homo [...] ' (klik hier voor het volledige interview).

Erotisch spel met andere vrouwen vaak in publiek

Steeds meer vrouwen komen ervoor uit dat ze als ze 'in de juiste mood' zijn zij zich aangetrokken kunnen voelen tot een vrouw. De juiste mood schijnt vaak te worden veroorzaakt door alcohol en een sexy omgeving als de discotheek. Flexisexuals houden ervan om te provoceren en genieten van het ambigue spel met andere vrouwen. Vaak gebeurt het flirten en zoenen in het openbaar. De erotische spanning geeft een kick maar als het op seks aankomt, dan gaat de flexisexsual toch weer met haar vriendje naar huis.

Wat brengt flexisexuals ertoe om een andere vrouw te zoenen?

Natuurlijk hebben onderzoekers en psychologen zich gebogen over de vraag wat vrouwen tot flexiseksueel gedrag aanzet. Al jaren kennen we de term 'bi-curious'. Nieuwsgierigheid zou dus een van de redenen kunnen zijn om je als vrouw met een andere vrouw in te laten. Een manier om je eigen seksualiteit verder te ontdekken en te ontwikkelen. Anderen menen dat het spel er ook op gericht kan zijn om juist de aandacht van mannen te trekken omdat mannen twee vrouwen die zoenen vaak erg sexy vinden. Met hun saffische kussen spelen vrouwen hierop in. En weer anderen menen dat vrouwen nu eenmaal erg complex zijn en dat seks bij vrouwen met veel meer gevoelens gepaard gaat dan bij mannen.

Wat hij ervan vindt als jij een andere vrouw zoent?

En wat hij - je vriendje, je man - ervan vindt als jij met een andere vrouw zoent? Vraag het hem! Het zal ons niet verbazen als hij het enorm sexy en erotisch vindt. Om het nog maar niet te hebben over de geweldige seks jullie - jij en hij - na zo'n Madonna-Britney kus wel eens zouden kunnen hebben! Maar dat is onze bescheiden mening... :-) Natuurlijk beslist ieder voor zich! En dus... is nu het woord aan jullie!

En jullie?

Heb jij wel eens met een andere vrouw gezoend of heb je een mening over dit onderwerp en wil je die kwijt, dan kun je ons mailen via het venster hieronder.

Please enter your name:

Please enter your message:

 

To submit this form, please enter the characters you see in the image:


Image verification
 
  Powered by Tectite contact form processor (FormMail).

Reacties van Trendystylers
Handig eindelijk een term voor wat altijd zo lastig uit te leggen is aan mensen. Zo onbegrijpelijk is het niet om met meiden te zoenen en flirten zonder er echt verder mee te gaan... Yay!

MEER OP TRENDYSTYLE
Fashion
Spijkerbroek

Must-have. Deze spijkerbroek zou iedere vrouw moeten hebben


Fashion
Voedingstrends 2017

Voedingstrends 2017. Dit gaan we eten

FOLLOW TRENDYSTYLE


UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.

Make-up
Wenkbrauwen
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Beauty
Quiz: wat weet jij van beauty food?

Maandhoroscoop
Horoscoop Steenbok Horoscoop Waterman Horoscoop Vissen Horoscoop Ram
Horoscoop Stier Horoscoop Tweelingen Horoscoop Kreeft Horoscoop Leeuw
Horoscoop Maagd Horoscoop Weegschaal Horoscoop Schorpioen Horoscoop Boogschutter
UP-TO-DATE MET DE TRENDYSTYLE NIEUWSBRIEF!
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends, weetjes over liefde,
psychologie en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.