Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Erotische lekkernijen

Erotische lekkernijen

Werk, internet, vrienden... 's Avonds kom je doodmoe thuis. En dan heeft hij natuurlijk net zin. Iedere vrouw kent deze situatie wel (mannen misschien ook). Het is dan ook niet verwonderlijk dat de mensheid al eeuwenlang op zoek is naar afrodisiaca, middelen die in staat zijn om ons vrijer te laten voelen, waardoor je zin krijgt in de liefde.

De meest bekende afrodisiaca zijn oesters, kruiden en chocolade. Alhoewel hun erotische uitwerking niet bewezen is, kan er toch wel enige kern van waarheid in zitten. Al deze voedingsmiddelen bevatten immers stoffen die het humeur positief beïnvloeden en de bloedcirculatie stimuleren.

Verder worden in het rijtje van de afrodisiaca ook vaak alcoholische dranken genoemd. Het is waar, alcohol neemt onze remmingen weg, doet ons vrijer voelen en net zoals oesters en chocolade stimuleert alcohol de bloedcirculatie. Maar seksuologen waarschuwen dat een overmatig gebruik van alcohol juist het tegengestelde effect kan hebben.

De euforie die alcohol in eerste instantie opwekt, kan na een tijdje verdwijnen. Voor de man wordt het moeilijker zijn erectie te behouden en de vrouw bereikt minder snel een orgasme. Verder kan alcohol de intensiteit van het orgasme verminderen.

Als je dus een erotische avondje (en een erotische nacht) met je vriendje of partner wilt doorbrengen, serveer hem dan een diner op basis van oesters, bestrooi de overige gerechten rijkelijk met kruiden, drink een goed glas wijn (of beter nog champagne) maar wel met mate, en sluit het etentje af met een chocoladetoetje.

Vergeet verder niet een zwoele cd op te zetten en een kaarsje aan te steken. Ook de juiste atmosfeer heeft een erotisch effect...


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!