Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
VANDAAG IS HET
Voeg TRENDYSTYLE toe aan je favorieten

Home | Liefde | Erotische lekkernijen

Erotische lekkernijen

Werk, internet, vrienden... 's Avonds kom je doodmoe thuis. En dan heeft hij natuurlijk net zin. Iedere vrouw kent deze situatie wel (mannen misschien ook). Het is dan ook niet verwonderlijk dat de mensheid al eeuwenlang op zoek is naar afrodisiaca, middelen die in staat zijn om ons vrijer te laten voelen, waardoor je zin krijgt in de liefde.

De meest bekende afrodisiaca zijn oesters, kruiden en chocolade. Alhoewel hun erotische uitwerking niet bewezen is, kan er toch wel enige kern van waarheid in zitten. Al deze voedingsmiddelen bevatten immers stoffen die het humeur positief beïnvloeden en de bloedcirculatie stimuleren.

Verder worden in het rijtje van de afrodisiaca ook vaak alcoholische dranken genoemd. Het is waar, alcohol neemt onze remmingen weg, doet ons vrijer voelen en net zoals oesters en chocolade stimuleert alcohol de bloedcirculatie. Maar seksuologen waarschuwen dat een overmatig gebruik van alcohol juist het tegengestelde effect kan hebben.

De euforie die alcohol in eerste instantie opwekt, kan na een tijdje verdwijnen. Voor de man wordt het moeilijker zijn erectie te behouden en de vrouw bereikt minder snel een orgasme. Verder kan alcohol de intensiteit van het orgasme verminderen.

Als je dus een erotische avondje (en een erotische nacht) met je vriendje of partner wilt doorbrengen, serveer hem dan een diner op basis van oesters, bestrooi de overige gerechten rijkelijk met kruiden, drink een goed glas wijn (of beter nog champagne) maar wel met mate, en sluit het etentje af met een chocoladetoetje.

Vergeet verder niet een zwoele cd op te zetten en een kaarsje aan te steken. Ook de juiste atmosfeer heeft een erotisch effect...


MEER OP TRENDYSTYLE
Fashion
Spijkerbroek

Must-have. Deze spijkerbroek zou iedere vrouw moeten hebben


Fashion
Voedingstrends 2017

Voedingstrends 2017. Dit gaan we eten

FOLLOW TRENDYSTYLE


UP-TO-DATE MET ONZE NIEUWSBRIEF
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.

Make-up
Wenkbrauwen
5 Stappen voor perfecte wenkbrauwen

Beauty
Quiz: wat weet jij van beauty food?

Maandhoroscoop
Horoscoop Steenbok Horoscoop Waterman Horoscoop Vissen Horoscoop Ram
Horoscoop Stier Horoscoop Tweelingen Horoscoop Kreeft Horoscoop Leeuw
Horoscoop Maagd Horoscoop Weegschaal Horoscoop Schorpioen Horoscoop Boogschutter
UP-TO-DATE MET DE TRENDYSTYLE NIEUWSBRIEF!
Modenieuws, streetstyle reportages, beautytrends, weetjes over liefde,
psychologie en je horoscoop... alles rechtstreeks in JOUW postvakje.