Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | 10 dingen die direct zijn aandacht trekken

10 dingen die direct zijn aandacht trekken

Een artikel dat je antwoord kan geven op de geijkte vraag: 'Wat heeft zij dat ik niet heb?'

door TRENDYSTYLEMannen! En dan zeggen ze dat wij vrouwen mysterieus en ondoorgrondelijk zijn. Probeer dan de mannen maar eens te begrijpen. Ze zijn soms moeilijk te volgen en laten hun oog vaak vallen op exemplaren van het vrouwelijke soort waar wij, als vrouw, ons hoofd niet voor zouden omdraaien. Je hebt je vast wel eens afgevraagd: 'Wat zien de mannen nu in haar? Wat heeft zij dan wat ik niet heb?'

De mannen denken er blijkbaar anders over. En daarom is het interessant om te weten wat er door zijn hoofd gaat als hij een meisje voor de eerste keer ziet. Wat denkt hij? Van alles, dat kunnen we je verzekeren. Maar wat trekt zijn aandacht? Haar benen? De ogen? Of iets anders?

Wij willen in dit artikel proberen op deze vraag antwoord te geven. Het kan immers nooit kwaad om te weten welke dingen instinctief iets in een man wakker maken. Welke houdingen, welke uiterlijke kenmerken. Kortom, die dingen die een meisje in de ogen van hem onweerstaanbaar maken. Natuurlijk hebben we bij het opstellen van deze hitparade weer dankbaar gebruik gemaakt van de medewerking van adversus.nl, ons kleine, grote broertje.

En hier is dan de hitparade van 10 dingen die mannen, als ze de eerste keer een meisje ontmoeten, als onweerstaanbaar ervaren. We beginnen met de tiende positie, onderaan dus, om langzaam te stijgen naar de eerste positie.

10. Een piercing op een plekje dat niet voor de ogen van iedereen bestemd is
Een navelpiercing bijvoorbeeld. Of had je nog iets anders in je hoofd?

9. Ze draagt geen bh (of slipje!)
Niet iedere vrouw kan het zich permitteren - de zwaartekracht kent zo zijn wetten - maar het idee dat een vrouw bepaalde lingerie niet draagt, heeft zo zijn uitwerking op zijn fantasie en wakkert bovendien zijn verwachtingen aan (heeft hij je ooit verteld dat het een van zijn stoutste fantasieën is dat jij geen onderbroekje draagt als jullie samen gaan een avondje uitgaan...?)

8. Een buitenlands accent
De buitenlandse vrouw oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht op de lokale mannelijke bevolking uit. Een charmant accent, andere manieren van doen...

7. Ze heeft superlange benen
Ook hier kunnen de mannen niet doen alsof hun neus bloedt. Een paar superlange benen trekt de aandacht. En hoe! Een paar lange, slanke gazellenbenen benemen elke man de adem.

6. Ze houdt van snelle auto's
Ze heeft er eentje of heeft er verstand van. Ze weet alles van de nieuwste en sportiefste modellen. Geen man die haar kan weerstaan.

5. Ze draagt zelfophoudende kousen of kousen met jarretels... en zegt het niet
Mannen hebben een radar voor dit soort dingen. Zelfophoudende kousen kunnen in elk exemplaar van het mannelijke soort een ware hormonale storm ontketenen.

4. Ze praat heel gemakkelijk met 'de jongens' over seks sommige mannen laten zich hierdoor afschrikken (mannen denken graag dat zij de enigen zijn die over bepaalde dingen mogen praten, alsof wij vrouwen het daar nooit over zouden hebben) maar als ze hun verbazing eenmaal te boven zijn, dan zullen ze het meisje dat het er zo openlijk over heeft, bewonderen. Een modern meisje dat de dingen bij de naam noemt, is intrigerend en ronduit onweerstaanbaar voor het merendeel van de mannen.

3. Ze heeft heel mooi lang haar
(overigens is lang haar, na een nogal minimalistische periode, weer helemaal de trend). Het klinkt misschien banaal, maar mooi lang haar blijft een klassieke turn-on voor het merendeel van de mannen. Het is waarschijnlijk het eerste waar hij in een vrouw naar kijkt.

2. Ze houdt van sexy schoenen
En draagt ze ook overdag (natuurlijk kan ze heel goed op hoge hakken lopen). Schoenen met een hoge, dunne hak (of naaldhak) zullen al gauw het vuur der passie in hem doen oplaaien.

1. Ze kijkt je zonder aarzelen recht in de ogen
Niet om je uit te dagen maar omdat ze zeker is van zichzelf.

En hiermee zijn we aan het einde van onze hitparade gekomen. Met nog een kleine slotopmerking: we hadden nooit gedacht dat we op de eerste plaats een gedraging in plaats van een of ander banaal lichaamsdeel zouden aantreffen, maar blijkbaar blijven de mannen ons verbazen...


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!