Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Steeds meer vrouwen biseksueel?

Steeds meer vrouwen biseksueel?

Mary-Kate Olsen zoent met topmodel Natalia Vodianova. Sienna Miller kust haar castmate Helen McCrory vol op de lippen. En iedereen herinnert zich de legendarische kus tussen Madonna en Britney. Is 'liefde' tussen vrouwen in? En wat vinden de mannen ervan?

Is het een trend? Is het de 'schuld' van moderne televisie-series als 'Sex and the City'? Of zijn we steeds vrijer, ook in de seksualiteit? Wie weet... In ieder geval heeft een recent onderzoek van het toonaangevende 'National center for health statistics' in Amerika uitgewezen dat één op de zeven jonge (Amerikaanse) vrouwen zich aangetrokken voelt tot mannen én vrouwen. Sterker nog, één op de zeven jonge vrouwen heeft volgens het onderzoek een seksuele ervaring met een andere vrouw gehad. Cijfers die er niet om liegen.

En die volgens ons ook voor Nederland zouden kunnen gelden. Je hebt vast wel een vriendin of kennis die je deelgenoot heeft gemaakt van haar avonturen met seksegenote. Of misschien heb je zelf een ervaring met een andere vrouw. Het lijkt steeds vaker voor te komen.

Uit onderzoeken blijkt dat vrouwen steeds nieuwsgieriger zijn naar hun eigen seksualiteit. Veel vrouwen geven toe dat ze over een affaire met een andere vrouw fantaseren. Een dergelijke fantasie heeft vaak niets met seksuele oriëntatie te maken. In bijna alle gevallen van 'try-sexuality' is er alcohol in het spel. En in veel gevallen kennen de meisjes elkaar al langere tijd. Waarom vrouwen hun grenzen richting vrouwen verleggen? Er zijn verschillende redenen. Sommige vrouwen zijn 'bi-curious'. Ze zijn benieuwd hoe de seks met een andere vrouw is en trekken zich niet terug als de gelegenheid zich voordoet. Andere meisjes en vrouwen voelen zich, behalve tot mannen, ook tot vrouwen aangetrokken. En weer anderen vinden bij vrouwen de tederheid die ze bij mannen niet vinden... Veel vrouwen herhalen hun ervaring met een vrouw maar geven voor een langdurige relatie de voorkeur aan een man.

Maar wat vinden de mannen er eigenlijk van? Hoe staan zij ertegen over? Uit enquêtes, interviews en quick polls blijkt dat de meeste mannen het uiterst opwindend vinden als twee meisjes samen seks hebben. Daar bestaat geen twijfel over. Maar wat als zijn eigen vriendin met een meisje gaat? Is hij dan nog net zo enthousiast?

Inge schrijft ons over haar ervaring. Haar vriendje was een avondje stappen en zij had haar beste vriendin uitgenodigd om bij haar thuis een film te komen kijken. 'Natuurlijk kwam de fles wijn op tafel. De film die we gekozen hadden, was nogal erotisch. Ik weet zelf niet hoe het kwam, maar opeens waren we aan het zoenen. En daar bleef het niet bij. Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen: we gingen 'all the way'. En ik vond het heerlijk. Een vrouwenlichaam is heel anders dan dat van een man. Veel zachter. We sliepen in elkaars armen in. Maar toen ik wakker werd, was de roes voorbij en vroeg ik me wanhopig af hoe ik het mijn vriendje zou vertellen. Het kwam opeens bij me op dat hij wel eens jaloers kon zijn.'

Inderdaad blijkt dat niet alle mannen 'blij' zijn als hun vriendin een seksuele ervaring met een vrouw heeft. Sommige mannen hebben zelfs liever dat ze met een andere man gaat dan met een andere vrouw. 'daar kun je tenminste mee concurreren', vinden ze. 'tegen een vrouw kun je niet op.' andere mannen vinden het juist heel opwindend.

De verschillende reacties laten zich vaak uitleggen door verschillen in de omstandigheden. Ga jij als vrouw met een andere vrouw zonder dat hij daar van tevoren weet van heeft, dan is de kans dat hij zich 'bedrogen' voelt vast en zeker aanwezig. Is het echter een fantasie die jullie al langere tijd samen delen en hebben jullie er heel concreet over gesproken, dan zal hij er heel anders op reageren. Ook de situatie waarin hij vanaf het begin van jouw flirt met een andere vrouw aanwezig is, ligt heel anders. 'Mijn vriend en ik gingen samen een avondje stappen en toen gebeurde er iets tussen mij en mijn vriendin', schrijft karin. 'Mijn vriend vond het geweldig sexy. Die avond hebben we samen - ja, hij en ik! - de beste seks ever gehad!' medeplichtigheid is dus een belangrijke factor. Als je relatie met je vriendje je lief is tenminste...

Wat zijn jullie ervaringen in deze? Zijn jullie wel eens met een vrouw gegaan? En hoe reageerde hij erop? Mail ons je reactie via het venster hieronder.

Reacties van Trendystylers

Reactie

Een persoon is pas biseksueel als die ook verliefd kan worden op hetzelfde geslacht. Dus in noem vrouwen die een keer met een andere vrouw naar bed niet biseksueel. Iemand die echt biseksueel is kan namelijk ook verliefd worden en samenleven met het eigen geslacht. De meeste vrouwen vinden het gewoon een keer spannend en zijn nieuwsgierig naar de sex met een andere vrouw. Wat mij ook opvalt is dat het meerendeel vrouwen is die experimenteren en dan moet ik denken aan het voor veel mannen het ideale opwindende beeld : Twee vrouwen die met elkaar vrijen. Dus Ik vind het biseksuele gedachtengoed als trend erg slecht voor het image van echte homoseksuele en biseksuele mensen. Ik zou eerder zeggen: Noem je zelf gewoon polygaam ofzo als je met andere mensen naar bed gaat in je relatie. En anders noem zou je jezelf ook expirimenteel kunnen noemen. We zijn dus blijkbaar nog steeds een beetje kortzichtig tov homoseksualiteit. Jammer. Als je experimenteerd ben je nog geen homoseksueel of biseksueel. Wat mij verder opvalt in dit soort verhalen is de eeuwige worsteling tussen mannen en vrouwen.

Reactie

Ik ben bisexueel, en heb iets met een hele lieve meid, maar ben steeds bang dat ze een ander leuk vind, en dat ik iemand anders leuk ga vinden want dat wil ik haar niet aandoen! Ben zo bang dat ze een beter iemand tegenkomt, een leuker iemand, een leuek jongen ofzo, er is namelijk een jongen die haar leuk vind. Maarik vertrouw haar maar ben bang dat ze hem leuker vind.

Reactie

Ik heb toen ik nog wat jonger was een x met een meisje gezoend. Ik vond het toen al wel een 'fijn' gevoel opzich. Nu heb ik een best wel bezitterige vriend, dus ik zou het niet eens durven! En ik ben zo bang dat het meisje waarmee ik dan wel zou willen zoenen geen bi is of niet wil! Help!

Mijn reactie:

Ik heb hier al zeer mooie en goede reacties op gelezen, graag wilde ik nog het volgende toevoegen: Ik ben er zoals anderen van overtuigd dat er een trend is in onze maatschappij en dat er steeds meer bi- en homoseksualiteit voorkomt. Vrijheid is een goed ding, en iedereen is dan ook vrij om te doen en te laten wat hij wil, maar het verlaten van de vaste familie-patronen (man en vrouw die niet scheiden en kinderen krijgen) is volgens mij nefast voor onze maatschappij, we kennen de echte gevolgen van deze 'vrijheids- en relativiteitsrevolutie' nog niet, maar de Engelse schrijver 'Theodore Dalrymple' ('Leven aan de onderkant' en 'Beschaving, of wat ervan over is) is één van de eersten die dit fenomeen heeft onderzocht (een aanrader!).

Volgens mij komt de lesbische trend (die er zeker is, ik wil niet zeggen dat iedereen die lesbisch is meedoet aan een trend, maar er is in ieder geval een trend) ook voort uit dit liberalisme in een maatschappij die haar waarden verwaarloost. Ik weet ook niet goed waarom vrouwen liever expirementeren met het eigen geslacht dan mannen, ik ben zelf een man en geef toe dat ik het ook 'mooi' vind om twee vrouwen samen te zien maar ik toch zelf een absoluut hetero ben. Misschien is een vrouwenlichaam mooier, zachter, en vinden vrouwen niet bij mannen wat ze zoeken.

Ik zou in ieder geval graag een oproep doen aan alle mannen en vrouwen, want volgens mij ligt de oorzaak van het probleem bij ons beiden. Mannen moeten meer aandacht hebben voor de vrouw, vrouwen moeten mannen dat dan ook maar duidelijk maken. Ikzelf heb het geluk gehad een lieve zus te hebben die me veel over vrouwen heeft verteld en een moeder te hebben die eveneens heel open is. Vandaar dat ik denk (en ik zeg dit enkel maar omdat mijn reactie buiten mijn voornaam anoniem zal blijven, anders wordt ik toch versleten voor een 'dikke nek') dat ik een goede minnaar ben. In de weinige relaties die ik heb gehad vertelden meisjes mij steeds dat ik de beste was die ze al 'gehad' hebben, sorry voor het taalgebruik, en dat ze dingen ontdekten die ze niet eens kenden. En met de meesten heb ik niet eens de 'daad' gesteld (aangezien ik daar niet rap naar overga, tenzij ik echt verliefd ben). Dan vroeg ik dan aan die meisjes waarom ze niet hadden gezegd aan de vorige minnaars dat het niet goed zat, maar daar waren ze blijkbaar te beschaamd voor.

Het probleem ligt enkel hierin: gebrek aan communicatie. Mannen moeten vragen aan vrouwen wat ze willen en vrouwen moeten vertellen aan mannen wat ze willen, en iemand moet de eerste stap zetten, gelijk wie. Mijn eerste probeersels waren er ook volledig naast (nogal logisch, je kent enkel je eigen lichaam, en niet dat van iemand van het andere geslacht), maar ik vroeg gewoon altijd wat mijn partner leuk vond en ik probeerde alles uit: hard en zacht en overal, en dan heb ik het gewoon over strelen en kussen, uiteindelijk kom je er wel uit wat de ander wil... Ik denk dat sommige mensen gewoon vluchten uit het onbekende en naar iemand van hetzelfde geslacht gaan omdat ze dat kennen en die vooral hun lichaam kent (lees je veel in zulke reacties): is het dan bijna geen 'masturbatie door middel van een ander'? En als vrouwen vinden dat mannen het niet goed doen: waarom zeggen ze dan niet: howhow, stop even jongen, zo wil ik het niet, wil je het zo doen alstublieft? Hierdoor kwets je een man absoluut niet hoor, als je het lief en teder zegt zal de man in kwestie vooral de eerlijkheid apprecieren. Vandaar: praat en de man wordt een goede minnaar en je hoeft geen vrouw meer op te zoeken voor tederheid.

Daarbij wil ik nog toevoegen dat we volgens mij in deze tijd vooral met deze trend van 'de vrouw plezieren' zitten opgescheept, en dat vrouwen minder aandacht krijgen voor de man en denken dat een man ook maar enkel wil klaarkomen. Er is een verschil tussen een man te laten ejaculeren en hem een goed orgasme te geven. Enkel bij mijn huidige vriendin, mijn eerste serieuze relatie heb ik al echte orgasmes gehad, en bijlange niet altijd, dit gebeurt enkel wanneer ze voldoende aandacht voor mij heeft en mij ook voldoende opwarmt... Dus vrouwen: wees niet zomaar tevreden en probeer ook je man te plezieren!

Voor alle homoseksuelen: voel u niet aangevallen: er zullen ook wel echte homoseksuelen zijn die niets zijn met mijn uitleg. Voor alle voorstanders van de vrije liefde die het niet met mij eens zijn: doe gerust voort maar in mijn ogen loop je ooit tegen de lamp: liefde en seks valt volgens mij niet te scheiden.

Reactie

Ik heb al een tijd een relatie met mijn vriend, maar af en toe vind ik het heerlijk eens te experimenteren met een vrouw. Het is eens wat anders en ik vind het fijn, maar ik voel er niks bij. Mijn vriend vertel ik het altijd wel en in het begin deed hij alsof hij het niet erg vond, maar ik begin er steeds meer achter te komen dat hij er toch niet volledig achter staat. Aan de ene kant begrijp ik dat heel goed, maar aan de andere kant; ik zou er totaal geen problemen mee hebben als hij met een andere man zou experimenteren. Maar om de een of andere reden doen jongens dat gewoon niet, dat vinden ze raar.

Reactie van leo

LS, Ik ben een man en heb diverse relaties achter de rug. In bijna alle gevallen kwam ik erachter dat mijn vriendinnen ofwel de wens hadden om een keer met een vrouw te vrijen ofwel het al een keer hadden gedaan. Ik heb er geen moeite mee, vind het wel een spannend idee, zolang het niet ten koste gaat van de relatie. Mvg, Leo

Reactie van een schorpioentje

Nou, lange tijd heb ik gedacht dat ik 100% hetero was, inderdaad was. Ik ben verleid door een meisje, ik was volkomen overdonderd, het ging erg langzaam en zeer geleidelijk. Ze heeft er tijden over gedaan en ik had het niet eens in de gaten. Ik werd verliefd op haar, de eerste zoen was erg spannend, een beetje vreemd en toch ook wel heel erg lekker. Het is raar om ipv een platte mannenborst opeens twee borsten te voelen. Maar het nodigde uit voor iets meer. Ja, wij gingen al the way en kregen daardoor ook een echte relatie. Nu ik samenwoon, met inmiddels een andere vriendin, kijk ik nog steeds naar mannen. Ik ben er nog steeds gek op, maar ben trouw aan mijn vriendin. Mensen vragen mij weleens om uitleg en zeggen dat ze niet kunnen zien dat ik lesbisch ben. Ik ben ook niet lesbisch!!! Ik ben bi, ik val op de persoon. Het maakt niet uit of het een man of een vrouw is, het gaat erom dat je elkaar begrijpt, elkaars maatje bent, je je veilig en geborgen voelt bij die persoon. Natuurlijk is er verschil tussen het vrijen met een man of een vrouw, een man denkt vaak aan klaarkomen en verliest dan nog wel eens het genot van de vrouw uit het oog, hij is ruwer en je moet hem vaak aanwijzingen geven. En dan nog is het vaak behelpen. Maar als je echt van hem houdt merk je dat niet eens zo op. Vrijen met een vrouw is een geheel andere ervaring, je begrijpt elkaar, kan dingen voordoen, zoals jij het lekker vindt, een vrouwenlichaam is zachter en de nadruk ligt niet op klaarkomen, maar op genieten van en met elkaar. Dat spreekt mij het meeste aan. Een schorpioentje.

Reactie

Als man zijnde begrijp ik dat mannen zich door deze informatie lichtelijk geintimideerd voelen. Afhankelijk van de situiatie zou ik zelf ook erg onzeker kunnen worden. Echter het lijkt erop dat naast nieuwsgierigheid, vooral lichamelijke genot en intimiteit redenen zijn dat meisjes de voorkeur geven aan een sexegenoot. Gisteravond heb ik van een vriendinnetje gehoord dat ik de minst egoistische man in bed ben die zij kent en dat ze het heerlijk vindt dat ik lichamelijk de tijd voor haar neem. Dus sexegenoten, ga met je tijd mee en doe je uiterste best om haar iedere keer weer opnieuw te leren kennen en totaal te verwennen. Wees creatief en bespreek (na het vrijen!!) wat ze lekker vond, wat niet en sta open voor kritiek en verbeterpunten..

Overigens denk ik dat je met eerlijkheid en openheid veel problemen kunt voorkomen. Leg als vrouw zijnde wel uit aan de man waarom je dit wilt en doet. Bespreek bovendien eerlijk de mogelijke gevaren voor je eigen relatie. Sta hier serieus open voor zijn feedback! Groeten, Bas

Reactie van robert

Mijn vrouw en ik gaan al een aantal jaren uit in het parenclubcircuit. Vanaf het begin hebben we (beiden voor het eerst) een open relatie. In het clubcircuit is v/v een doodnormaal verschijnsel. De heren daarentegen verkondigen allemaal stoer dat zij hetero zijn maar in de donkere kamer blijkt vaak het tegendeel. Mannen durven er vaak niet voor uit te komen dat zij het experimenteren met het eigen geslacht ook spannend vinden. Hier ligt nog wel een taboe op. Mijn vrouw heeft het een aantal malen geprobeerd met een andere vrouw maar tot haar teleurstelling vond ze het maar niks.. Jammer zegt ze altijd.. Was veel liever wel bi geweest.. En ik.. Ach ik vrij wel eens met een stel mee.. En heb daar best plezier mee maar zie mezelf niet met een andere man het bed in stappen..en jaloezie,. Heb vroeger een vriendin gehad die verliefd werd op een ander meisje.. Sex oke,. Maar zodra er gevoelens bij komen worden er mensen pijn gedaan en dat is niet altijd te voorkomen. Zelf heb ik naast mijn vrouw een tijdje een bi-vriendin gehad maar na een tijdje resulteerde dat er in dat iedereen jaloers op iedereen begon te raken, ondanks de goeie wil om niemand er buiten te laten en volledig open te zijn.. Dus zelfs met open vizier kan dit problemen geven.. Het idee is leuk en mooi en er lijkt niets op tegen, maar de praktische uitvoering kan wel eens problematischer zijn dan vooraf ingeschat. Robert

Reactie van robin

Hallo,
Ik vind het echt zooo jammer dat bi sex van vrouwen zo in de aandacht gekomen is.Ik heb 1 x een ervaring gehad dat op een avond met mij nu (ex) vriend en mijn beste vriendin we een avond flink de flessen wijn op trokken, er hing een ZEER goede sfeer..... Mijn vriendin raakte me aan en...... Ik kreeg er een totaale afkeur van, echt misselijk en heb t hele gebeuren afgeblazen. Sindsdien hoef ik echt niets met vrouwen en weet dat ik echt een 100% mannenliefhebster ben,maar, ik heb nu een nieuwe vriend en heeft t helemaal in zijn hoofd zitten dat hij deel neemt met een spel met 2 vrouwen en het liefst met mij....(nou daar zit ik dus totaal niet op te wachten,maar door die aandacht in mijn omgeving en in de media word zijn verlangen er niet minder om...).Dus van mij mag t allemaal best wel een beetje minder.. Robin

Reactie van lennard

Ik heb de reacties van andere lezers gezien en vond het nodig om ook wat toe te voegen. Ik ben een 100% hetro seksuele man, maar vind het absoluut niet opwindend om te kijken naar twee vrouwen die de liefde bedrijven. Als ik naar een erotische film kijk sla ik dit soort vrij partijen meteen over. Ik vind het klassieke man/vrouw gewoon iets heel moois. Als ik de reacties van mannen lees denk ik: ‘’Wat zijn jullie toch onzeker!” Mannen kunnen niet met vrouwen concurreren? Mannen hoeven ook niet met vrouwen te concurreren ! Sex tussen twee vrouwen is niet te vergelijken met sex tussen een man en een vrouw.Het is fysiek gewoon niet mogelijk om de zelfde intimiteit te ervaren als tussen een man en een vrouw mogelijk is. Daar helpen ook geen rubberen hulpmiddelen bij. :-)
Die onzekere mannen hoeven zich niet bedreigt te voelen door vrouwen. Er zijn net zo veel mooie mannen als vrouwen op deze wereld. Zorg er voor dat je aantrekkelijk bent voor een vrouw en op seksueel vlak wat te bieden hebt. Dus probeer dat vadsige lichaam van je eens in vorm te krijgen. En verdiep je eens in de anatomie van de vrouw. De gemiddelde vrouw wil geen macho en ook geen watje. Maar een beetje stoere man die toch teder en zorgzaam is. Ze wil zich veilig en bemind bij je voelen. Ik denk dat de meeste bi-seksuele ervaringen bij vrouwen voortkomen uit nieuwsgierigheid, ze vinden het spannend om iets nieuws te ervaren. Bi-seksuele vrouwen die beweren dat seks met een vrouw lekkerder/ prettiger is als met een man, hebben gewoon nog nooit een goede minnaar gehad.

Lennard

Reactie

Ik vind dat als je een relatie hebt (uitgezonderd als je altijd al lesbiese gevoelens hebt ) en je gaat met iemand anders man/ vrouw, dat je toch behoorlijk wat tekort komt in je relatie qua sex , warmte , financieel kan van alles zijn eigenlijk . Dan kloppen de verhoudingen niet meer :-\ . Een partner die open is over haar gevoelens waardeer ik meer maar wil niet zeggen dat ik het daar mee eens bent :-) ( je moet het niet zien als iets persoonlijks maar ik wil zo graag ..... Waarom heb je eigenlijk een relatie ) hunkeren we zo naar goedkeuring , warmte , liefde , spanning WAT ??? Ja we leven 1 keer, maar fouten maken kan iedereen. Ik heb het zelf 1 keer gedaan ( nee ik had geen partner) ;-)
Ik vond het gruwelijk ( en dat moet ik likken?! Je mag mij likken hahahahahah ) sorry ik was nieuwsgierig omdat mijn relatie 's met mannen niet ging dus dacht ik misschien ben ik bi (NOT) vrouwen die zeggen jah met een vrouw is beter die weten hoe ze het moeten aanpakken hebben toch enig gebrek aan communicatie naar hun partner toe want zelfs de slechtste leerling kan de meester overtreffen hehehehe. :-D Maar jah ieder zijn meug en mening maar denk na voor het te laat is dat we maar 1 keer leven wil niet zeggen dat we als 1 kip zonder kop moeten leven :-P

Reactie van ilse

Hmm, het valt wel heel erg op he? Alle vrouwen zijn positief over dit onderwerp, en de mannen voelen zich bedreigd of gediscrmineerd, maar geloof me, de meeste vrouwen hebbben echt geen problemen met homosexuele mannen, en de meesten kunnen ook niet zonder een man. Dat macho gedrga is echt niet nodig; er staat niet voor niets dat vrouwen voor een lange relatie veel liever een man dan een vrouw kiezen! Ilse

Reactie van een tweeling

Hoi,
Ik vind het juist fijn om vrijgelaten te worden, mijn vriend heeft er geen problemen mee dat ik een keer wil expirimenteren. Jah, ik ben 1 van de vrouwen die het wel graag wil, maar nog niet die stap heeft gezet. Mijn vriend wil mij hierin vrijlaten, maar is enigszins aan het twijfelen gegaan toen hij bedacht mij hierdoor kwijt te kunnen raken, maar dit zou niet gebeuren. Mijn vriend zou echter graag ervan meegenieten door te kijken of toch een trio, ik gun het hem net zo hard als hij dat mij gunt. Tegenwoordig heft het niet stiekem en staat men er voor open maak daar gebruik van en wil je dat niet dan niet de keuze heb je in ieder geval. En geniet met volle teugen van de keuze die je maakt. Want mijn motto is je moet alles een keer hebben geprobeerd in je leven, want het duurt maar even. Groetjes van een Tweeling, 18

Reactie van jason

Toen ik het kopje van dit onderwerp las, was ik al bang voor de uitkomst.
Één op de zeven vrouwen heeft klaarblijkelijk al het bed gedeeld met een andere vrouw. Ik had eerlijk gezegd een nog hogere uitkomst verwacht. De media is de overduidelijke veroorzaker van dit alles. Ik weet nog goed toen ik zo’n 15 jaren geleden voor het eerst op één van de reguliere zenders een erotische film zag waarin twee vrouwen het met elkaar deden. Ik was destijds een jongen in de puberteit en als man zijnde is het inderdaad het meest sexy wat er is. Het was de scène waar je naar uit keek. Toen ik een paar jaren verder was, concludeerde ik dat dit soort scènes steeds vaker voorkwamen. Momenteel is het zo dat er geen enkele erotische film meer bestaat waarin geen lesbische scène voorkomt! Het is klaarblijkelijk even normaal als het eten van een patat met mayonaise. Nu zal menigeen zeggen: Is dat dan zo erg? Waarop ik met ‘ja’ antwoord. De reden hiervoor is simpel. Ik ben in diezelfde 15 jaren dat ik naar erotische films keek slechts één keer een scène tegengekomen waarin twee mannen het met elkaar deden! Wat er vervolgens gebeurde was wel het meest discriminerende wat ik ooit meegemaakt heb. In de film kwamen de familieleden binnengestormd op het moment dat beide heren naakt naast elkaar lagen. Ze werden uit het bed gesleurd, in elkaar geslagen en vervolgens onder water gedrukt. Dit is niet het enige voorbeeld waarin het taboe van sex tussen mannen duidelijk wordt. Ik weet dat velen een afkeer hebben van een programma als Jerry Springer. Toch blijft het een feit dat het aantal biseksuele vrouwen in dit programma ongekend hoog is. Ik geloof niet dat het nagespeeld is. Wanneer één op de zeven vrouwen in Amerika bi is, dan moet zo’n programma er ruimvoldoende kunnen krijgen, zonder acteurs in te schakelen. Zo simpel is het. Iedere keer wanneer de vrouwen in dit programma eens lekker seksueel met elkaar te keer gaan, wordt er luidt gejuicht door het publiek. Ook vrouwen vinden het schitterend en moedigen het aan. Maar wat als er eens een keertje twee homoseksuele mannen in het programma verschijnen. Op zo’n moment worden ze totaal uitgejoeld en tot in de ergste mate gediscrimineerd. Dan heb ik het nog niet eens over de discotheken. Daar vind je voortdurend tongzoenende vrouwen op de dansvloer. Niemand die daar een probleem van maakt. Wanneer twee mannen dit met elkaar zouden doen, dan zou de hel los breken. Uitsmijters staan gelijk klaar om ze blauwe plekken te bezorgen. Is dit nog gerechtigheid? Moet dit nog een leuke samenleving voorstellen? Ik kan niet anders dan bekennen dat ik door dit hele gedoe een afkeer voor biseksueel gedrag van vrouwen gekregen heb. Het is gewoonweg onrechtvaardig dat zij wel op ieder moment mogen experimenteren terwijl mannen op een vergelijkbaar moment als onkruid beschouwd worden. Wanneer ik een vriendin heb die op een gegeven moment vraagt om een triootje met een andere vrouw dan kan ze gelijk de koffers pakken. De harde waarheid is dat een man nooit maar dan ook nooit met een vrouwenlichaam kan concurreren. Mooi gevormde borsten zijn niet te overtreffen. Sommige mannen die wel een triootje aangaan beseffen niet dat ze volledig voor lul erbij liggen. De vrouw zal hem alleen maar uit medelijden erbij betrekken. Maar juist die machotypes trappen er iedere keer weer in. Zij vinden het ruig en verknallen het voor de ander mannen. Nee, het zal alleen maar erger worden zo lang als de media hieraan meewerkt. Aan diegenen die het wel schitterend vinden zou ik willen voorstellen om alle voorbeelden van discriminatie nog eens na te lopen. Wie het daarna nog steeds niet ziet heeft zonder twijfel naar de verkeerde voorbeelden gekeken. Groetjes, Jason

ABC logica:

De huidige wet- en regelgeving zet steeds vaker de sterke punten van de man onder druk. Het fysieke, het directe, het no-nonsense is steeds vaker ‘not done’. Een man mag niet meer op zijn manier problemen oplossen, maar moet dat doen op een vrouwelijke manier. Allicht dat vrouwen zich lekkerder gaan voelen in deze maatschappij en mannen slechter. Enneh.. Als vrouwen graag van beide walletjes willen mee eten, dan komt de man steeds vaker buiten het liefdesspel te staan. Sommetje: Een liefdesrelatie bestaande uit 2 vrouwen en 1 man, zet 1 andere man buiten het spel der liefde en genegenheid. Theoretisch zou de helft van de mannelijke bevolking niet aan bod (of toch veel minder) komen. Te samen met de huidige feministische maatschappij, leidt dit nu al tot veel ongeluk en frustratie bij mannen. Mannen… zielig zijn is geen optie. Het is wordt gewoon weer eens tijd dat de kwaliteit van de man wat meer waardering krijgt. Want laten we wel wezen, zonder de kwaliteiten van de man was internet nooit uitgevonden.

Reactie van een maagdje en een leeuwtje

Hoi, onze reactie is dat het gewoon moet kunnen,
Je krijgt er wel altijd gezeur mee,, maar wat je met onthouden:
Here's something i just can't understand. If the guy have three girls then he's the man
He can either give us some head, sex her off. If the girl do the same, then she's a hore. Dus mensen: Gewoon doen wat je niet laten kan!!! Gr een Maagdje & een Leeuwtje

Reactie van john

Geachte lezer,Ik heb het stukje gelezen op de msn lifestyle site over vrouwen die andere vrouwen aantrekkelijk vinden en daar graag erotische ervaringen mee hebben. Ik heb geen probleem dat een mens zijn/haar grenzen probeert te ontdekken. Wat ik wel belangrijk vind is dat de persoon op zijn/haar zoektocht geen andere mensen kwets of verdriet aandoet. Met oprechtheid en communicatie zal het heel ver kunnen gaan en hele mooie ervaringen doen ontpoppen. Ik als man, ben ergens anders ook niet echt blij mee. Tijdens dat ik het stukje aan het lezen was voelde ik de tijdgeest van de "onnodige man". Laat ik met nadruk zeggen dat ik niet had gereageerd als ik me niet zo had geveoeld. Ik vind dat alles besproken moet worden dus ook vrouwen en hun verlangens. Maar er wordt in mijn ogen niet echt rekening mee gehouden dat de man zich in deze tijd steeds minder nuttig voeld. Ok, er zijn altijd een stel "boeren en macho's" die het verpesten voor de man met gevoel en tederheid. En ik wil graag even wat aandacht vestigen op het volgende. Mannen zijn al (bijna) niet meer nodig om ons soort in stand te houden. Het soort werk dat mannen vroeger deden omdat het zwaarlichaamelijke arbeid was, is nu ook door een vrouw te doen d.m.v. Technologiën en hoger opgeleiden vrouwen. Ect.ect. Begrijp me niet verkeerd ik ben blij dat de vrouw zich beter kan uitdrukken en kan laten gelden. Ik vind vrouwen niet voor niets geweldig als hetrosexuele man. Maar ik wil graag dat er ook eens over wordt nagedacht over "the big picture"
Het resultaat kan namelijk niet erg positief zijn voor wat de vrouwen eigenlijk en mogelijk zouden willen van de man. Mannen kunnen zich geïntimideerd voelen en daar op een bepaalde manier op reageren. De ene man gaat nog meer macho doen en de ander zal nog meer voorzichtig worden met het benaderen van vrouwen. Ik houd van een sterke en ontwikkelde persoonlijkheid in de vrouw, dat laat mij ten minste zien wie ze is om van te gaan houden. Dus nogmaals ik applaudiseer het dat vrouwen zich meer kunnen uitdrukken in deze tijd maar ik vind dat het niet vergeten mag worden dat als er niet oprecht mee om wordt gegaan er een grotere kloof tussen mannen en vrouwen kan ontstaan. En dan zijn we weer terug bij af toch? We willen uiteindelijk elkaar toch in balans lief kunnen hebben? Of gaat het erom de mannen van nu het zelfde gevoel te geven zoals de vrouwen heel wat jaren gevoeld moeten hebben toen wij (als mensheid) niet zo ontwikkeld waren? De tijd dat een vrouw niets te vertellen mocht hebben en onderdanig moest zijn. De tijd van zich overbodig voelen. En als jij als lezer je afvraagd of ik me overbodig voel dan zal ik je vertellen dat ik me zeker overbodig voel in sommige situaties. Maar ik zal nooit bitter worden omdat ik nu in deze tijd leef waar het nu blijkbaar zo is. Ik wil wel aangeven dat het gevoel me erg duidelijk is en wens dat vrouwen met al hun tederheid en gevoel mij en alle andere mannen van deze tijd niet straffen voor de generaties van mannen voor ons. Al zal het niet meteen gezegd worden door een man.....nou zeg... Ik heb er zelf moeite mee om te zeggen..... We voelen in dit soort gevallen in een hoekje gedrukt. Mocht een man goed emotioneel ontwikkeld zijn dan zal hij dit toegeven en er over praten met zijn vriendin of vrouw.Maar helaas is dat in veel gevallen nog niet zo. Dus lieve vrouwelijke lezers houd dit in het achterhoofd wat ik boven heb geschreven en doe er mee wat je wilt. Bedankt voor de aandacht, John

Reactie van luciferra

Ik vind bijde leuk en lekker. Mannen zijn stoer en beschermen je en hebben alles voor je over. En ze hebben natuurlijk het gene wat met sex wel erg makkelijk en lekker is. Maar het voordeel met vrouwen is dat ze zachter zijn tederder en veele malen mooier. Mijn vriend en ik willen zowiezo wel een vriendin er bij. Niet als er bij van voor de sex. Maar
Gewoon eentje waar we ook van houden net als wij van elkaar houden! Het is eigenlijk ook mij idee. Ik lig vaak 's nachts in bed met het gevoel dat ik er greeg een meisje bij zou willen hebben. Ik heb er ook wel een beetje ervaring mee. Maar ik denk toch dat ik altijd voor langere tijd voor een man zou kiezen en dat is omdat ik meer van een man kan houden! Kussies Luciferra

Reactie van eva

Het komt heel vaak voor, tijdens het uitgaan, dat ik met één van mijn vriendinnen zoen. Of met meerdere. Het is niets bijzonders, het hoort er gewoon bij. In het begin was het heel raar, en natuurlijk kregen we alle aandacht want wij waren 'die meiden die met elkaar gingen'! Nu hebben we het wel gezien en doen we het niet zo vaak meer. Behalve op feestjes. Ik heb een vriendje en mag dus niet met andere jongens gaan, maar als ik écht zin heb en hij is er niet, pak ik één van mijn vriendinnen. Hij vind het niet erg, doet zelf soms mee als we aan het zoenen zijn. Ik vind het geen vreemdgaan, hij ook niet. Alles zit dus goed. Over een trio hebben we vaak gedacht, en ik denk eerlijk gezegd dat dat er nog wel in zit ook. Al zou ik dat alleen willen met een ander meisje erbij. Ik zou het niet willen met nog een jongen. Weet niet, misschien geef ik ergens toch de voorkeur aan een vrouwenlichaam. Groetjes, Eva

Reactie

Nou ik heb genoten om met een vrouw te zoenen,en we zijn verder gegaan dan dat. Het was buiten gewoon heerlijk ,het is warmer en fijner dan met een man. Een vrouw laat je genieten en neemt de tijd voor je...................


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!