Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Liefde | Ben jij blij met je billen?

Ben jij blij met je billen?

Een tijdje geleden publiceerden we het artikel 'Borsten... Liever groot of klein?'. De respons was enorm en het bleek dat er heel wat over borsten, de grootte en de vorm gedacht (en gepiekerd) werd. Heel grappig vonden wij het dat sommige lezeressen aangaven dat het voor hun man 'niet uitmaakte, omdat hij meer van kontjes houdt'. Uit de reacties van de mannen, die op het trendystyle-artikel maar ook op een soortgelijk artikel op adversus.nl reageerden, maakten wij op dat er inderdaad 'borstenmannen' en 'billenmannen' zijn, om het zo maar even uit te drukken.

Tijd voor een 'billenartikel' dus. Je hoeft in het voorjaar of de zomer maar een tijdschrift open te slaan, en je wordt met tips voor stevige, ronde en mooie billen 'om in te bijten' om de oren geslagen. Billen krijgen alle aandacht, van hem én van haar. En hoe vaak worden de 'mooiste billen van het jaar' niet uitgeroepen? Er zijn landen waar de schoonheid van het achterwerk steevast op nummer één staat. Denk maar eens aan Brazilië, waar chirurgische ingrepen aan de billen aan de orde van de dag zijn.

Billen zijn ook het onderwerp van studie. Een team van britse academici stelde een wiskundige formule voor 'the perfect butt' op. De formule is gebaseerd op de algehele vorm (een rijpe perzik op z'n beste moment, schijnt de ideale vorm te zijn), op de rondheid (hoe ronder hoe beter), op de 'bounciness' (hoe minder bobbels, des te beter), op de stevigheid van de billen zelf, op de stevigheid van de huid (geen cellulite) en uiteindelijk ook op de verhouding heupen en taille. Kylie Minogue zou op basis van de formule een perfecte bilpartij hebben. Jennifer Lopez, bekend om haar weelderige achterwerk, zou als iets 'al te veel' uit de bus komen.

De focus op de billen, dus. De mode doet er de afgelopen tijd nog eens een schepje bovenop met de inmiddels bekende 'skinny' of 'slim fit' pants die de vorm en grootte van de billen nauwgezet accentueren. Dit heeft op zijn beurt weer verschillende 'studies' uitgelokt. En wel welke skinny pants je nu het beste kunt dragen. Uiteraard flatteert zwart het meest. En verder mag het materiaal niet te dik zijn (tweed is uit den boze) maar ook weer niet te dun (iedereen kent het cellulite-effect van dunne stoffen).

Maar terug naar onze billen. Hoe staan wij ertegen over? Zetten de tijdschriften - en nu zelfs ook wetenschappers en plastische chirurgen - ons aan tot nieuwe complexen? Of is het zo erg nog niet en accepteren we wat moedertje natuur ons gegeven heeft. Zo op het eerste gezicht lijken ook hier de meningen weer verdeeld. Een vriendin van me vertelde me dat ze in bed zo veel mogelijk op haar rug blijft liggen en als ze opstaat trekt ze gauw de lakens om haar billen om hem het zicht te ontnemen. Een andere vriendin is zo trots op haar achterwerk dat ze, tot grote ergernis van haar man, in een superkleine tanga strand en zwembad bezoekt. Een van mijn kennissen is met een behoorlijk achterwerk behept, maar 'heeft er lak aan' en doet vrolijk met de mode, wijd of strak, mee. 'en als d'r vriendje het niet mooi vindt, dan heeft 'ie pech!'

Zoveel mensen, zoveel billen (nee, dat is niet waar! Vermenigvuldig het met twee!), zoveel meningen... Hoe staan jullie ertegen over? Zijn jullie billen een bron van zorg of twijfel? Of zijn jullie er blij mee? Doen jullie er iets aan om de vorm te verbeteren of nemen jullie 'ze voor wat ze zijn'? Mail je reactie via het venster hieronder. De leukste reacties zullen we hieronder - zoals gewoonlijk weer geheel anoniem - publiceren.

Reacties van Trendystylers
Ik ben laat met reageren denk ik maar idc, ik ben dus van de ene kant wel blij met mijn billen maar van de andere kant niet. Want jongens kijken naar mijn billen en ze besteden er dus aandacht aan. Alleen ik vind het best vervelend dat ze er zo naar kijken en er over praten. Een vriend van mij zegt dat zijn vriendengroep dus over mijn billen praat en ja dat hoef ik niet te weten... Maar ik heb een zandloper figuur en mag er best trots op zijn maar ik vind het wel vervelend dat jongens er naar kijken &#128513 Lies
Om de een of andere reden op deze site gekomen. geloof me jongens houdenvan billen die zacht zijn, een beetje aan de grote kant is heel mooi, ook zijn brede heupen en dus dijen mooi. Dit spreek ik uit ervaring van onze vrienengroep. Dus wees niet onzeker over jullie 'dikke' of 'flubberige' kont, we love it. D.
Hallo, Ik ben 16 jaar en zó onzeker over mijn billen. Ik was wat later in de puberteit, dus mijn borsten groeien nog en zijn al prima grootte. Ik ben een klein meisje en heb geen platte buik maar gewoon normaal. ik heb een leuke kop (hoor ik) en ben verder wel tevreden. Behalve dus over mijn kont! Het is zo erg dat ik soms op een rare manier loop zodat mensen aan de overkant mn kont niet kunnen zien. Het slaat nergens op, ik wil er graag gewoon zeker over zijn maar het lukt niet. In elke broek kijk ik hoe het eruitziet en word zo onzeker van mijn dikbillige vriendinnen waar alle jongens met alle liefde aan zitten. Ik doe al heel lang oefeningen, geen idee of t zin heeft.. Puberteit is lastig. Ik weet dat iedereen zijn onzekerheden heeft. Ik hoop dat iemand hier iets kan zeggen wat me toch beter laat voelen :) Bijvorbeeld, verandert het als jongens volwassen zijn? Anoniem
hallo ik ben een meisje van 14 jaar en ik ben niet tevreden over mijn billen
ik weet dat ik niet een van de mooiste meisjes ben maar dan heb ik ook nog geen bil dus ik zoek altijd een al een tijdje hoe je je bil groter kan krijgen iemand een idee ?
Wat een gezeur over de billen.De blanken onder ons zijn pas de afgelopen deccenia naar de billen gaan kijken, terwijl in de zwarte cultuur je niet eens mee telt als je geen ronde billen heb. Dus hoe is het mogelijk dat een blanke vrouw de perfecte billen heeft, dit is toch onzin. Zoals een zwart persoon gebouwd is,kunnen wij blanken niet aan tippen. Vandaag is het de billen en morgen de lippen.
Hoi, ik heb een redelijk dikke kont, maar vooral veel vet op mijn dijen. Ik heb hier een snoeihekel aan en ik wil het weg hebben omdat ik debk dat mannen het niet aantrekkelijk vinden. Maar hoe? Heeft iemand de oefening? Ik hoop het! x
ik ben een meisje van 14 jaar.
en ik ben blij met mijn lichaam
ik ben 1.70 en weeg 70 kilo.
ik ben van Surinaamse afkomst en heb dus al breede heupen.
en dan ook nog eens dikke benen en billen.
maar ik ben er trots op.
er zijn zoveel mensen die dat willen hebben.
dus mij hoor je niet klachen !

de mijne zijn rond groot maar niet strak daar ben ik nog mee aan het werk :D
heeft iemand daar trouwens een beetje goeie oefeningen ofzo..??
ik beweeg thuis altijd zoveel mogelijk met mijn heupen, als ik me ipod in heb tenminste (dat is trouwens best vaak) maar ik wil eigenlijk weten of dat nou werkt
verder ben ik best tevreden dus..

xx

hoj
ik ben 14 en ik vind mijn kont juist te dik. veelste vet enz. terwijl ik verder heel dun ben. en dan steekt mijn kont zo uit.
ook omdat ik een knik in mijn rug heb lijkt mijn kont automatisch ook dikker.
ik ben 1.65 en ik weet 49 kilo

ik ben een meisje van 15 en ben echt absoluut niet blij met mijn billen. vooral door de verhouding van mijn lichaam komen ze alleen maar kleiner uit, vind ik. ik heb namelijk cup D en ik heb echt het gevoel dat mijn billen hier alleen maar kleiner door lijken. dik ben ik echt niet en smal qua heupen ook niet echt. maar van mij mogen mijn billen dus echt wel een stuk groter. Nou was ik wel een tijdje aan het trainen hiervoor maar ik ben alleen maar bang dat ik 'gespierde billen' krijg in plaats van vollere billen. dus wat moet ik nu?

Hi. Ik ben een vrouw van 34 en ben absoluut niet tevreden met mn billen. Ze zijn veel te klein. Ik ben niet in proporties en heb er een grrot complex van. Ik krijg constant opmerkingen van mannen over billen dit en billen dat! alles draait om billen tegenwoordig. t draait me dol, want ik heb niet..en ik heb heel veel problemen met kleding. niks staat me gewoon, want heb ook nog eens zeer smalle heupen. HELP?!?
Ik ben 18 jaar en als ik nu 1 ding van heel mijn lichaam moet zeggen waar ik echt wel tevreden over ben is het mijn kontje. Overal is er bij mij wel iets te dik ofja, mijn borsten juist te klein, maar mijn billen zijn juist goed. & ik krijg er ook complimentjes over, zkr van mijn lief die er niet af kan blijven.Hopelijk blijft mijn kontje nog lang zo
Ik ben een billenman, hou van mooie ronde billen :D, val niet zo op borsten meer op billen en een leuk gezicht. maar vooral op karakter!
Mijn billen vind ik zelf altijd wel net iets te groot, en dat samen met mijn dijen..
Maar mannen vinden hem wel altijd heel mooi(a) Dus dat is een grote +++Punt!
Maarja, een beetje sporten en hij krimpt alweer wat!;)
ik ben een meisje van 15 jaar, en ik ben echt NIET tevreden met m´n billen :'(. Ik ben slank, maar wil er alles aan doen om ronde billen te krijgen. Wat kan ik doen om ronde billen te krijgen?
Nou nee, als je me vraagt waar ben je onzeker over? Dan zijn dat toch mn billen. Ik heb een normaal slank figuur, kleine B-cup, piepklein beetje een buikje maar tótaal geen billen! Mn benen zijn dan ook wel heel slank maar op mijn kont zit echt geen grammetje vet. Ik had dat graag wel gewild maar helaas. Wees er dan maar trots op dat je het wel hebt hoor. Gelukkig heb ik een mooi spontaan koppie (krijg ik te horen dan) anders had ik mezelf niet buiten durven vertonen.
ik heb zelf mooie ronde :) ben er blij mee, en mogen dan ook best gezien worden in strakke broeken (a)... Een man met een te dikke kont is niks, maar helemaal plat ook niet hm.. Je moet wel wat hebben om vast te pakken haha :)
Ik vind het echt jammer wat ik gekregen heb.. Ik merk dat ronde mooie billen steeds meer een must-have worden. Helaas ben ik niet gezegend met zo'n pracht exemplaar, wat erg frustrerend is. In mijn buurt draait alles om the big ass, wat echt niet fijn is. Ik voel me snel geintimideerd door meiden die een grote kont hebben! Ik hoop dat er iets aan te doen valt ..

hmm doe mij maar zo'n medium kontje, te klein hou ik niet van en te groot ook niet nee, medium is the best!!
nou ik ben wel trots op mijn billen
Bijnamen ervoor gekregen zoals knijpbil,chilbil,trilbil hahahah leuk leuk ;) maar ik vind dt billen wel gezien mogen worden en vooral als je zo mooi vind ;)
Vrouwenbillen zijn de versiering rondom het geheimpje, daarom ben ik gek op mooie ronde billen. Zonder lekkere billen, zou de seks als een flauwe maaltijd zijn! BILLEN FOREVER!
ik wil een dikkere kont
hoi,
Ik ben 20 jaar en ik vind mijn billen perfect. Ze zijn stevig, rond en groot. Ik zou niets eraan willen veranderen.Ik train ze natuurlijk ook, want ik wil geen cellulite, want dat is gewoon vies. Ik heb altijd veel last van mannen, maar ik reageer er niet eens meer op. Ik had altijd grote billen dus ik kreeg al heel jong(12-13 jaar) veel aandacht van jongens en mannen. Maar ik krijg ook complimenten van vrouwen die vinden dat ik mooi billen heb. En natuurlijk heb je ook vrouwen die je vies aankijken omdat zij dat niet hebben. Mijn vriend is heel tevreden met mijn lichaam en hij is helemaal weg van mijn kont, echt een billenman( en ook een borstenman). Maar het belangrijkste is dat ik tevreden ben en iedereen zou ook tevreden moeten zijn met hun lichaam.
Ik ben heel blij met mijn billen. Rond van vorm, bijna geen cellulitis en in de juiste verhouding tot de rest van mijn lichaam. Ze mogen iets steviger zijn qua structuur, maar ik heb gelukkig geen hangbillen.
en man zonder billen vind ik minder aantrekkelijk ;)
ik wil graag plattere billen, ik vind ze te rond, hoe kan je dat goed trainen?
hoi ik vind me billen geweldig,ze zijn mooi rond.alleen soms heb ik het gevoel dat ik te veel aandacht krijgt,door de manen.ik probeer ze altijd wel zo te verbergen,want al dat aandacht vind ik soms niks. Ik vraag er niet om,maar ja welke vrouw vindt het nou niet leuk om aandacht te krijgen,of om een compliment te krijgen. Een tip dat ik aan alle vrouwen wil geven, is dat je tevreden moet zijn met je billen, of je ze hebt of niet.je vriend moet ze accepteren hoe ze zijn. Je hoeft geen billen zoals jennifer lopez te hebben.
shake that ass
Billen! 1 van de mooiste dingen aan een lichaam! Ik ben dol op billen vooral mooie strakke billen. Kortom ik ben een echte billenmens. Mannen met mooie strakke billen is gewoon HET! Zelf zijn de verhoudingen van mn lichaam heel goed.. Grote billen langen benen, maar helaas niet strak meer. Wat ik ook train smeer of uitprobeer, het is niet strak te krijgen. Gelukkig in broeken en jurkjes/rokjes ziet het er allemaal perfect uit. Dus ja eigenlijk ben ik tevreden met mn billen.
tot me 45 heb ik mooie stevige billen gehad ,tot je een jaar niet goed in je vel zit..ik heb wel gemerk dat me billen daar een klap van hebben gehad,ze zijn gaan zakken en als ik dan kijk is het net of er nog een deuk in zit ook
Ik vind het verschrikkelijk.vooral als de rest van het lichaam nog goed gebouwd is ...maar ja wat zijn goeie bil oefeningen ,wie het weet mag het zeggen ...want hier word ik doodongelukkig van ....
Hoi, nou ik vind mijn billen goed genoeg. Alleen soms heb ik wel het gevoel dat m'n billen 'afvallen'.. Alsof ze minder dik zijn. Volgens mij kan dat niet eens, want als je billen hebt moet je ook stevige bovenbenen hebben. En tips voor mensen die niet blij zijn met haar billen: Veel kip eten. Ik weet niet of het echt helpt, maar het is het proberen waard.. Soms moet je het geërfd hebben, maar dat hoeft niet altijd. M'n ex zei dat ik altijd hele mooie billen had, en vooral ook omdat ze strak zijn volgens hem. Hij kwam ermee dat je veel kip moet eten, en dat je kont dan groter word.. Heel gek altijd dat jongens/mannen altijd zien of je bil nu groter is geworden ! Ow en meestal zie je niet echt verandering aan je billen, maar als je billen groter worden kan je het wel zien, namelijk aan witte strepen aan de zijkant van je bil. En door sporten kan je je billen omhoog 'pushen', iets wat ik ook nog ga proberen met een vriendin. Vrouwen moeten blij zijn met hun lichaam, zoals Lil'Kim zei: "Wij vrouwen maken de game sexy!"
reactie: Hoi. Ik ben Natasha en ik ben 22 jaar en ik ben tevreden over mijn billen. Maar mijn vriendje van 26heeft eigenlijk nog veel mooiere billen. Ze zijn groot en rond en elke broek die hij draagt vallen ze op, ook wiebelen ze een beetje als hij loopt!!!! Ik ben er echt gek op, een jongen met grote ronde meidenbillen. Hoe vinden andere meiden/vrouwen dat????
reactie: hey allemaal,
Ik ben 18 jaar nu, 163 en vrij dun van achteren.
3 jaar geleden had ik nog een ronde grote kont. Ik vond dat alles aan mijn lichaam gewoon mooi in verhouding was en was er ook trots op. Een jaar geleden ben ik ca 10 kilo in korte tijd afgevallen, en is er niks meer van m'n kont overgebleven. Ondanks dat ik toch weer wat ben aangekomen nadien. Waar het eigenlijk op neerkomt, is dat ik nu dus ook totaal niet tevreden ben met mijn billen. Te klein. Heeft iemand tips voor een grotere, strakke ronde bilvorm? Ik hoor namelijk dat hoe meer je traint, hoe meer spier er aangemaakt wordt, en dus ook je bilspieren groter zullen worden, alleen weet ik niet welke oefeningen daar nu voor zijn. Dus als je tips hebt... Graag!!
reactie: wat een onzin allemaal. Wel of geen bil. Het moet bij je passen en daarnaast is een leuke kop of uitstraling en inhoud veel belangrijker. Ik word er een beetje gek van dat veel mannen altijd maar op zoek zijn naar perfectie in een vrouw. Ze is knap leuk grappig aardig maar ze heeft geen bil of hijs te dik dus dan maar niet?at zijn allemaal kleine dingen waarom vrouwen nou zo onzeker worden, omdat er altijd word gezocht naar perfectie waar sommige vrouwen een tekort aan hebben. Sommige vrouwen hebben geowon geen perfecte bouw SO WHAT?! Kleding charisma uitraling humor dat is allemaal veel belangrijker dan een J.LO bil, want een vrouw met een prachtig figuur maar dr hoofd is afschuwel even als haar karakter i sverschikkelijk! Dus dames wees blij met wie en hoe je bent kleding en alles wta er nog meer bij komt is veel belangrijker ,Ga jezelf niet in het zweet werken voo reen "perfecte bil" omdat je anders die ene leuke man mischien niet kan krijgen ofzo, Maar houd van jezelf en laat zien hoe leuk je bent!
reactie: heey, ik ben over het algemeen best tevreden met m'n lichaam. Ik heb een wespentaille en heb nergens vet zitten. En niet denken dat ik te weinig eet, want ik eet juist heeel erg veel! Ook heb k gewoone borsten. Niet te klein, niet te groot. Alleen me bil.. Omg... Ik heb zo'n platte bil, egt stom gewoon! Maar me zus heeft juist weer een dikke kont, en zei zegt dat ze mijn kont wilt hebben.. Als we nou konden ruilen was iedereen happy... XD

Zo zie je maar weer; het is nooit goed ;)
reactie: Heej, ik vind mezelf niet echt dik, alleen mijn bovenbenen en mijn kont vind ik zo verschrikkelijk! Ik vind mezelf een vet varken, ik train, lijn, maar nix helpt. Ik heb nog nooit een vriend gehad en denk dat dit komt doordat ik lelijk ben, dikke kont, hazentanden en ik ben helemaal plat, geen tieten. Misschien komt het ook omdat ik niet echt uitstraling heb, hierdoor ben ik erg onzeker, weet iemand wat ik kan doen? Ik zou heel graag een vriend willen die ook van mij houdt alleen ik heb nou niet echt hoop. Is er iemand die iets weet om wat af te vallen dat ik wat vet kwijtraak van me kont? Een meisje die nooit iemand krijgt.:(
reactie: Vroeger (ca.12/13 jr.) vond ik m'n bolle kont verschrikkelijk en schaamde me ervoor, ik had altijd het gevoel dat m'n billen 'uitstaken'. Maar toen ik te horen kreeg dat ronde billen juist mooi waren, begon ik ze toch eens vaker te bekijken in de spiegel. Ik heb er aan moeten wennen, het duurde namelijk wel een hele tijd voordat ik zelf begon in te zien dat ik geen verkeerde bilpartij had. Nu ben ik ontzettend blij met mijn zitvlak.Wel probeer ik m'n billen een beetje in vorm te houden met kickfun en fitniss, dat vind ik zelf belangrijk. Op een gegeven moment gaat alles zakken natuurlijk. En ik wil dat zo lang mogelijk proberen uit te stellen door m'n billen te trainen. Ben nu 20 jaar en heb al ruim een jaar een vriend die ze ook ontzettend mooi vind! Het feit dat ie er ook graag in bijt, zegt genoeg! En tegen de jongere meiden wil ik even zeggen dat het belangrijkste van dit alles is, dat je jouw lichaam accepteert. Dat doet al veel. Zelfvertrouwen geeft mensen een bepaalde kracht en uitstraling, waarmee je net zo goed mensen aantrekt en kan versieren. Geloof me, it works! ;)
reactie: hoi ik ben een man van 47 en vindt billen geweldig om naar te kijken en zelf train ik hard om mijn eigen billen in fatsoen te houden ,door veel te trainen met een soort schaatsapperaat bij ons op de fitnes en nu na 3 maanden zie ik al behoorlijk resultaat ,ook mijn vrouw zegt dat het al behoorlijk strak begint te worden en daar ben ik weer trots op ,, ps dit mag gepaatst worden mvgr een billen man
reactie: He, nou mijn billen zijn ABSOLUUT niet sexy. Ik vind ze te groot en ze zijn ook te dik, net als mijn bovenbenen. Verder ben ik best een gelukkig mens hoor :)
reactie: kijk ik heb zoals mensen om heen zeggen een negerinnenkont..., en heel eerlijk die heb ik zelf gecreert. Jaja je leest het goed ik haat strakke konten. Haha ik heb een waggelkont zoals mijn mannentje zegt...., ik ben 19 jaar en trots op mijn kont..., kom op wat is nou mooier een goed gevulde kont of een kont waarvan je helemaal niks ziet dus als ik een broek koop wil ik een broek waarin mijn kont opvalt..., ik ben slank en heb een gevulde kunt oftewel wat mijn vriend zegt een J.lo kont. En wie wil dat nou niet dat is toch veel mooier... Groetjes....,
reactie: Ey! Ik ben erg tevreden met mijn billen ze passen bij mijn figuur en ik ben er trots op. Daar durf ik gewoon voor uit te komen. Misschien heb ik niet zoveel borst maar mijn billen maken wat mij betreft alles goed. Ik krijg er (net als veel andere vrouwen las ik net) complimentjes over, van bekenden, onbekenden en mijn vriend. They kick ass, om het maar zo even te zeggen . En mensen die het niet met me eens zijn, they can kiss my ass! Groetjes
reactie: Jeetje zeg,waar gaat het hier over, GEEN lichaam is PERFECT maar ieder lichaam heeft zo mooie kanten focus je daar liever op. Wat maakt het uit hoe mannen daar overdenken. Ik werk in de zorg en kom daar ook van alles en nog wat aan mannen tegen, uitstraling zegt mij meer als billen of borsten of brede schouders of spierballen of of noem het maar op. Meisje van 50 met volle ronde borsten en een kont zo plat als een pannekoek met een zacht huidje als van een baby
reactie: hoi hoi,
Ik ben 26 jr en moeder van een dochter van 2 jr. Ik ben erg blij met mijn billen,de meeste mensen zeggen dat je ze met
Braziliaanse billen kan vergelijken.. Door de groei in mijn jeugd zijn er wel wat lichte striae te vinden maar
Die zie je bijna niet. Ze zijn mooi rond en vol en precies goed in vergelijking met de
Rest van mijn lichaam. Sinds de geboorte van mijn dochter is t alleen maar mooier geworden
Dus ben ik er dubbel zo trots op!
reactie: hey hey,
Best grappig om dit allemaal te lezen. Ben zelf wel tevreden met mijn billen en mijn man gelukkig ook. Hij houd ook wel van billen. Hier houden de meeste mannen wel van billen, en wat mij opviel is dat ze hier op Curacao allerlei paspoppen hebben met een hele rechtop/naar achter staande kont! Dus hier kan je zeker goed shoppen voor broeken als je grote billen hebt! Iedereen moet tevreden zijn met wat ie heeft. De een heeft grote borsten, de ander grote billen en weer een ander heeft beide of misschien geen van beide. Maar diegene heeft dan weer iets anders moois, want ieder mens heeft wel iets bijzonders!
reactie: hey hey! Ik krijg vaak complimentjes over mijn mooie billen en ik ben er erg blij mee. Mijn vriend is hier ook superblij mee en trots op. De meeste mannen vinden mooie billen ook erg belangrijk en als ze dat niet zouden vinden dan zouden ze pech hebben gehad ;) haha.. Ben vooral tevreden met jezelf. Groetjes............
reactie: hallo,
Volgens de meeste mensen heb ik hele mooie billen, iedereen vergelijkt ze altijd met die van J.lo. Zelf ben ik niet zo blij met mijn billen, vind ze net iets te groot/rond.. Iets eraf en ze zijn goed. En ze mogen ook wel iets strakker. Mijn vriend is echt een "billenman' hij kan er bij mij ook niet van afblijven.. Op mijn werk zijn de mannelijke collega's ook heel open en zeggen ook vaak dat ik de mooiste billen heb.. Het is leuk om te horen, dat zal ik niet ontkennen maar word er soms ook wel wat onzeker van.. Liefs...
reactie: heey, ik ben een meisje van 17, bijna 18 en ik moet eerlijk zeggen dat ik echt superblij ben met mijn billen.. Ik heb ben vrij slank en heb niet zulke hele grote borsten (een kleine B-cup) maar ik heb "wel billen". Toen ik 13 was vonden jongens uit mijn klas mijn billen altijd heel interessant, maar ik was vrij verlegen toen dus ik wist echt niet hoe ik er eigenlijk mee om moest gaan. Maar later werd ik er juist trots op dat ik ronde billen heb! Vond het wel vleiend als jongens zeiden (die al tijden een vriendin hadden), : had mijn vriendin maar zulke billen:P Het enige is dat de ronde vorm van billen echt geaccentueerd wordt door mijn holle rug. Die is namelijk vrij hol en dat legt het accent dan weer precies daar. Maar van de andere kant zijn ze juist daardoor ook weer mooi. Maar van de andere kant, het moet wel bij je passen. Tis nou eenmaal net hoe je bent en het is een goede zaak als je daarmee tevreden bent;) Maar dagjes dat t allemaal ff wat minder is, heeft iedereen natuurlijk wel:) groetjes
reactie: Hej iedereen,
Ik ben een vrouw van 35 jaar en ik wil reageren op het stukje van billen!! Ik wil tegen iedereen zeggen, wees blij met je billen die je heb. Ik ben heel erg blij met mijn billen, omdat ze lekker zijn en mannen er graag aanzitten.:D ze worden er geil van en likken eraan! Ik heb nix te klagen, want ze perfect en mijn billen past in elk kledingstuk, dus ideaal!!!
Wees tevreden met wat je heb!! Groetjes J.
reactie: Hoi! Ik ben een meid van 16, en ik ben over het algemeen wel blij met de omvang van mijn borsten en billen. Ik heb green grote cup maat, a modest cup B, maar ik ben er hardstikke blij mee en hoop dat ze niet opeens spontaan uitgroeien tot een C. Mijn lichaam staat zo goed in verhouding met elkaar, ik ben trots op mijn figuur!! Alleen, ik ben nogal snel gaan groeien in mijn jeugd, zo was ik tegen mijn 12de al 1.81 lang. (No worries! Nu ben ik 1.83, dus ben niet veel doorgegroeid) Maar in die periode groeide ook mijn kont opeens mee wat resulteerde in flink wat striae op mijn billen en heupen en een paar groeistreepjes aan de binnen kant van mijn dijen. Ik vond (en vind) dit erg vervelend. Eigenlijk vind ik een mooie huidstructuur belangerijker dan de vorm. Maar ik probeer me er wel overheen te zetten. Het is belangrijk je goed te voelen over je lichaam en je niet te schamen. Als je om je heen kijkt hebben wel meerdere mensen van deze imperfecties, je zou je juist dan moeten richten op je positieve punten en die complimenteren. Toch blijf ik balen. Vergeleken bij de strakke gladde huid van andere meiden van mijn leeftijd en ouder, voel ik me wel soms ongemakkelijk. Gelukkig is de winter niet het meest fantastische moment om aan strand te liggen, dus mijn jeans kunnen aan blijven. Maar uiteindelijk, feeling good is looking good, als je lekker in je vel zit straal je dat uit, waardoor je meteen aantrekkelijker bent. Mijn vriend doet trouwens helemaal niet moeilijk over mijn striae. Zoals al eerder in een artikel is genoemd; als een jongen vind dat je kont de bootilicious vorm heeft van zijn fantasien, kijkt hij wel over dat minpuntje heen. En HOPEFULLY haal ik volgende zomer dan eindelijk mijn bikini weer uit de kast ;P
reactie: heyhey, ik heb het artikel net gelezen. Ik heb zelf echt hele kleine borsten ben 15 jaar, 1.62 en nogal slank dus ik hoef niet echt grote borsten ik hoef ook geen hele grote ik zou al blij zijn als ik een voole cup a/b want ik denk dat c niet bij mij zou staan. Maar doordat ik zo kleine borsten heb, wou ik ook nooit schoenen met hakken aan omdat ik dacht hoe groter je eruit ziet en je hebt weinig hoe minder dat er dan nog uitziet dus wou ik altijd platte schoenen. Maar de laatste tijd kijk ik eigenlijk alleen nog maar naar schoenen met een hak, ook omdat deze nu in zijn. Maar ik ben ook nog best jong dus ik hoop dat het nog groeit en ik moet nog met de pil beginnen dus dan zullen ze nog wel wat groeien. Ik dacht altijd dat de meiden met grote borsten de leukste jongens kregen, maar ik ben erachter dta dat niet klopt, want ik heb sinds paar weken een hele knappe vriend en ik had/heb echt het idee dat hij iedereen zou kunnen krijgen maar voor mij koos. Maar hij is ook een billenjongen zeg maar, want ik heb niet veel borsten maar volgens hem wel een lekkere billen. Kus.
reactie: Hallo allemaal ik zelf ben 15 jaar en ik heb al een vriend nu 1 jaar en 3 maanden. Hij houd van borsten en billen over mijn borsten heb ik niks te klagen heb nu cup D... En me billen passen ook wel bij me lichaam.. Maar ik heb wel streepjes op me boven benen .. Onder billen... Ik heb toen spul gekregen wat je ook op je buik moet smeren als je zwanger bent. Maar dit helpt helaas niet.. Weet een van jullie iets wat helpt groetjes my..
reactie: Wat een grappig artikel was dat! Maar goed, ik moet zeggen dat de voorkeur voor billen bij mannen echt verschilt. Ik persoonlijk ben absoluut geen fan van platte billen of de 'kleine strakke'. Ik hou van goed gevulde billen, oftewel grote billen. Daarbij heb ik het dan niet over grote vormloze of gek gevormde billen, maar grote ronde billen waarvan van de zijkant de ronde vorm goed te zien is! Zulke billen zijn niet altijd even strak als de 'kleine strakke', maar dat is geen probleem. Heel erg mooi meegenomen is als een vrouw ook brede heupen heeft om de ronde bil te complementeren. In het artikel stond dat de billen van J.Lo te groot zouden worden bevonden, maar dat is de reinste onzin. J.Lo's billen worden HEEL erg gewaardeerd, net zoals de billen van bv de modellen Vida Guerra en Esther Baxter, die soortgelijke billen hebben (volgens mij zelfs groter EN ronder). Ik heb wel vaker discussies gehad met andere mannen over mooie billen. Wat frappeert is dat de smaak voor billen lijkt samen te hangen met culturen. Het lijkt er op dat in het algemeen donkere mannen van grote billen houden en blanke mannen van kleine billen (of geen billen ). De mannen die de billen die ik mooi vind verafschuwen en ze veel te groot vinden, zijn in het algemeen blanke mannen. Ze wijzen me dan hun (veel) kleinere voorkeuren aan, die ik dan weer verafschuw (ik ben gewoon ECHT niet dol op kleine of platte billen, om het maar even op zn zachtst te zeggen). Vaak hebben zij (toevallig of niet) eerder een liefde voor borsten en vinden daarom billen niet zo belangrijk of hebben ze liever 'klein en strak' (andersom geldt dat trouwens ook voor de meeste 'billenmannen', we hechten minder waarde aan borsten). De mannen die het WEL met me eens zijn, zijn zoals ik eerder zei, zowat altijd donkere mannen. Discussies hoef ik met hen zelden te houden, want we zijn t bijna altijd met elkaar eens. Ik zeg dan ook altijd tegen dames dat al ze een beetje vlees achterin hebben, dat ze het naar de donkere mannen moeten brengen, want wij hebben daar enorm veel waardering voor! Niet onlogisch, zeggen vrouwen met grote billen dat ze in het algemeen vaker aandacht van donkere mannen krijgen dan van blanke mannen. Ook frappant, is dat het lijkt alsof blanke mannen die veel met donkere mannen omgaan, vaak ook een liefde voor grote billen kweken. Tja, je raakt besmet waarmee je omgaat heh

Maar goed, blanke vrouwen staan er niet bekend om grote billen te hebben (al moet ik wel zeggen dat ze tegenwoordig een grote inhaalslag maken! God zegen deze dames! ). Donkere vrouwen wel. Zo denk ik ook dat bv aziatische mannen ook liever een kleinere bil (of geen bil) hebben, want grote billen onder aziatische vrouwen is een VEEL uniekere verschijnsel. De voorkeur gaat denk ik gewoon uit naar datgene wat je gewend bent.
reactie: die van mij zijn mooi groot en ik ben er blij mee!!!
reactie: Ik heb al eerder reageerd over borsten..de mijne zijn groot. Maar helaas heb ik een klein plat kontje....ben ermee bezig om ze te trainen,Ik heb er normaal geen moeite mee maar ik werk ook als Carbabe waar we in hotpants rondlopen..tja dan wil je toch wel dat je achterwerk er goed uitziet. Tja aangezien ik slank ben blijven mn billen wel klein..maar als ze door training een beetje gelift worden ben ik al blij;)
reactie: hooi lezers. Nou ik ben dan een man van 20 en eerlijk gezegd ben ik zowel een beetje borsten- als billen man. (al reageer ik nu voor het eerst)
Maar als het op billen aankomt heb ik liever wat hier dan genoemd word: de weelderige billen van j. Lopez. Ik ben dus wel iemand die valt voor wat vollere, ronde billen ipv die smalle kontjes die je ook geregeld wel ziet. Meestal zijn die meiden dan zowiezo ook slank en dat trekt mij ook zowiezo niet. Ik denk bij deze toch wel gezegd te hebben wat ik dus liever heb om vast te houden. Gr. P.
reactie: heaay! Nou ik ben blij met me billen hoor,
En soms vind ik wel dat ze te dik zijn, maar sommige vinden dat weer mooi! Maarja, het is ook nooit goed, als ze te dun zyn is het niet goed en als ze te dik zijn
Ook niet, het is soms wel lastig om "perfecte' billen te hebben. Xx P. & R.
reactie: Even wat theorie en tips...Maar bovenal wees tevreden met wie je bent! Vetcellen maak je in je lichaam aan die heb je nodig en die raak je niet zomaar kwijt…wel kunnen ze dunner worden, door minder vet en suikers te eten. Wat veel helpt om een mooie strakke kont te krijgen is je bil spieren te trainen. Dit doe je onder andere door lekker veel te fietsen of door stukken te wandelen…Oja nog een tip als je gewoon mooie billen wil hebben in een broek…de broeken van replay…daar krijg je een mooi kontje in!! Het lijkt net of ze dan wat hoger staan. Succes!!
reactie: Hé, ik ben zelf een tijd lang heel geobsedeerd omgegaan met mijn lichaam en gewicht. Gelukkig ben ik hier nu overheen, en leer steeds meer mijn lichaam te accepteren zoals hij is. Ik heb geen idee of mijn kont voldoet aan de normen, maar om eerlijk te zijn wil ik het niet eens weten! Mijn kont is zoals hij is. Als iemand commentaar heeft moet die maar eerst eens naar zichzelf kijken! ;)
Als iets lekker voelt, is het blij zijn met je eigen lichaam!
reactie: hallo lezeressen,
Ik ben een meid van 17 bijna 18 jaar ik heb maat 40/42 en ik ben trots op mezelf
Ik heb geen perfecte appelbillen maar daar heb ik geen problemen mee mijn ex-vriend
Zei altijd een vrouw moet houvast hebben en dat heb ik veel meer gehoord. Geloof me mannen vallen ook erg op uitstraling wees gewoon trots op jezelf en wat je hebt
Als je dat uitstraalt ben je onweerstaan baar!!kus e.
reactie: Heej, ik ben een meisje van 15 jaar en ben best wel onzeker over mijn figuur. Ik heb een hele mooie slanke taille met een redelijk platte buik, maar ik heb best wel brede heupen, brede bovenbenen en 'flubber' billen. In een broek zien mijn billen er wel mooi uit alleen heb ik over een paar weken een kerstgala en in mijn jurk heb ik dus een 'hangkont'. Heeft iemand tips om mooie, strakke, ronde billen te krijgen?
reactie: Hallo lezers, ik ben een jongen van 22 en hou enorm veel van billen...alle mannen houden van billen of er nou putjes in zitten of niet, een vrouw moet zich niet druk maken over het formaat van haar achterwerk..wat ik heb gemerkt is wanneer een vrouw een bil heeft als JLO of iets groter dat die meer aandacht krijgt van mannen dan de slankies...mijn ex die is slank fotomodelletje en heeft alles wat je in de modebladen tegenkomt, maar mijn verlangens liggen toch in de ietsje bredere heupen en ronde perziken (cellulitus of niet)... Ik denk dat 80% van de mannen voor het JLO of Shakira achterwerk zou kiezen als ie nog geen echtgenoot heeft, of als ze er niet achterkomt...haha
Moraal van het verhaal, een vrouw hoort een vrouw te zijn dus ze moet zacht zijn, en zeker een billen hebben.... Geen bil= Geen vrouw....dus kweek die billen dames wees niet bang voor een paar putjes, mannen houden ervan ook al doen sommigen alsof ze er niet van houden.... Alvast fijn weekend, Groetjessssss

reactie: Nou, hier dan een reactie van een "oudere" meid. Ben alweer 47 jaartjes jong (zucht...) met twee volwassen kinderen. Mijn man is een echte billenman en volgens hem (en ook anderen) heb ik nog een hele lekkere kont! Ik ben er inderdaad tevreden mee, ze zijn nog steeds rond en stevig zonder putjes, streepjes etc. Kun je nagaan toen ik een jaar of 20 was, haha! Ik heb jarenlang gevoetbald en daar hebben mn billen profijt van gehad, denk ik. Mijn dochter is een bloedmooie meid met een prachtig figuur maar ze heeft ooit gezegd: mam, meer vet meer vrouw! Mannen willen houvast bij een vrouw en er niet afglijden. Wat dat betreft heeft mijn mannetje helemaal geluk, want ook aan mijn voorzijde is er genoeg om vast te houden. Mijn borsten zijn net als mn billen, rond en stevig met een D-cup. Tuurlijk hebben de zwangerschappen hun sporen achtergelaten maar he....18 ben ik niet meer en zal ik ook nooit meer worden. Maar zolang de vrienden van mijn zoon denken dat ik zn nieuwste scharrel ben wanneer ik met hem loop, heb ik niets te klagen haha!

reactie: hallooo allemaal ! Ik vind het zelf ook mooi als een vrouw mooie ronde (grote) billen heeft.. Maar ik vind die van mij nog te plat !! Iemand tips waardoor het iets groter kan? Aan de voorkant heb ik gelukkig niks te klagen.. Veel klagen over cellutis.. Daar zijn wel middelen tegen die het verminderen! Gewoon even bij de schoonheidsspecialiste langs voor tips.. En ja sporten en veel water drinken kan nooit kwaad !!
reactie: Ik heb laag hangende bewolking en doe dus niet meer mee...Anne
reactie: Ik ben een jongen van 17 en het is echt hartverwarmend om te zien dat jullie zoveel om jullie billen geven. Doe je best dan heb ik ook weer wat leuks om tegenaan te kijken.
reactie: hallo dames,
Ik ben schoonheidsspecialiste en heb zelf ook last van flink veel celulite. Ik heb daar wat op gevonden wat geweldig is! Het heet endermologie en het werkt geweldig! De huid word strakker en mijn celulite word minder! Het is echt een aanrader! Het is niet bij iedereen bekend maar het is een superbehandeling die hier en daar in een schoonheidssalon te vinden is.

reactie: Hallo, iedereen heeft het over cellulitis wat niet weg te krijgen is? Ik heb het zelf heel erg gehad. Ik heb een echte powerplate hier thuis, en 3x in de week 10 minuten erop staan doet wonderen. Binnen 4 weken was alles weg. Voor mensen die dus wel eens naar de sportschool gaan: dit is zeker de moeite waard! Succes!

reactie: Hallo,
Ik ben 34 jaar en hartstikke blij met mijn billen incluis enkele putjes. Ben van Surinaamse afkomst, dus heb mooie ronde billen. Enig nadeel is het kopen van broeken. Heb een vrij smalle middel, dus daar zit alles vrij snel te wijd. Maar daar heb je de naai-ateliers voor, toch! Zolang je gezond bent, is dat volgens mij wel het voornaamste!!

reactie: Hee daar! Ik ben een slank meisje van 17 jaar en heb grote bovenbenen en ronde billen. Dit vind ik niet erg maar ik heb ook heel veel cellulites. Vreselijk! Ik schaam me er enorm voor. Ze zeggen wel dat 9 van de 10 vrouwen er last van hebben... Maar als ik op het strand lig, zie ik zo tientallen strakke kontjes voorbij lopen (ook die al veel ouder zijn dan ik). Ik vind denk ik een mooie huid belangrijker dan de vorm billen die je hebt. N.
reactie: Hée.. Ik ben wel blij met m'n billen ik krijg er heeel veel reacties over: dat ze zo mooi rond zijn enzo,, dat kan dan wel zo zijn maar er zitten kuiltjes in en dat vind ik gewoon lelijk weten jullie misschien hoe ik die weg krijg?! Xx E..
reactie: Hallo, ik ben een “meid” van 47 jaar en absoluut niet blij met mijn billen. Ze zijn plat (de hele vrouwelijke kant van moederszijde trouwens ook). Een broek kopen is een crime. Eigenlijk alleen een spijkerbroek die de billen een beetje oplift is de enige keus. Heb hardgelopen, squatten, deadliften en ze werden een beetje steviger. Gelukkig zijn er rokken en jurken en met een string en hoge hakken lijkt het nog wat. Gelukkig geen cellulitis en van de heren ook nooit klachten. De voorkant is namelijk nog ontzettend mooi, cup d, naturel en stevig. Tja, je kunt niet alles hebben in het leven, maar een beetje kont was wel leuk geweest. M.
reactie: Hallo,
Het valt me op dat er alleen maar reacties van vrouwen komen. Zijn er geen mannen die wel of geen problemen met hun billen hebben? Mijn billen zijn niet perfect, maar ze zitten wel erg lekker! Groetjes van C.
reactie: Hallo, ik ben een vrouw van bijna 60 en mijn billen zien er niet uit!! Die ene deuk komt van een val van de trap (bindweefsel), en is dus "legitiem", die andere vouwtjes (foutjes), rimpels en bubbels zijn er in de loop van de jaren gewoon bij gekomen. Er zijn mensen met een goed figuur die "geen kont in de broek hebben"...dat ziet er dan een beetje zielig uit! Als ik een strakke broek draag is die goed gevuld (en op mijn leeftijd doe je die niet zo vaak meer uit !!) Nog even dit: ik heb in de gezondheidszorg gewerkt, heb heel veel blote lijven gezien, we kunnen niet ontkomen aan het verval van het lichaam, maar ...... Zelfs een oud en geleefd lichaam kan ontroering opwekken!!

reactie: Hey meiden,
Ik las het stukje over "billen" en vind het erg leuk om alle reacties hier over te lezen. Ikzelf ben nu 22 en ben mijn hele leven dun geweest, en ik ben ook nog eens erg lang. Dus een echt billenprobleem heb ik nooit gehad. Behalve dan met leuke broeken kopen. Ik wil even aan de "onzekere" meiden onder ons meegeven dat je nou eenmaal bent zoals je bent, en je niet je halve leven bezig moet zijn om de perfecte billen te creeren!!! Ik ben erachter gekomen dankzij mijn vriend dat iedere kont mooi is op zijn eigen manier! En als mensen erover zeuren zijn ze meestal ontevreden over hun eigen kont. Dus, wees gewoon blij met je eigen billen:-) Liefs Mij.
reactie: Ik ben een vrouw van 24 jaar en ik vind mijn billen altijd PRIMA! Ze zijn niet groot, ze zouden van mij wel wat groter mogen, zeg maar wat meer naar achteren staan, maar mijn billen zijn echt wel prima. Heb geen last van cellulitis niets, dus kortom, ook nergens om me voor te schamen. Mijn taille daarentegen mag wel iets smaller en als ik iets afval en die taille dus wat smaller wordt, dan komen mijn billen VEEL beter uit! Billen zijn cool !
reactie: Hoi Hoi !! Ik ben n dame van 17 jaar, die erg trots is op haar billen :)
Ze zijn mooi vol, rond en strak! Ik heb wel kleine borsten waar ik toch stiekem wel onzeker over ben, maar mn vriend is n echte billenman dus hij is zeer tevreden met mn bilpartij! Het is lekker om complimentjes te krijgen, n echte oppepper voor je echo! Mannen schijnen alleen wel te denken, zodra je bilpartij goedgekeurd is, dat ze toestemming hebben om eraan te mogen zitten, jammer. Het is leuk om iets te hebben waarmee je kunt pronken,
Maar natuurlijk blijft het belangrijkste dat je blij moet zijn met wat je hebt, niemand is perfect.. En dat moet geaccepteerd worden. Liefs.
reactie: hoi,
Soms vraag ik me af, waarom zo richten op perfectie? Waarom niet totale acceptatie voor hoe iemand eruit ziet, en dan niet alleen billen, borsten maar ook verder lichamelijk. Persoonlijk ben ik tevreden met m'n billen, m'n borsten en mn lichaam. Heb hier nooit problemen meegehad, ben nu 26 jaar. Ik heb geen idee of ik het ideale figuur heb, maar ben hier ook niet veel mee bezig. Kijk ook naar de binnenkant. Ik hoop dat mensen zichzelf leren accepteren lichamelijk, want dat is de weg om je ook zekerder te voelen in het leven. Voor alle jonge meiden, accepteer jezelf zoals je bent, en ga je niet in alle bochten wringen om jezelf te veranderen, daar word je alleen maar ongelukkig van. Greetz
reactie: Hee.. K ben een meisje van 16, en ben best onzeker over mijn 'billen'. Over mijn gewicht maak ik me niet druk, ik ben 1.75 en heb een normaal postuur,
Maar toch ben ik in 1 jaar bijna 9 kilo aangekomen.. En daar baal ik wel van! K sport nu ook bijna elke dag en wil aan Sonja Bakker gaan doen... Mijn boven benen hebben hebben (kleine) groeistrepen, dat vind ik niet zo erg..maar ik heb ook van die putjes.. En daar schaam ik me echt voor! Als k mijn vriendinnen zie, die rennen gewoon over het strand! Dat zie je mij
Niet doen hoor!... Ook ben k dan onzeker met jongens, k ben gewoon bang dat ze mij gaan uitlachen als ze
Mijn benen zien!! K hoop echt dat er wat te doen is aan de 'putjes' als er iemand een tip heeft!!! Altijd welkom! :)
Groetjes, Mij!
reactie: Ik ben 18 en eerlijk> ik heb echt NOOIT om mn billen gegeven!! Het was alleen af en toe vervelend dat broeken niet pasten omdat die reet weer te klein was.. Nou woon ik samen met mn vriend en ik heb nog nooit een vriend gehad die zooooo geobsedeerd door billen is!! Toen we elkaar leerden kennen waren ze nog redelijk klein haha want ik heb moeite met aankomen, maar daarna ging het beter en mn billen werden helemaal geweldig :D Tja en omdat hij er elke dag minstens 1 opmerking over moet maken ben k dr zelf natuurlijk ook blij mee geworden! In verhouding is mn lijf met mn billen helemaal goed vind ik. Groetjess!
reactie: Ik ben 34 en heb ongeveer 10 jaar last van cellulitus ( waarschijnlijk was de pil de boosdoener, na het stoppen van de pil, nam de cellulitus voor zeker 50% af). Verder ben ik slank, maat 36. Tot 2 jaar terug waren mijn billen gevrijwaard van de putjes, ik denk omdat ik 2 x per dag een half uur heen en weer naar mijn werk fietste. Dit jaar heb ik een recht bikinibroekje gedragen. Ik heb een slanke taille en in verhouding vrij stevige bovenbenen ( met putjes dus). Onder het broekje zag je net een stukje bil. Ik moet zeggen dat dit een sexy aanblik gaf. Voorheen droeg ik strings, die ik makkelijk kan hebben, naar nu voelde ik mij prettig in het rechte ( jaren 70? ) broekje. Voor elk figuur is een flateuse bikini te koop volgens mij. Een nadeel, je loopt de rest van het jaar met een wit oppervlakte op je lichaam. Wat dat betreft blijft de string ideaal! Meta.
reactie: hallo, ik ben een meid van 15 jaar
En ik ben wel tevreden over mijn billen ik ben niet tevreden over mijn borsten omdat ik voor mijn gevoel nog geen eens een cupmaat heb :( maar ja je kunt niet perfect zijn he ;) je weet maar nooit waar jongens op vallen want der zijn wel jongens die met me willen en die kijken daar blijkbaar ook niet naar of het maakt ze niet uit ze kijken ook naar je karakter ;)
Dus als je ergens ontevreden over bent nja je kan het laten veranderen of der mee leren leven :)
Xx M
reactie: Ik wou ook even iets laten weten over mijn billen. Mijn billen zijn SUPER lekker volgens iedereen. (Okej, ik ben 15 en misschien teld dat dan niet) maargoed... Elke jongen maakt er een opmerking over etc. Dat voelt wel goed, ze vinden hem juist lekker omdat mijn billen zacht zijn maar toch mooi vol eruit zien, maar ook weer niet te groot. Maar wat ook een nadeel is dat niemand ervan af kan blijven. Als ik op stap ben zitten er minimaal 5 jongens aan m'n kont, en als ik in de klas buk ofzo, is er ook altijd wel iemand die er tegen aan slaat. Dus lekkere billen hebben is ook een nadeel!! (soms dan =P)
reactie: Hey,
Ik en mijn vriendin hebben best dikke bille :P
Alleen is het wat minder dat jongens het erover hebben
En vroeger pestte mij zus er altijd ermee maar nu ben ik er wel een beetje trots op alleen ik vind het maar veel vet eigenlijk :P
reactie: ik ben 18 en ik ben niet zo blij met mijn billen ze zijn enorm rond en stekend, ik vind ze ook niet strak genoeg. Ik ben vrij lang en heb kleine borsten en dan steekt die kont van mij zo uit, ookal heb ik maar maatje 38. De heupvorm ben ik dan ook niet zo blij me. Verder ben ik wel blij, ik toch dat er meer naar het gezicht wordt gekeken dan naar het lichaam, vooral door vrouwen. En aangezien ik niet lelijk ben heb ik dat dat wel weer mee. Groetjes B.
reactie: heyhey, ik ben 18 jaar en ben eigenlijk best trots op mijn heupen en kont..!! Ik heb maatje 40... Sommige mensen vinden het lelijk en sommige vinden het mooi.. Maar daar trek ik me niks van aan..!! Ik en er trots op! Groetjes l.
reactie: Hallo, Nou ik wil wel even reageren op het onderwerp…………………..ik heb een 20 jaar jongere vriend en zelf over de 50 en hij vindt dat ik nog prachtige billen heb…….en dat probeer ik zoals ik al jaren doe door oefeningen te doen om ze zo prachtig te houden. H
reactie: Ik ben 15 jaar, ben hardstikke trots op mijn billen! Ik eet alles (ook veel chocola!) zonder dik te worden. Dus ik sport nooit om af te vallen.:P

reactie: ik ben kei BLIJ met mijn billen. Niet net zoals een meisje uit mijn klas die heeft een heel mooi lichaam maar die is niet blij met der lichaam. En ze probeert af te vallen maar ze is kei dun. DOM DOM DOM. Wees gewoon blij met jezelf. Xxxx s.

reactie: Ook ik ben een “oudere” vrouw. Dat oudere is bewust tussen haakjes omdat ik dat beslist niet zo voel . Vroeger hoorde mijn achterwerk tot de categorie beetje te groot en te rond. Nu is dit maatje hot. Ik ben blij dat de mijne nog best gezien mogen worden. Leuk is dat mijn dochter vorm en maat geërfd heeft. Gelukkig voor alle wat rondere meiden is dun en plat niet meer de mode wat betekend dat ook in maatje 38 tegenwoordig rekening wordt gehouden met een ronde bips. Vanzelfsprekend heb ik niets tegen superslanken, ik ben alleen blij dat dit geen streven meer hoeft te zijn.
reactie: hoi
Ik ben 50 jaar enTROTS mijn billen, vandaar dat ik ook even reageer .want ik lees alleen reactie s van de jeugd. Zijn er dan geen (oudere) mensen die deze site bezoeken of lezen of zijn ze niet TROTS meer op hun billen?gr ikke een zeeuws meisje
reactie: Hallo,
Ik had jullie artikel ben jij blij met je billen gelezen en wou graag een reactie achterlaten:)
Ik vind dat elke vrouw dat zou moeten doen. Ook voor het meisje van 15, wees blij met je lichaam en accentueer je mooie kanten (die heb je zeker weten). Ik ben zelf bijna 18 en ik heb cup 85C en mooie billen (denk JLO x2). Klinkt allemaal misschien heel arrogant, maar ik ben onzettend trots op mijn lichaam en houd ervan. Ik ben er ook sterk op tegen dat iedereen zich steeds naar het ideaal beeld van de media wil vormen. Het meeste is tog niet echt! En de meeste modellen zijn toch ongezond dun (mag niet eens meer slank genoemd worden in mijn ogen). Misschien komt het door mijn afro cultuur dat ik zo denk, maar mijn boodschap is gewoon dat iedereen blij moet zijn met zijn lichaam en niet negatief over zichzelf moeten praten. Dat doen anderen wel voor je als je het goed doet!:P
XXXXX Do
reactie: Hallo , ik ben een meisje van 15 jaar… ik heb een serieuze complexe aan me lichaam, zeker mijn billen, heb al alles geprobeerd om ze wat strakker te krijgen. Ik ben heel klein en toch wel wat zwaar gezet , ik weet echt niet meer wat te doen, al 3jaar zit ik met dezelfde gedachten. Kan er mij soms iemand raad geven? Ik zou zo graag een snel resultaat hebben… xxx grtz !!
reactie: Mijn billen waren ooit prachtig,passend bij de rest:lang en dun. Nu ben ik 55jaar,nog steeds mooi, maar mijn billen zijn niet met de rest van mn lijf meegegroeid! Ik ben
Dikker dan ooit maar mn billen bleven klein en smal en dun. Door het dikker worden zijn mn borsten van cup B naar cup E gegroeid. Heel leuk hoor maar mn nieuwe vriend is een uitgesproken billenman!! Wat ik nu doe is de bilspier trainen zodat de vorm zoveel mogelijk behouden blijft en dat werkt wel, zij het langzaam, maar dat zal de leeftijd wel zijn.En mn vriend? Die vind het allemaal onzin
reactie: ik zag net al de reacties over billen vod het wel leuk te zien dat er meer vrouwen zijn met complexen
Ikben namelijk erg klein en heb dus ook een klein kontje welliswaar strak maar ik ben er echt niet blij mee ik vind hem te kleinnet kinderbillen ik ben 27 jaar en af en toen train ik ze wel ze worden steviger maar niet voller hellaas ik draag ook vaak iets over me billetjes heen wel hoode ik dat er nu een broekje op de markt is net als de push up bh voor vrouwen die hun billen willen accentueren wel goed idee maar zijn er ook broekjes met push up dat juist je billen voller maakt hahaha tja . Een wanhopige ram
reactie: Mijn vriendje is een echte billenman. En ik moet zeggen dat ik er zelf bij een andere vrouw ook snel naar kijk. Mijn billen waren vijf jaar terug mooi klein en stevig. Ik zelf vond ze toen erg mooi. Maar nu een paar jaar later zijn ze wat ronder en voller. Ik zelf ben er iets minder blij mee, maar mijn vriendje kan er niet afblijven...
reactie: Ik ben 38
MIJN BILLEN ZIEN ER NIET UIT, en wat mij opvalt(zeker als ik in het zwembad loop), dat is bij 80% van de vrouwen zo! Ikzelf zit er niet mee. Toch merk ik wel dat mannen inderdaad alleen aan strakke kontjes kunnen denken. Van voren zie ik er zoals ik hoor goed uit. Maar achter is het een tragedie. Er is een periode geweest dat ik alles deed om mooiere billen te krijgen, sporten, creme's, massage, you name it i've done it! Nu heb ik zoiets van, nou ja niet iedereen is perfect, nou en? (maar ze zijn wel lekker zacht)
reactie: Ben 36 en mijn billen zien er NU beter uit dan toen ik 25 was! Hoe dat komt...? Lopen!!!! Ben sinds enkele maanden beginnen lopen, ja inderdaad met de start-to-run, en het resultaat was al vrij snel te zien. Mijn billen zijn gewoon veel steviger en mooier! En ik ben niet de enige die het ziet! Ik krijg regelmatig positieve opmerkingen En mijn ventje...tja, die vind het allemaal super! Dus ladies....één advies: SPORTEN!! Groetjes...
reactie: Hallo, ik ben een meisje van 17 en ik ben af en toe onzeker over mijn billen. Ik heb 'beneden' een maat groter dan 'boven'. Gek genoeg, zit ik niet zo met mijn cupA, maar wel met mijn billen. (Misschien ben ik wel een billenvrouw :)) Voor het zwembad heeft een goed bikinibroekje absolute prioriteit. Ik besef wel dat de media wat dit betreft heel veel invloed op mij heeft. Cellulitus bijvoorbeeld, wordt bij celebs gewoon weggewerkt. Vin je t gek dat ik dan wanhopig word als ik naar een bikinishot kijk. Ik hou mezelf altijd maar voor: iedereen heeft er vroeg of laat last van. Dingen die erbij horen, daar hoef je je niet voor te schamen, toch?! Daarom trap ik mezelf gewoon het zwembad in, en dan vind ik het uiteindelijk toch wel weer leuk. ;) En mensen die commentaar hebben? Loop lekker naar de maan..

reactie: mijn vriend en ik zijn ontzettend tevreden over mijn billen... En zolang dat zo is hoef ik me om anderen niet druk te maken... En hij heeft by the way ook ontzettend lekkere billen... Hihihi.. Of telt dat niet.. Lots of Love, Hugs and Kisses, ~* AnGeL *~

reactie: billen zijn wel degelijk belangrijk. Ook voor mannen die voor de borsten gaan. Om het goed in shape te houden, moet je dagelijks flink doorlopen tijdens een wandeling. School van je kind dichtbij:lopen. Ook goed voor je kind. Binnenshuis: huishoudelijke taken zo plannen dat je de trap veel moet gebruiken. Enzovoort. Natuurlijk moet je niet meer dan 1maal per week snoepen en veel drinken. Wedden dat je reacties krijgt als, mooie billen of wat zie jij er lekker uit.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!