Leeuw, horoscoop van de maand oktober 2018

Maandhoroscoop
Maandhoroscoop

Lieve Leeuw, dit is jouw horoscoop voor de maand oktober 2018
De afgelopen maand ben je eindelijk in rustiger vaarwater terecht gekomen. Je voelt je sterk en hebt het idee dat je bergen kunt verzetten. Er is een rust over je gekomen zoals dat al jaren niet meer het geval was. Je hebt het idee dat je de dingen eindelijk naar je hand hebt gezet en vertrouwt steeds meer op je eigen kunnen. Je zelfvertrouwen neemt toe en dat blijft niet onopgemerkt.
LIEFDE: De rust en zekerheid die je uitstraalt, heeft ook een positieve invloed op je liefdesleven. Singles zouden wel eens menig aanbidder teleur moeten stellen en de Leeuwen die al een partner hebben, kunnen rekenen op gezellige uurtjes samen en passionele nachten die doen denken aan die uit de verliefde beginperiode.

Klik hier voor je horoscoop 2018

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
Dit vind je vast ook interessant
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

Een reactie plaatsen