Kuitrokken. Moeilijk, maar wel superchic! 8 Tips

Kuitlange rok
De kuitlange rok. Zo draag je ‘m

Kuitlange rokken zijn terug in de mode. Het is één van de chiqueste en vrouwelijkste roklengtes die je je kunt voorstellen (denk aan Audrey Hepburn!) maar tegelijkertijd is het ook een vrij moeilijke lengte.

Toch is dat geen reden om er zomaar aan voorbij te gaan. Als je de proporties maar goed in de gaten houdt. Met andere woorden: je hoeft echt geen topmodel te zijn, om er met succes eentje te dragen. Ook voor jou is zo’n rok weggelegd!

De look die je op de foto’s ziet, maakte ons weer helemaal verliefd op de kuitlengte. We staken er weer heel wat ideeën van op om ‘m stylish en trendy te dragen.

1. Kuitlengte is een variabel begrip. Kies een rok die net het breedste gedeelte van je kuit bedekt. Is de rok te lang, laat ‘m dan korter maken (maar wel altijd over de knie natuurlijk).
2. Een kuitlange rok met een hoge taille oogt slanker.
3. Veel kuitlange rokken hebben op dit moment plooien, maar een ‘figure hugging’ model kan ook heel mooi en vrouwelijk zijn.
4. Het meest slank afkledende model is echter een wijd uitlopende (circel)rok. Omdat de rok rond je kuiten wijd is, lijken je kuiten slanker.
5. Draag je top of T-shirt IN je rok voor een maximaal slank-effect, of ga voor een topje dat net boven de rok eindigt zoals op deze foto’s (je voorkomt dan ook dat zich teveel materiaal in je taille ophoopt).
6. Een split aan de zijkant maakt ook langer. Een split aan de voorkant is ideaal als je je dijen bedekt wilt houden. Een zijsplit mag langer zijn.
7. Vermijd schoenen met enkelbandjes onder een kuitlange rok (tenzij je superslanke enkeltjes hebt). Je hebt al zo weinig been onder je rok over. Ga dat gedeelte niet visueel korter maken.
8. Donkere kleuren kleden af (maar lichte tinten, zoals op deze foto’s kunnen ook erg mooi zijn!).

Kuitlange rok
De kuitlange rok. Zo draag je ‘m
Kuitlange rok
De kuitlange rok. Zo draag je ‘m

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend