Kniekousen: sexy of niet?

Kniekousen of zelfs over knee kousen (tot halverwege het dijbeen) zijn deze zomer in. De kousen zijn ragfijn. Beter nog als ze een klein beetje afzakken (of een aangerimpelde boord hebben). 

De over knee kousen doen denken aan zelfophoudende kousen, maar zijn net weer even anders. Stijlvoller zouden wij zeggen. Meer over deze trend kun je in onze moderubriek lezen. Klik hier.

Wat wij ons eigenlijk afvroegen is of deze kniekousen/over knee kousen trend ook sexy is. Heeft het iets schoolmeisjesachtigs en tegelijkertijd iets heel ondeugends? Of is het eigenlijk niets? Origineel (misschien) maar daarmee is de kous ook af…?

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden (mannen zijn ook van harte uitgenodigd om op deze post te reageren).

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

14 gedachten over “Kniekousen: sexy of niet?”

 1. ligt heel erg aan de kousen , schoenen en jurk/rok/shorts die je eronder draagt!
  maar ik denk dat het ongeloofelijk sexy kan zijn, of grappig , of schattig
  net wat je wilt, maar vermijd de looks, hoer en 8jarig schoolmeisje

 2. Ik vind het meer iets voor pipi lankous. Doe mij maar zo’n lage kruis broek.
  Veel mooier en stoerder. Ik heb geen kousen nodig om mijn benen te laten zien, dan ga ik wel in een bikini.

 3. Volgens mij weer zo’n trend die het goed doet op de catwalk maar nooit door de mensen gedragen zal worden.

 4. Yes, super mode item deze zomer!

  Ik volg de straat-mode op de voet, elke dag en overal.
  Overknees zijn ‘hot’ JA! en maken bijna elke vrouw aantrekkelijk.
  Vooral in combinatie met een minirokje of kort broekje en knielaarzen of enkel laarsjes bij 30 graden of meer een must om je als vrouw helemaal sweet, mooi en heerlijk vrouwelijk te voelen.

 5. Ik ben voorstander. Ook omdat er dan zelfophoudende kousen zijn nu eens zonder supersexy bovenrand (die net iets te erg is als ie zichtbaar wordt). Dus eh, doe maar, maar dan in klassieke panty kleuren zoals grijs, donkerbruin en zwart…

 6. Ik vind het heel mooi bij modellen en heb zelf ook zwarte gekocht, maar ik weet niet goed hoe ik het moet combineren, het is zooo snel ‘hoochie’!

 7. Wat geweldig, kniekousen! Apart en nieuw en heerlijk om te dragen. Ga ik onmiddellijk kopen (ik heb mooie benen, alleen helaas iets kort).

 8. Ik vind deze kousen supersexy, gelukkig bijna het hele jaar te dragen, zelfs over een panty. Ik denk dat ik wel 50 paar overknees in de kast heb liggen. De goedkoopste set was een euro, de duurste circa 50!

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend