Jouw kind en surfen op internet

Kinderen en internetHoeveel vrijheid geef je je kind als het op internet wil rondsurfen?

Kinderen kruipen steeds vroeger achter de computer en weten al op zeer jonge leeftijd met internet om te gaan. Maar hoe ga jij met een ‘surfend’ kind om?

Het is een vraag waar moeders van jonge kinderen (maar ook van puberende jeugd) tegenwoordig steeds vaker tegenaan lopen. Wat doe je om te voorkomen dat je kind wordt blootgesteld aan materiaal dat (nog) niet voor zijn of haar ogen bestemd is? Wat doe je om het af te schermen van erotisch materiaal en agressieve, misschien wel gewelddadige beelden en teksten?

Verbied je je kind om bepaalde dingen op internet niet te doen en vertrouw je erop dat het goed komt? Of ben je zo technisch dat je het voor elkaar hebt gekregen om een surf-beveiliging of kinder-server in te stellen (en vertrouw je daarop)? Of geloof je misschien meer in het samen internetten? Verkennen jij en je kind, net zoals dat met de echte wereld het geval is, samen internet en leer je je kind de gevaren kennen?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Jouw kind en surfen op internet”

  1. Mijn kind zocht naar een stripfiguur Purno en toetste één letter verkeerd in. In plaats van de U had hij een O in getoetst Hij schrok enorm van wat hij toen te zien kreeg en riep mij er gelukkig meteen bij. Wel had ik daarna moeite met uitleggen dat echte liefde met bij horende lichamelijk contact niets met Porno te maken had. Acht jaar oud was hij toen. Veel te jong om met zulke sites in aanraking te komen door een simpele type fout.

    Nymoran

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend