Japanse les! Curry en dumplings. Oishi!

Japanse les in... Japans eten
Japanse les in… Japans eten

Iedereen die The Blonde Potato een beetje volgt, weet inmiddels dat ik Tomoko-san, een Japanse superkok, heb leren kennen. Tomoko-san heeft het op zich genomen om mij in te wijden in de Japanse cultuur (wat een taak!).

Gisteren lunchte ik bij haar thuis en als dank nam ik deze pastelkleurige rozen voor haar mee. En laat ik gelijk een misverstand uit de wereld helpen. Japanners eten niet alleen sushi en sashimi!

Japanse les
Japanse les in… Japans eten
dumplings03
Japanse les in… Japans eten. Dumplings
dumplings01
Japanse les in… Japans eten

De Japanse keuken is enorm uitgebreid. Daar kom ik nu wel achter. Gisteren verraste onze superkok – met vele jaren ervaring – mij met curry met rijst en dumplings als dessert. Allemaal zo heerlijk!

Ik ben ik helemaal weg van de dumplings die ze in vijf minuten voor mijn ogen uit een beetje rijstpoeder maakte. Stel je voor dat je dit voor gasten in Nederland maakt – dan sla je een enorm goed figuur! Serveer de dumplings met een beetje ijs, wat vruchten en zoete rode-bonen-pasta. Helemaal top!

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Japanse les! Curry en dumplings. Oishi!”

  1. Bloemen heel mooi! Maar die dumplings, zijn dat niet gewoon een soort meelballen? Weet niet of ik mijn gasten er zo blij mee maak. Maar wie weet, ik zal een kijken bij Trendystyle binnenkort.

  2. Prachtige rozen!! Lijken wel van suikergoed, waardoor je ze haast bijna zou mee-eten, lijkt me.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend