Is roken een afknapper?

Knappen mannen af op rokende vrouwen?Knappen mannen af op rokende vrouwen?

Roken is slecht voor je gezondheid. Maar is een sigarettenverslaving ook slecht voor je image? Knappen mannen erop af?

Een modefotograaf bij de shows vertelde me dat hij op het vliegveld in Parijs een topmodel dat hij kende had ontmoet. Ze vloog spontaan op hem af en kuste hem op beide wangen. De geur van sigarettenrook was voor hem een afknapper. ‘Ze zag er beeldig uit maar toen ik haar sigarettenadem rook, verloor ze al haar charme.’

Ik deed een kleine rondvraag in mijn omgeving. Het bleek dat sommige mannen al afknappen op het enkele feit dat een vrouw rookt. ‘Hoe kan zo’n schattig meisje nu roken? Dat is toch zonde!’ was een commentaar dat ik te horen kreeg. Andere mannen vonden het gebaar vulgair.

Andersom lijken vrouwen ook op rokende mannen af te knappen. Dit lijkt in ieder geval te gelden voor de vrouwen in India. Uit een onderzoek onder jonge Indiase meisjes bleek dat 99,3 procent niet wil trouwen met een man die rookt.

Hoe zou dat in Nederland zijn?

 

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

10 gedachten over “Is roken een afknapper?”

 1. Zeker als vrouw zijnde wil ik ook geen man die rookt en uit mond stinkt, i zeker zonde van je mooie look model maar ieder zijn mening ook en keuze. Maar het is zeker zonde voor je gezondheid om te (gaan) roken.

  Mannen die roken en je vindt een vrouw leuk zou ik maar alvast stoppen met roken, vrouwen zitten er niet op te wachten op een man die rookt en andersom ook toch :)).

  Have a nice day,
  Silvy

 2. Ik ben toevallig Indiase, maar los daarvan zou ik ook niet willen met een rokende man. Super slecht voor de gezondheid met alle gevolgen van dien. En inderdaad een vette afknapper wanneer je een schoorsteen of lopende asbak moet kussen! Bah! Oke..wellicht wat overdreven, maar ze ruiken wel hetzelfe, haha! En wat als je ooit kinderen wil met die man? Dan zijn zij ook de duper ervan…en jij natuurlijk ook, omdat je meerookt.
  Nee, doe mij maar een frisse jonge energieke man met een goede gezondheid, of iemand die zichzelf (en dus ook zijn gezondheid) en daarmee ook de omgeving serieus neemt!

  Man of vrouw, beiden zouden niet moeten roken, het is zoooooo slecht voor zoveel dingen. En ik kan niet zeggen dat de vrouwelijke charme en elegantie erdoor toenemen…

 3. Ik houd er niet van als een man rookt en vind dit dan ook een enorme afknapper! Het stinkt, smaakt vies, staat niet en de persoon in kwestie heeft er vaak gelige tanden van.
  (Ik rook niet)

 4. Sorry mensen die roken lopen niet te zeuren over mensen die niet roken en andersom constant, of dat het stinkt etc. Genoeg mensen die niet roken stinken ook. Leven en laten leven. Ik vind iemand leuk of niet punt. Misschien heb jezelf ook wel irritante gewoontes en vind je het ook fijn als iemand je neemt zoals je bent. Trouwens in de groep rokers is het vaak ook gezelliger. Voor mij dus een leuke man roker of niet roker die zichzelf is en mij neemt zoals ik ben

 5. Dank je wel, Brigit. Ik ben zelf een Roker en ik geef het toe; een heel slechte gewoonte. maar iedereen heeft positieve en negatieve kanten, en die van mij isroken. Onlangs ben ik gedumpt door iemand omwille van het feit dat ik rook. Ja, ik heb er tijdje mee gezeten, maar ik heb er nooit over nagedacht om te stoppen. want de man in kwestie had een BMI die te hoog was, ook niet bepaald gezond e!? iedere zijn gebreken, niemand is perfect

 6. Roken bij vrouwen is voor mij zeker geen afknapper. Het heeft toch wel iets stoers en sexy, ik weet dat wel meer mannen zo denken ook al wordt er vanuit de omgeving natuurlijk weleens gek op gereageerd, zeker gezien ik zelf niet rook. Maar goed, er zijn niet voor niks zovaak foto’s van modellen die roken.

 7. Ik ben een vrouw en rook niet en ben single.
  Alsik een leuke man tegen kom en er is chemie en ik vind hem leuk dan neem ik dat roken op de koop toe!

 8. Ja…. Roken is natuurlijk slecht voor je en je probeerd natuurlijk mensen te stimuleren om niet te roken en ze ervan af te helpen gelukkig is het roken al een heel stuk minder als jaren terug.
  Het neemt zeker de risico’s met zich mee de grote K om wel te verstaan.

  Maar of het een afknapper is dat weet ik niet sommige stinken ervan en sommige ook minder dat ligt er al aan ikzelf heb liever geen roker want ik rook ook niet maar ieder zijn mening.

  O ja en denk aan de gele rokers nagels en vingers bah!

 9. Roken of niet maakt me weinig uit maar wat me me irriteert is de hypocriete houding van de leiders van dit land t.o.v. roken. Enerzijds geven ze miljoenen aan de ontmoedigingscampagnes voor roken en anderzijds strijken ze miljoenen euro’s op aan taxaties op rookgerief. Van de bestrijding van alcohol dat een drug is die meer levens kapot maakt dan de sigaret wordt veel meer gedoogd. Hier is de waarde van de opbrengsten bepalend voor onze houding er tegenover.
  Waarom niet zoals in Tasmanië een verbod van sigarettenverkoop invoeren voor alle inwoners geboren na 2014? . Zo zal een uiteindelijk definitief verbod op roken makkelijker aanvaard worden door deze generatie en de volgende.

 10. Bij een vrouw die ik zeer aantrekkelijk vind, vind ik het geen probleem :-) en dan ook niet ouder dan 40 ofzo. In alle andere gevallen vind ik roken echt walgelijk en ik wens ze niet in mijn buurt te hebben. Het is slecht voor je gebit, longen, haar, huid etc en je kunt er kanker van krijgen. Dat is niet echt sexy… Ik heb best veel rokende vriendinnen gehad, maar als ik straks oud ben wil ik echt geen rokende vrouw. Bij sommigen lijkt het geen effect te hebben op hun looks maar bij de meesten wel. Niets goorders dan zo’n rokende tokkie met matig gebit, slechte huid en rookstem. Maar neem bijvoorbeeld Monique Klemann al rokende, echt een genot om te zien :-)

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend