In de warme regen van Hong Kong

Hong Kong. Fotoshoot
Hong Kong. Fotoshoot

Op dit moment schrijf ik jullie vanuit Hong Kong. De sfeer is hier magisch. Er valt een zachte en warme regen. Het is ideaal weer om een zomerjurkje met blote benen en stoere laarzen te dragen. Love it!

Hier een foto van een fotoshoot die ik gisterenavond op straat zag. Helemaal links zie je de fotograaf met een plastic zak om de camera en een paraplu (tegen de regen). Het model zie je in het midden. De persoon met de witte blouse is assistent en helemaal rechts zie je nog net de hand met sigaret van het mannelijke model. De sfeer was super romantisch en helemaal Wong Kar-Wai (voor de kenners van zijn films :-)

Liefs uit HK. Charlotte

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “In de warme regen van Hong Kong”

  1. Ja, superromantisch! Zo vanuit een film! Doe maar nog meer foto’s hiervan! En uh… warme regen is heerlijk, lekker tropisch. Is wel iets anders dan nattigheid hier.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend