In de sneeuw!

Charlotte Mesman. In de sneeuw
sneeuw-januari2013-02
Charlotte Mesman. In de sneeuw
sneeuw-januari2013-03
Charlotte Mesman. In de sneeuw

Het sneeuwt! Ik hoef jullie niets te vertellen. Maar ik laat me niet klein krijgen door de kou. Had vanmorgen een brunchafspraak met vrienden en heb me er mooi voor aangekleed. Gewoon alles laag over laag: hemdje, roze blouse, donkerblauwe blazer met leren details, donsjack en daaronder een broek met pailletten en laarsjes van met profielzolen, perfect voor in de sneeuw. Weer of geen weer, hakken horen erbij? Hebben jullie dat ook?

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

6 gedachten over “In de sneeuw!”

 1. Sportief hoor! Ik ben een echte koukleum, en ik blijf zoveel mogelijk binnen. Vind die sneeuw maar niks. :(

 2. Ik vind het heerlijk die kou, dan voelen we ten minste wat winter is, en de sneeuw is ontzettend mooi. Hoewel het nu soms ook bruine drap is, dat is natuurlijk wel jammer. Dus een nieuw laagje is welkom!

 3. Hai Marjolein,

  de paillettenbroek is van Zara, van dit winterseizoen. Misschien dat ‘m ergens in een vergeten uitverkoophoekje nog hebben. Hoop het voor je!

 4. Hoi Charlotte,

  Bedankt voor je snelle reactie helaas heeft de Zara ‘m niet meer online te koop (bij de sale). Nu heb ik op marktplaats een berichtje geplaatst. Laatste hoop want ik vind ‘m al langer mooi.

  Groetjes Marjolein

 5. Hi Marjolein,

  jammer dat je de broek niet gevonden hebt. Ik was hier in Bangkok (waar ik nu ben) vandaag nog even bij Zara, maar daar hing de broek ook niet meer terwijl er nog wel veel in de uitverkoop was. Niet dat je daar wat aan hebt, maar het moet echt een hot item zijn geweest. Hoop dat je de broek vindt! Succes, Charlotte

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend