I’m pretty! Maar alleen in Japan :-)

Photo booth Japan

Help! Ik heb hier in Japan een soort van verslaving ontwikkeld, een ‘fotobooth’-verslaving. Het is hier een vorm van amusement om naar een speelhal te gaan en je dan in een van de vele ministudio’s te laten fotograferen. Het hele proces is helemaal geautomatiseerd en – belangrijker nog – het resultaat gegarandeerd! Op deze foto’s zie je er altijd fantastisch uit!

Na het maken van de foto’s kun je ze zelf bewerken aan de hand van een aantal keuzes. Hoe groot wil je je ogen (big eyes zijn hier in!) en hoe lelieblank wil je je huid? Verder kun je ook de lay-out zelf bepalen en teksten op de foto’s zetten. Het is voor mij een heel gedoe en ik gok de hele tijd maar wat want het is allemaal in het Japans. Het is elke keer maar weer afwachten hoe de print eruit gaat zien. Maar ik vind het… LEUK LEUK LEUK!!! Morgen weer :-)

Photo booth Japan
Photo booth Japan

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

4 gedachten over “I’m pretty! Maar alleen in Japan :-)”

  1. Wat grappig dat je zo je foto’s kunt bewerken! Een leuk en fleurig achtergrondje kiezen zou mij wel aanspreken, en m’n wangen iets smaller. Dan ben ik benieuwd hoe ik er uit zie als ik 10 kilo ben afgevallen.

  2. hoi blondie,
    wat leuk om je eens op een bewerkte foto te zien! maar wie is die oogverblindend mooie , slanke, gespierde, man naast je? krijg je die gratis bij zo’n foto shoot? laat me het weten, dan reis ik meteen af naar Tokyo! Peter

  3. Peter, dan reis ik met je mee!! Maar dan moet ie in het echt ook wel zo knap zijn, en dus niet gefotoshopt…

  4. Ik val niet op donkere (donkerharige) mannen, als ie dat nu even anders fotoshopt… dan ga ik heel misschien ook mee. :)

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend