Hotste kapseltje van het seizoen. Kort, krullend en sexy!

kort-kapsel-winter-2015-01
Kort krullend kapsel met vrij lange bovenlengte, ph. Charlotte Mesman

Er is zoveel aan het gebeuren op het gebied van de haartrends! Deze winter waait er (letterlijk en figuurlijk) een frisse wind door de haarmode.

Vorig jaar begonnen we al voorzichtig met wat korte haarlengtes te spelen. Naast het lange haar op één lengte, gingen we bob- en lobkapsels zien. Laagjes kwamen langzaam maar zeker terug en daarmee gingen we weer wennen aan kortere haarlengtes. En dit seizoen mogen we letterlijk ons aan alle haarlengtes, al dan niet gelaagd, wagen. Zelfs aan een superkort ‘rattenkopje‘.

Hoe bijzonder de introductie van de buzz cut (het rattenkopje) voor haar dan ook is, het zal geen hoogstwaarschijnlijk geen trend worden. Want laten we eerlijk zijn… de garçonne stijl mag dan in de mode zijn, maar voor het mooie zal het toch wel iets vrouwelijks moeten hebben.

Dan zijn de korte krullende kapseltjes – want ja, ook krullen zijn weer helemaal terug – die wij dit seizoen her en der zien opduiken, heel wat charmanter en yep, zelfs sexy.

Heb je van jezelf sterk krullend haar, probeer dan eens een kort kapsel waarbij je je krullen de vrije loop laat gaan. Je zult verbaasd staan hoe mooi dat kan zijn. Ook als je van jezelf een beetje slag hebt, kan een kort kapsel heel sexy en vrouwelijk zijn. Je kunt de krullen met een vrij dunne krultang of met een ronde borstel en de föhn controleren en lichtjes accentueren.

kort-kapsel-winter-2015-02

kort-kapsel-winter-2015-04
Kort met gecontroleerde slag, ph. Mauro Pilotto
kort-kapsel-winter-2015-03
Kort met gecontroleerde slag, ph. Mauro Pilotto

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE

Send this to a friend