Hanne Gaby Odiele is fun!

hanne-gaby-odiele02
Hanne Gaby Odiele
hanne-gaby-odiele03
Hanne Gaby Odiele
hanne-gaby-odiele04
Hanne Gaby Odiele
hanne-gaby-odiele05
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele

Ha, misschien hebben jullie me een paar dagen gemist! Ik zit inmiddels aan de andere kant van de wereld. In de warmte. De shows zijn voorbij en het is tijd voor een beetje relax. De afgelopen dagen heb ik (bijna) niets anders gedaan dan SLAPEN! Maar natuurlijk blijf ik jullie updaten. Hier zijn de foto’s van die ik backstage bij Paul & Joe in Parijs van het Belgische topmodel Hanne Gaby Odiele maakte. Ik vind haar fantastisch op de catwalk maar ook backstage is ze boeiend. Ze is anders dan anderen. Ze springt er echt uit door haar persoonlijkheid. Zien jullie het ook?

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

3 gedachten over “Hanne Gaby Odiele is fun!”

  1. Inderdaad een beetje witjes en zo aan haar gezicht te zien komt dat misschien omdat ze te dun is? Verder heeft ze een apart gezicht, beetje spits. Op de catwalk komt ze leuker over.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend