Gaan we weer aan de Uggs?

We hebben de Birkenstock rage gehad. We hebben de Crocs gehad. We hebben een comeback van de All Stars gezien. En de Palladiums komen weer terug. Als het om schoeisel gaat dan zijn er wel heel duidelijke (en wat ons betreft soms ook heel lelijke en oncharmante) trends te onderscheiden. En meest ontstaan er juist rages rond de meer praktische en comfortabele foodwear. (foto: schapenvacht laarzen) 

Ook de Uggs zijn echte die-hards en worden te pas en te onpas gedragen. Vorig jaar winter was het een rage. En zelfs tot diep in de zomer bleven we ze in het straatbeeld zien. Gaan we ook deze winter weer aan de Uggs? Of laten we ons verleiden tot een paar enkellaarsjes (of lieslaarzen) met hoge hak?  Wint ons modegevoel het van de comfort die de platte van schapenvacht gemaakte laarzen te bieden hebben? Of zijn de Uggs (het woord komt van ‘ugly’, toch?) juist trendy? 

Persoonlijk houden wij ze graag in de kast totdat het echte winterweer – sneeuw en ijzige kou – zich aandient. Maar misschien denken jullie er anders over?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

17 gedachten over “Gaan we weer aan de Uggs?”

 1. Comfort is erg belangrijk en Uggs zijn helemaal niet lelijk.
  Gewoon vlot, en ik zie liever vrouwen relaxt op Uggs lopen dan stuntelend en geforceerd op hoge hakken.

 2. Net als vorig jaar trek ik ze alleen aan wanneer het echt koud is, dat betekend voor mij onder de 5 graden. Dat is ook waarom ik ze kocht.

  Verder ga ik het houden bij laarzen, laarsjes, hakken, veterschoentjes etc. Persoonlijk omdat ik dat net even leuker vind staan dan Uggs.

 3. Ze zijn niet zooo lelijk, maar ook niet super mooi. Misschien omdat iedereen mee rondloopt anders zou ik een paar kopen..

 4. Ik had ze toen ik in de brugklas zat…
  Inmiddels ben ik tweedejaars student aan de UvA.
  Beetje achterhaald lijkt me, die Uggs…

 5. Ik vind ze persoonlijk wat onflatteus en ik kan me niemand bedenken die het echt staat. Het oog moet toch wat? Als ik schoenen kies, dan kies ik schoenen die mij mooier maken. Mij zul je niet als half mens half mammoet over straat zien waggelen!

 6. Kwaliteit is in deze laarsjes ver te zoeken, dus voor mij geen Uggs. Ik geef mijn geld liever uit aan iets wat het ook waard is.

 7. “UGGs: Overstaying their welcome by
  five seasons….and counting”
  Ik heb deze rage nooit begrepen, er
  zijn wel meer comfortabele schoenen?

 8. Uggs zijn pantoffels… Heb nooit begrepen waarom mensen met hun pantoffels over straat lopen? Bovendien gaat er niets boven een enkellaarsje met veters en sleehak <3

 9. iemand hier zei dat UGG`s niet orgineel zijn
  maar sorry hoor zijn hakken dat wel dan , ik vindt dat je gewoon zoveel mogelijk moet afwisselen kwa schoenen . Ik vind de uggs heel fijn want ik ben 14 maar ik ben erg klein en heb dus ook kleine en smalle voeten dus helaas enkellaarsjes met veters of een sleehak zit er voor mij niet in.

  <3

 10. niks lelijk, trendy & warm!
  maar ik vind wel dat als de zon schijnt please, laat ze dan nog even in de kast liggen ..

 11. ik vind ze wel echt superleuk! ze passen bij al je kleren, en ze zijn lekker warm dus ik ga ze wel kopen!

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend