Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Trends | Het Peter Pan kraagje

Het Peter Pan kraagje. Iets voor jou?

Sweet & sexy met een zoet kraagje

Peter Pan kraagjeJe hebt vast van het Peter Pan kraagje gehoord. Het is één van de hotste fashiontrends voor het komende seizoen. Het ronde kraagje siert jurken en blouses en geeft je een meisjesachtige look.

Niet voor niets is dit keurige, ronde kraagje met 'bon ton' uitstraling (zoals de Fransen het noemen) naar de legendarische figuur Peter Pan vernoemd. Peter Pan wordt vaak geassocieerd met de kindertijd en wie aan het Peter Pan syndroom lijdt (vooral mannen zouden er last van hebben!) heeft moeite met volwassen worden. Lees hieronder verder

Klik op de foto's om naar de fotogalerie te gaan

Wellicht roept het Peter Pan kraagje bij jou ook herinneringen aan je kindertijd op. Volwassen of niet, het kraagje is één van de toppers van het modeseizoen en wij vinden het een zeer geslaagde trend. Het kraagje mag dan wat zoet en lieflijk overkomen, maar als je het op de juiste manier draagt, is het oneindig chic en geschikt voor vrouwen van elke leeftijd.

Wij zijn vooral weg van de combinatie witte blouse met zwart P.P.-kraagje of andersom. Ook de kanten versies van de Peter Peter kraagjes zijn enorm chic. Voor de avond kun je kiezen voor een P.P.-kraagje dat met kraaltjes of strass is versierd. En met een los kraagje kun je elke jurk of blouse omtoveren tot een droom uit je kindertijd.

Tip: draag een blouse met Peter Pan kraagje op een zwartleren broek of met zwartleren hotpants. Het contrast is oneindig sexy!

Klik hier om naar de fotogalerie 'Het Peter Pan Kraagje' te gaan.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!