Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Trends | Modetrends vrouw voorjaar zomer 2012

Modetrends vrouw voorjaar zomer 2012.
Tien trends vers van de catwalks

Loop vooruit op de modetrends met Trendystyle

Modetrends voorjaar zomer 2012Loop vooruit op de modetrends met Trendystyle. De nieuwste trends voor voorjaar en zomer 2012 zijn alweer bekend.

Voelde je je net goed in je boyfriend blazer en je militaire jasje, is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze trends. De mode voor het komende seizoen is op en top vrouwelijk. Het silhouet onderstreept de vrouwelijke welvingen. Strikken, veren en roesjes zijn nadrukkelijk aanwezig. De mood is: glamour. Sprookjesachtige jurken in organza en tule maken van elke vrouw een prinses. Lees hieronder verder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Zomer 2012: color blocking
Color blocking
Color blocking is dé trend voor het komende jaar. Combineer verschillende felle en niet felle kleuren met elkaar. Ga voor grote vlakken.

Het nieuwe jaar komt met een nieuwe supervrouwelijke mood. De modeontwerpers gooien het roer volledig om en nemen voorlopig even afscheid van de masculiene invloeden van de afgelopen seizoenen. Van de modekleuren nemen we de neontinten vorig jaar mee naar zomer 2012, maar ze worden afgewisseld door bleke pastels.

Een opvallend detail dat we het komende seizoen veel gaan zien is de peplum, een aangerimpelde rand in de taille die jasjes, bloezen en jurken siert. Knielange kokerrokken sluiten nauw aan. Alles is eraan gelegen om het silhouet zo vrouwelijk mogelijk te maken.

Wij zochten een aantal foto's bij elkaar om je alvast wat indrukken te geven van de mode die je voor het komende seizoen kunt verwachten. Loop vooruit op de trends voor voorjaar en zomer 2012. Laat ze meewegen bij je aankopen voor het komende seizoen. Tien trends voor 2012, vers van de catwalks.

 


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!