Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Trends | Modetrends: bloemenprints voor de lente

Voorjaarsmode: bloemenprints

De lente begint met bloemen

Voorjaarsmode: bloemenprintsOntwerpers verwelkomen het voorjaar met bloemenprints. Bloem op bloem is dé trend.

Als je de afgelopen dagen in een modeboetiek of modeketen bent geweest, dan hoeven we je eigenlijk niets te vertellen. Je kunt gewoon niet om de vele bloemenprints heen. Frisse, klassieke prints hebben de overhand. De bloemen, in wat koele, koude tinten, zijn vaak op een witte achtergrond afgebeeld. Denk dus niet aan romantische of exotische bloemenprints maar eerder aan een vroegvoorjaarse compositie van de Keukenhof. Lees hieronder verder

Klik op de foto's om naar de fotogalerie te gaan

Want jawel, het gaat dit seizoen vooral ook om de combinatie van bloemenprints. Het is dé trend om verschillende bloemfantasieën met elkaar te combineren. Het is de kunst om bloemenprints uit te zoeken die qua kleuren in dezelfde lijn liggen maar net even van elkaar verschillen.

Grote trendzetter voor deze trend was volgens ons Sportmax, de tweede lijn van Max Mara. In september 2011 showde het merk in Milaan al interessante bloemenmixen. Gebloemde broeken en bermuda's worden met gebloemde blouses gecombineerd. En als je wilt, mag je daar gerust ook een gebloemde trench coat overheen dragen. Een fleurig begin van het nieuwe seizoen, zou je kunnen zeggen. Precies wat we nodig hebben na de winter!

Klik hier om naar de fotogalerie 'Voorjaarsmode: bloemenprints' te gaan.


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!