Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Trends | Modetrends vrouw herfst winter 2011 2012

Modetrends vrouw herfst winter 2011 2012. Tien trends vers van de catwalks

Loop vooruit op de modetrends met Trendystyle

Modetrends herfst winter 2011 2012Loop vooruit op de modetrends met Trendystyle. De nieuwste trends voor najaar en winter 2011 2012 zijn alweer bekend.

We steven alweer af op het laatste seizoen van het jaar: herfst en winter. Het winterseizoen is van oudsher ideaal om je eigen, persoonlijke stijl verder te ontwikkelen (en dat geldt dit jaar temeer!).

Jassen en mantels zijn winter 2011 2012 belangrijker dan ooit. Met een maxi coat (lang tot op de grond) kom je altijd goed voor de dag en dan is het eigenlijk helemaal niet meer zo belangrijk wat je eronder draagt. Maar we zien ook kleine manteltjes, vaak double breasted, en in felle kleuren. Kleur blijft deze winter in: vooral oranje, aubergine, wijnrood, paars, zeegroen en indigoblauw doen het goed. Daarnaast zien we ook de geijkte winterkleuren waaronder veel grijs. Lees hieronder verder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Winter 2011 2012: lange jassen
Maxi coats. Lange jassen tot (bijna) op de grond
De jassen worden weer lang, superlang. Slank afkledende mantels met een überchique touch zijn deze winter helemaal in.

De jaren '70 blijven hun stempel op de mode drukken en dat komt vooral tot uitdrukking in wijd uitlopende broeken en superchique blouses, al dan niet met sjaaltje of strik. De vormgeving van jurken en mantels is strak, elegant en vrouwelijk. En aan onze voeten dragen we deze winter schoenen met hoge hakken en brede enkelbanden of hoge (over knee) laarzen. Knitwear is ook goed vertegenwoordigd en vaak afgezet of verlevendigd met stukken leer. Over leer gesproken: leren jassen, leren jurken, rokken, broeken en zelfs blouses zijn in. Punk en rock invloeden voegen een pittige touch toe. Een trend die deze winter gaat doorzetten, zijn de maxijurken en maxirokken in doorzichtige stoffen.

Loop vooruit op de mode en laat de trends voor herfst en winter 2011 2012 meewegen bij je aankopen voor het komende seizoen. Tien trends voor winter 2012, vers van de catwalks in Milaan. Klik hier om naar de fotogalerie te gaan


 


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!