Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Trends | Modetrends lente zomer 2016 | Lingerietrend 2016

Lingerie trend: underwear als outerwear

Underwear als outerwear. Het is jaren geleden dat we met deze kreet openden. De trend om lingerie in zicht te dragen, is terug.

door CHARLOTTE MESMANLingerie trend 2016
Underwear als outerwear bij Dolce & Gabbana lente zomer 2016

Klik hier voor alle foto's

We hoeven niet zover terug te gaan in de tijd dat we bij Madonna uitkomen, maar 'ondergoed als bovenlaag' is wel iets dat we in geen jaren hebben gezien. De trend is terug, en natuurlijk net weer even anders dan voorheen.

Zo'n vijf, zes jaar geleden waren grote, kuise onderbroeken in zwang die onder vrouwelijke en doorzichtige jurken en rokken werden gedragen. Voor voorjaar en zomer 2016 ligt het accent vooral op bh's en bustiers die als zodanig worden gedragen, en op jurkjes die moeiteloos voor (chique) negligés zouden kunnen doorgaan.

Bekijk de fotogalerie maar eens en trek dan je lingerie-lade open! Deze zomer mogen we eindelijk weer eens een beetje verleidelijk voor de dag komen.

FOTO 1/9. KLIK OP DE FOTO OM VERDER TE GAAN
Lingerie trend 2016

Klik hier voor alle foto's

Foto: onderjurkje of avondjurkje? Givenchy lente zomer 2016, photo: courtesy of Givenchy

Klik hier om naar de volgende foto te gaan


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!