Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Trends | Modetrends herfst winter 2015 2016 | 12 Modetrends voor het nieuwe seizoen

12 Modetrends voor herfst winter 2015 2016

De nieuwe wintermode is spannend. Eén van de moods is uitgesproken aristocratisch en geraffineerd, met veel fluweel. Andere trends laten jaren '70 en '80 invloeden zien. De fantasieën zijn kleurrijk en contrasten zijn nog steeds een leidraad.

door CHARLOTTE MESMANModetrends winter 2015 2016

Klik hier voor alle foto's

De mode voor winter 2015 2016 is een geheel nieuwe belevenis. Het is even inkomen maar als je de smaak eenmaal te pakken hebt, is het puur genieten. Verschillende ontwerpers gingen voor een aristocratische mood, met veel fluweel en pompeuze creaties, maar tegelijkertijd ook een heel eigentijdse allure.

Contrasten vormen nog steeds een leidraad. Supervrouwelijke lange jurken en sensuele minijurkjes worden afgewisseld door 'opa pants' en militaire overjassen met gouden knopen.

Struikellange jassen en jurken komen weer terug maar ook mini en midi lengtes zijn in. De kleuren zijn donker - grijs, zwart, bruin, nachtblauw - maar lichte kleuren - wit en snoepkleuren - mogen ook. En rood - van helrood tot bordeauxrood - wordt één van de meest geziene tinten van het seizoen.

In onze galerie vind je 12 top trends voor winter 2015 2016. Om alvast een beetje in de mood te komen.

FOTO 1/12. KLIK OP DE FOTO OM VERDER TE GAAN
Modetrends winter 2015 2016

Klik hier voor alle foto's

De mode voor het komende seizoen laat weer veel militaire invloeden zien. Geraffineerde camouflageprints maar vooral ook overjassen met gouden knopen en broeken met gouden banden. En de jassen... worden weer lang! Foto: Chloé herfst winter 2015 2016, ph. Mauro Pilotto

Klik hier om naar de volgende foto te gaan


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!