Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Trends | Modetrends herfst winter 2014 | Spijkerbroeken trends winter 2014 2015

16 Spijkerbroeken trends voor herfst en winter 2014 2015. 16 Redenen om je skinny jeans te dumpen (of bijna dan :-)

Een uitgebeide spijkerbroeken-gids voor herfst winter 2014 2015. Een update over de nieuwste jeans trends: de modellen, de kleuren, de coolste merken en hoe je je spijkerbroek dit seizoen draagt. En ja, de spijkerbroeken worden wijder! Tijd om je skinny's te dumpen? Neem onze gids door en beslis het!

door CHARLOTTE MESMANKlik hier voor alle foto's

We hebben goed nieuws voor je (tenminste dat denken we): de spijkerbroeken voor herfst en winter 2014 2015 worden wijder! We hoeven ons niet per se meer in skinny jeans te persen. Overigens mag het natuurlijk wél. Want de geliefde slim fit jeans blijven we zien, sterker nog, ze worden er alleen nog maar mooier op.

Ook op het gebied van de denim kleuren, wassingen en bleachings gaat er heel wat gebeuren. Verder is de manier waarop we spijkerbroeken dit seizoen dragen sexyer dan ooit. Sommige modellen zijn overigens ook perfect geschikt voor naar je werk.

Er is dus volop nieuws op het gebied van de spijkerbroek. We hebben de allernieuwste trends voor je in kaart gebracht. Neem onze gids door en ontdek de coolste spijkerbroeken-trends voor dit seizoen.

Spijkerbroeken trends 1/17: wijde spijkerbroeken zijn terug in de mode!

Wijde spijkerbroeken zijn weer helemaal terug in beeld. Draag een wijd model met vintage bleaching (crinkles en slijtplekken horen er ook bij) met een mooi zwart blazertje en een paar goed gekozen accessoires en je ziet er top uit. OP DE FOTO: MODEL MANON LELOUP IN WIJDE SPIJKERBROEK

FOTO 1/17. KLIK OP DE FOTO OM VERDER TE GAAN
Spijkerbroeken winter 2014 2015

Klik hier om naar de volgende foto te gaan


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!