Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows lente zomer 2015 | Victoria's Secret

Victoria's Secret Fashion Show 2014. 'Angels' op de catwalk

Afgelopen dinsdag, 9 december 2014, was het weer zover. Het moment van de jaarlijkse Victoria's Secret Fashion Show, de meest sexy show die er is, was aangebroken. Met op de catwalk maar liefst vijf Nederlandse Angels.

door CHARLOTTE MESMANVictoria's Secret

De Victoria's Secret Fashion Show is elk jaar weer een moment om naar uit te kijken. Zowel de dames als de heren genieten ervan. Wij dames dromen ervan om eruit te zien zoals de Angels (en zoeken stiekem naar schoonheidsfoutjes). En de heren... ach, laten die hun dromen maar voor zich houden!

De show die dit jaar in Londen werd gehouden, was weer spectaculair en één en al engelenvleugels. De catwalk werd gelopen door SUPERMODELS als Candice Swanepoel, Behati Prinsloo (echtgenote van Adam Levine, jullie vast wel bekend), Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Karlie Kloss en Lily Aldridge. Nederland was goed vertegenwoordigd met - we noemden haar al - Doutzen (weer helemaal in vorm), Bregje Heinen, Maud Welzen, Romee (van) Strijd en Imaan Hammam.

De lingerie was schitterend, al dwaalde de aandacht keer op keer af naar de modellen zelf. De show was onderverdeeld in zes thema's. Het eerste thema 'Gilded Angels' stond helemaal in het teken van goud en de meisjes 'fladderden' met grootse, goudkleurige vleugels over de catwalk. 'Exotic Traveler', het tweede thema was een mix van juwelen en kleur. Dit thema werd geopend door twee Braziliaanse schoonheden - Adriana Lima en Alessandra Ambrosio - die elk een 'Dream Angel Fantasy Bra' droegen. Deze beha's kosten een slordige 2 miljoen dollar elk en zijn versierd met robijnen, diamanten, saffieren en 18-karaat goud. De nieuwigheid dit jaar is dat er niet één maar TWEE Fantasy Bras werden geshowd. De lingerie in het 'Dream Girl' vertoonde retro invloeden met grappige boudoir details, terwijl 'University of PINK' aan de streetstyle was gewijd. 'Fairy Tale' is ons favoriete thema: de meisjes waren mooi en etherisch als feetjes. Het slotthema 'Angel Ball' showde superverleidelijke lingerie in zwart kant.

Maar genoeg gezegd, bekijk de foto's van de show maar eens. En droom jij ook van een Angels look, vergeet niet om even door te bladeren naar onze artikelen over de Victoria's Secret haar look en de Victoria's Secret make-up look. Alle foto's: courtesy of Victoria's Secret

 

Foto's: courtesy of Victoria's Secret

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!