Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows lente zomer 2015 | Tod's

Tod's

Tod's zal je vast bekend zijn van de schoenen en tassen. Dit Italiaanse high end modemerk zet tegenwoordig ook modecollecties in de markt.

door CHARLOTTE MESMANTod's

Tod's zal je vast bekend zijn van de schoenen en tassen. Dit Italiaanse high end modemerk zet tegenwoordig ook modecollecties in de markt. En ja, ze kunnen het! Er wordt wel gezegd dat je je op één ding moet concentreren als je iets goed wil doen, maar deze regel lijkt in het geval van Tod's niet op te gaan.

Allereerst heeft Tod's het op een geraffineerde manier aangepakt. De uitnodigingen voor de catwalk show van Tod's zijn fel begeerd. Maar Tod's strooit niet met 'tickets', integendeel, de show is slechts weggelegd voor een klein en uiterst zorgvuldig geselecteerd publiek. Wil je bij de catwalk show mogen zijn, dan moet je van goede huize komen. Maar dat terzijde.

Voor zomer 2015 showde Tod's, in een botanische omgeving met strakke heggen, een collectie die getuigde van vakmanschap. De collectie, 'Italian Private Green' genoemd, is geïnspireerd door alles wat met de tuin te maken heeft. Vanzelfsprekend speelt leer een hoofdrol. Het biker jack is op alle mogelijke manieren geïnterpreteerd. Kleine jackjes, bijna blouses, in leer zijn tot in de kleinste puntjes verzorgd. Leren rokken worden met slim fit blouses en brede ceintuurs gedragen. De leren bomber is licht als nylon. En broekpakken zijn overdekt met bloemen. Bekijk de foto's maar eens!

 

Foto's: courtesy of Tod's

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!