Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows lente zomer 2015 | Emilio Pucci

Emilio Pucci. Dit is de mode mood voor zomer 2015

door CHARLOTTE MESMANAls je wilt weten wat de zomermode gaat worden, kijk dan even naar de collectie van Emilio Pucci, ontworpen door creative director Peter Dundas (uit Noorwegen). De collectie geeft een perfecte samenvatting van de zomermode waarin invloeden uit de jaren' 70 centraal staan.

Op de catwalk zagen we 'cosmopolitische cow girls' in kleine sexy jurkjes met kleurrijke bloemenprints en lange fladderende jurken met een sensuele en vrije uitstraling. De broeken kleden slank af en hebben licht uitlopende pijpen. Heel mooi zijn ook de wijde blousons met aangeregen hals en kleurrijke borduursels. En dan die jasjes en broeken met al die opgestikte bloemen en steentjes! Mooi, mooi, mooi!

Behalve katoen en chiffon is er in deze collectie ook veel gebruik gemaakt van typische jaren '70 materialen en technieken als suède en haakwerk. Pailletten, kristallen en gekleurde stenen sieren de kleding. Ook de accessoires vertonen jaren '70 invloeden. Bekijk de hoge suède boots en de tassen met franjes maar eens!

 

Foto's: Mauro Pilotto

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!