Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows lente zomer 2015 | Dsquared2

Dsquared2. Waar is de echte Dsquared2 spirit gebleven?

Het is niet helemaal duidelijk welke kant Dsquared2 opwil. Het modehuis dat bekend staat om zijn 'jeans', om het zo maar even te noemen, lijkt de weg een beetje kwijt te zijn.

door CHARLOTTE MESMANDsquared2

Het is niet helemaal duidelijk welke kant Dsquared2 opwil. Het modehuis dat bekend staat om zijn 'jeans', om het zo maar even te noemen, lijkt de weg een beetje kwijt te zijn. De creaties zijn steeds geraffineerder en daardoor ook minder draagbaar. Dat het er allemaal goed uitziet, daar valt niet over te twisten, maar eigenlijk zouden wij toch liever weer wat in de 'oude en vertrouwde' Dsquared2 stijl zien. Alleen in het laatste gedeelte van de catwalk show voor zomer 2015 zagen we een vleug van 'toen' terug toen vintage spijkerbroeken en spijkerjasjes op de catwalk verschenen.

 

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!