Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows lente zomer 2015 | Costume National

Costume National: back to the seventies

De Zuid-Italiaanse modeontwerper Ennio Capasa (afkomstig uit Apulië en oprichter van het modehuis Costume National) vaart zijn eigen koers.

door CHARLOTTE MESMANCostume National

De Zuid-Italiaanse modeontwerper Ennio Capasa (afkomstig uit Apulië en oprichter van het modehuis Costume National) vaart zijn eigen koers. De ontwerper blijft trouw aan zijn eigen stijl. Na een paar seizoenen in Parijs te hebben geshowd, is Costume National weer vaste gast op de kalender van de Milan Fashion Week.

Voor zomer 2015 kiest de ontwerper voor een vrij minimalistische maar toch ook verfijnde stijl. Donkere kleuren als chocoladebruin en dieppaars hebben de overhand. De enige verwijzing naar trends die we ook op andere catwalks hebben gezien, zijn de franjes en de jaren '70 invloeden. Verder is Costume National... Costume National.

 

Foto's: Mauro Pilotto

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!