Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows lente zomer 2015 | Antonio Marras

Antonio Marras

Hier op de redactie zijn we dol op zijn catwalk shows van Antonio Marras en intern is het vechten om zijn uitnodigingen. Zijn shows zijn pure poëzie!

door CHARLOTTE MESMANAntonio Marras

Als knikkers uit een knikkerbaan, zo komen de modellen bij Antonio Marras uit de 'fietsenstellage' met schuin aflopende paden tevoorschijn. Zoals altijd weet Marras een sfeervolle ambiance te creëren. De collectie voor lente zomer 2015 is ditmaal geïnspireerd door de Italiaanse kunstenaar Carol Rama. Het resultaat is een inspirerende mix van patchwork, pailletten, kraaltjes, bloemen en kleuren. Marras' creaties zijn ware kunststukken. Om zo aan de muur te hangen. Hier op de redactie zijn we dol op zijn catwalk shows en intern is het vechten om zijn uitnodigingen. Zijn shows zijn pure poëzie! De enige vraag is: wie koopt dit?

 

Foto's: Charlotte Mesman

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!