Kapsels, fashion en modetrends, kleding tips en make-up trends op Trendystyle
HOME KAPSELS BEAUTY FASHION LIEFDE HOROSCOOP CULINAIR LIFESTYLE MANNEN
 

Home | Fashion | Shows | Modeshows lente zomer 2015 | Anthony Vaccarello x Versus Versace

Anthony Vaccarello x Versus Versace

Donatella Versace mag dan de hulp van Anthony Vaccarello voor deze capsule collectie hebben ingeroepen, de stijl is onmiskenbaar… Versus Versace.

door CHARLOTTE MESMANAnthony Vaccarello x Versus Versace

Donatella Versace mag dan de hulp van Anthony Vaccarello voor deze capsule collectie hebben ingeroepen, de stijl is onmiskenbaar… Versus Versace. Anthony Vaccarello heeft zich maar al te goed ingeleefd in de smaak van de Italiaanse modeontwerpster.

De jurken op de catwalk zijn supersexy en laten weinig te raden over. De lijnen zijn 'figure hugging' en sensueel. Zwart is de favoriet, afgewisseld door een zwart-witte print en wat fonkelend goud. En dat we het hier over Versus Versace hebben, dat blijkt wel weer uit de gouden gespen en plakkaten die de creaties her en der versieren. Lekker pompeus en over the top! Meer lezen over de front row en after party, klik hier

 

Foto's: courtesy of Anthony Vaccarello x Versus Versace

Klik hier om verder te gaan naar de fotogalerie


Ik ben Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via mijn kolom The Blonde Potato deel ik graag mijn passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!